Home > > Sheldan Nidle - 27. december 2016

Sheldan Nidle - for det Åndelige Hierarki og den Galaktiske Føderation - 27. december 2016

11 Batz, 14 Mol. 13 Caban

Selamat Jalwa! (Vær i Evig Glæde!) Vi starter i dag med en kort situationsrapport. Valutaenheder, der er øremærket til fordeling, er i færd med at blive gjort klar. Vi ved, at det har været en lang og vanskelig rejse for alle. Det er derfor vigtigt, at I ved, at dem i toppen af de forskellige distributionsled forbereder sig på at indlede en yderst fantastisk proces. Når først den er sat i gang, og hvis der ikke opstår uforudsete omstændigheder, forventes denne proces at tage over en måned at fuldføre. Som I ved, har det været en virkelig anstrengende rejse for alle. Levering af velstandsmidlerne er blot den indledende fase i denne indviklede operation. Vi ved, at denne langtrukne procedure blev kompliceret af, at det var bydende nødvendigt, at disse handlinger skete sikkert og regulært. Det var grunden til at gå så langsomt frem som nødvendigt. Vores formål var at arbejde med vores allierede og sørge for, at de var tilfredse med, hvad der udspillede sig. Denne række af betingelser tvang os ind i et meget langsomt og velovervejet tempo. Det har således taget mere end to årtier at afslutte denne del af vores store og komplekse projekt. Det er vores glæde at se, at jeres bevidsthed om og opfattelse af denne opgave har givet en bedre forståelse af, hvad denne rejse handler om.

Da vi først ankom til jeres smukke kyster, fornemmede vi straks, hvad der foregik. Anunnakierne var stadig Overherrerne i denne verden på Jordens overflade og behandlede deres håndlangere med en fast fløjlshandske. Det var jeres job at adlyde med få eller ingen stillede spørgsmål. Denne uretfærdige virkelighed gav os megen smerte, på grund af hvad I udholdte. Vi fandt straks ud af, hvem der stod i spidsen for Himlens Hellige Lys’ opnåelser. Til at begynde med var de mistænksomme over vores tilstedeværelse, men efterhånden begyndte de at udvikle tillid. Jeres Opstegne Mestre var vores beskyttere og gennem dem blev vores hellige projekt forklaret for alle. Ikke desto mindre tog det os mere end to årtier at udvikle den grad af tillid, der kræves for med succes at gennemføre vores mange projekter. Da det først var opnået, var vi i stand til at indlede projekter, der involverede både Mestrenes hemmelige hellige samfund og Agarthanerne. I løbet af denne tid øgede vi antallet af rumskibe i vores flåde og fuldendte uddannelsen af dem, der var udpeget til at være jeres mentorer. Disse projekter fortsætter naturligvis.

Vi er begyndt at lægge strategier for, hvordan håndlangerne, som er en del af flere af jeres regeringer, bedst fjernes. Denne proces er generelt bundet til en igangværende juridisk proces knyttet til den store korruption og de ulovlige operationer i det nuværende amerikanske regime. Dette projekt blev først igangsat for at isolere vitale aspekter hos dem, der stod for denne illegale handling. Den anden del af planen var gradvist at manifestere en ny legal republik, baseret på en række dokumenter, der blev kendt som NESARA. Denne operation resulterede i nogle komplikationer, der gradvist vil blive fuldstændigt udredet. Ny forvaltning har hurtigt kunnet etablere sig på verdensplan som ramme for Amerikas sande forvaltning. Det overordnede mål er at transformere den nuværende situation gennem en række fremtidige bekendtgørelser. Strategisk må den præcise timing af disse bekendtgørelser holdes hemmelig for offentligheden. Det er derfor afgørende, at dette, og velstandsprojektet, skrider frem i hemmelighed indtil det rette tidspunkt for fuld afsløring. Det er vores fælles politik at holde alt dette fortroligt, indtil sikkerhedsspørgsmål forbundet med det er fuldstændigt løst.

Når disse stadier af hemmeligholdelse er afsluttet, rykker vi stadig tættere på afsløring. Det skal blive meget lettere for os at handle, når vi kan tale offentligt med jer og fortælle, hvad Himlen har dekreteret. Vi ved, hvor vigtigt det er at være i stand til at handle ude af den for tiden nødvendige skygge. Vores samarbejdspartnere har været tvunget til at overholde visse protokoller, der er en smule klodsede. Vi har fastholdt disse primært for at tilfredsstille vores partnere. I de kommende måneder kan dette behov lige så stille forsvinde, når vi begynder at tale til jer direkte. Omfanget af forurening og klimaændringer foranlediget af Anunnakiernes håndlangere er yderst foruroligende. I har forårsaget en uhyggelig grad af ubalance i jeres atmosfære og have, og i jeres jord. Det må der rettes op på. For os er disse opgaver enkle operationer. Men de, der kontrollerer regeringer, fører politikker, der modarbejder sådanne procedurer. Vi er nødt til at vente, til afsløring formelt offentliggøres. Som I kan se, nærmer vi os flere begivenheder, der skal ændre den måde, hvorpå dette globale samfund fungerer. Halleluja! Halleluja!

Namaste! Vi er jeres Opstegne Mestre! På denne særlige tid på året er glæden større med udsigt til, hvad der er ved at være klar til at ske. Den store åndelige gave med økonomisk frihed er nær. Lad os derfor være glade og ved godt mod. Dette er en tid, også, hvor energien af åndelig fornyelse manifesterer sig. Vid, at denne energi er et symbol på et nyt løfte fra Himlen, der skal bade jer i nåde og handling. Dette symboliserer, hvor dedikerede de Himmelske Herrer er for jeres sikkerhed og frelse gennem en strøm af energier, der på positiv vis gennemstrømmer hele dette rige. Lad hele menneskeheden bemærke, at denne meget specielle løn manifesterer sig. Lad denne juletid blive fejret i bevidstheden om, at den uhyrlige ondskab, der har været jeres ulykke, letter. De glædeligste ønsker til alle og enhver! Det er i sandhed en tid for glæde og dybfølte taksigelser til Himlen! Hosianna! Hosianna! Hosianna!

Som det altid sker, begyndte denne herlige tid at synes at være plaget af forsinkelser og de sædvanlige frustrationer. Over hele denne verden har en prægtig bevidsthedsfornyelse ført riget på Gaias overflade til nye højder. Lange lister over globale humanitære projekter er vokset, såvel som de økonomiske midler, der er reserveret til gennemførelse af projekterne. Det er en tid, hvor betoningen på befolkningens vækst og velsignelserne ved en ny virkelighed skal skabes. Denne herlige planet skal se fødslen af mirakler, der skal bringe spiren til verdensfred, som er grundlagt på jeres himmelstræbende visioner. Disse velsignelser skal manifestere sig og en eksplosion af aktivitet skal se en ny holdning opstå verden over, drevet af denne planets voksende bevidsthed. Himlen har længe plantet særlige frø for at gøre denne pragtfulde begivenhed mulig. Udformningen af denne nye virkelighed er kun begyndelsen. Så træd et skridt tilbage i stille forventning og se, mens denne nye virkelighed hurtigt antager sin prægtige nye form.

Som I kan se, venter så mange vidunderlige mirakler lige rundt om det legendariske hjørne. Vi Mestre er stolte over, hvad I skal gøre, når I endelig får jeres frihed og velstand. Disse fænomener skal vise jer, hvor meget I i sandhed er i stand til. Vi har tålmodigt set på og har set, hvor hensynsløst Anunnakiernes håndlangere har holdt jer nede. Alt dette skal nu ændre sig, når I forvandler denne smukke klode, der er jeres hjem. I skal lægge planer for brug af ny teknologi med sigte på at rense jeres vandområder, luften og jorden. Når vi endelig afslører en række centrale sandheder for jer, skal endnu flere mirakler pludselig manifestere sig. Når jeres Rumfamilie endelig lander, vil I være i stand til at vise, til hvilket omfang jeres bevidsthed er vokset. Selv Agarthanerne skal være i glæde over, hvad I har udrettet. Det er dette vidunderlige sted, der nu kan blive genforenet med de Indre Riger for at skabe en ny Gaia!

I dag fortsatte vi vores ugentlige rapporter. Denne magiske tid på året har bragt os meget glæde! Den kommende tid skal med garanti bringe jer alle en strålende række af vidundere. Det er også en tid for jer, hvor I skal bruge jeres fantastiske visioner for at manifestere det sande vidunder, der er menneskeheden! Vid, I kære, at ubegrænset forsyning og uendelig overflod i Himlen sandelig er jeres! Lad det være så! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vær En! Vær i Glæde!).

Website: Planetary Activation Organization

Oversættelse: Margit Villumsen


Share |