Home > > Wanderer of the Skies - April 14, 2012

Wanderer of the Skies - April 14, 2012

Hilsner fra Federationen.

Der er en stor fornemmelse af håb, der er ved at udvikle sig på din jord i dag idet jeres kollektive tanker fokuserer på arresteringen af Illuminati og rekonstrueringen af jeres financielle systemer.
Disse er som tiltænkt. De udspiller sig over hele verden på en orkestreret måde, som ville overvælde dig hvis bare du kendte til omfanget af det. Vi er her for at snakke om det vi kan uden af sætte aktioner allerede i gang (som du vil se udkommet af i de kommende uger) på spil.

Forbered dig selv på store bevægelser af information over hele kloden, som vil fokusere dem der ikke er tunet ind på det du har udrettet i al den tid indtil nu. Dette vil være den næste, og største til dags dato, opvågning af individer som har sovet igennem processen indtil videre.
Denne information vil komme fra mange kilder, jeres medier inkluderet, som allerede nu er begyndt at optrævle Illuminati's kontrol om den.
Sandheden ruller over dem der modsætter sig og dem der altid har villet have denne information 'ud' ser nu ingen forhindringer til at kunne gøre dette.
Denne strøm af information vil være forløberen til 'afslutning' og afsløring.

Faktisk, har vi senest haft vores hånd på raket afløseren og ramt nyhederne og det er nu strålende klart, at der ikke kan gengældes/retalieres af løsgående og uregerlige militære operationer.
Selvom frygtstemningen vil føre til at mange vil fokusere på atomvåben og deres potentielle brug i form af terrorist aktioner, siger vi, som vi altid har rådgivet, at der er intet at frygte overhovedet.

Jeres nation Island bliver brugt som testgrund for indførelsen af finansielle strategier til bedring af jeres planet.
Det ville være klogt at følge deres process og fremgang, i det henseende at dette vil blive alle nationers skæbne inden for meget kort tid.
Vi har altid rådgivet jer, at en sådan situation aldrig ville komme fra de højere kræfter og verdens nationer, men at de vil følge i fodsporene ligeså snart at handlingerne begynder deres domino effekt.

Tvivlens tid er forbi. Håbets tid er begyndt. Nu, vil du begynde at se virkelig forandring ske, håndgribelig og observerbar af alle. Disse anliggender vil ske så hurtigt at det vil ryste dig.
Vent nu på begyndelsen af begyndelsen. Og som disse ting kommer, så vil Gaia også reagere på både dit håb og din kærlighed. Hun er allerede i gang med at lave ændringer der kommer til at gavne alle. Der er stadig flere store jordskælv i vente, alle med minimal skade på liv, i takt med at ændringer fortsætter.

Vi er for altid med dig, vores familie. Vi ser frem til vores genforening og chancen til at dele vores kærlighed og vores begejstring for din fremtid.

Vær fredfyldt.


Oversættelse: Jais


< previous message | next message >


Share |