Home > > Blossom Goodchild - 5 Φεβρουαρίου 2015

Blossom Goodchild - 5 Φεβρουαρίου 2015

Να ‘μαστε πάλι. ΝΟΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ. Είναι φανταστικό τι μπορεί να κάνει μια καλή ματιά μέσα στην Αλήθεια σου … για να δεις ποια ακριβώς είναι! Συνεχίζουμε αμέσως … τι νομίζετε ότι αρμόζει να μας προσφέρετε σε τούτη την επικοινωνία μας σήμερα;

Έχετε πολλούς χαιρετισμούς γαλήνης και ανάτασης, προσφέροντας την Αγάπη μας στον ΚαθΈνα σας. Χαιρόμαστε όντως … που Αυτή φροντίζει τον κήπο της …. καθαρίζοντας τ’ αγριόχορτα κι αφήνοντας μόνο όλα όσα ΝΟΙΩΘΕΙ σωστά και δυναμωτικά. Έχουμε μεγάλη επίγνωση για το ατομικό ταξίδι που κάνει ο καθένας σας … κι όσο κι αν δε μπορούμε ή δε θα επιλέγαμε να επέμβουμε στο ταξίδι αυτό … ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ μεγάλη τιμή που μπορούμε να είμαστε το ‘καφέ’ … όπου μπορούμε να σας παρέχουμε τροφή κατά την πορεία.

Και Εγώ, είμαι πολύ χαρούμενη που το κάνετε. Σας ευχαριστώ.

Δε χρειάζονται ευχαριστίες … παρόλα αυτά, μέσα σε γαλήνη, αναγνωρίζουμε τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της ΚΑΡΔΙΑΣ απ’ όπου αναβλύζει η Ευγνωμοσύνη.

Ας μιλήσουμε γι’ αυτό. Όταν κάποιος ΝΟΙΩΘΕΙ Ευγνωμοσύνη … επιτελείται μια αλλαγή στη Δόνηση του Ατόμου. Όμως θα πρέπει αυτή να γίνει ΑΙΣΘΗΤΗ … κι όχι απλά ένα βίωμα. Γιατί ΟΛΑ τα πράγματα … όταν τα βιώνετε μόνο και δεν τα ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ … μένουν ‘άψυχα’ …. θα λέγαμε.

Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, για τα οποία έχουμε μιλήσει … ξανά και ξανά … είναι αυτά που σας ζωντανεύουν. Μήπως δε χτυπάει γρηγορότερα η καρδιά σας όταν ενθουσιάζεστε; Δεν καταλαγιάζει όταν ξεκουράζεστε; Δεν είναι ο χτύπος της καρδιάς σας … ο χτύπος αυτού του οργάνου … αυτός που ελέγχεται από τον τρόπο που ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ; Σκεφτείτε το για λίγο αυτό. Μπορείτε ΕΣΕΙΣ να ελέγξετε την καρδιά σας; … και μ’ αυτό … ναι, εννοούμε το φυσικό λειτουργικό όργανο … Μπορείτε να την ελέγξετε με τον τρόπο που ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ.

Ελέγχετε ΟΛΟ το εσείς σας … κάθε μικρή λεπτομέρεια … από τον τρόπο που ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ.

Δε μπορεί/γίνεται αυτό να ελέγξει ΕΣΑΣ. Γι’ αυτό σας μιλάμε τόσο πολύ για τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Γιατί όταν το αποδεχτείτε αυτό …. όταν ‘κυριαρχήσετε’ στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας … βλέπετε μια ενστικτώδη αλλαγή μέσα σε ΟΛΑ τριγύρω, μέσα και τριγύρω σας.

Το κλειδί … όπως καλά το ΞΕΡΕΤΕ … είναι να ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΓΑΠΗ. Και ΝΑΙ … αυτή ΕΙΝΑΙ η απάντηση στα ΠΑΝΤΑ.

Λέτε πολλοί σας … ‘Ναι, ναι, ναι, ναι, ναι. Μας έχετε μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό. Το πιάσαμε’. Όμως, με ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ, Αγαπημένοι μας φίλοι … δεν το κάνατε … ακριβώς … ακόμα!

Γιατί εάν το ‘χατε κάνει … θα μαρτυρούσαμε μια πολύ διαφορετική Ενέργεια μέσα στον κόσμο σας.

Ίσως να καταλαβαίνετε πάρα πολύ καλά αυτό που λέμε. Παρόλα αυτά, για να ΞΕΡΕΤΕ πραγματικά ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ … ΔΙΑΡΚΩΣ … ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ … ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ, ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ … θα λέγαμε, ότι έχετε ακόμα δρόμο. Αποδέχεστε την έννοια … κι αυτό είναι καταπληκτικό.

Θα συνιστούσαμε το επόμενο βήμα να είναι το …

Ωραία … Νομίζω ότι θα θέλατε να μιλήσετε. Ας πάμε …

https://www.youtube.com/watch?v=pGb8M09pem0&feature=youtu.be

(*Μπορείτε να μοιραστείτε το σύνδεσμο αυτό, αλλά είναι δεν είναι ‘καταχωρημένος’, για να μην υπάρξει σύγχυση με το Πλήρες Ηχητικό αυτής της διόδευσης μ’ αυτή της Joe Penaκαι της δικής μου.)

Μιλήσατε λοιπόν. Ω! Γίνεται πολύ ενδιαφέρον … γιατί μέχρι να το άκουσω ξανά … παρότι ώρες ώρες είχα συνείδηση των λέξεων που έβγαιναν … τώρα … δε μπορώ πραγματικά να τις θυμηθώ. Πράγμα για το οποίο είμαι όντως χαρούμενη … γιατί για μένα … μου δείχνει πως είσαστε πιο βαθιά μαζί μου απ’ ό,τι διόδευα πριν. Κι αυτό ΕΙΝΑΙ καλό.

Μπορείτε απλά να μου επαληθεύσετε … γιατί υπήρξε μια μικρή διακοπή αφότου είπατε το όνομά μου για πρώτη φορά; Είπατε ότι είναι λόγω του ότι δε χρησιμοποιείτε ονόματα, αφού είμαστε όλοι Ένα.

Έτσι είναι. Γι’ αυτό, ατομικεύουμε χρησιμοποιώντας ένα δεδομένο όνομα.

Παρόλα αυτά, λέτε το ‘σκεύος’;

Είναι ο ρόλος που επιλέξατε.

ΕΝΟΙΩΣΑ επίσης, ότι έχει κάτι να κάνει με την Ενέργεια του ονόματος … δεν είμαι σίγουρη πώς να το εξηγήσω. Ξέρω ότι το Λευκό Σύννεφο είχε κάποτε μεγάλη δυσκολία να πει το όνομα ‘Μαρία Μαγδαληνή’. Εξήγησε ότι οφείλονταν στην Ενέργεια της ψευτιάς που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομα αυτό, που το έκανε τόσο δύσκολο γι’ αυτόν να μιλήσει.

Ναι, το καταλαβαίνουμε αυτό.

Συνεπώς, γιατί πιάνω ζήτημα σε Ενέργεια δόνησης; Με ρωτάτε εάν είμαι σίγουρη αν θέλω να ξέρω; Τώρα, ακόμα περισσότερο … μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Γιατί, Αγαπημένη … αυτή που είσαι … δεν είναι η ‘Blossom’ … αυτό είναι το δοσμένο όνομά σου … επάνω στη Γη … κι όμως, σε ξέρουμε ως κάποιον άλλον.

Α … ΑΥΤΟ βγάζει νόημα. Δε θέλω/χρειάζεται να ξέρω ποιος είναι αυτός. Μέσα μου ‘κάπου’ προφανώς, ξέρω. Παρόλα αυτά, δε νοιώθω ότι είναι απαραίτητο τώρα. (Νομίζω ότι ήμασταν εδώ και πριν). Δεν είναι σημαντικό, όμως η ΑΙΣΘΗΣΗ που πήρα όταν είπατε ότι είμαι κάποιος άλλος … ήχησε σα νόμισμα που πέφτει και η αντήχηση έμοιαξε αλήθεια. Ωραία… έληξε το θέμα. Σας ευχαριστώ.

Λοιπόν, νομίζω αρκετά για σήμερα. Πολύ ενδιαφέροντα. Ευχαριστώ πολύ.

Και παρόλα αυτά, το συμφώνησες αυτό πολύ πολύ πριν.

Χαίρομαι που το έκανα … ΝΟΙΩΘΩ ότι προχωράμε. Με αγάπη και ευχαριστίες.

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

............................................................................................................

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ 6ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΟΔΕΥΣΗΣ.

Ναι, είμαστε εδώ. Είναι ευλογία που μπορείς και πιάνεις την επιθυμία μας να μιλήσουμε μέσω σου με αυτό τον τρόπο … Και είναι μεγάλη χαρά που το αποδέχεσαι αυτό, κι έτσι, μπορούμε να δουλέψουμε μαζί και να επιτρέψουμε στα λόγια που πιστεύουμε ότι είναι σοφά … να προσφερθούν με αυτό τον ιδιαίτερο νέο τρόπο.

Γιατί δεν το σκεφτήκαμε αυτό πιο πριν; Ω, μα το είχαμε! … Αλλά δεν ήταν δυνατόν τότε αναφορικά με τη Δόνησή σου … που τώρα βρίσκεται σε διαφορετική συχνότητα … ας πούμε. Έτσι, συνεχίζουμε να σου προσφέρουμε εσένα και όσους ακούνε τα λόγια αυτά, αυτά που ΞΕΡΟΥΜΕ για την ΑΓΑΠΗ. Αυτά που εμείς θεωρούμε … σημαντικά … για Κάθε Ψυχή επάνω στη Γη ώστε να επιτρέψουν στις καρδιές τους ν’ ακούσουν τα λόγια μας και ν’ αφήσουν στα λόγια αυτά ν’ ανοίξουν ένα βαθύτερο τόπο της καρδιάς τους … όπου μέσα της κείτεται η ΑΛΗΘΕΙΑ του εαυτού της ψυχής τους.

Σας λέμε διαρκώς … για την ΑΓΑΠΗ έτσι; Σας λέμε ότι είναι το μόνο που υπάρχει. Σας λέμε να σκέφτεστε μόνο με ΑΓΑΠΗ. Να ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ μόνο με ΑΓΑΠΗ και παρόλα αυτά, καταλαβαίνουμε ότι στον κόσμο όπου βρίσκεστε … στον κόσμο αυτό της δυαδικότητας … τον κόσμο αυτό που μπορεί να ασκήσει επάνω σας τόση βαρύτητα για όλα όσα συμβαίνουν μέσα του και γύρω από την Ύπαρξή σας … ότι δεν είναι πάντα και τόσο εύκολο όσο το ζητάμε να είναι.

Όμως, σας λέμε Αγαπημένες Ψυχές, είναι θέμα … λίγο ή πολύ … του να γυρίσεις το διακόπτη, αν θέλετε. Και μ’ αυτό, παίρνετε την απόφαση ν’ αλλάξετε. Ν’ αλλάξετε από το να ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ αυτό, που βλέπετε τριγύρω σας και του επιτρέπετε να σας θλίβει … στο να ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΓΑΠΗ … άσχετα με το τι βλέπετε τριγύρω σας … γιατί δεν είναι όλα … όπως έχουμε πει … παρά μια ψευδαίσθηση;

Συνεπώς, είναι απολύτως εφικτό να ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ μονάχα αυτό που επιλέγετε.

ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ.

Όπως κι αν φαίνονται να είναι τα πράγματα. Παρά το τηλεφώνημα που δέχεστε με τα άσχημα νέα. Παρά αυτά που βλέπετε στην οθόνη της τηλεόρασής σας και σας ρίχνουν την Ενέργεια. Δε βλέπετε ότι είναι σχεδιασμένα για να ρίχνουν την Ενέργειά σας; Σας λέμε, Γελώντας … θα επιτρέψετε στους εαυτούς σας … στα νοήμονα Όντα που είσαστε … να τα χάψετε; … ΑΛΗΘΕΙΑ; Δε θεωρείτε τους εαυτούς σας πολύ Ανώτερους; Γιατί εμείς σας θεωρούμε. Συνεπώς, σας λέμε … δεν ήρθε η ώρα για ΕΣΑΣ να το κάνετε πια;

Ανυψωθείτε πάνω από αυτό που νομίζετε ότι είσαστε … προς μια πολύ Ανώτερη κατάσταση Ύπαρξης … γιατί τότε θα είσαστε περισσότερο στον τόπο εκείνο που ανήκετε.

Εκείνη (η Blossom) μας μεταφέρει ότι το να είσαστε εδώ επάνω στη Γη δεν είναι τόσο εύκολο όπως ενδεχομένως νομίζουμε ότι είναι. Διασκεδάζουμε μαζί της. Υπάρχει ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της από όλους μας … μαζί κι από αυτήν. Γιατί έχει επίγνωση της Φωτεινότητας. ΤηνΕνέργεια της Φωτεινότητας. Αυτήν, Αγαπημένοι Μας … σας ζητάμε να ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ. Όχι μονάχα κάποιες φορές, όταν τα πράγματα είναι καλά …

αλλά σε ΟΛΑ …

ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ …

ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ …

ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ.

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΑ. Γιατί αυτό είναι τώρα … ΑγαπημένοιΜας … θα αλλάξετε τον κόσμο σας.

Αυτό, Αγαπημένοι μας … είναι αυτό για το οποίο προθυμοποιηθήκατε να έρθετε. Δεν ήταν … όπως θα λέγατε κάποιες ‘καλοκαιρινές διακοπές’. Πάει πολύ μακρύτερα απ΄αυτό.

Προθυμοποιηθήκατε να είσαστε επάνω στη Γη αυτή την ώρα, γιατί είναι η καταπληκτικότερη των καιρών.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ … ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Η αποφασιστικότητα να πάρετε τη Μητέρα Γη από την πυκνότητα στην οποία υπέπεσε … και να βγει από κει μέσα προς μια θέση Ανώτερη.

Σε μια θέση μέσα στην οποία ΑΥΤΗ και ΟΛΑ όσα ζουν επάνω και μέσα της … ανήκουν.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν αμφισβητείται … για ΜΑΣ … ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

Συνεπώς, πώς μπορείτε να είσαστε κάτι που δεν υπάρχει;

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΓΑΠΗ … ΚΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟ.

Το βλέπετε; Το δείχνουμε στην κυρία … με τη φυσική ανθρώπινη μορφή και καθώς της παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα … είναι σα να υπάρχει ένα στρώμα πάνω σε άλλο στρώμα, πάνω σε άλλο στρώμα, πάνω σε άλλο στρώμα ξανά και ξανά και ξανά … που συσσωρεύτηκαν με τα χρόνια. Κι άλλο κέλυφος, κι άλλο κέλυφος, κι άλλο κέλυφος, κι άλλο κέλυφος και ούτω καθ’ εξής … αφήνοντας την ΑΓΑΠΗ … την ΑΛΗΘΕΙΑ …. την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ … κρυμμένη … από κάτω … μέσα σε όλα αυτά τα στρώματα από τα κελύφη.

ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΥΤΗ … ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ … ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ … ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.

Και το κάνετε με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ω! Δεν έχουμε εκφραστεί μέσω της Blossom … (υπήρξε μια μεγάλη παύση) … Η σιωπή οφείλεται στην προφορά του ονόματός της … σ’ αντίθεση με τη χρήση των λέξεων … ‘Το σκεύος.’ Έγινε τώρα … Ρωτάει γιατί έχουμε θέμα με αυτό; Είναι που για μας … αυτά τα ονόματα … (άλλη μεγάλη παύση) … συγνώμη για την καθυστέρηση … είναι … αν θέλετε … που δεν έχουμε ονόματα. Τα θεωρούμε άχρηστα … γιατί είμαστε όλοι Ένα.

Μιλούσαμε για την απομάκρυνση των στρωμάτων … Ώσπου η ΑΛΗΘΕΙΑ του εαυτού σας, το Φως που είσαστε … να λάμπει τώρα διαμέσου, καθώς απομακρύνονται τα στρώματα.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ … ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΑΜΨΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Γι’ αυτό ήρθατε. Όλοι σας πασχίζετε … ρωτώντας τι ήρθατε εδώ να κάνετε. ΝΟΙΩΘΕΤΕ ότι δεν κάνετε αρκετά. ΞΕΡΕΤΕ ότι ήρθατε εδώ να κάνετε κάτι … και παρόλα αυτά, δεν ξέρετε τι είναι αυτό.

ΣΑΣ ΛΕΜΕ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ, ΤΟ ΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ … ΝΑ ΛΑΜΨΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Αφουγκραστείτε βαθιά μέσα σας … πόσο μακρυά πάει αυτό.

Δε λάμπετε απλά το Φως σας σε αυτούς που προσπερνάτε. Όταν καταλαβαίνετε την ένταση του Φωτός και όταν σκέφτεστε μια ψυχή που είναι μακρυά, πολύ μακρυά σε μιαν άλλη χώρα που ίσως υποφέρει … το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκεφτείτε αυτή τη ψυχή και να της στείλετε αυτό το Φως … και αναμφίβολα … θα φτάσει βαθιά μέσα στις καρδιές τους. Αυτό είναι γεγονός. Δεν είναιψευδαίσθηση.

Ξεχωρίστε το στάχυ απ’ τ’ άχυρο.

Στους καιρούς που έρχονται … μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια, θα λέγαμε … και ναι, χαμογελάμε γιατί δε γνωρίζουμε χρόνο … παρόλα αυτά, θα δείτε μόνοι σας με τα μάτια σας … και θα ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ με τις καρδιές σας … την αλλαγή μέσα σας … και συνεπώς, επάνω και μέσα στον κόσμο σας … που επιτελείται.

Κι όσο περισσότερο αναγνωρίζετε το βάθος μέσα σας … τόσα περισσότερα απ’ όλα όσα ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σας ζητάμε να μη συγκεντρώνεστε σε αυτά που σας ρίχνουν. Ναι, υπάρχουν μέρη στη Γη σας που μπορούν να σας θλίβουν πολύ. Όμως, δε βοηθάτε κλαίγοντας ή αποκτώνταςθυμό κι απογοήτευση. Το πώς βοηθάτε, είναι να στέλνετε τοΦως σας. Θα δείτε ολοένα και περισσότερο … το πώς θα παρατηρείτε όλο και πιο πολύ … ότι ο κόσμος σας και αυτοί που είναι μέσα του ότι είναι γεμάτοι από ΦΩΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Συγκεντρωθείτε στα θαύματα του κόσμου σας

Συγκεντρωθείτε σ’ όλα όσα είναι καλά.

Αυτό ήρθατε εδώ να κάνετε.

Καθώς σκαρφαλώνετε τη σκάλα της ζωής … έρχεστε σε Ανώτερη θέση. Κι έτσι μπορείτε να δείτε ολοένα και περισσότερα αυτά που σας περιτριγυρίζουν. Γι’ αυτό σας το ζητάμε … γιατί ΞΕΡΟΥΜΕ … ότι θα είναι η Μεγαλύτερη Ευτυχία. Γιατί καθώς καθετί σας εμφανίζεται με τη βαθύτερη ομορφιά που έχει … θα καταλάβετε … θα έρθετε σε κατανόηση … του γιατί … σας μιλάμε με τον τρόπο που το κάνουμε.

Αγαπημένες Ψυχές … Φίλοι μας … Συνάδελφοί μας … Οικογένειά μας … ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.

Κι ΩΣ Ένα … πρόθεσή μας είναι να αλλάξουμε τον κόσμο σας προς την ομορφιά που κάποτε είχε … Και όλα όσα κατοικούν μέσα και επάνω της θα κινηθούν μαζί της … προς ένα τόπο που ούτε η φαντασία σας αυτή τη στιγμή μπορεί (καθώς μιλούσανε … ένιωσα να λέγεται η λέξη ‘δε μπορείτε’) να παράγει. Αλλά καθώς πέφτει το πέπλο αποκαλύπτοντας τη Δόξα αυτών που έρχονται … οι καρδιές σας θα αναγνωρίσουν το μέρος αυτό.

Σας αφήνουμε για τώρα … με ευχαριστίες …


Website: Blossom Goodchild
Μετάφραση: Con

Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).