Home > > Blossom Goodchild - 21 Φεβρουαρίου 2015

Blossom Goodchild - 21 Φεβρουαρίου 2015

Γεια σας φίλοι μου. Λοιπόν, αυτή η βδομάδα ήταν κάπως στενάχωρη για εμένα για κάποιο λόγο. Όμως, σήμερα νιώθω ‘ανάλαφρα’ για να κάνω μια διόδευση και χαίρομαι που θα το κάνω.

Με τους θερμότερους χαιρετισμούς … καλωσορίζουμε εσένα και όλους όσους έλκουν τα λόγια μας. Είναι ώρες που το πνεύμα του ΚαθΕνός πέφτει … παρόλα αυτά όμως, όπως ξέρετε … όταν το πνεύμα ανακάμπτει … κάτι που είναι σίγουρο … υπάρχει μια φρεσκάδα στην πορεία … που το Άτομο δε θα την είχε, εάν δε βίωνε τους λιγότερο ενεργειακά φερόμενους καιρούς.

Ναι, το γνωρίζω αυτό … και χαίρομαι πάντοτε που ΝΟΙΩΘΩ περισσότερο σε ευθυγράμμιση με τον εαυτό μου, σίγουρα. Οπότε, ποιο θα είναι το σημερινό θέμα;

Οτιδήποτε θα ήθελες … στα πλαίσια της λογικής.

Και η λογική αυτή είναι;

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν κάποια θέματα που δε μας ενδιαφέρει να τα συζητήσουμε. Γιατί ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ πως επιθυμούμε μόνο να ανατείνουμε …

Αντί να προκαλείτε σύγχυση …

Στ’ αλήθεια συντονιζόμαστε μεταξύ μας.

Ωραία … κοιτώντας λοιπόν αυτά που μας προσφέρετε … σκεφτόμουν τελευταία πολύ για τον Πλανήτη μας … για άλλους Πλανήτες … βασικά, για ‘Όλο Το Πράγμα’. Λέτε, ότι δημιουργηθήκαμε σαν ένα πείραμα … που ουσιαστικά μας ‘επινόησε’, έτσι; Πώς έγινε και τα σώματά μας δουλεύουν όπως δουλεύουν … και … πώς μπαίνει η ψυχή μέσα στα σώματα αυτά; Διαφωτίστε μας.

Περιμένουμε ν’ ακούσετε την απάντησή μας.

Εννοείτε ότι θέλετε να μιλήσετε; Έχω την οικία αίσθηση σα να πέφτω από την κούρνια μου.

Εάν αυτό … και ΜΟΝΑΧΑ αυτό σου ταιριάζει.

Σίγουρα θα δώσω την ευκαιρία … Δε βρέχει … που είναι καταπληκτικό καθότι βρισκόμαστε στο τέλος ενός κυκλώνα που περνάει! Ωραία, πάμε λοιπόν;

https://www.youtube.com/watch?v=Y_OmqaJoSnA&feature=youtu.be

Κείμενο παρακάτω.

Λοιπόν. Σας ευχαριστώ. Είναι ενδιαφέρον το πώς η συζήτησή σας κατέληξε να είναι κάτι το οποίο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήθελα να ακούσω … και είμαι σίγουρη ότι θα βοηθήσει πολλούς.

Αυτό επιθυμούμε. Εξακολουθούμε να έχουμε μεγάλη Χαρά σχετικά με αυτόν το νέο τρόπο. Πάντοτε αυτός αποτελούσε το επόμενό μας βήμα.

Για το οποίο θα έπρεπε να γνώριζα … αλλά δεν το έκανα … ώσπου το έκανα! Χαίρομαι που το έκανα, παρότι ακόμα δεν το συνήθισα. Τίποτε άλλο που θα θέλατε να πείτε;

Μονάχα ότι σε Αγαπάμε. Όμως το γνωρίζεις αυτό. Το ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ αυτό.

Αυτό ΟΝΤΩΣ το γνωρίζω. ΟΝΤΩΣ το ΝΟΙΩΘΩ. Σας ευχαριστώ.

Κείμενο 21ης Φεβρουαρίου.

Καλωσορίσατε Αγαπημένοι Μας.

Χαιρόμαστε για μια φορά ακόμα πέρα από τη χαρά που έχουμε για την ευκαιρία που μας δίνεται να μιλήσουμε μέσω ήχου … ώστε οι καρδιές σας να αντηχήσουν με τη Δόνηση με την οποία προσφέρονται τα λόγια αυτά.

Ερωτήσεις … Ερωτήσεις … Ερωτήσεις. Είναι τόσα πολλά αυτά που επιθυμεί να γνωρίζει το ανθρώπινο μυαλό, και δεν έχει ειπωθεί στον Καθένα σας ξανά και ξανά … ότι όλες οι απαντήσεις κείτονται μέσα σας;

Πολλοί καταλαβαίνουν … πολλοί αποδέχονται αυτήν την απόκριση … και παρόλα αυτά, δεν ξέρουνε απαραίτητα πλήρως … την απάντηση … στην απάντηση.

Πού βρίσκονται λοιπόν αυτές οι απαντήσεις μέσα σας; Είναι στα δάχτυλά σας; Είναι στην άκρη της γλώσσας σας; Είναι μέσα στο χώρο της καρδιάς σας;

Βγάλτε τη φύση από τη σκέψη σας … και μετά … απομακρύνετε τη σκέψη. Στο αχανές αυτό … του τίποτα … ενίοτε, είναι εκεί όπου κείτονται οι απαντήσεις. Είστε έτοιμοι όταν το θελήσετε να τις πιάστε … σαν το μήλο από ένα δέντρο.

Όλες οι απαντήσεις δύνανται να σας είναι γνωστές … όταν η ψυχή είναι έτοιμη να τις ξανα-ανακαλύψει.

Μας ρωτήσατε σήμερα … σχετικά με τη δημιουργία του φυσικού σώματος. Χαμογελάμε … γιατί μ’ έναν παρόμοιο τρόπο … μήπως δε φτιάχνουν από πολλών ειδών υλικά στον κόσμο σας … οι επιστήμονες ή οι προφέσορες … αυτό που ονομάζετε ρομπότ; Και η λειτουργία του … οι λειτουργίες … δεν είναι ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Έτσι, όταν πιέζεται ένα συγκεκριμένο κουμπί … το χέρι ξέρει να κινηθεί στα δεξιά … και ούτω καθ’ εξής … Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την επεξήγηση … αλλά, καταλαβαίνουμε ότι καταλαβαίνετε αυτά για τα οποία σας μιλάμε.

Υπήρξε συνεπώς μεγάλη αξιολόγηση … σχετικά με το πώς μια φυσική ορμή μπορεί να προσπελαστεί από τη σκέψη … ώστε … αν θέλετε … η σκέψη σας … η σκέψη που προκύπτει από το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ του ανθρώπου, να είναι κατά συνέπεια, το πρόγραμμα, το κουμπί εκείνο που πιέζεται, εάν κάποιος επιθυμεί να κινήσει το χέρι στα δεξιά. Μοιάζουν πάρα πολύ αυτά και πάρα ταύτα όπως ξέρετε … είναι πολύ πιο πολύπλοκο το πράγμα … εξαιτίας των δισεκατομμυρίων εσωτερικών διεργασιών.

Ο Οίκος Ισχύος που είναι το φυσικό σας σώμα είναι από μόνο του ένα Θαύμα. Είναι ένας ζώντας οργανισμός που είναι ένας κόσμος μέσα στον εαυτό του. Γιατί όταν χαλάει κάτι … αυτά που γίνονται είναι πάρα πολλά προκειμένου το συγκεκριμένο αυτό μέρος να δουλέψει πάλι … όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αυτά που κατανοούν οι γιατροί και οι ερευνητές σας είναι πολλά. Αλλά, θα προσθέταμε και τη σκέψη … που αποτελεί τη βασική συντήρηση του σώματος … δια μέσου της ΑΙΣΘΗΣΗΣ της Ευημερίας. (Ευ-Ύπαρξης)

Όταν Κανείς δε ΝΟΙΩΘΕ και τόσο Ανάλαφρα στη σκέψη και στη φυσική του κίνηση … σε φυσική ΑΙΣΘΗΣΗ από μέσα του … είναι πολύ δυσκολότερο … ας πούμε … τα Όντα μέσα στο σώμα σας … (Ίσως να τα αποκαλούσατε οι μηχανισμοί) … παρόλα αυτά, εμείς θα τα αποκαλούμε ‘Τα Όντα’ μέσα στο σώμα σας … δε λειτουργούν πλήρως με Αγάπη.

Όλα τα πράγματα μέσα στο σώμα σας λειτουργούν στο 100% όταν έχουνε αγάπη μεταξύ τους … Και όντως, η ψυχή … είναι το πρόγραμμα του υπολογιστή … αν το θέλετε … αυτού του φυσικού σώματος.

Έτσι … όταν υπάρχει η ΑΙΣΘΗΣΗ της Ευτυχίας και της Χαράς … ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ Ενότητας … το σώμα αντιδρά.

Αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο για το σώμα. Και καταλαβαίνουμε … το αποδεχόμαστε … πόσο δύσκολο θα πρέπει να είναι … όταν το σώμα σας δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε … να μπορεί Κανείς να παραμένει σε Ευτυχία … σε Χαρά … με πλήρη Ενέργεια.

Όμως, διαμέσου της δύναμης του νου … τη δύναμη της ψυχής που ελέγχει το νου και τον τρόπο σκέψης … αυτή τότε, αποτελεί τον τρόπο για το πώς έρχεται η Ευημερία.

Παρότι οι μαγνητικές επάνω στη Γη μπορεί να λένε το αντίθετο. Ίσως να δείτε μια μαγνητική που να σας λέει για κάτι που γίνεται μέσα στο σώμα σας … που αποτελεί απόδειξη σε εσάς το γιατί λαμβάνετε μια συγκεκριμένη αρρώστια ή πόνο. Όμως, ο τρόπος σκέψης σας … η ΑΙΣΘΗΣΗ της Ευημερίας … μπορεί να ελέγξει την εικόνα που βλέπετε επάνω στις ακτινογραφίες αυτές.

Τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σα σβήστρα … για να διαγράψουν κυριολεκτικά τις εικόνες που κάποτε υπήρχαν εκεί.

Δε μπαίνουμε στο θέμα αυτό λέγοντας πως ‘είναι τόσο απλό’ … και παρόλα αυτά … είναι.

Όταν σας εξηγούμε πως το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ σας … μέσω της σκέψης … είναι αυτό που κινεί ολόκληρη τη φυσική σας Ύπαρξη … ότι είναι ένα πρόγραμμα … Τότε βλέπετε Αγαπημένες μας ψυχές; Αποδεχόμενοι και υιοθετώντας τη στάση αυτή … γνωρίζοντάς την ως την Αλήθεια σας … τότε το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ αυτά που επιθυμεί να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ … για να είναι καλά.

Η Blossom μας μιλάει και μας λέει πως όντως, καθώς αναφερόμασταν σε Κάποιον που είναι ‘άρρωστος’ … και όμως, δε συμφωνούμε με αυτή τη λέξη ‘άρρωστος’ … αλλά, θα συνεχίσουμε. Όταν Κανείς αγωνίζεται πολύ μέσα στο φυσικό του σώμα … το τελευταίο πράγμα που έχει μέσα στο νου του είναι η δυνατότητα να μπορεί να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ καλά. Ξέρουνε ότι θέλουνε να ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ καλά, αλλά αδυνατούν … γιατί δεν είναι.

Σας λέμε … για να υπερνικήσετε τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της αρνητικότητας … δε χρειάζεται να αγωνίζεστε όπως το κάνουν οι περισσότεροι.

Πηγαίνετε στον παιχνιδότοπο μέσα στο κεφάλι σας. Πάρτε μακρυά τον εαυτό σας από αυτό που υποθέτετε ότι είναι η πραγματικότητά σας … και πάτε να παίξετε … με τα παιδιά μέσα στα χωράφια με τα Χρυσά καλαμπόκια. Πηγαίνετε τον εαυτό σας σε μέρη που ονειρευόσαστε να επισκεφτείτε. Δεν απαιτείται η φυσική σας Ύπαρξη … για να το κάνετε.

Δε χρειαζόσαστε τη φυσική σας Ύπαρξη να είναι εκεί μαζί σας … να σας συνοδεύει.

Όλα όσα είσαστε … είναι Αγάπη.

Είναι η ουσία του εαυτού της ψυχής σας.

Αυτός ο εαυτός της ψυχής σας … ως ατομική πτυχή του Όλου … έχει το δικαίωμα να επισκεφτεί οποιοδήποτε μέρος επιθυμεί … με ή δίχως το σώμα … και εάν το σώμα σας είναι εμπόδιο … τότε αφήστε το πίσω σας.

Όταν επιστρέψετε από την επίσκεψή σας … θα δείτε ότι τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ σας θα έχουνε πολύ καλύτερη διάθεση. Και μπορείτε συνεπώς να το εφαρμόσετε αυτό, έτσι ώστε να επιτραπεί στο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ του σώματος να ανυψωθεί … λίγο λίγο.

Εσείς προγραμματίζετε το σώμα σας. Δε σας το προγραμματίζει κανένας άλλος, πατώντας πλήκτρα … και γυρνώντας λεβιέδες.

Το Θαύμα αυτό στο οποίο επιλέξατε να κατοικίσετε επάνω στη Γη είναι η πιο προχωρημένη δισεκατομμύριο, τρισεκατομμύριο, πολυεκατομμυριούχα οικία την οποία θα μπορούσατε ποτέ να βρείτε.

Και παρόλα αυτά, δε επιλέγουν … οι περισσότεροι από εσάς να αφήνουν την οικία τους να τους ξεγλιστρά; Δεν έχει σημασία, λένε, ‘εάν αφήσουν αυτό το δωμάτιο σκονισμένο ή εάν εκείνο το δωμάτιο έχει κάποια διαρροή … Θα το φροντίσουν αργότερα’. Σας συνιστούμε να διατηρείτε πάντοτε τη οικία σας σε τάξη … ώστε να μπορεί αυτή να λειτουργεί στο Ύψιστο δυναμικό της.

Μπορεί να βλέπετε κάποιον να τρέχει μίλια σ’ έναν αγώνα … ή να σκαρφαλώνει το Ψηλότερο βουνό … και να σκεφτόσαστε ‘δε θα μπορούσα ποτέ να το καταφέρω αυτό’ … και δε θα μπορούσατε … γιατί αυτό είναι που σκεφτόσαστε.

Όταν κατανοήσετε πλήρως τη δύναμη των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ σας και των τρόπων σκέψης σας … θα επιλέγετε προσεκτικά αυτό που ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ και που σκεφτόσαστε … αντί να επιτρέπετε σε σκέψεις και ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ να τρέχουν ανεξέλεγκτα … και συνεπώς, να δημιουργούν αντάρα στο μονοπάτι σας.

ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ … ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ... ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ … ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΩΣ ΝΑ’ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ … ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΑΣ.

Να σας υπηρετήσει … με τόσους τρόπους. Ω! Πόσο σας εξυπηρετεί το σώμα σας … και παρόλα αυτά, το θεωρείτε δεδομένο κάθε μέρα.

Ανάσα με την ανάσα.

Σας λέμε Αγαπημένοι μας φίλοι, όσο περισσότερο επιλέγετε να αναγνωρίζετε το θαύμα που το σώμα σας είναι … τόσο περισσότερο θ’ ανακαλύπτετε το μεγαλείο του.

Όσο περισσότερο συμπεριφέρεστε στο σώμα σας όπως θα κάνατε σε έναν φίλο … τόσο περισσότερο σας το ανταποδίδει το σώμα σας πίσω … την ΑΓΑΠΗ που του προσφέρετε.

Τον κύκλο εκείνο της Ενέργειας που είναι ΕΝΑΣ.

ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ … ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ.

Συνεπώς, αξιοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε το γιατί το επιλέξατε.

Κάντε όλα όσα μπορείτε με αυτό …

Γελάστε μαζί του … Κινηθείτε μαζί του …

Γιατί η Ενέργεια που ΕΣΕΙΣ είσαστε … γιατί ο χρόνος σας επάνω στη Γη … τα μοιράζεστε με τη φυσική σας έκφραση.

Είσαστε παντρεμένοι … εάν θέλετε … μεταξύ σας.

Ποιοι είναι οι όρκοι; Τι υποσχέσεις προετοιμαζόσαστε τώρα να κάνετε στον σύντροφο αυτό που είναι μαζί σας … για το χρόνο σας … για όλο το χρόνο σας … επάνω στον Πλανήτη Γη;

Δε θα ήτανε καλύτερα να έχετε μια εξαίρετη σχέση; Να Αγαπιόσαστε και να λατρευόσαστε … για όσο διάστημα ζείτε και οι δυο σας μαζί;

Πολυαγαπημένοι φίλοι … σας Ευχαριστούμε που ακούσατε αυτό το οποίο επιλέξαμε σήμερα να σας μεταδώσουμε … και Πιστεύουμε ότι έχουμε βοηθήσει στην ανάπτυξή σας … βοηθώντας την κατανόησή σας σχετικά με το δεσμό που έχετε με τη φυσική σας οικία … τον φυσικό σας σύντροφο.

Αποσύρουμε τώρα την Ενέργειά μας με τον τρόπο αυτό από την Αγαπητή φίλη Blossom. Με Αγάπη και ευχαριστίες σε όλους.


Website: Blossom Goodchild
Μετάφραση: Con

Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).