Home > > Blossom Goodchild - April 7, 2013

Μήνυμα της Ομοσπονδίας του Φωτός από την Blossom Goodchild - 7 Απριλίου 2013

Αρχικό μήνυμα στη διεύθυνση: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG174april7.html

Γεια σας φίλοι μου. Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι βέβαιη για το πώς θα πάει το σημερινό. Όμως το σπίτι θα είναι ήσυχο για μερικές ώρες και θα ήταν υπέροχο να επικοινωνήσω μαζί σας. Είναι κανείς εδώ?

 Αγαπημένη μας Blossom πρώτα θα θέλαμε να τονίσουμε το γεγονός ότι η ευθύνη κάποιου υπόκειται στον ίδιο του τον εαυτό και για τον εαυτό του. Εμείς που δεν ανήκουμε στη Γη καταγράφουμε τις ενέργειες που απορρέουν από τις ψυχές ατομικά αλλά και συλλογικά. Ανακαλύψαμε ότι σε αυτούς τους καιρούς υπάρχει ένα μείγμα δύο ενεργειών, και υψηλών και χαμηλών.  Όμως έχετε υπόψη σας αυτές οι ενέργειες είναι ΕΝΑ. Συνεπώς οι χαμηλότερες δονητικά ενέργειες σμίγουν και συγχωνεύονται με τις Ανώτερες για να δημιουργήσων μάλλον μια μέση! Πολλοί από εσάς μπορεί να ανακαλύψετε ότι βιώνετε και τα τρία αυτά είδη. Μερικές φορές κιόλας, την ίδια στιγμή ταυτόχρονα.

Σωστά! Και μπορεί να γίνει εξαιρετικά άβολο. Εκτός βέβαια από όταν η Υψηλότερη ενέργεια είναι η κυρίαρχη Εκείνες οι στιγμές είναι λαμπρές! Όμως, πόσο περίεργο είναι να βρίσκει κανείς τον εαυτό του σε τέτοια βάθη (σημ.μτφρ: χαμηλών ενεργειών) πότε πότε και ωστόσο να ΞΕΡΕΙ ότι δεν θα κρατήσει και πολύ αυτό. Αυτή η ιστορία της Ανέλιξης ήταν τελικά πολύ διαφορετικό πράγμα απ αυτό που περιμέναμε.

 Και όμως Αυτή η ιστορία της Ανέλιξης πάει ακριβώς όπως επιλέγετε να τη δημιουργήσετε.

Τι? Ακόμα κι όταν έχουμε τις μαύρες μας? Νόμιζα ότι είχε να κάνει περισσότερο με τις Υψηλότερες ενέργειες που έρχονται και δημιουργούν αναστάτωση καθώς φεύγουν οι χαμηλότερες .

Να το θυμάστε αυτό ΠΑΝΤΑ.  ΕΣΕΙΣ είσαστε που δημιουργείτε τον Νέο Κόσμο. Όλες τις φορές γι αυτό σας λέγαμε. Η Ενέργεια έχει μια φόρμα που μπορεί να αλλάξει και να αναδιαρθρωθεί. Όμως χρειάζεται δύναμη νόησης και χαρακτήρα προκειμένου να τιθασευτεί. Γι αυτό ακριβώς είναι που οι πολεμιστές του Φωτός επιλέχτηκαν, λόγω του Είναι τους. Εσείς ο καθένας από σας που φέρει μέσα του αυτή την δύναμη. Την ισχύ να ξεπεράσετε τις χαμηλότερες δονήσεις που σας αντιμάχονται για τη ζωή σας!

Αρκετοί από εσάς νιώθετε αποκαρδιωμένοι σαν να μην περιμένατε από τον εαυτό σας ότι θα βρισκόσασταν στο σημείο που βρίσκεστε.

Λοιπόν  να υποθέσω ότι είναι επειδή κανείς δεν μας προειδοποίησε για το τι να περιμένουμε. Το μόνο που λεγόταν, ήταν το πόσο υπέροχος θα ήταν ο Νέος Κόσμος στον οποίον θα πηγαίναμε. Μη με παρεξηγείτε. Το ΞΕΡΩ ότι προς τα εκεί βαδίζουμε. Έχω τώρα μια βαθύτερη αίσθηση του Γνωρίζειν ακόμα κι όταν βρίσκω τον εαυτό μου λίγο αποπροσανατολισμένο! Ωστόσο, το να είναι κανείς στη Γη σε αυτούς τους καιρούς, είναι για τα καλά σαν το τρενάκι του τρόμου! Καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάζει τα αστέρια και να σας λέει: Άμα θέλετε για κοπιάστε να δείτε τη γλύκα!

Και σε ακούμε. Όμως δεν μπορούμε. Δεν είναι η δική μας θέση αυτή. Ωστόσο  βάζουμε τα δυνατά μας στη προσπάθεια να σας υποστηρίξουμε.
ΞΕΡΟΥΜΕ
ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΤΕ!

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΟΜΙΧΛΗ! και ζητάμε στο βάθος της ίδιας σας της ΥΠΑΡΞΗΣ, στα κατάβαθα το ΕΙΝΑΙ σας, ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ και συνεπώς ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ το επίσης!

Κι όμως βαθιά μέσα μου πράγματι το αποδέχομαι αυτό. Απλά φαίνεται να υπάρχουν ελάχιστε αποδείξεις γι αυτό έξω μου.

Όμως είναι στο μέσα σας που ενδιαφερόμαστε περισσότερο. Γιατί είναι από το από μέσα που δημιουργείται το απ΄έξω. Παραιτηθείτε, αφήστε κατά μέρος αγαπημένοι μας φίλοι, τα φαινόμενα. Κρατήστε εκείνα που ΞΕΡΕΤΕ ότι είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.

Όταν ο καθένας ατομικά αναγνωρίσει το ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ του το οποίο είναι αυτή η βαθιά ΓΝΩΣΗ μέσα σας, τότε σας ζητάμε να κρατηθείτε απ αυτό ακόμα κι όταν το τρενάκι του τρόμου σας βουτάει από ψηλά προς τα κάτω, με τέρμα τα γκάζια κρατηθείτε από τη ΓΝΩΣΗ ότι, στον δυϊκό σας κόσμο, όσο πιο χαμηλά πάτε τόσο πιο ψηλά θα ανυψωθείτε μετά.

Το οποίο είναι λιγουλάκι ανησυχητικό όμως. Γιατί κάθε φορά που ανυψώνομαι ψηλότερα, αυτό σημαίνει ότι το επόμενο χαμηλά μου θα είναι ακόμα χαμηλότερα για να έρχεται σε αντίθεση με το εκπληκτικό Υψηλά που μόλις πριν βίωσα?

ΌΧΙ. Δεν σημαίνει καθόλου αυτό. Γιατί εκεί είναι που έρχεται αυτό που λέμε δύναμη χαρακτήρα. Ναι, υπάρχει ένα αντίθετο για ΟΛΑ τα πράγματα. Αυτό είναι ο νόμος για τον πλανήτη σας. Όμως εσείς, σαν Φωτεινά Όντα που περικλείετε μέσα σας ένα ανθρώπινο σώμα, ήρθατε εδώ για να το αλλάξετε αυτό. Γιατί αυτόν  το καιρό της Δυαδικότητας πρόκειται να τον αφήσετε πίσω σας. Εξυπηρέτησε το σκοπό του πλέον. Και όσο περισσότερο ενσωματώνετε το Φωτεινό σας Είναι μέσα σας,σε αυτούς τους καιρούς, τόσο λιγότερο θα πέφτετε στο σκοτάδι. Όμως αυτό εξαρτάται από εσάς τους ίδιους το να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας

Και γι αυτό είναι που λέω για κοπιάστε να δείτε τη γλύκα. Με όλες αυτές τις αρνητικές ενέργειες και τα βλαβερά χημικά με τα οποία μας λούζουν καθημερινά για να μας ελέγχουν, καμιά φορά μπορεί να νιώθει κανείς αδύναμος με όλ αυτά. Δεν είμαι πάντα σίγουρη ότι ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ είναι ο Εσώτερος Εαυτός μου και πως θα πάει η ζωή μου πόσο μάλλον δηλαδή για να τον ενσωματώσω.

Κι όμως θα σας λέγαμε να το ξανασκεφτείτε. Μέσα στον καθένα σας βρίσκεται ένα ΘΕΪΚΟ ΠΛΑΣΜΑ  Μια σπίθα από τον ΘΕΪΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟ. Δεν υπάρχει ούτε ένα χημικό, ούτε ένα δηλητήριο, ούτε μία χαμηλότερη δόνηση που ο Ανώτερος Εαυτός σας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Πως θα μπορούσε?

Ο
ΘΕΪΚΟΣ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

Χωρίς την ανθρώπινη μορφή σας, όταν είστε ελεύθεροι από αυτήν, ΕΙΣΤΕ ΦΩΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ.

Μην επιτρέπετε σκέψεις όπως Αυτό είναι πολύ δύσκολο  να υπερκαλύψει σκέψεις όπως Αυτό είναι απλά πανεύκολο!

Είμαστε ενήμεροι Blossom για τις σκέψεις σου σχετικά με ένα νέο σχέδιο που καταστρώνετε με τον φίλο σου με τον οποίο γελάτε τόσο πολύ πως το λέγανε?

ΆΛΛΑΞΕ ΣΤΑΣΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ!

Ακριβώς! Και νομίζεις ότι αυτό είναι απλά μια φαντασίωση σας? Και βέβαια όχι. Γιατί γι αυτό ακριβώς πρόκειται. Το άνετο και στρωτό μονοπάτι για τον Νέο Κόσμο, αφορά κυρίως ΑΥΤΟ.

ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ για/σε ΟΛΑ τα πράγματα. Το να βρίσκετε τη χαρά σε ΟΛΑ. Το να βρίσκετε το ΦΩΣ σε ΟΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Πράγματι! Όμως  οι άνθρωποι παλεύουμε σχετικά με πάρα πολλά θέματα.

ΑΛΛΑΞΤΕ
ΣΤΑΣΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ!

Δεν είναι κανείς πάντα σε διάθεση για να βρει τη δύναμη να το κάνει αυτό.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται.

Αγαπημένες μας ψυχές μην αποκαρδιώνεστε. Είναι τόσα πολλά που βρίσκονται μπροστά σας, τόση Χαρά και Γέλιο και η Πιο Ανάλαφρη των ενεργειών.

Σας έχουμε ξαναπεί σχετικά με το όταν γίνατε εθελοντές σε αυτή την αποστολή ΞΕΡΑΤΕ ότι έτσι θα ήταν τα πράγματα ΞΕΡΑΤΕ πού αφήνατε τον εαυτό σας να πάει. ΞΕΡΑΤΕ γιατί ήρθατε και γιατί προσφερθήκατε εθελοντικά και γιατί συμφωνήσατε να συμμετάσχετε. Επειδή ΞΕΡΑΤΕ ότι είχατε τη δύναμη να ολοκληρώσετε την αποστολή σας.

ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ.

Η αποστολή σας θα ολοκληρωθεί. ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ!

 Όλα όσα βιώνετε είναι απλά ένα μέρος αυτής.  Όταν το ΜΑΘΕΤΕ αυτό, όταν το δεχτείτε αυτό, τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να πείτε Οκ, το πιασα! Εν ΓΝΩΣΕΙ σας ότι ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ! Συνεπώς, η αποδοχή σας επιτρέπει όλα να κυλήσουν ευκολότερα.

Μήπως δεν βρίσκεις κι εσύ Blossom, ακόμα και στις μαύρες σου, λόγους για να χαμογελάσεις και να αστειευτείς μέσα σου, για όλα όσα νιώθεις, επειδή δεν είναι καθόλου εσύ?

Ναι, βρίσκω.

Αυτό ακριβώς εννοούμε. Αναγνωρίζεις το ταξίδι. Το αναγκαίο ταξίδι. Το τμήμα του μονοπατιού που αφορά στο να παραιτηθείς από τους παλιούς σου τρόπους το παλιό σου εγώ Και το παλιό σου εγώ, δεν θα τα παρατήσει χωρίς μια καλή μάχη πρώτα.

Γιατί όχι? Αφού υποτίθεται ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι είναι για το καλό μου?

Επειδή το παλιό σου εγώ είναι παγιδευμένο μέσα σε ένα κόσμο που σε ήλεγχε! ΤΩΡΑ σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, στα μισά του δρόμου, αναδύεται το νέο σου εγώ!

Η απλούστερη αναλογία είναι αυτή της κάμπιας. Ένιωθε σαν στο σπίτι της, ούσα αυτή που ήταν. Μόνο αυτό ήξερε. Έκανε ό,τι έκανε σε αυτή τη φάση της ζωής/ύπαρξης της. Μετά ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ! Ξαφνικά βρήκε τον εαυτό της σε διαφορετική φάση του είναι. Μπορεί να μην ήξερε ακριβώς τι γινόταν, αλλά ούτως ή άλλως, ιδού, ήταν στην επόμενη φάση της ύπαρξης της. Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να είναι εκεί παρούσα. Δίχως να ξέρει τι ακριβώς επρόκειτο να συμβεί μετά, ή ακόμα περισσότερο, σε τι ή ποια θα μεταμορφωνόταν. Όμως με ΑΠΟΔΟΧΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ εν ΓΝΩΣΕΙ, ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, όχι πολύ μετά απλά όταν όλα ευθυγραμμίζονταν με όλα όπως πρέπει, με λίγη κίνηση και απαραίτητη προσπάθεια αναδύεται στο πιο όμορφο των φτερωτών Όντων και μπορεί και πετάει!!!!!

ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ..

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΟ ΝΕΟ.

 Όμως μπορούμε να πούμε η ψυχή της είναι ένα και το αυτό γιατί πάντα ήταν είναι και θα είναι.

Σας ευχαριστώ γι αυτό. Αυτά τα ενθαρρυντικά λόγια από εσάς σίγουρα με βοήθησαν και σίγουρα φαίνεται ότι θα βοηθήσουν κι άλλους. Θα ήθελα να αλλάξω την ενέργεια τώρα αν επιτρέπεται. Τη τελευταία φορά μιλήσατε για τον εαυτό σας ως ΗΜΕΙΣ. Κάποιος ρώτησε αν αυτό σημαίνει ότι ενίοτε είστε η ΕΓΩ ΕΙΜΙ παρουσία , ή ενέργεια

Ωστόσο ξέρετε ότι θα αποκριθούμε ότι εσύ είσαι όλη η ΕΓΩ ΕΙΜΙ ενέργεια. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.

Αναφερόμαστε στον Ανώτερο Εαυτό σας. Μιλάμε για διαφορετικά επίπεδα δόνησης. Αυτό είναι όλο κι όλο από το οποίο όλα συντίθενται συγκεκριμένα επίπεδα δόνησης. Οπότε θα μπορούσαμε να σας πούμε ότι το δικό μας επίπεδο δόνησης είναι μέσα στην ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ αυτού που πώς θα το λέγαμε Υψηλός Συντονισμός. Δεν έχουμε τη πυκνότητα της Γήινης εμπειρίας. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει χάος με τα επίπεδα ενεργειών ορισμένων, εντός και εκτός του πλανήτη.

Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα γι αυτό?

Η πυκνότητα της Γης όπως εγκαθιδρύθηκε , είναι δυνατόν να λεκιάσει το Είναι κάποιου. Μπορεί να διαποτίσει το Είναι του και να του αφήσει σημάδι. Όταν μια ψυχή φεύγει από το Γήινο πεδίο στην ελευθερία του ψυχικού της είναι, μπορεί να χρειαστεί κάμποσο χρόνο θεραπείας προκειμένου να καθαριστεί από αυτά τα σημάδια. Αυτά τα σημάδια δεν ήταν εξαρχής προκείμενα να υπάρχουν, όμως μέσα από τις συνειδητές επιλογές του ατόμου, έτσι είναι που φτιάχτηκαν.
Ωστόσο ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.

Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΓΗΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΔΟΝΗΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ.

Ένα κόσμο που δεν θα μπορεί να σημαδέψει ή να λεκιάσει την Ύπαρξη σας γιατί δεν θα υπάρχει πλέον μέσα του τίποτα που να ανήκει σε αυτή τη δόνηση. Δεν θα υπάρχει τίποτα με την επιθυμία να το κάνει.

ΑΝΥΨΩΣΤΕ
ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ.

ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ.

ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΑΣ!

Μην νιώθετε ηττημένοι επειδή ακόμα κάποιο από τα Μητρικά μας σκάφη δεν αιωρήθηκε πάνω από κάποιο ιδιαιτέρως σημαντικό κτίριο σας!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

ΤΟ
ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

Βαδίστε μπροστά γενναία, στη ΓΝΩΣΗ ότι όλα αυτά είναι για να γίνουν και θα γίνουν.

Στο
μεταξύ, ΠΑΡΤΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

...

Όμως μου φαίνετε ότι φύγατε! Είστε ακόμα εκεί?

...

Χίλια ευχαριστώ μέχρι την επόμενη φορά! Προς τα μέσα, προς τα έξω και ενίοτε πλαγιώς!!!!!!
Χα χα 11.11 πμ. Ωραίος συγχρονισμός!
 

(μετάφραση: Ιωάννα)Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.