Home > > Blossom Goodchild - March 26, 2013

H Ομοσπονδία του Φωτός από την Blossom Goodchild 26 Μαρτίου 2013

http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG173mar26.html

 H Ομοσπονδία του Φωτός από την Blossom Goodchild 26 Μαρτίου 2013

 Blossom: Γούαου! Μοιάζει σαν να έχουν περάσει χρόνια από τότε που μιλήσαμε τελευταία και αισθάνομαι σαν να έλειπα σε ένα τεράστιο ταξίδι τόσο νοητικά όσο και συναισθηματικά όσο ήμασταν χώρια αυτές τις τελευταίες πέντε εβδομάδες. Δεν παρακολούθησα καθόλου τα όσα συνέβαιναν στον κόσμο όλον αυτόν τον καιρό, οπότε είμαι μάλλον πολύ ευαίσθητη και πιάνω περίπου για το τι θα θέλατε να μιλήσουμε. Σίγουρα ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ισχυρές ανεβαστικές ενέργειες για κάτι. πολύ παρήγορο και ενθαρρυντικό. Λοιπόν, είστε εδώ?

 The Federation of Light: Είμαστε πράγματι και μάλιστα πολύ χαρούμενοι που συζητάμε μαζί σου για μία ακόμα φορά. Έχουμε προχωρήσει σε ένα Υψηλότερο μέρος διαμονής για τώρα.

 Blossom: Δεν μπορούσατε να μας αφήσετε κανένα σημείωμα για να μας εξηγήσετε το λόγο?

 The Federation of Light: Ο λόγος, περίεργο πλάσμα, είναι ότι για τώρα, όσο οι ενέργειες εγκαθιδρύονται, όσοι από μας διαμένουμε σε Υψηλότερα ενεργειακά πεδία, επιτρέπουμε στον εαυτό μας να γυρίσουμε σ αυτά. Καθώς ο πλανήτης σας αρχίζει να συνηθίζει όλες αυτές τις νεωτεριστικές αλλαγές στην ενέργεια του, αφήνουμε κι εμείς στο μεταξύ τον εαυτό μας να είναι εκεί όπου ανήκει. Είναι πράγματι πολύ ανακουφιστικό να βρίσκεται κανείς στα οικεία εδάφη του και να νιώθει ότι βρίσκεται σπίτι. 

 Blossom: Οπότε, σε τι φάση βρισκόμαστε σχετικά με τα όσα μας συμβαίνουν και ποιος είναι ο δικός σας ρόλος σε αυτά?

 The Federation of Light:  Αυτά που συμβαίνουν σε εσάς εξαρτώνται πάρα πολύ από το πού ο καθένας σας επιλέγει να ΕΙΝΑΙ. Είναι πραγματικά, τόσο απλό. Θα ανακαλύψετε θαύματα του εαυτού σας και το πόσο γρήγορα έλκεστε από τα θαύματα αυτά, ώστε αν το αποφασίσετε να τα αποκτήσετε. Έτσι έχουν τα πράγματα. Εάν αποφασίσετε να είστε χαρούμενοι και το επιτρέψετε στον εαυτό σας, τότε χαρά θα έχετε. Αν η διάθεση σας είναι να στενάζετε και να γκρινιάζετε, τότε αυτό θα σας δοθεί. Από εσάς εξαρτάται. Η διαφορά όμως του ΤΩΡΑ είναι ότι αυτό γίνεται σχεδόν στιγμιαία,.. ανάλογα από τη δόνηση στην πληρότητα του Είναι σας. Πάρτε λίγο χρόνο για να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες καθώς το σκέφτεστε αυτό, και συνειδητοποιείστε καθώς αναπνέετε ότι συνδέεστε με την ουσία αυτού  που πραγματικά είστε.

 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΗΓΗ ΣΑΣ αν και πολλές φορές μπορεί να ΦΑΙΝΕΤΑΙ έτσι.

Blossom: Ναι, ένιωθα έτσι όταν ήμουν στην Αγγλία. Η ψυχή μου ένιωθε τόσο μακριά από το σπίτι, και το Γήινο σπίτι μου και το πνευματικό. Από κάποιες απόψεις ήταν σαν να είχα κάνει μερικά βήματα έξω από το μονοπάτι μου  και να ήμουν αβέβαιη για το ποια πραγματικά ήμουν! Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν είμαι βέβαιη, ούτε έχω μπει ακόμα πλήρως σε τάξη, αλλά κοντεύω όπου να ναι.

 The Federation of Light: Όλα αυτά είναι μέρος του τρόπου με τον οποίον κινούνται τα πράγματα. Πρέπει κανείς να επανακαθορίσει ποιος ήταν προκειμένου να γίνει αυτό που Πραγματικά είναι. Αν δεν επανεξετάσει τα πράγματα, πώς θα μπορεί να ξέρει πόσο μακριά έχει προοδεύσει? Συνιστούμε σε όλους εσάς, να εξακολουθήσετε να είστε στην ΓΝΩΣΗ ότι αλήθεια τα πράγματα κινούνται τέλεια. Δεν το ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ κι εσύ αυτό Blossom?

 Blossom: Σίγουρα μπορώ να αισθανθώ μια διαφορά τώρα στο σπίτι μου, μέσα μου, και το Σύμπαν μοιάζει να εκτοξεύει όλων των ειδών τις ευκαιρίες που με ανεβάζουν Ψηλότερα!

 The Federation of Light: Έτσι πρέπει να είναι. Έτσι πρέπει να συνεχιστεί. Συνεπώς, αρκετοί από εσάς είστε έτοιμοι τώρα. Περιμένατε τόσο καιρό και κάποιοι νιώσατε απογοήτευση όταν κάποιου είδους δυνατός πολεμιστής δεν παρουσιάστηκε με οποιοδήποτε άποψη μπορεί κανείς από σας να περίμενε. Όμως ΤΩΡΑ αρχίζετε να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ότι μολονότι η ΑΛΛΑΓΗ δεν ήταν όπως την φανταζόσασταν, ωστόσο υπήρξε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.

 Κάποιοι από εσάς θα έχετε χαλαρώσει σε αυτές τις νέες συνθήκες πιο έξυπνα από άλλους. Δεν έχει σημασία ο ρυθμός κατά τον οποίο συμμετέχετε στον νέο σας εαυτό. Αυτό είναι στο χέρι σας. Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι το να ΞΕΡΕΤΕ ότι συμβαίνει και να ΝΙΩΘΕΤΕ τις ενέργειες γύρω σας να γίνονται μέρος σας.

 Μπορεί επίσης να πέσετε και σε λίγες αναταράξεις! Την αντίθεση που αναγνωρίζετε μεταξύ εκείνων των πραγμάτων που σας εξυπηρετούν πλήρως και εκείνων που δεν είναι προς συμφέρον σας. Μη παίρνετε πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σας σε αυτή τη διαδικασία το να αυτομαστιγώνεται κανείς νοητικά δεν έχει ούτε αξία,ούτε όφελος.

 Blossom: Κι εσείς λοιπόν, τι χαμπάρια? Τι νέο σκαρώνετε τώρα?

 The Federation of Light: Προωθούμε νέες δυνατότητες των υπηρεσιών μας.

  Blossom: Όπως?

 The Federation of Light: Πειραματισμούς με προοδευτικές μεθόδους που εν καιρώ θα κάνουν τις μεταβάσεις ομαλότερες καθώς κανείς τις συναντά στο δρόμο του.

  Blossom: Εντάξει, με όλο τον σεβασμό, μπορώ να σας ενημερώσω απλά ότι αρκετός κόσμος με ρωτάει, πώς μπορείτε και λέτε τέτοια πράγματα? Εννοώ, αυτή η τελευταία σας πρόταση, απαντά και παράλληλα δεν απαντά πραγματικά στην ερώτηση μου. Γιατί είστε τόσο ανίκανοι να δώσετε μια σαφή και ευθεία απάντηση? Προφανώς θα ικανοποιούσε πάρα πολλά μυαλά, αν το κάνατε. Αυτό που είπατε θα μπορούσε να σημαίνει χιλιάδες πράγματα.

 The Federation of Light: Αυτό που είπαμε είναι ακριβώς αυτό το οποίο ως κάναμε. Έχουμε προσπαθήσει με όσους τρόπους μπορούμε, να σας εξηγήσουμε ότι υπάρχουμε σε διαφορετικές διαστάσεις. Ο τρόπος που φερόμαστε είναι πολύ μακριά από τον τρόπο που σκέφτεστε. Επειδή είμαστε διαφορετικοί. Η πρόοδος του εαυτού σας και του πλανήτη σας είναι μέρος της αποστολής μας.

ΣΑΣ
ΑΓΑΠΑΜΕ. Ωστόσο οι τρόποι μας είναι εξαιρετικά πιο προχωρημένοι από όλες τις απόψεις ώστε να μην ευνοούν  καθόλου να βάλουμε αυτά που πραγματικά κάνουμε σε βασικά δεδομένα. Απλά δεν είναι δυνατόν.

 Blossom: Λοιπόν, είστε σωματικά δραστήριοι? Η κάθεστε και ψέλνετε Ομ όλη μέρα? Απλώς θα μου άρεσε να έχω μια ευρύτερη εικόνα του ποιοι είσαστε και πως περνάτε τις μέρες σας. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας τόσο καιρό τώρα σίγουρα μπορούμε να συμφωνήσουμε σ αυτό?

 The Federation of Light: Δεν έχουμε μέρες για να τις περάσουμε. Όπως ξέρεις, ο χρόνος δεν υφίσταται για μας. Συνεπώς δεν τηρούμε κάποιο χρονοδιάγραμμα ούτε ζούμε με τον δικό σας τρόπο, όπου υπάρχει μέρα και νύχτα και ραντεβού και χρονικά πλαίσια.

ΕΙΜΑΣΤΕ
!... ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. (Σημ. Μτφρ. Εννοεί ότι βρίσκονται διαρκώς σε μια συνειδητή διαδικασία εξέλιξης.)

 Blossom: Καιποιοι είσαστε?

 Η Ζωή!

 Γουάου! Ωραία απάντηση. Παρακαλώ συνεχίστε σ αυτό το σκεπτικό.

 Είμαστε η Ζωή Σε όλες τις μορφές της. Μπορούμε να πεταχτούμε ξαφνικά σε μια εμπειρία και να γίνουμε κάθε μορφή ζωής αρκεί να πάρουμε πληροφορία από μια συγκεκριμένη πηγή.

 Blossom: Αλήθεια. Αυτό είναι τεράστιο πράγμα. Σίγουρα πρέπει να είστε πολύ συνειδητοί και εξελιγμένοι για να είστε ικανοί να το κάνετε αυτό. Δηλαδή, εσείς, .. το συγκρότημα σας, Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,με την οποία επικοινωνώ, δεν είστε όπως πολλοί περιμένουν ή φαντάζονται οι γαλαξιακοί φίλοι μας, ένα είδος ανθρωποειδών, ή γατοειδών, ή οποιοδήποτε είδος θα μπορούσε να μοιάζει ότι υπάρχει στη γαλαξιακή Ομοσπονδία. Είστε?.

 The Federation of Light: Η Ζωή!

 Blossom: Προσπάθησα να πάρω μια απάντηση πιο πριν από σας, σχετικά με τη Πραγματική μορφή που έχετε. Αναφέρατε ότι μπορείτε να πάρετε και να ταιριάξετε σε κάθε μορφή, όμως δεν μπόρεσα να τη δω με τον τρόπο που τη περιγράψατε τώρα. Οπότε, ΕΣΕΙΣ,.. όταν δεν παίρνετε τη μορφή ή το σχήμα κάποιου πράγματος, όταν βάζετε πάνω σας κάτι πιο άνετο, τι μη-σχήμα είναι αυτό? Ή δεν είναι ένα μη-σχήμα, αλλά η πραγματική μορφή αυτού που είστε?

 The Federation of Light: Θα εκφράζαμε καλύτερα αυτό που είμαστε στην Αληθινή μας μορφή, ως Φως. Αυτή είναι η πιο άνετη αντίληψη του Εαυτού μας

Blossom: Και ζείτε πραγματικά σε ένα τεράστιο διαστημόπλοιο?

 The Federation of Light: Αυτό είναι ένα τεράστιο και περίπλοκο ζήτημα, ωστόσο θα βάλουμε τα δυνατά μας όπως θα λέγατε, να σας το εξηγήσουμε.
 

Δεν είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να κατοικούμε σε ένα διαστημόπλοιο. Για την ακρίβεια δεν είμαστε υποχρεωμένοι να κατοικούμε πουθενά. Ως Φως μπορούμε να είμαστε οπουδήποτε και παντού και πουθενά. Ωστόσο, Όντες αυτή η Φωτεινή Ενέργεια, επιθυμία μας είναι να υπηρετήσουμε. Συνεπώς είμαστε ικανοί να μεταμορφωθούμε σε εκείνο που είναι πιο δόκιμο σε κάθε δεδομένη περίπτωση.

 Ας μιλήσουμε για τον στόλο μας. Αυτά τα σκάφη που κάποιοι έχετε αντιληφθεί στους ουρανούς σας είναι μια Αληθινή αναπαράσταση αυτού που είναι όπως εσείς το βλέπετε. Εάν ωστόσο ανεβαίνατε πάνω δεν θα μπορούσατε να διανοηθείτε καν το υλικό από το οποίο αποτελείται ένα τέτοιο σκάφος, και πολύ δε περισσότερο, τις λειτουργίες του. Καταλάβετε επίσης, ότι όπως και με τα δικά σας μέσα μεταφοράς, έχετε πολλά διαφορετικά ήδη αυτοκινήτων, μοτοσυκλεττών, αεροπλάνων κλπ.δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τύπος οχήματος. Επιτρέψτε επίσης στον εαυτό σας την πιθανότητα ότι αυτά τα σκάφη μπορούν να αλλάξουν τη μορφή τους μέσα σε μία στιγμή. Επειδή είναι ενέργεια το υλικό με το οποίο δουλεύουμε και με το οποίο Ζούμε.

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ πώς να την διαχειριζόμαστε και να τη χρησιμοποιούμε προς όφελος μας.

 Blossom: Τρώτε καθόλου ή κοιμάστε? Εσείς., η κεφάτη παρέα?

The Federation of Light: Δεν έχουμε τέτοιες ανάγκες. Δεν έχουμε σώματα ώστε να χρειάζονται συντήρηση ή ξεκούραση.

 Blossom: Ε, τίποτα χόμπυ?

 The Federation of Light: Παράγουμε Φως.

 Blossom: Ωραία!

 The Federation of Light: Μπορούμε να προσθέσουμε εδώ ότι είναι τόσο μεγάλη χαρά για μας να βλέπουμε την πρόοδο που προκύπτει μέσα στον κόσμο σας.

ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΕΣΕΙΣ
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑΖΕΤΕ.

 ΕΙΣΤΕ ήδη σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Όμως αυτή είναι απλά η αρχή της.

Θυμηθείτε στη κατάλληλη για σας στιγμή, πόσο αναζωογονημένοι και ενθουσιασμένοι ΝΙΩΘΕΤΕ για αυτό που γινόσαστε και για το ποια είναι η αποστολή σας, και μετά θυμηθείτε ότι μόλις και κάνατε τα πρώτα σας βήματα. Φανταστείτε λοιπόν, αγαπημένοι φίλοι ημών και είναι τιμή μας να σας αποκαλούμε έτσι, τι πρόκειται να συμβεί όταν μάθετε να πηδάτε, να χορεύετε και να τρέχετε!

 Ω ΧΑΡΑ, ΧΑΡΑ, ΧΑΡΑ!

 ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

 ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.

  Και φανταστείτε την ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ καθώς ΝΙΩΘΕΤΕ αυτό το Υψηλότερο επίπεδο της ΑΓΑΠΗΣ κάθε στιγμή. ΕΣΕΙΣ γίνεστε η ΑΛΗΘΕΙΑ του είναι σας και είστε τώρα ικανοί να πιάσετε αναλαμπές εκείνου που πιθανώς να συνεπάγεται αυτό. Μακράν σπουδαιότερο κι από την πιο άγρια φαντασία σας. Μακράν περισσότερο του να ΖΗΣΕΤΕ εκείνο που ονειρευτήκατε ποτέ. Γιατί είναι μόνο καθώς ανυψώνετε τον εαυτό σας Υψηλότερα τότε γίνεστε ικανοί να ΝΙΩΣΕΤΕ αυτό που είναι παραπέρα. Σε κάθε επίπεδο στο οποίο εξελίσσεστε, μπορείτε να ΝΙΩΣΕΤΕ μερικά από τα επόμενα επίπεδα που σας περιμένουν.

ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

 ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ.

 ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!

 Αυτό το οποίο ήρθατε για να επιτύχετε αυτό που εθελοντικά επιλέξατε αυτό για το οποίο ήρθατε, ο σκοπός σας το πάθος σας. ξεκινά. Ακολουθήστε τις καρδιές σας και ακολουθήστε τα όνειρα σας. Διότι ζώντας τα όνειρα σας στη πραγματικότητα και ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ που ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ, οι καρδιές και ο νους σας και το ΑΙΣΘΗΜΑ του να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πως ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΕ τους λόγους για τους οποίους ήρθατε σε αυτόν τον πλανήτη,θα συνεχίσει να επιτρέπει αυτό που έχει σχεδιαστεί το να ΕΙΝΑΙ.

 ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ. ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ!

 Όλα θα πρέπει να γίνονται ευκολότερα, αγαπημένοι μας. Η Ζωή δεν σχεδιάστηκε να είναι ένας αγώνας που  ωστόσο είχε παρουσιάσει τον εαυτό της ως τέτοιον εξαιτίας των σκοτεινών ενεργειών που δεν κατάφερναν να αδράξουν αυτό που ούτως ή άλλως βρισκόταν εκεί ως προσφορά.

 ΑΥΤΟ Η ΖΩΗ δεν είναι αυτό που σας έδειξαν ότι είναι!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΖΩΗ.

 ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ μέσα σας το ΑΙΣΘΗΜΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΑΓΑΠΗΣ ΦΩΤΟΣ που είστε ΕΣΕΙΣ. Και καθώς επιστρέφετε στον εαυτό σας, ενθυμάστε και καθώς ενθυμάστε, αφήνετε το παλιό που προοριζόταν να αφεθεί και καλωσορίζετε ΤΟ ΝΕΟ.
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

 Ο ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

 Τον φέρετε εντός σας, ή τον απωθείτε μακριά. Κι όμως είναι τόσοι πολλοί από σας που τον φέρνετε , ώστε η ενέργεια που δημιουργείτε σκουντάει κι εκείνους που ακόμα κοιμούνται. Σαν μια νεραϊδένια ομίχλη που επιπλέει πάνω από τις αισθήσεις κάποιου, ώσπου να ανοίξει σταδιακά τα μάτια και να ΔΕΙ τα πράγματα όπως είναι ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 ΑΝΥΨΩΣΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ
ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

ΤΗ ΖΩΗ!

 Blossom: Διατάξτε! Ελήφθη, όβερ. Ήταν ευχαρίστηση μου να είμαι ξανά πίσω στη παρέα σας, φίλοι μου. Με αγάπη και πολλές ευχαριστίες.

 The Federation of Light: Η ευχαρίστηση ήταν όλη δική μας.

 Blossom: Ω, δεν το νομίζω!

(μετάφραση: Ιωάννα)Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.