Home > > Blossom Goodchild - 10 Ιανουαρίου 2015

Blossom Goodchild, 10 Ιανουαρίου 2015

Γεια σας και καλωσορίσατε στο 2015. Αναρωτιόμουν αν αρμόζει να μας δώσετε ένα μήνυμα, για το τι βλέπετε ΕΣΕΙΣ να μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά;

Στο όνομα της μεγαλύτερης Ενέργειας Αγάπης Αγαπημένες μας Ψυχές, σας ξανασυναντάμε πάλι όλους σας. Με το πέρασμα της παλιάς χρονιάς στην καινούργια, υπήρξε μια ανταλλαγή Ενέργειας αυτών που πλέον δεν εξυπηρετούσαν φέρνοντας αυτά με Ενέργεια Νέα. Μια Ενέργεια Ανώτερη, την οποία θα ανακαλύψετε με χαρά και θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να ανυψώσετε το πνεύμα του εαυτού σας  σε τόπο που φέρνει μεγάλη ευτυχία.

Μαζί με τον εορτασμό των Χριστουγέννων που μπορεί να παράγει κούραση, λόγω των ενδεχόμενων ατασθαλιών σε πολλά πράγματα επήλθε επίσης κούραση και από την ανταλλαγή αυτής της Ενέργειας με το άλλαγμά της. Η απώλεια της παλιάς επιτρέπει στο σώμα να απελευθερώσει τοξίνες μαζί με συγκεκριμένες βιολογικές παραμορφώσεις, οι οποίες θα πρέπει να απομακρυνθούν από τις άμεσες εσώτερές σας λειτουργίες.

Λέγοντας άλλαγμα τι ακριβώς εννοείτε;

Εννοούμε ότι αλλάζετε αυτήν την Ενέργεια μ αυτήν που σας υπηρετεί με πολύ Ανώτερο τρόπο.

Όμως, με ποιόν/τι/που/πότε ανταλλάσσουμε αυτήν την Ενέργεια;

Την στέλνετε πίσω σ ένα μέρος όπου μπορεί ξανά να ανανεωθεί και να γίνει  λεπτοφυέστερη. Συνεπώς, δεν πετιέται αλλά απλά ανακυκλώνεται, αν το θέλετε  και επαν-ενεργοποιείται, έτσι ώστε να μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί.

Και πώς γίνεται αυτό;

Είναι μια ανάμειξη/συνδυασμός με Ενέργειες Ανώτερες από αυτήν. Μια σταδιακή ανάμειξη. Όπως η ανάμειξη των υλικών σε ένα κέικ λίγα λίγα μέχρι να πάρετε την ακριβή σύσταση, για να φουσκώσει.

Συνεπώς τι μπορούμε να περιμένουμε με αυτές τις Ανώτερες Ενέργειες;

Αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι ένα ΑΙΣΘΗΜΑ έξαρσης που έως τώρα δεν είχατε βιώσει. Αυτή τη χρονιά μεταβαίνετε στην επόμενη φάση. Υπήρξε μεγάλη προετοιμασία και μεγάλη δέσμευση του νου, του σώματος και της ψυχής που σας οδήγησαν στην είσοδο μιας Ανώτερης πύλης την οποία μπορείτε να περάσετε οποιαδήποτε στιγμή εφόσον νιώσετε έτοιμοι να το κάνετε.

Μπορείτε να επεκταθείτε επάνω σε αυτό; Είμαι καν στο σωστό δρόμο; Ή και στη σωστή είσοδο;

Η είσοδος αυτή θα σας πάει προς μια Ανώτερη κατανόηση του εαυτού σας. Πρόκειται για ένα Φως και μια Αγάπη Φωτεινότερη κι είναι προσβάσιμα μόνο ΔΙΑΜΕΣΟΥ αυτής της πύλης.

Όταν εισερχόμαστε αυτό γίνεται μέσω διαλογισμού;

Φυσικά. Όμως, κάνοντάς το αυτό θα δείτε ότι το ΕΣΕΙΣ, που γίνεστε παραμένει μαζί σας έως κάποιο βαθμό όταν εφαρμόζετε αυτά που βιώνετε μέσα του σε αυτά που κάνετε απ έξω του.  Βγάζεις νόημα;

Ναι, εγώ βγάζω. Σημαίνει δηλαδή, ότι θα φέρουμε πίσω σε επίπεδο ψυχής, κάποια από αυτά που βιώνουμε όταν ΕΙΜΑΣΤΕ από την άλλη πλευρά της πύλης. Χρειαζόμαστε κάποιο ιδιαίτερο διαλογισμό γι αυτό;

Όχι. Χρειάζεται μόνο να ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. Η πρόθεση είναι το κλειδί. Η πρόθεση για ΟΛΑ τα πράγματα είναι το κλειδί για την ανακάλυψη της αρετής των εμπειριών σας επάνω στη Γη.

Η εμπειρία αυτού του διαλογισμού όταν επαναλαμβάνεται συχνά θα σας πάει σε μέρη βαθύτερα καθώς θα τον επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά.

Τι λογής πράγματα μπορούμε να περιμένουμε;

Να συναντηθείτε με πολλές ψυχές αντίστοιχης ιδιοσυγκρασίας, από τη Γη και μη και για πολλούς να συναντηθούν με την επόμενη φάση των εαυτών τους.

Πλέον είσαστε έτοιμοι να ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ και να λάβετε τις οδηγίες σας!

Ω! Πολύ συναρπαστικό αυτό. Το Άσπρο Σύννεφο μου έχει μιλήσει συχνά γι αυτό. Μπορείτε να μας πείτε γι αυτό τώρα; γι αυτό που λέτε Φάκελο; Τι φάκελο; Θα μας έρθει με το ταχυδρομείο; Μήπως εγώ δεν έλαβα το δικό μου; Κλπ.

Καταλαβαίνουμε τι εννοείτε. Θα το εξηγήσουμε λοιπόν.

Αυτοί από εσάς που προσφέρθηκαν γι αυτή τη μοναδική έκφραση του εαυτού επάνω στη Γη την ώρα αυτή αυτοί που ΗΞΕΡΑΝ ότι ο ερχομός στη Γη ΤΩΡΑ θα ήταν η μεγαλύτερη αποστολή που θα μπορούσαν να βιώσουν και θα συμπληρώσουμε να Υπομείνουν τους δόθηκε στον ΚΑΘΕΝΑ τους ένας συγκεκριμένος ρόλος για να παίξουν. Να διαδραματίσουν συγκεκριμένες δοσμένες εμπειρίες οι οποίες θα οδηγούσαν στο άνοιγμα συγκεκριμένων δώρων που με τη σειρά τους θα επέτρεπαν να συμβεί το άνοιγμα δώρων και από πολλούς άλλους.

Με άλλα λόγια είναι οδηγίες για το πώς να βοηθήσουν στην Αφύπνιση πολλών επάνω στον πλανήτη.

Κάθε φάκελος παραδίδεται Ανά άτομο για να τον ερμηνεύσει και να τον χρησιμοποιήσει.

Πολλοί έχουν συχνά εκφράσει τη ΓΝΩΣΗ πως είναι εδώ για να κάνουν κάτι πως είναι εδώ για κάποιο σκοπό αλλά, δεν είναι σίγουροι ποιος είναι αυτός. Με την πρόσβαση σε τούτους τους φακέλους επιτυγχάνεται μια μεγαλύτερη διαύγεια.

Οπότε, μας λέτε πως εάν κάποιος απλά διαλογιστεί τότε Μπουμ Το χουμε! Την απάντηση για τον ατομικό μας σκοπό επάνω στη Γη την ώρα αυτή.

Ναι αυτό λέμε.

Εξαίρετα. Για να μαι ειλικρινής νόμιζα ότι θα λέγατε ίσως ή, ότι θα αποφεύγατε κάπως να μας μιλήσετε γι αυτό. Αλλά όχι! Κατευθείαν στο ζουμί Ωραία! Έχω την αίσθηση ότι ίσως μπορείτε να μας βοηθήσετε με αυτό το διαλογισμό θα μας δώσετε κάποιον;

(Τότε ένοιωσα, ότι έτσι και θα γινόταν, οπότε άρχισα να ηχογραφώ και μπήκαμε κατευθείαν σε τούτο τον καθοδηγούμενο διαλογισμό. Καθώς όλο αυτό ήταν αυθόρμητο, αγνοήστε σας παρακαλώ τους εξωτερικούς ήχους των αεροπλάνων, τα πουλιά, τα βατράχια κλπ. για να ενισχυθεί η εμπειρία αντί να την χάσετε! Προσπάθησα να προσθέσω μουσική στο υπόβαθρο, αλλά παραμόρφωνε κάπως τη φωνή. Οπότε, Νάτη. Ακατέργαστη! (17 λεπτά)

Πατήστε εδώ για το Διαλογισμό (σύνδεσμος με ήχο στα Αγγλικά ο διαλογισμός σε κείμενο παρακάτω στα Ελληνικά)

Σας ευχαριστώ. Ήταν καταπληκτικό. Πόση ΓΑΛΗΝΗ φέρατε στην Ύπαρξή μου. Έχετε τίποτε να συμπληρώσετε, για να το κλείσουμε;

Πράγματι. Σας Ευγνωμονούμε που μας επιτρέψατε να σας το περάσουμε αυτό. Να σημειώσουμε μονάχα ότι η απορρόφηση των οδηγιών του φακέλου θα πάρει χρόνο έως ότου αυτές ανοιχτούν ως προς τη ΓΝΩΣΗ τους. Να θυμόσαστε επίσης πως παρότι χρησιμοποιούμε τη λέξη οδηγίες πρόκειται για σχέδια φτιαγμένα από ΕΣΑΣ για ΕΣΑΣ. Με τη γνώση ότι ο ΚΑΘΕΝΑΣ σας μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στο να φανερώσει τα δώρα του στη δημιουργική τους μορφή, η οποία και θ αποτελέσει το κλειδί που θα ξεκλειδώσει πολλές πύλες για πολλές ψυχές.

Ο καιρός αυτός είναι πραγματικά εξαίρετος για να ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.

Είναι ο καιρός που όλα όσα ειπώθηκαν στο παρελθόν θα πάρουν σάρκα και οστά.

Είναι ο καιρός όπου ΕΣΕΙΣ θα ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ τις πράξεις ΣΑΣ και θα κατανοήσετε το λόγο του ερχομού σας και το γιατί σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο.

Αγαπημένες μας ψυχές Να χετε τη μεγαλύτερη ευτυχία.

Βαδίζετε βαθύτερα μέσα στο δάσος του Φωτός και της Αγάπης και τα δέντρα αναδίδουν μια Ενέργεια πολύ Ανώτερη από ποτέ καθώς το οξυγόνο που σας δίνουν ανήκει σ ένα επίπεδο Ανώτερο προκειμένου να εξυπηρετηθεί το Ανώτερο επίπεδο της Αγάπης στο οποίο επιτρέπετε τους εαυτούς σας να μεταμορφωθούν. 

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ

Και κάνοντάς τα δείτε δείτε απλά, πόσο γρήγορες θα είναι οι αλλαγές μέσα και έξω. Θα φέρουν τέρψη στην ψυχή σας όπως στο παιδί που ανοίγει το δώρο του κάτω από το δέντρο κι ανακαλύπτει το δώρο το ΤΩΡΑ του ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ θα σας παρουσιαστεί με τρόπο που ποτέ σας δεν είχατε ονειρευτεί.

Με βαθύτατη Ευγνωμοσύνη σε Όλη τη Γη που παρέμεινε σταθερή στην πίστη της και συνέχισε μπροστά κάτω από συνθήκες που κατά καιρούς δεν ήσαν και τόσο ευχάριστες.

ΣΑΣ ΤΙΜΑΜΕ

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ

Ω, θα το κάνουμε. Με Αγάπη και ευχαριστίες σε εσάς φίλοι μου.

 

 

 

Δ Ι Α Λ Ο Γ Ι Σ Μ Ο Σ   της 10ης Ιανουαρίου 2015

 

Σας ζητούμε να πάρετε τρεις βαθιές αναπνοές.

 

Σας ζητούμε να απελευθερώσετε κάθε ένταση στο σώμα σας εκπνέοντας απλά την αρνητικότητα το στρες τις ενοχλητικές σκέψεις.

 

Σκεφτείτε, με τα μάτια κλειστά κοιτώντας προς τα πάνω. Να θυμόσαστε να αναπνέετε βαθιά κατά τη διάρκεια των λόγων μας.

 

Φανταστείτε τώρα τον εαυτό σας να περπατάει σ ένα μονοπάτι Δεν υπάρχει τίποτε στα πλάγια απλά συγκεντρωθείτε σ αυτό που υπάρχει εμπρός που φαντάζει σα να μην είναι τίποτε.

 

Συνεχίστε να βαδίζετε με ήρεμο και Γαλήνιο τρόπο προς το τίποτα.

 

Καθώς παραμένετε συγκεντρωμένοι βλέπετε μια κουκίδα από Χρυσό Φως Καθώς πλησιάζετε το Φως αυτό γίνεται μεγαλύτερο και πιο Λαμπρό και καθώς συμβαίνει αυτό διαπερνά όλη σας την Ύπαρξη. Σας γεμίζει με Αγάπη και Ευτυχία.

 

Καθώς κοιτάτε μέσα στο Φως παρουσιάζεται μια πύλη Παρατηρήστε το σχήμα της, το χρώμα και τη μορφή της.

 

Συνεχίστε να περπατάτε μέχρι να βρεθείτε ακριβώς μπροστά από αυτή την πύλη και καθώς την κοιτάτε σας παρουσιάζεται με μια υγρή κρυσταλλική μορφή χρωματισμένη με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

 

Συνειδητοποιείτε ότι η πύλη δεν ανοίγει και παρόλα αυτά, όταν είσαστε έτοιμοι, απλά μπαίνετε μέσα της.

 

Και καθώς το κάνετε αυτό νιώθετε τη διαφορά στη φύση σας. Νιώθετε Ελαφρύτεροι. Νιώθετε περισσότερο ευτυχισμένοι γιατί νιώθετε περισσότερο τον Πραγματικό σας εαυτό.

Έχετε την αίσθηση ότι πολλοί εισέρχονται στο χώρο αυτό μαζί σας. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός. Κουβεντούλες τριγύρω.

 

Καθώς συνεχίζετε να βαδίζετε νιώθετε σα ν αρχίζετε να γλιστράτε. Σα να περπατάτε στον αέρα.

 

Έχετε επίσης την αίσθηση ότι ανυψώνεστε και καθώς το κάνετε αυτό η ψυχή σας νιώθει πάλι ολοένα και Ελαφρύτερη.

 

Αργά, η Ύπαρξή σας αρχίζει να περιστρέφεται καθώς κινείται προς τα πάνω Μέχρι να δείτε τον εαυτό σας να εισέρχεται μέσα στο χρώμα της Μπλε Ουρανί Ενέργειας.

 

Μπροστά σας είναι ένα τραπέζι από μάρμαρο και πάνω σ αυτό το τραπέζι υπάρχει ένας φάκελος.

 

Τον πλησιάζετε τον σηκώνετε και τον κρατάτε κοντά στην καρδιά σας.

 

Νιώθετε την Ενέργεια που περιέχει αυτός ο φάκελος. Γιατί είναι τόσο ταιριαστά συνδεδεμένη με την ψυχή-πνεύμα-εαυτό σας.

 

Αρχίζετε να νιώθετε τον εαυτό σας να αιωρείται και το σώμα σας να αναπαύεται στον αέρα σε οριζόντια θέση με το φάκελο αυτό ακόμα δίπλα στην καρδιά σας.

 

Αναπνέετε απαλά και ήρεμα καθώς αιωρείστε.

 

Επιτρέψτε να μπουν στην όρασή σας χρώματα που σβήνουν και πάλλονται πίσω μπρος και ίσως νιώσετε την καρδιά σας να χτυπάει πιο γρήγορα καθώς η σοφία και η γνώση του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ σας σκοπού επάνω στη Γη την ώρα αυτή αφομοιώνεται από την Ύπαρξή σας.

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε Ευγνωμοσύνη.

 

Παραμείνετε στη θέση αυτή Γαλήνια και αργά αργά ο φάκελος εξαϋλώνεται και η Ενέργειά του μπαίνει στο χώρο της καρδιάς σας. Και καθώς το κάνει αυτό πάρτε μια δυο βαθιές ανάσες.

 

Προσέξτε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

 

Προσέξτε την Ενέργεια που τώρα νιώθετε μια Ανώτερη ανανεωμένη Ενέργεια Αγάπης.

 

Δώστε πάλι τις ευχαριστίες σας καθώς στροβιλίζεστε προς τη Γη βρίσκοντας τον εαυτό σας έξω από την κρυστάλλινη πύλη και περπατώντας πίσω το μονοπάτι απ΄ όπου ξεκινήσατε προσέχοντας όμως ότι τώρα το πλάι σας πλημμυρίζει από το Φωτεινότερο Άσπρο Φως.

 

Ευχαριστήστε ξανά και σκύψτε το κεφάλι σας μ ευλάβεια στον εαυτό σας και στο Όλον.

Σας στέλνουμε τη Μεγαλύτερη Αγάπη.

 

Mε Αγάπη

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.

Μετάφραση: Con

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.