Home > > Blossom Goodchild - 23 Ιανουαρίου 2015

Blossom Goodchild, 23 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΔΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Καλημέρα! Έχω μέσα μου έναν μεγάλο ενθουσιασμό για τη χρονιά αυτή, παρόλα αυτά όμως, δεν ξέρω το γιατί. Σα μια αναμονή ή επειδή ίσως πάλι έχουμε μια καινούργια χρονιά απλά είμαι γεμάτη ελπίδα! Είναι κανείς σπίτι;

Πάντα είμαστε σπίτι. Είμαστε πάντοτε αυτοί που είμαστε στην ΑΛΗΘΕΙΑ μας η οποία φυσικά είναι το σπίτι μας. Δε συμβαίνει αυτό και με σας; Όταν είσαστε γεμάτοι από Αγάπη κι όλα πάνε καλά στη ζωή σας ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ σα στο σπίτι σας.

Σήμερα θα είμαστε πάλι κάπως διαφορετικοί.

Με ποιο τρόπο;

Αλλάζοντας τους τρόπους της απευθείας επαφής μας μέσω των λόγων αυτών  επιτρέποντάς σας να έχετε, διαμέσου σας έναν τρόπο ευκολότερο και πιο λεπτομερή βάση του οποίου θα λαμβάνετε το μήνυμά μας.

Για να μια ειλικρινής δεν έχω ιδέα τι ετοιμάζετε.

Σου ζητάμε Blossom αν θα συμφωνούσες να εγκαταλείψεις αυτό τον τρόπο επικοινωνίας μέχρι ένα βαθμό, επιτρέποντας έτσι να παρουσιαστεί ένας άλλος.

Ευχαρίστως. Τι πρέπει να κάνω;

Θα πρέπει να κυλάς με την Ενέργεια που αισθάνεσαι

Με ποια, μ αυτήν που με κάνει να νιώθω σα να πρόκειται να πέσω;

Αυτήν.

Οπότε να σταματήσω να γράφω;

Για ένα μικρό διάστημα.

Να αρχίσω να ηχογραφώ;

Θα ταν συνετό.

Ωραία Ενθουσιάστηκα.

Πατήστε εδώ. FOL.mp3 (ομιλία στα Αγγλικά)

Λοιπόν Αυτό ήταν κάπως αναπάντεχο μμμ! Θα πρέπει να συλλογιστώ επάνω σε όλο αυτό. Θεωρώ πως θα εξελιχθεί

Έτσι είναι. Παρόλα αυτά, σ ευγνωμονούμε για την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και τον ενθουσιασμό σου. Από πλευράς μας, πήγε πραγματικά πολύ καλά.

Για να μαι ειλικρινής, μέχρι να το ακούσω, δε μπορώ να σχολιάσω. Ένιωσα πραγματικά μια Ελαφρότητα σε σας. Πρότερα, στις λίγες φορές που ήρθατε με τον ίδιο τρόπο όλο αυτό ήταν τόσο πολύπλοκο να συμβεί και απαιτούνταν μεγάλη συγκέντρωση για να βγει πραγματικά η φωνή. Ετούτο ήταν τόσο Ελαφρύ Πολύ εύκολο.

Θα εξελιχθεί όπως και η Άμεση Φωνή σου με το Λευκό Σύννεφο.

Λοιπόν, θα κυλάω απλά με τη ροή. Ήταν τόσο φυσικό. Ήξερα ότι ήσασταν εσείς και χαίρομαι να συντρέχω με οτιδήποτε θεωρείτε εσείς ως τον καλύτερο τρόπο για να μεταδίδετε τα μηνύματά σας.

Μήπως νιώθεις καθόλου δυσαρεστημένη;

Όχι, αλλά, απρόσμενα κουρασμένη. Γιατί χρησιμοποιήσατε τη λέξη δυσαρεστημένη;

Ψάξε την.

Όχι χαρούμενη, απογοητευμένη. Δεν είμαι σίγουρη γι αυτό που νιώθω Νομίζω ότι νιώθω κανονικά. Όπως όταν ήρθε για πρώτη φορά το Λευκό Σύννεφο.

Χαμογελάμε γιατί ξέρουμε.

Τι ξέρετε;

Το πού πάμε.

Που είναι;

Σ ένα μέρος που δεν φαντάζεστε. Θυμήσου Blossom δεν είμαστε δέος Είμαστε ΖΩΗ Είμαστε ΑΓΑΠΗ Όπως όλα όσα ανασαίνουν. Περίμενες τόσα πολλά από εμάς σήμερα όταν ένιωσες ότι θα μιλούσαμε ξανά;

Μπορεί να ήταν έτσι. Χριστέ μου! Τι είμαι; Το γεγονός ότι μιλάτε ακόμα και δια μέσω μου θα πρέπει να είναι αρκετό και με τέτοιο ρυθμό και ευκολία.

Θυμήσου τις πρώτες επικοινωνίες σου με το Λευκό Σύννεφο Πόσο διαφορετικοί σου παρουσιάζονται αυτοί τώρα

15 χρόνια μαζί, μας έκαναν καλή ομάδα.

Blossom φίλη μας συνεργάτιδά μας δεν ερχόμαστε μέσα από εσένα για να καταπλήξουμε και να σας αφήσουμε άναυδους.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Επιθυμούμε απλά να θυμηθείτε εντελώς ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Αυτή είναι η ύστατη πρόθεσή μας. Οτιδήποτε παράπλευρο περισσεύει.

Ναι ε;

Έτσι είναι. Γιατί θυμούμενοι και ανακαλύπτοντας ξανά τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σκοπό της ψυχής σας ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ δεν υπάρχει τίποτε άλλο που θα πρέπει να γνωρίζετε. Απλά δεν έχει σημασία.

Νόμιζα ότι θα λέγατε είναι άσχετο.

Είναι!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά σας λέμε

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Παρόλα αυτά, οι ψυχές αναζητούν τη γνώση για τόσα πολλά πράγματα. Μας διασκεδάζει αυτό (αν είναι αυτή η σωστή λέξη).

Δε σας λέμε να μην το κάνετε απλά λέμε πως τίποτε άλλο δεν έχει σημασία.

Α ναι! Τον θυμάμαι αυτόν τον σκοπό. Το ξέρετε, πως μέσα μου κάπου τα καταλαβαίνω και τα αποδέχομαι ΑΛΗΘΙΝΑ όλα αυτά. Γιατί καταλαβαίνω ότι όσο περισσότερο συγκεντρωνόμαστε στο ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ τόσο γρηγορότερα θ αποκαλυφθεί ο κόσμος  αυτός στον οποίο επιθυμούμε να ζούμε.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Θέλετε εν γένει ευημερία Θέλετε ΟΛΗ Η ΖΩΗ να ζει σε αρμονία Είναι ήδη εδώ για σας

ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΑ.

Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραδοθείτε στην ΑΓΑΠΗ που είσαστε.

ΑΓΑΠΗ στην πλήρη της μορφή.

ΓΙΝΕΤΕ ΑΓΑΠΗ.

ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Κι όμως, το κάνουμε τόσο πολύπλοκο.

Τότε μην το κάνετε.

Ωραία! Πράγματι. Η σημερινή διόδευση ήτανε ενδιαφέρουσα. Νιώθω ότι για ίσως ακόμα μια φορά ανυψώσαμε τον πήχη. Έχετε τίποτε άλλο να πείτε πριν κλείσουμε;

Επιθυμούμε μονάχα να υπηρετούμε το όλον. Το επιλέγουμε γιατί είμαστε ΈΝΑ. Είναι μια συναρπαστική έννοια της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που όταν γίνεται κατανοητή τίποτε άλλο δε φτουράει.

Όλα καλά λοιπόν Θα το ξαναδιαβάσω λοιπόν αυτό και θ ακούσω αυτά που μας είπατε και θα δω τότε πώς θα νιώσω για όλα. Ευχαριστώ πολύ.

* Μια μικρή σημείωση. Ξανάκουσα την ηχογράφηση. Με παραξενεύει κάπως που  ήρθαν και μίλησαν τόσο γρήγορα, πραγματικά με την στιλάτη φωνή μου! Είναι παράξενο όταν το ακούω κι όμως, επιβεβαιώνεται ότι είναι αυτοί, κι όχι εγώ γιατί ως επαγγελματίας ηθοποιός πιστέψτε με εάν το έκανα στα ψέματα θα το έκανα πολύ καλύτερα! Μου ρχεται να γελάσω! Και όχι δε ζω μέσα σε κλουβί!

Μετάφραση: Con

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.