Home > > Blossom Goodchild - May 10, 2013

Μήνυμα της Ομοσπονδίας του Φωτός από την Blossom Goodchild - 10 Μαΐου 2013

 

Το αρχικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στις 10/5/2013 στη σελίδα: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG178may10.html

  

Blossom: Γεια σας και πάλι εκεί πάνω! Ξέρω ότι είστε ενήμεροι για την καταπληκτική μεταφραστική ομάδα των Galactic Channelings (Γαλαξιακών Διοδεύσεων). Πολλοί λένε ότι νιώθουν ότι είσαστε μαζί τους καθώς μεταφράζουν. Ζήτησαν να μάθουν αν μπορούν να κάνουν μερικές ερωτήσεις και θα ήταν χαρά μου να μπορέσω να κάνω κάτι σε αντάλλαγμα για όλα αυτά που κάνουν για Εμάς.

 GFL: Καλημέρα σε σένα και στον καθένα σας. Πράγματι αυτό είναι ευχάριστο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας με ακρίβεια, ώστε να αποφευχθεί η σύγχυση.

 Blossom: Τέλεια. Σας ευχαριστώ. Η πρώτη ερώτηση αφορά την εμπειρία συγκεκριμένων αλλαγών στα φυσικά μας σώματα ή πιθανά συμπτώματα που μπορεί να σχετίζονται με ό,τι συμβαίνει στο σώμα μας κατά της διάρκεια της ανάληψης και την επιτάχυνση της δονητικής συχνότητας, και αν μπορείτε να μας δώσετε κάποια συμβουλή για αυτά τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση τους.

 GFL:  Λοιπόν, θα ξεκινήσουμε να μιλάμε για το ζήτημα αυτό, λέγοντας το εξής: Τα σώματα σας, όπως γνωρίζετε είναι οι ναοί σας. Είναι η στέγαση σας για την εμπειρία της παρούσας σας ζωής. Με τη πάροδο του χρόνου, το σώμα σας υφίσταται μεγάλο φόρτο, υποχρεώνοντας το να δουλεύει πολλές ώρες και να αμείβεται (να ξεκουράζεται) ελάχιστα. Αυτό που το σώμα σας χρειάζεται δεν βρίσκεται στις τροφές fast food και στα ανθρακούχα ποτά. Δεν βρίσκεται σε εξαρτήσεις διαφόρων ειδών, βρίσκεται στη φύση.  Αναπτύσσεται μέσα από τα σπλάχνα της μάνας Γης. Πηγάζει από τα δέντρα, ωστόσο νιώθουμε ότι σας λέμε πολλά τα οποία ήδη γνωρίζετε.

 Ναι, πράγματι τα σώματα σας αλλάζουν αποκτώντας πιο ΕΛΑΦΡΙΑ ενέργεια. Εμφανίζουν την πιο ΦΩΤΕΙΝΗ σας όψη. Θα σας ζητήσουμε να ακούτε τι σας λέει το σώμα σας, γιατί ξέρει ποιο είναι το καλύτερο, αν και πολλοί τείνουν να προσπερνούν όσα το σώμα τους ψιθυρίζει. Μαθαίνει κανείς τόσο πολύ σε εκείνα που δεν του ταιριάζουν και κατά συνέπεια  συνηθίζει  σε όσα δεν τον εξυπηρετούν σχετικά με τον ναό του. Πολλοί διαλέγουν την ευκολία από το σωστό κατά καιρούς. Υπάρχει επίσης και επιλογή που εξαρτάται από το κάθε άτομο. Δεν σας κρίνουμε, κι έτσι είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε εκείνους που αναγνωρίζουν την ανταπόκριση από τις φυσικές τροφές που δίνουν στο σώμα τους, ώστε να αποκτήσουν το μέγιστο από αυτό το λαμπρά σχεδιασμένο σπίτι στο οποίο κατοικεί η ψυχή σας.

Πολλές αλλαγές έχουν λάβει χώρα μέσα του και για αρκετό διάστημα. Η αντίδραση σε αυτές τις αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, λήθαργο, διάφορους ανεξήγητους πόνους, πόνο στον αυχένα (γιατί επιμηκύνεται), και πολλά άλλα. Ωστόσο μην προκαταλαμβάνεστε ώστε να νιώθετε Ω, δεν χρειάζεται να κάνω κάτι γι αυτό, αυτά είναι συμπτώματα της ανάληψης γιατί και πάλι, αν αφιερώσετε χρόνο στο να δώσετε αγνή καθαρή θρεπτική τροφή στον εαυτό σας, θα δείτε ότι πολλές από αυτές τις ασθένειες εξαφανίζονται.

Ρωτάτε πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν? Με ΑΓΑΠΗ, με το να κάνετε σκέψεις αγνής ΑΓΑΠΗΣ. Αυτές οι ασθένειες δεν είναι απειλή για τη ζωή σας, είναι ακριβώς το αντίθετο και πράγματι, στ Αλήθεια, όχι τόσο σοβαρές και επώδυνες όπως πολλοί τις εμφανίζουν να είναι. Η διαδικασία της αλλαγής μπορεί καμιά φορά να είναι λίγο άβολη, ωστόσο κανένα από τα συμπτώματα αυτά δεν εξαντλούν κάποιον σε βαθμό ώστε να τον καθιστά ανίκανο. Πολλά που έχουν συμβεί μέσα σας είναι τόσο σταδιακά που ούτε καν τα έχετε προσέξει!

Γίνονται μέσα σας κάποιες εργασίες αναβάθμισης προς όφελος σας, και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους θα σας κάνουν να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ πολύ ελαφρύτεροι. Θα ανακαλύψετε μια ελαφράδα στο βήμα και μια μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις, όπου το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ότι θα το νιώσετε διαφορετικό.

Ο ρυθμός κατά τον οποίο θα αποδεχτείτε αυτές τις ρυθμίσεις, εξαρτάται ολοκληρωτικά από εσάς. Δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτές και θα ανακαλύψετε όλο και περισσότερο την επιθυμία σας να αλλάξατε διατροφικές συνήθειες καθώς θα επιτρέπετε στη φυσική λειτουργία του καινούργιου σας εαυτού να βρίσκει τη θέση της μέσα σας.

Φυσικά θα λέγαμε ότι ο διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να εξιχνιάσετε αυτή τη διαδικασία, όμως με κάθε Αλήθεια, δεν το θεωρούμε σημαντικό ζήτημα. Είναι μια σημαντική αλλαγή πράγματι, ωστόσο πολλά από αυτά που αρκετοί νιώθετε κατά την αλλαγή του φυσικού σας σώματος, μπορεί να προέρχονται από άλλα ζητήματα, ωστόσο να τα αποδίδετε σε συμπτώματα της Ανάληψης.

Blossom: Πραγματικά ενδιαφέρον!

GFL:  Αγαπητή φίλοι μας, σκεφτείτε ένα σαλιγκάρι,κουβαλά το σπίτι του στη ράχη του. Έχετε την ανθρώπινη μορφή που κατοικεί η ψυχή σας. Όσο περισσότερο φροντίζετε την φυσική σας μορφή, τόσο χαροποιείται η ψυχή σας. Πολλά είναι θέματα κοινής νου. Μπορεί να βλέπετε ένα παγωτό χωνάκι και να το λαχταρήσετε, όμως για το μυαλό σας αυτό είναι η ζάχαρη που σας ελέγχει, ένας εθισμός από τη ζάχαρη. Η ψυχή σας όμως, αν της δινόταν επιλογή θα προτιμούσε περισσότερο ένα ζουμερό μήλο από το δέντρο ωστόσο δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολα προσβάσιμο στην εποχή σας

Ωστόσο θα έπρεπε να γίνει. Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ποια είναι η θεραπεία που θα πρέπει να δίνεται στο σώμα. Διακρίνετε ζητήματα που δεν σας εξυπηρετούν και αλλάζετε τις συνήθειες σας. Αυτό είναι ό,τι πιο ευχάριστο, καθώς το να ξέρετε συνειδητά τι βάζετε μέσα σας, σίγουρα θα φανεί και θα λάμψει και προς τα έξω, καθώς θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε τη διαφορά.

 Τα νέα όργανα σας δεν θα είναι δυνατόν να ανεχθούν τις τοξίνες και θα σας το δείξουν αυτό εάν προκύψει. Μερικές φορές με τρόπο που να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ότι ένα συγκεκριμένο φαγητό απλά δεν σας ταιριάζει πια και θα απορρίπτεται από το σύστημα σας.

Για να ολοκληρώσουμε αυτό το ζήτημα θα λέγαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να προσαρμοστείτε, είναι να αφουγκράζεστε.  Μάθετε πότε είναι ώρα να ξεκουράζεστε. Πότε είναι η ώρα να παίξετε. Πότε είναι η ώρα για να τραφείτε και μάθετε ενστικτωδώς κατά πόσο κάτι που διαλέγετε να συμμετάσχει στη θρέψη σας, σας ωφελεί.

 Blossom:  Σας ευχαριστώ γι αυτό. Άλλη ερώτηση! Υπάρχει πιθανότητα οι φίλοι μας από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός να πλησιάζουν και να επικοινωνήσουν με κάποια μεμονωμένα άτομα κατά τη διάρκεια των ονείρων ή οραμάτων τους?

 GFL: Αναμφιβόλως. Συμβαίνει πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιείτε. Πολλοί, πάρα πολλοί από εσάς έχετε τις δικές σας ιδιωτικές συζητήσεις μαζί μας. Όμως σε καμία περίπτωση δεν οφείλετε  όλες αυτές οι επικοινωνίες να τις μοιράζεστε με όλους. Αρκετοί προτιμούν να τις κρατάνε ιδιωτικές. Κάποιοι τις μοιράζονται μόνο με μικρές ομάδες φίλων. Μερικοί πιάνουν τον εαυτό τους να αμφιβάλλει αν πράγματι είναι σε επαφή μαζί μας, ή απλώς το φαντάζονται.

Πάρα πολλοί από την άλλη πλευρά, έχουν μια ισχυρή επιθυμία να κουβεντιάσουν μαζί μας, ωστόσο αισθάνονται ότι δεν το αξίζουν, κάνουν σκέψεις όπως γιατί να επικοινωνήσουν με κάποιον σαν εμένα? κλπ. Γιατί να μην το κάναμε? Φυσικά και σας μιλάμε μέσα από τα όνειρα σας. Κάποιες φορές μπορεί να δείτε μια ξαφνική λάμψη Φωτός προτού αποσυρθούμε. Θα εκπλησσόσασταν αν γνωρίζατε πόσο μακριά κουβέντα μόλις είχατε μαζί μας!

 Blossom:  Αυτό ακούγεται θαυμάσιο όμως ξέρω ότι αρκετοί θα ήθελαν πιο χειροπιαστά στοιχεία ότι βρίσκονται σε επαφή με σας.

 GFL: Τότε θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Είμαστε παραπάνω από ενήμεροι για την ανάγκη που υπάρχει, και δεν χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη με Ελαφρότητα σχετικά με το να γίνει στιβαρά γνωστή η παρουσία μας.  Πολλοί από σας αναρωτιούνται γιατί δεν παρεμβαίνουμε ΑΜΕΣΩΣ προκειμένου να αλλάξουν τα τόσα άδικα που συμβαίνουν ενάντια στα δικαιώματα σας. Ωστόσο υπάρχουν νόμοι που πρέπει να τηρούνται. Συμπαντικοί Νόμοι. Δεν είναι ότι περιμένουμε μέχρι τη τελευταία στιγμή για να κάνουμε την εμφάνιση μας σαν Σούπερ Ήρωες! Δεν το βλέπετε? Δεν πρόκειται περί αυτού. Όμως πολλοί αυτό είναι που περιμένουν και σκέφτονται ότι όταν όλα γίνουν εντάξει και φτιάξουν, τότε θα προχωρήσετε σε μια βαθύτερη κατανόηση, σε ένα καλύτερο κόσμο.

Αγαπημένοι μας. ,ναι, έχουμε τη τεχνολογία που θα μπορέσει να σας ωφελήσει πάρα πολύ με πάρα πολλούς τρόπους. Ναι, έχουμε τα μέσα να κάνουμε ένα γερό συγύρισμα,ωστόσο η πνευματική εξέλιξη δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Δεν λέμε ότι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε. Μπορούμε και θα το κάνουμε. Όμως θα πρέπει να γίνει εν καιρώ  όταν οι ψυχές εδώ στη Γη είναι έτοιμες να συνεργαστούν.

Ακούσαμε Blossom πως την ώρα που δηλώναμε αυτό σκέφτηκες: μα είμαστε (έτοιμοι), δεν είμαστε?

Τόσοι πολλοί από σας πράγματι ανοίγουν το δρόμο . Μπορείτε να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ τις αλλαγές μέσα σας και να δείτε και αποδείξεις το δίχως άλλο.

ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ.

Υπάρχουν πάρα πολλές επιπλοκές που αρκετοί δεν είστε σε θέση να συλλάβετε.

Είναι επιτακτικό να γίνουν όλα όπως πρέπει και το
timing είναι τα πάντα σε αυτή τη διαδικασία.  Πράγματι, υπήρξαν πολλές απογοητεύσεις λόγω της συμπεριφοράς εκείνων που δεν σκοπεύουν να διευκολύνουν τη κατάσταση και έλαβαν χώρα αρκετές αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

Οι συνέπειες των ενεργειών που δεν μελετήθηκαν σχολαστικά θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πάντα προς τη λάθος κατεύθυνση.

Σας λέμε από τη βαθύτερη ΓΝΩΣΗ μας, αγαπημένοι μας

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ.

Φοβάστε ότι τα σχέδια μας δεν πρόκειται ποτέ να βγουν έξω από το σχεδιαστήριο.

Αχ, αν μόνο μπορούσατε να δείτε, αν μονάχα ξέρατε!

Blossom: Πείτε μου γι αυτό! Υποθέτω ότι το θέμα είναι, ότι σίγουρα ξέρουμε ότι αρκετοί ακόμα κοιμούνται, όμως για όσους από εμάς είμαστε ξύπνιοι, δεν θα μπορούσατε να μας οργανώσετε ένα μικρό ταξίδι, ή μια μικρή περιήγηση, ή κάτι ανάλογο? Λέτε ότι αρκετοί δέχονται επισκέψεις και αρκετοί γράφουν για να πουν πως βίωσαν κάτι τέτοιο,άρα είναι εφικτό, δεν θα μπορούσε όμως να μην είναι σε τόσο μεγάλη κλίμακα? Δεν είναι ότι θα θέλαμε να μας προσκομίζατε αποδείξεις γι αυτό, απλά να μας δίνατε ένα διάλειμμα!

GFL: Και σας δίνονται διαλείμματα. Όμως την στιγμή που επιστρέφετε ξανά σε αυτή τη πυκνότητα το μυαλό σας θολώνει.

Blossom: Ή εξαφανίζει τα πάντα. Άρα δεν είναι και τόσο αναζωογονητικό όταν δεν μπορούμε να θυμηθούμε το ταξίδι μας. Δεν είναι κι ότι θα γυρνάγαμε πίσω με ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, ώστε να ξέρουμε στα σίγουρα ότι ήμασταν εκεί. Αυτό είναι το πρόβλημα μας παιδιά, σίγουρα με ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, περισσότερα στοιχεία, περισσότερες αποδείξεις ατομικά θα μπορούσαν να δοθούν.  Πολλοί είναι τόσο κουρασμένοι και τόσο έξω από τα νερά τους δεν είναι τόσο εύκολο να βρισκόμαστε εδώ κάτω. Μια μικρή παρουσία εκ μέρους σας, πότε πότε, θα ήταν τεράστια ώθηση. Εδώ κάτω, όταν ένα μέλος της οικογένειας, ή ένας φίλος κουράζεται, κάποιος άλλος θα του προσφέρει βοήθεια. Είστε η οικογένεια μας, και θα τα καταφέρουμε με λίγη βοήθεια από τους φίλους μας!

GFL: Όμως ακόμα και καθώς τα λες αυτά Blossom, ξέρουμε ότι ξέρεις όπως και πολλοί που διαβάζουν τα λόγια μας, ότι όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο.

Blossom: Όλα καλά για όσους ξέρουν το σχέδιο. Οι άλλοι έχουμε μείνει μάλλον στο σκοτάδι.

GFL:  Όμως ξέρετε ότι δεν είστε. Δεν μπορείτε να είστε. Είστε φτιαγμένοι από Φως! Ξέρετε πολύ καλά στο μέσα σας, τα ξέρετε.  Να γιατί συνεχίζετε Επειδή ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, αυτό το μέρος του σχεδίου θα έχει ολοκληρωθεί, και θα έχετε προχωρήσει σε μία εντελώς διαφορετική φάση του παιχνιδιού και αυτές οι ανησυχίες δεν θα είναι πλέον μέρος του γίγνεσθαι σας.

Σας θαυμάζουμε Σας Αγαπάμε.

Θα λάβουμε υπόψη μας αυτά που μας είπατε. Διότι πράγματι δεν ζούμε διαρκώς εδώ κάτω σε αυτή τη δόνηση που βρίσκεστε και αυτά τα πράγματα δεν είναι πάντα κατανοητά από εμάς.

Blossom: Ώ νόμιζα ότι ήταν.

GFL: Μόνο σε δονητικό επίπεδο που είναι αρκετά διαφορετικό από την λεκτική επικοινωνία.

 Blossom: Ξέρω ότι είναι ώρα να κλείσουμε ήταν λίγο περίεργο το σημερινό ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν ένιωσα να ταράζομαι ή να θέλω να σας αποφύγω απλά βοηθούσα ανθρώπους να αποσαφηνίσουν σημαντικά πράγματα για εκείνους.

GFL:  Που είναι αυτό για το οποίο ήρθες εδώ Blossom.

Blossom: Ευτυχώς δεν το ήξερα αυτό την εποχή των σπουδών μου. Η σταδιοδρομία μου ως αξιωματικός θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα!

GFL: ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΤΕ, ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.

Θα ήταν σοφό να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να συνεχίσετε μια κατάσταση ειρήνης και Αγάπης μέσα σας. Κρατήστε τις εντός σας Θα είναι σπουδαίας χρησιμότητας για την ψυχή σας όταν αρχίσουν οι αγώνες!

Blossom: Λάβετε θέσεις ΈτοιμοιΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ!

Μετάφραση: Ιωάννα

 

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.