Home > > Blossom Goodchild - May 19, 2013

Μήνυμα της Ομοσπονδίας του Φωτός από την Blossom Goodchild - 19 Μαΐου 2013

Το αρχικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στη σελίδα: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG179may19.html

Blossom: Καλή σας μέρα και εύχομαι όλα να είναι καλά στον κόσμο σας.

 GFL: Και σε σένα χαιρετισμούς. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από καλά γιατί έτσι είναι το διάστημα στο οποίο κατοικούμε με αγαθότητα από το όλον στο όλον. Καταλαβαίνουμε από την ενέργεια σου Blossom, ότι έχεις περισσότερες ερωτήσεις να κάνεις και ότι νιώθεις λίγο αβέβαιη για το πώς να ρωτήσεις τόσο μεγάλες ερωτήσεις σαν αυτές. Έτσι δεν είναι?

 Blossom: Ναι σωστά. Ωστόσο είχα μια κουβέντα με τον εαυτό μου και είμαι ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΗ και πως όσα  επιλέξετε να διαδώσετε θα είναι η μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ και αυτό που θα νιώθετε ότι θα είναι ωφέλιμο να αποκαλυφθεί. Οπότε να το πάρει το ποτάμι?

 GFL: Αυτό είναι κάτι που θα επιθυμούσαμε όλοι μας να κάνεις. Διότι είναι στο ΓΝΩΡΙΖΕΙΝ που το καλύτερο των πάντων μπορείς να το έχεις στα ακροδάχτυλα σου. Το μόνο που απαιτείται είναι ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στον εαυτό σας. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.  Θα ήταν σοφό να κατανοήσετε τον εαυτό σας με μια βαθύτερη ΓΝΩΣΗ. Γιατί αγγίζετε μόνο την επιφάνεια.

 Blossom: Όμως όλοι μας προσπαθούμε πολύ σκληρά να βρούμε τον εαυτό μας. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα μέσα μας απλά δεν μπορούμε να τα αδράξουμε με την ανθρώπινη μορφή, και το μυαλό μας.

GFL: Ωστόσο πλησιάζετε όλο και πιο κοντά. Όσο περισσότερο καταλαβαίνετε ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, όλο και πιο εύκολα θα σας έρχεται αυτή η κατανόηση. Ίσως να πρέπει να προτείνουμε να μην το παρακάνετε στη προσπάθεια σας! Διότι είναι στο να αφήνετε τον εαυτό σας να ΕΙΝΑΙ αυτός που είναι ΟΝΤΕΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ απλά, και αφήνοντας κατά μέρος όσα μπερδεύουν ή κόβουν το νήμα της σκέψης σας, ώστε η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ να ρέει μέσα από σας.

Επιτρέψτε στην ΑΓΑΠΗ σας να ρέει σαν γάργαρο ρυάκι μέσα σας. Οραματιστείτε τη ροή του ΦΩΤΟΣ/ΖΩΗΣ να ρέει μέσα από το Είναι σας και μετά οραματιστείτε ότι αναβλύζει από εσάς όπου κι αν είστε με όποιον κι αν έχετε συντροφιά. Αν αφήσετε αυτό να γίνει κάτι φυσικό μέσα σας, όσο φυσική είναι κάθε σας ανάσα, σύντομα θα δείτε τη διαφορά μέσα σας και θα ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ επίσης πολύ διαφορετικά. Blossom: Σας ευχαριστώ. Εντάξει. αν είστε έτοιμοι τώρα να σας κάνω άλλη μια ερώτηση από αυτές της μεταφραστικής ομάδας?

 GFL: Ευχαρίστως καθώς αυτό είναι και ένα μάθημα και για σένα Blossom στην ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σου τόσο σε ΕΜΑΣ όσο και στον εαυτό σου. Είναι ό,τι πιο ταιριαστό κιόλας για να εξυπηρετήσει την ομάδα στην οποία αναφέρεσαι, καθώς πολλοί δεν έχουν συνείδηση για όλα αυτά που κάνουν πίσω από τις κουΐντες με το χρόνο που προσφέρουν από τις πολυάσχολες ζωές τους.  Όμως από εδώ που είμαστε και όσοι άλλοι από τα άλλα βασίλεια.. επιθυμούμε για αυτούς να καταλάβουν ότι είμαστε μαζί τους σε κάθε τους βήμα. Η σημασία τους είναι τόσο σπουδαία όσο τα μηνύματα μας γιατί βοηθούν να επιτραπεί σε όσους μιλάνε επίσης  διαφορετική γλώσσα, να λαμβάνουν την γνώση μας. Και γι αυτό είμαστε πολύ ευγνώμονες. Ρώτα μας λοιπόν!

 Blossom: Εντάξει. Αυτή που διάλεξα για σήμερα είναι Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σενάρια σχετικά με τη καταγωγή μας. Βάσει τη ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΑΣ,.. ποια εξήγηση θα δίνατε για το πώς δημιουργήθηκε το ανθρώπινο είδος?

 GFL: Πρώτα θα θέλαμε να σας πούμε αυτό που ήδη ξέρετε. Η ΑΛΗΘΙΝΗ σας καταγωγή είναι η ΕΝΕΡΓΕΙΑ της ΑΓΑΠΗΣ. Από αυτήν γεννήθηκαν και δημιουργήθηκαν τα πάντα. Πολύ πολύ καιρό προτού καν συζητηθεί το ανθρώπινο γένος, ήσασταν ήδη ζωντανοί γιατί η ΑΓΑΠΗ είναι ζωή! Είχατε πάρα πολλές ζωές, ή ίσως θα έπρεπε να πούμε εμπειρίες πάνω σε πολλούς άλλους πλανήτες και εκφράσατε τους εαυτούς σας μέσω πολλών διαφορετικών μορφών και ειδών.

Blossom: Θα λέγατε δηλαδή ότι κάθε άνθρωπος που έζησε ποτέ, ήταν ολόγυρα μας για πάντα?

 GFL: Όχι. Υπάρχουν οι λεγόμενες παλιές και νέες ψυχές, όπως ξέρετε. Θυμηθείτε ότι το ΠΑΝ είναι δημιουργία όμως η στιγμή που κάθε άτομο ενέργειας μεταμορφώνεται σε κάτι νέο, μπορεί να ποικίλει σημαντικά.

Blossom: Άρα ας πάμε πίσω στην ανθρώπινη δημιουργία.

 GFL: Είναι ένα πολύπλοκο θέμα και αμφιβάλλουμε αν θα μπορέσουμε να καλύψουμε όλα τα ζητήματα του σε αυτή τη συνεδρία και επίσης να προσπαθείς να συντονίζεις το μυαλό σου ώστε να ταιριάζει με το δικό μας Βlossom ώστε το μήνυμα να είναι καθαρό.

 Blossom: Θα βάλω τα δυνατά μου.

 GFL: Και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Από την δική μας προοπτική.. αποφασίστηκε ότι η ζωή στη Γη θα ήταν ένα νέο παιχνίδι. Αυτόν τον όρο επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε, μολονότι αρκετοί μπορεί να βρουν προσβλητική μια τέτοια δήλωση. Ο κόσμος σας δεν δημιουργήθηκε σε μια νύχτα,ούτε δημιουργήθηκε σε εφτά μέρες. Διότι δεν υφίσταται χρόνος. Ήσασταν μια σκέψη, που χρειάστηκε αρκετό συλλογισμό και προετοιμασία. Προοριζόσασταν να γίνετε μιας διαφορετικής μορφής είδος, που θα ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΣΤΑΝ καθώς προχωρούσατε στη ζωή. Σας δόθηκε ελεύθερη βούληση, να κάνετε ότι σας ευχαριστεί.

Blossom: Δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση τότε σε άλλους πλαντήτες?

 GFL: Όχι ατομικά. Υπάρχει ελεύθερη βούληση ως συνείδηση ένας συνολικός συνδυασμός δημιουργικής σκέψης. Συνεπώς, σε κάποιους πλανήτες όπου το νοητικό μοτίβο είναι ένα, δεν υπάρχει η σύγκρουση της εξατομίκευσης. Επιλέγουμε να προχωράμε από κοινού εν προκειμένω, όπως θα μπορούσαμε να διασπαστούμε σε πολλά άλλα διαφορετικά μέρη. Για τους ανθρώπους η βασική αιτία (δημιουργίας) ήταν να εκφράζουν ατομικά τον εαυτό τους ως ΑΓΑΠΗ. Αυτό δεν είχε τεθεί ποτέ σε εφαρμογή πριν τη δημιουργία του είδους σας. Φυσικά δεν υπήρχε η ΓΝΩΣΗ του πως θα εξελισσόταν αυτό, ωστόσο ήταν ένα σπουδαίο πείραμα που εξακολουθεί να βιώνεται ακόμα κι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή του χρόνου.

 Blossom: Άρα ποιος μας δημιούργησε? Γκλούπ!

 GFL: Ήταν πάρα πολλοί αυτοί που ενεπλάκησαν. Δεν ήταν ότι τα μέλη του Ανώτερου Φωτός φαντάστηκαν την εικόνα σας και ΜΠΟΥΜ! Εμφανιστήκατε ως δια μαγείας! Αν αναλογιστείτε τη πολυπλοκότητα των εργασιών σε όλα τα επίπεδα, σε ένα Ανθρώπινο Ον, τότε μπορείτε πολύ καλά να φανταστείτε το απέραντο υλικό σκέψης που χρειάστηκε να μπει σε εφαρμογή προκειμένου να γίνουν ΌΛΑ αυτά λειτουργικά.

Ήσασταν
ένα ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟ.

Όλοι όσοι εμπλέκονταν ένιωθαν τεράστιο ενθουσιασμό και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν τόση ΑΓΑΠΗ σε αυτό!

Προτού γίνει η σκέψη για κάποιο μοντέλο, υπήρχε η διαδικασία της ανακάλυψης σχετικά με το πώς θα μπορούσαν όλα να λειτουργούν σε κίνηση. Η διαδικασία ήταν μοναδική και ιδιαιτέρως πολύπλοκη. Για πολλά άλλα είδη οι εσωτερικές λειτουργίες δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο αλληλοσυνδεόμενες όσο σε εσάς. Τα άλλα είδη έχουν πολύ πιο απλοποιημένη κατασκευή. Ενεπλάκησαν πολλές ομάδες σε διαφορετικούς τομείς που μετά έπρεπε να συνεργαστούν και να προσθέσουν τη δουλειά τους συνολικά σε αυτή τη δημιουργία του Ανθρωπίνου Όντος.

Θα λέγαμε ότι η δομή σας είναι μακράν πιο πολύπλοκη ώστε να επεκταθούμε πέρα από αυτό το σημείο. Όμως θα λέγαμε επίσης ότι υπήρχαν πολλές δοκιμές και λάθη κατά τη διαδικασία κατασκευής.

 Εν κατακλείδι, υπήρχε τεράστιος ενθουσιασμός σχετικά με ΕΣΑΣ. Ο σκοπός ήταν να δούμε πώς μια εξατομικευμένη έκφραση της ΑΓΑΠΗΣ θα ολοκληρωνόταν ως ο εαυτός της μέσα από την συνολική έκφραση της ΑΓΑΠΗΣ. Το να υπάρχουν δεδομένες επιλογές για τον νοητικό σας εαυτό και να τις αντιμετωπίζετε καθώς προέκυπταν μέσα στο νου σας, ήταν και είναι ακόμα η πρόθεση μας, ωστόσο ήδη Blossom, εκφράσαμε σε σένα στην αρχική μας επικοινωνία, ότι αυτό ήταν πράγματι ένα πείραμα.. και υπήρξαν πολλά που θα λέγαμε και εμείς και εσείς, ότι πήγανε στραβά με φρικτό τρόπο!

Blossom: Το εννοείτε αυτό? Γιατί λέτε ότι υπάρχει λόγος για όλα τα πράγματα. Όταν λέτε ότι τα πράγματα πήγαν στραβά με φρικτό τρόπο, εννοείτε εξαιτίας του τρόπου που τελικά εξελίχτηκαν? Σίγουρα θα υπάρχουν είδη σε άλλους πλανήτες που επίσης τα τινάξανε όλα στον αέρα! Στο Στη Γέφυρα (σημ.μτφρ: αναφέρεται σε βιβλίο της με τα διοδευμένα μηνύματα με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία) είπατε ότι δημιουργηθήκαμε προκειμένου να εκφράσουμε Αγάπη γιατί αυτό ήταν όλα όσα ξέραμε να ήμαστε, και μέσω της αυτό-ανάπτυξης τα πράγματα άλλαξαν, γιατί δεν είχατε συνειδητοποιήσει πόσο εύκολα θα μεταστρέφαμε τις ανάγκες μας σε απληστία, ζήλια,μίσος κλπ?

GFL: Έτσι. Όπως επίσης είπαμε ότι αρχικά δεν υπήρχε ιδιαίτερη ανησυχία νομίζαμε πως τα πράγματα γρήγορα θα έστρωναν. Ίσως σας ενδιαφέρει να ξέρετε ότι υπήρξαν πολλές φορές που σκεφτήκαμε έντονα να επιτρέψουμε στο όλο πείραμα να αυτοκαταστραφεί και να τελειώσουν όλα. Γιατί η συνέπεια του θα αφορούσε τα ΠΑΝΤΑ, όχι μόνο τον πλανήτη σας, ωστόσο ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ επηρεαζόταν και εξακολουθεί σε σημαντικό βαθμό να επηρεάζεται από την ενέργεια της Γης.

Σας παρακαλούμε, προσπαθήστε να καταλάβετε, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Αν έχετε μια ασθένεια στο μικρό σας δαχτυλάκι, τα πάντα στο σώμα σας επηρεάζονται από αυτό. Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς γιατί είναι ένα Ζωοποιό Φως που εμπεριέχεται στο ανθρώπινο σώμα ατομικά όμως αυτό το ΦΩΣ μπορεί να προέλθει αποκλειστικά από τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ..γιατί δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Κι εμείς ξέρουμε ότι ο ερωτών ενδιαφερόταν σχετικά με τις ρίζες προέλευσης της Ατλαντίδας. Κι αυτό θα οδηγούσε στο να πούμε ότι αυτό ήταν ένα τυπικό παράδειγμα, αρχικά, για το πώς το πείραμα λειτουργούσε εξαιρετικά καλά. Θα σας πούμε επίσης, ότι ταυτόχρονα λαμβάνανε χώρα και άλλα πειράματα σε άλλες περιοχές του πλανήτη σας. Μικρά θραύσματα άλλων φυλών θα λέγαμε.  Η κάθε μία ήρθε με τον ίδιο προγραμματισμό,ως ΑΓΑΠΗ, όμως αποφασίστηκε να δοθούν ευκαιρίες σε διαφορετικά επίπεδα δημιουργίας και να δούμε πώς θα πηγαίνανε. Έτσι αυτό ίσως σας βοηθήσει να κατανοήσετε ότι δεν μπορεί να υπάρχει μόνο μία απάντηση σχετικά με τη δημιουργία σας, γιατί πράγματι υπάρχουν πολλοί τρόποι που δοκιμάζαμε ταυτόχρονα γι αυτό το σκοπό.

Όπως πολλοί από σας συνειδητοποιήσατε, η πτώση της Ατλαντίδας ήταν απόφαση των ίδιων των ψυχών που κατοικούσαν εκεί.  Αυτό ήταν το μέρος της συμφωνίας, ότι δεν θα υπήρχε καμία παρέμβαση και θα ήταν σαν να ήταν ολομόναχοι.   

Blossom: Μπορώ εδώ να διακοψώ για να ρωτήσω κάτι λέτε ότι γίνανε πολλά ώστε να δημιουργηθεί το σώμα και οι λειτουργίες του κλπ, όμως σε ποιο σημείο ενεπλάκη η ψυχή? Απλά την εισαγάγατε τελευταία στιγμή σαν ακρογωνιαίο λίθο της δημιουργίας σας?

 GFL: Ξέραμε από την αρχή ότι η δημιουργία θα χρειαζόταν την ενέργεια της ΑΓΑΠΗΣ προκειμένου να υπάρξει. Κάπως όπως ένα παιχνίδι χρειάζεται μια μπαταρία για να λειτουργεί.  Αυτό ήταν το πιο συναρπαστικό κομμάτι απ όλα.

 Blossom: Άρα πως εξατομικεύσατε την ενέργεια της ΑΓΑΠΗΣ σε διαφορετικές ψυχές?

 GFL: Αυτό ήταν εύκολο. Με τη σκέψη. Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ κυριολεκτικά είναι ΑΓΑΠΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, άρα το να σπάσει σε κομμάτια για διαφορετική χρήση δεν ήταν δύσκολο.  Ήταν πολύπλοκο σχετικά με το πώς του, ωστόσο ερχόμαστε από ένα μέρος όπου ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ΚΑΘΕ σκέψη μπορεί να υλοποιηθεί. Και από τη στιγμή που μια σκέψη έχει συμφωνηθεί να μεταμορφωθεί σε ύλη, τότε η επιθυμία επιτρέπει να λάβει χώρα το ΠΩΣ.

Είναι τόσο απέραντα πολύπλοκο να προσπαθήσουμε να σας μιλήσουμε για κάθε μέρος,.. κάθε νέα φάση που τέθηκε σε εφαρμογή, όμως Δεν ήταν ότι ένα κομμάτι πάρθηκε από την ΣΦΑΙΡΑ και απλά εισήχθη σε μια ανθρώπινη μορφή, όπως αντιλαμβάνεστε.  Υπήρξαν πάρα πάρα πάρα πολλές διαδικασίες που εξασκήθηκαν παράλληλα προκειμένου να καταλήξουμε στο άτομο που είστε ο καθένας σας τώρα.

Αυτό επίσης θα βοηθούσε να κατανοήσετε τη σύνδεση που μπορεί ο ένας να νιώθει με ένα άλλο ή περισσότερα άτομα Μία σύνδεση που κάποιες ψυχές την ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ εντονότερα από όσο τη νιώθουν ίσως άλλες. Αυτό ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ επειδή προέρχεστε από το ίδιο κομμάτι.

 Blossom: Η λέξη κομμάτι ακούγεται πολύ λάθος, όμως καταλαβαίνω τι εννοείτε. Το Λευκό Σύννεφο (σημ.μτφρ: η άλλη οντότητα που κατάγεται από έναν Ινδιάνο της Αμερικής,) που διοδεύει η Blossom) το εκφράζει ως πέταλα από το ίδιο άνθος. Λυπάμαι! Αυτός το παίρνει το βραβείο της καλύτερης έκφρασης σε αυτό!

 GFL: ΑΥΤΟΣ παίρνει βραβείο, αν υπήρχε δηλαδή, σε ω! πάρα πολλά πράγματα. Αυτή η ψυχή είναι αυτή που  είναι για τον καθέναν. Όμως αυτή η ψυχή είναι πολύ περισσότερο από ότι εσύ Blossom, ή οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να αναγνωρίσει,..ακόμα.

Blossom: Απλά ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ και αυτό είναι όλο! Πίσω στο μάθημα μας τώρα!

 GFL: Η καταστροφή της Ατλαντίδας ήταν ανθρώπινο έργο. Υπήρξε ένας διαχωρισμός των ψυχών, θα μπορούσατε να πείτε μεταξύ εκείνων που πιάνανε το νόημα και εκείνων που δεν το έπιαναν. Όμως καθώς είμασταν ανήμποροι να επέμβουμε, με μεγάλη μας λύπη αποδεχτήκαμε το πείραμα ως αυτό που ήταν, και πράγματι μάθαμε πολλά από αυτό.

Δεν μπορεί κανείς να εναντιωθεί της ΑΓΑΠΗΣ και να περιμένει να έχει ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ η ιστορία. Πράγματι υπήρχαν εκείνοι που αποδράσαν τόσο σε ανθρώπινη μορφή, όσο και σε πνεύμα. Θα εξηγούσαμε απολύτως αυτή τη δήλωση λέγοντας ότι κάποιοι κυριολεκτικά  απέδρασαν και απέπλευσαν προς μακρινές ακτές να συνεχίσουν τη ζωή τους ΕΝ ΑΓΑΠΗ, άλλοι απλά απομάκρυναν την ψυχή τους από το συγκεκριμένο σώμα, για να το αντικαταστήσουν με ένα άλλο σώμα, κάπου αλλού στον πλανήτη. Και πάλι, αυτό είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο σε ένα βιβλίο που δεν τελειώνει ποτέ.

Θα θέλαμε να σας πούμε, πως αφού συνέβησαν συγκεκριμένα γεγονότα στον πλανήτη σας από αυτοκαταστροφική άποψη, γίνανε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΝΟΜΟΙ, διότι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΤΕ ΕΝ ΑΓΑΠΗ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ, και καθώς ο καιρός περνούσε, ήταν αναγκαίο να εφαρμοστούν ορισμένες αλλαγές.

Δεν σας ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕ. Δεν είστε οι μαριονέτες μας. ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

Είστε στην πιο εξέχουσα στιγμή της ΖΩΗΣ του ΤΩΡΑ.

Σας βλέπουμε,όπως κι εσείς μας αναζητάτε. Αυτό που είναι να έρθει Αυτό ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ για το οποίο μας έχετε ακούσει να μιλάμε, είναι πράγματι κάτι που ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗ ΞΕΡΑΤΕ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γιατί καθώς ξεκινά η σπουδαιότερη μεταστροφή όλων, η συνέπεια της ΑΓΑΠΗΣ που τα σκεπάζει ΟΛΑ, δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς ν αφήσει τα πράγματα στη τύχη τους.

Είναι ένας ΝΕΟΣ ΚΑΙΡΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ.

Όλα όσα συνέβησαν, συνέβησαν ως ένα πείραμα όπου ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΘΥΜΑ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να συμμετάσχετε,.. με όλα τα πάνω και τα κάτω του. Όταν ένα διεξάγεται ένα πείραμα, δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ποτέ για το αποτέλεσμα, μέχρι να το δοκιμάσει και να το εξετάσει.

Blossom:  Πάντως, σίγουρα δοκιμαστήκαμε και εξεταστήκαμε!

GFL: Τα σχέδια τέθηκαν σε εφαρμογή εδώ και πολύ καιρό, καθώς όλα όσα μάθαμε και κατανοήσαμε κατά τη διάρκεια της όλης υπόθεσης, μας έφερε ΟΛΟΥΣ στο σημείο όπου τώρα βρισκόμαστε. Αποφασίστηκε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ότι η ιστορία σας θα έχει μια Χαρούμενη Αρχή και ένα Χαρούμενο Τέλος, μολονότι αυτό απλώς είναι μια δήλωση, εφόσον δεν υφίσταται τέλος.

ΑΥΤΗ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ

Δοκιμαστήκατε και ταλαιπωρηθήκατε όλοι σας πολύ Υπηρετήσατε πολύ πιο σημαντικά απ όσο σας ζητήθηκε ποτέ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΤΕ για τις προσπάθειες σας στο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ της ΖΩΗΣ.

ΚΑΙ
Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!

Blossom: Καλά, είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα που ενσκήπτουν από αυτή τη συζήτηση, ωστόσο κατανοώ πλήρως ότι απλά δεν γίνεται να τα συμπεριλάβουμε όλα αυτά σε μια συνεδρία. Μια γρήγορη ερώτηση όμως καθώς ξέρω ότι είστε έτοιμοι να φύγετε. Αναφέρατε σε κάποιες συζητήσεις πριν ότι ο λαιμός μας επιμηκύνεται. Γιατί? Γινόμαστε καμηλοπαρδάλεις???

GFL: Είναι για το σκοπό της διεξαγωγής του ΦΩΤΟΣ.

 Blossom: Γιατί χρειαζόμαστε μακρύτερους λαιμούς για αυτό? Δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικό να είχαμε μεγαλύτερες καρδιές?

 GFL: Όχι.

Blossom:  Δεν θα μας αφήσετε τώρα στα κρύα του λουτρού, έτσι δεν είναι? Μια σταλίτσα παραπάνω αν μας εξηγήσετε θα ήταν πολύ ικανοποιητικό για αρκετούς από εμάς με τους κοντούς λαιμούς.

 GFL: Δεν αισθάνεστε πολλοί από σας δυσφορία στο λαιμό σας? Πράγματι! Και πάλι δεν είναι από μυστικοπάθεια, απλά μερικές φορές παραείναι πολλά όσα αποκαλύπτονται, για να τα εμπεδώσει κανείς μονομιάς. Θα σας αφήσουμε, λέγοντας σας με ΑΓΑΠΗ, ότι όταν έχετε ένα επιμήκη υποστηρικτή του κεφαλιού προσαρτημένο στο υπόλοιπο σώμα, θα τον βρείτε χρήσιμο με πολλούς τρόπους, γιατί θα είναι περισσότερο εύπλαστος.

Απολαύσαμε έντονα αυτή τη συνομιλία. Έχουμε τη ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ πως ότι επιλέξαμε να δώσουμε θα είναι χρήσιμα σε πολλούς.  Μπορεί το περιεχόμενο αυτής της συζήτησης να απορριφθεί ή να αφομοιωθεί από τον εαυτό, αναλόγως της σκέψης και της θέσης του κάθε ατόμου που ξεχωριστά διαβάζει αυτά τα λόγια.

Διότι πάντα λέγαμε, όπως επίσης και ο Αδελφός μας το Λευκό Σύννεφο, ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!

Blossom:  Μη νομίζετε ότι θα ανοίξω ξανά σύντομα αυτό το κουτάκι με τα σκουληκάκια Σχετικά με τις πολλές απόψεις του τι είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, κόντεψα να χάσω το μυαλό μου, μαζί με τον υπολογιστή μου! Όμως ποτέ δεν θα μάθετε πόσο γενναία μπορώ να γίνω. Ουάου! Ξεπεράσαμε κατά πολύ την ώρα σήμεραπου πέταξε σαν τον άνεμο!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ φίλοι μου! Είμαστε ΑΛΗΘΙΝΑ ευγνώμονες.

GFL: ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΟΣΟ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ.

Blossom:  Φύγατε μέχρι την επόμενη φορά, Αγάπη και Ευχαριστίεςολόψυχα!!! 

Μετάφραση: Ιωάννα

 

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.