Home > > Blossom Goodchild - February 13, 2013

H Ομοσπονδία του Φωτός διαμέσου της Blossom Goodchild, 13 Φεβρουαρίου 2013

Δημοσίευση του αρχικού μηνύματος στη σελίδα: http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG172feb13.html

Blossom: Καλημέρα! Θα ήθελα λίγη επιβεβαίωση για να είμαι ειλικρινής. Συμβαίνει μόνο σε μένα? ΑΛΗΘΕΙΑ δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα τόσο λίγη υπομονή και ανοχή. Τίποτα δεν φαίνεται να αλλάζει μοιάζει να γίνονται όλα χειρότερα και δεν νιώθω καλά! Τι συμβαίνει? Μπορείτε να μου πείτε με λίγη παραπάνω λεπτομέρεια από τη τελευταία μας επικοινωνία?

 The Federation of Light: Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους σας. Πράγματι ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ άβολα και έχετε δυσφορία, έτσι δεν είναι? Όμως, πρέπει να αναγνωριστεί ότι μολονότι κανείς φαινομενικά μοιάζει έξω από τα νερά του, στη πραγματικότητα κινείται βαθύτερα προς την ορθότητα αυτού που ΑΛΗΘΙΝΑ είναι.

 Blossom: Οπότε, δεν  το νιώθουμε σαν θυμό από παλιά μοτίβα συμπεριφοράς που πρέπει να βγει προς το έξω, το ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ κανείς διαφορετικά θα μπορούσα να πω σαν φρέσκο θυμό? Ακούγεται πολύ χαζό κάτι τέτοιο?

 The Federation of Light: Κι όμως, θα λέγαμε ότι δεν είναι καθόλου θυμός.

 Blossom: Όμως η ένταση μου και το πόσο έξαλλη γίνομαι είτε είμαι σε ένα άδειο δωμάτιο, είτε στο αυτοκίνητο, σίγουρα μοιάζει με θυμό και είναι βέβαια έλλειψη ανοχής. Είναι σαν μετά βίας να αναγνωρίζω τον εαυτό μου ή σίγουρα αυτό το κομμάτι του εαυτού μου.

 The Federation of Light: Ας αναλύσουμε αυτές τις μεταστροφές και αλλαγές με ένα τρόπο που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Κατ αρχάς αυτό που θεωρείτε ως θυμό είναι μια διάχυση ενεργειών που έρχεται σε σύγκρουση με αυτό που ΑΛΗΘΙΝΑ είστε. Θα κάνατε καλά να κατανοήσετε ότι πράγματι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ έλαβε χώρα στον εαυτό σας και τον πλανήτη και τη δεδομένη ημερομηνία πριν τον εορτασμό του Yule (σημ.μετφρ: ο παγανιστικός εορτασμός που αντιστοιχεί στα Χριστούγεννα και αφορά στην 21η Δεκεμβρίου του 2012 όπου έγινε η ανέλιξη)  και μολονότι αρκετοί τείνουν να διαφωνήσουν εκείνες τις μέρες τώρα ίσως ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ και αναγνωρίζει ότι αυτό ήταν γεγονός πράγματι. ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ το ίδιο με πρωτύτερα Blossom?

 Blossom: Όχι, όμως δεν μπορώ να πω ότι ΝΙΩΘΩ αναγκαστικά πιο φωτεινή.

The Federation of Light: Πες μας, πώς ΝΙΩΘΕΙΣ?

Blossom: Παράξενα! Σαφώς παράξενα! Όχι στο ένα πράγμα ή στο άλλο Απλά ΠΕΡΙΕΡΓΑ! Αβέβαιη για το ποια είμαι ΤΩΡΑ. Είχα μάθει να μου αρέσει ο παλιός εαυτός μου και δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι μου αρέσει το νέο μου εγώ.

 The Federation of Light: Ήθελες να πεις το μεσαίο μου εγώ, δεν ήθελες?

Blossom: Ναι. Ακόμα πιο παράξενο!

The Federation of Light: Όμως αυτό ακριβώς είναι που βιώνετε Τον μέσο άνθρωπο! Είστε σε ένα μέρος μεταξύ του παλαιού και του νέου. Να γιατί τόσοι πολλοί δυσκολεύεστε να κουμαντάρετε τις ενέργειες σας και ΝΙΩΘΕΤΕ τόσο έξω από κάθε ευθυγράμμιση με την ΑΛΗΘΕΙΑ του ποιοι είστε.

 ΚΙΝΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ που δημιουργείται από εσάς. Όμως δεν θα ήταν ευχάριστο για εσάς να βρείτε τον εαυτό σαν να έχει ξεβραστεί σ αυτόν ξαφνικά. Δεν θα ήταν ο ευκολότερος τρόπος για την προσαρμογή σας και μολονότι ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ με αυτά που περνάτε για να πάτε εκεί εκεί θα πάτε. Είναι αρκετά δύσκολο να περιγραφεί με Γήινους όρους καθώς πολλά πράγματαόπως ξέρετε συχνά είναι (δύσκολο να περιγραφούν).

Φανταστείτε το να είναι σαν μια μεταβατική περίοδος. Ένας καιρός όπου απλά επιπλέετε σε μια θάλασσα αγνώστου. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε και ΝΙΩΘΕΤΕ ότι ανακατεύεστε και αναποδογυρίζεστε από τη ροή του νερού. Όμως αυτές τις εποχές μοιάζει περισσότερο σαν μην υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση αυτής της ροής. 

Blossom: Περισσότερο μοιάζει σαν να βρισκόμαστε σε πλυντήριο!

The Federation of Light: Ας πιάσουμε λοιπόν αυτή τη σκέψη. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα? Τα πάντα θα έχουν καθαριστεί!

 Blossom: Οπότε περνάμε μια διαδικασία καθαρισμού?

 The Federation of Light: Απολύτως.

Blossom: Όλα καλά και ωραία. Όμως όπως δηλώθηκε και τη τελευταία φορά που μιλήσαμε, πάντα συμβαίνει μια διαδικασία καθαρισμού. Πόσους κύκλους χρειαζόμαστε προκειμένου να φύγουν οι λεκέδες?

 The Federation of Light: Δεν θα λέγατε ότι ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ στην καρδιά σας ότι αυτό είναι? Τώρα είναι Η ΑΛΛΑΓΗ. Αυτό είναι το τελικό ξέβγαλμα ας πούμε.

 Blossom: Σίγουρα θα μου άρεσε να το σκεφτώ έτσι λοιπόν. Μέσα μου ΝΙΩΘΩ ότι πάμε για κάτι ΜΕΓΑΛΟ. Όσο κι αν το σύντομα έχει γίνει πλέον κάτι σαν βρισιά, ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΙΩΘΩ ότι μπαρκάρουμε για μια νέα πραγματικότητα που κυριολεκτικά βρίσκεται στην επόμενη γωνία! Όμως μέχρι την επόμενη γωνία μπορεί να  μεσολαβήσει  ένας αιώνας!

The Federation of Light: Πολυαγαπημένη μας οικογένεια Γήινοι φίλοι μας. Κρατήστε αυτά στην ΕΠΙΓΝΩΣΗ σας. Ας δούμε τα πράγματα κάτω από ένα πιο ξεκάθαρο Φως.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι ήρθατε στη Γη για κάποιο λόγο
.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι έχετε έναν σκοπό και αυτός ο σκοπός είναι πολύ περισσότερο από το να καθαρίσετε το κάρμα σας, ή απλά να εξελιχθείτε ως ψυχές.


ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ
.
 

Εμείς λοιπόν, ως μια συνειδητότητα έχουμε εργαστεί μαζί σας για πολλά χρόνια της ΥΠΑΡΞΗΣ σας, που θα λέγαμε ότι σημαίνει ότι επίσης δουλέψαμε με τον καθένα που διαλέγει να διαβάσει και να ενωθεί με αυτά που έχουμε να πούμε.

ΟΛΑ αυτά που έχουμε πει, δουλεύουν προς ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ. ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.

Πολλοί νιώθουν εξαπάτηση και απογοήτευση πολλοί επέτρεψαν το γεγονός ότι επειδή ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ, ήταν σαν ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Σας φέραμε ΕΝ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ.

ΣΥΝΕΒΗ κάτι. ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. Βιώνετε τις συνέπειες αυτής της μεταμορφωτικής ημερομηνίας. Μείνατε μαζί μας καθόλη τη διάρκεια, διότι ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ότι ακολουθείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. Άρα, όλα αυτά που νομίζετε ότι βρίσκονται στην επόμενη γωνία ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

Blossom: Ναι, αλλά σε ποιανού το χρονοδιάγραμμα? Εσείς δεν έχετε καν!!!

 The Federation of Light: Στο χρονοδιάγραμμα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, αν οι ψυχές της ΓΗΣ το επιτρέψουν.

 Blossom: Βλέπετε εδώ είναι που έρχεται η απελπισία. Εδώ υπάρχουν πολλοί από μας, ίσως εκατομμύρια που καθόμαστε όλοι σε αυτή την τάξη για την οποία μας μιλήσατε και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε έναν κόσμο ΑΓΑΠΗΣ και ΑΡΜΟΝΙΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι θα μας φανερωθείτε. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι θα  έχουμε μια αποκάλυψη. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ξυπνήσουμε όσους κοιμούνται Δεν νομίζω ότι μπορούμε να πάμε με γρηγορότερο ρυθμό από αυτόν που έχουμε όμως αν πρέπει να περιμένουμε μέχρι ένα εκατομμύριο άτομα ή όσα ακόμα να ετοιμαστούν ε, λοιπόν πράγματι αυτό θα μπορούσε να πάρει ακόμα μερικές ζωές και πολλοί που περίμενα τόσο πολλοί, πολλές ψυχές που είναι στη δύση της ζωής τους, ΝΙΩΘΟΥΝ εξαπατημένοι γιατί δεν θα είναι εδώ για να το δουν να συμβαίνει Όχι μόνο να το βλέπουν να συμβαίνει, αλλά να το δουν να συμβεί!!! Δηλαδή ειλικρινά Πόσο πολύ πρέπει να περιμένουμε ακόμα?

 The Federation of Light: Αυτό ακριβώς είναι που προσπαθούμε να σου πούμε Blossom. Μπορείς να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ μια δύναμη μέσα σου που ανυψώνεται εσωτερικά? Αυτές τις ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ που βιώνεις και αποκαλείς θυμό μπορούν να ερμηνευτούν σαν κάτι αρκετά διαφορετικό.

 Blossom: Πείτε μου.

The Federation of Light: Ίσως γεγονός να είναι το ΕΣΥ το πραγματικό σου ΕΣΥ εκφράζει το γεγονός δεν θα αντέξει πλέον για πολύ. Ότι δεν θα ανεχτεί πλέον το παλιό και το ΑΙΣΘΗΜΑ που βιώνεις τόσο βαθιά, να είναι απλά η αναγνώριση ότι ήρθε ο καιρός να προχωρήσεις.

ΤΩΡΑ είναι ο καιρός που πολλοί από σας θα ΝΙΩΣΕΤΕ μεγάλη σύγκρουση μεταξύ του παλαιού και του νέου και εξαρτάται από εσάς να διαλύσετε όλα εκείνα που πλέον δεν σας εκφράζουν. Η λογική σας παρασκηνιακά σας λέει ότι δεν είστε πια προετοιμασμένοι να  συμβιβαστείτε με τις τριδιαστατικές πτυχές γιατί πολύ απλά δεν συντονίζονται με τη δόνηση που γίνεστε.

Δεν είστε όμως αυτό εξού και το ΑΙΣΘΗΜΑ της δίνης και του να μη ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ που βρίσκεστε. Να μην είστε γειωμένοι. Το ΑΙΣΘΗΜΑ του να μην πατάτε σταθερά τα πόδια σας στο έδαφος.

Θα ήμασταν ίσως τολμηροί μα θα λέγαμε ότι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καν έδαφος για να πατήσει κανείς. Όχι ακόμα! Είναι εκεί και σας περιμένει, και θα το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ σίγουρα όταν φτάσετε εκεί. Θα λέγαμε ότι είστε σαν σε όνειρο, ή λήθη (no mans land) σε αυτή τη φάση του ταξιδιού. Όμως είναι το λιγότερο, ένα σημαντικό κομμάτι του ταξιδιού.

 Δεν μπορείτε να περιμένετε να συλλάβετε όλα όσα λαμβάνουν χώρα. Όσο περισσότερο αποδέχεστε ότι αυτό είναι ένα μέρος του σχεδίου, τόσο πιο πρόθυμα θα μπορέσετε να κινηθείτε μέσα του. Δεν ακολουθείτε τυφλά αγαπημένοι μας. ΒΛΕΠΕΤΕ πολύ καθαρά. Απλά και μόνο αν επιτρέψετε σε κάθε φάση να λάμψει το δικό της ΦΩΣ προτού κινηθείτε προς την επόμενη.

 Blossom: Βλέπω τι λέτε και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Απλά το ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ κανείς τόσο λάθος να είναι για τόσο καιρό έξω από τα νερά του. Νιώθω σαν να έχω γίνει τόσο ξενέρωτο άτομο σε αντιδιαστολή του να είμαι έτσι για λίγο.

 The Federation of Light: Όμως αυτό είναι όλο κι όλο. Ένας καιρός μετάβασης. Όσο αναγνωρίζετε αυτό που δεν θέλετε μέσα στο Είναι σας, μπορείτε ξεκάθαρα να διαλέξετε να έχετε μόνο αυτά που επιθυμείτε. Η δυσκολία που αρκετοί μπορεί να συναντήσουν, είναι να αποδεχτούν ότι σε πολλές περιπτώσεις που πίστευαν ότι βρίσκονταν στο ίδιο επίπεδο με κάποιους, πλέον δεν είναι και θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να αφήσουν εκείνους που ποτέ δεν φαντάζονταν ότι θα πρέπει να αφήσουν. Δεν αφορά αυτό μόνο τις ψυχές είναι ΣΕ ΟΛΑ που πλέον δεν συντονίζονται με το ΕΣΕΙΣ προς το οποίο κινείστε. Πως θα μπορούσατε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κινηθεί σε μια Υψηλότερη Δόνηση του εαυτού, αν θέλετε να πάρετε μαζί σας ότι δεν είναι έτοιμο για τη δόνηση στην οποία ΕΣΕΙΣ κινείστε? Δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Γιατί τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει σε μια Υψηλότερη δόνηση αν δεν έχει επιτύχει να το καταφέρει. Μπορείτε να επιλέξετε να παραμείνετε σε μια χαμηλότερη αν δεν είστε ακριβώς έτοιμοι να αφεθείτε, και αν γίνει έτσι, τότε θα υπάρξει συνεχόμενη δυσφορία και σύγκρουση μέσα στο ψυχικό εαυτό καθώς κάποιος δεν προσκολλάται στην ΑΛΗΘΕΙΑ του εαυτού του.

 Έχετε ο καθένας σας ξεκινήσει το πιο μακρύ ταξίδι. Ένα ταξίδι δίχως τέλος.. και αυτό σας το λέμε ως ΑΛΗΘΕΙΑ, δεν υπάρχει ούτε στιγμή του που να μη πρέπει να την κάνετε σπίτι σας, και ίσως έτσι το ταξίδι να ξεκινάει και πάλι, ή να συνεχίζει σε διαφορετικό μονοπάτι, που όμως πάντα προς τα μπροστά θα εξελίσσεται.

Δεν είναι δική σας ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι ο καθένας εξακολουθεί να βηματίζει στο ρυθμό που ταιριάζει σε σας. Κάθε άτομο έχει το δικό του πρόγραμμα και δική του επιλογή σ αυτό το ζήτημα.

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

Παραιτηθείτε από εκείνα τα ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ του θρήνου και κοπετού για εκείνους που έχουν μείνει πολύ πίσω στο δρόμο από εσάς τους ίδιους. Βρίσκονται εκεί επειδή εκεί είναι που είναι γραφτό να είναι. Δεν είναι δική σας δουλειά.

 Blossom: Όμως, δεν ήρθαμε να τους ξυπνήσουμε? Κι άρα δεν είναι δική μας δουλειά?

 The Federation of Light: ΟΝΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

Όσοι επιλέγουν να ξυπνήσουν ας το κάνουν όμως υπάρχει μια ισορροπία που χρειάζεται μεταξύ όσων κοιμούνται και όσων όχι αυτή τη στιγμή. Όμως αυτό είναι εξαιρετικά πολύπλοκο για να το προσεγγίσουμε σε αυτό το σημείο της σημερινής επικοινωνίας.

Όπως συχνά προτάθηκε σας ζητάμε τώρα να πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές και να αναρωτηθείτε το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι είστε στα πρόθυρα ενός επιτεύγματος?

Blossom: Λοιπόν μόλις το έκανα,και η απάντηση ήταν ένα συντριπτικό ΝΑΙ! Τα πράγματα αλλάζουν. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝΕννοώ κι ο Πάπας ακόμα παραιτήθηκε για όνομα του Θεού έχετε κάποιο σύντομο σχόλιο πάνω σ αυτό?

 The Federation of Light: ΟΧΙ. Έχουμε ένα πιο εκτεταμένο! Αυτό είναι μόνο η αρχή από πολλά που πρόκειται να αποκαλυφθούν. Υπάρχει μια διαδικασία που ακολουθείται προκειμένου οι άνθρωποι να μπορέσουν να αποδεχτούν την ΑΛΗΘΕΙΑ για τα ψέματα που έχουν ειπωθεί. Μια ψυχή δεν πήρε ξαφνικά αυτήν την απόφαση. Έχουν επιβληθεί από τη θρησκευτική ομάδα στην οποία η ψυχή ανήκει.  Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά Δεν είναι ο ένας και μοναδικός που θα παραιτηθεί ξαφνικά από μια περίοπτη θέση.

Και οι τοίχοι θα καταρρεύσουν.

Blossom: Αυτό ήταν. Αυτή η πρόταση ήταν το νεύμα ότι τελείωσε ο χρόνος μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Όπως ξέρετε, θα λείπω μακριά στην Αγγλία για ένα μήνα. (Πως θα ευχόμουν να ερχόσασταν να με μεταφέρετε) Αν καταφέρουμε να βρεθούμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα ήταν τέλεια αν όχι, ας είναι.

 The Federation of Light: Η Αγάπη και η ενέργεια της ανάτασης θα είναι μαζί σου.

Blossom: Σας ευχαριστώ.

The Federation of Light: Θα είναι σε όλους σας, όπου κι αν είστε. Δεν είμαστε παρά μία σκέψη μακριά.

 Blossom: Αγάπη και ευχαριστίες.

(μετάφραση: Ιωάννα)
< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.