Home > > Blossom Goodchild - June 15, 2013

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 15 Ιουνίου, 2013

Το αρχικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στη σελίδα:

http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG181june5.html

Blossom: Να μαστε και πάλι! Καλώς ήλθατε φίλοι μου και ανυπομονώ ήδη πολύ για τη σημερινή μας συζήτηση. Μια ερώτηση που θα ήθελα να σας κάνω σήμερα από έναν αναγνώστη είναι Πώς χρησιμοποιούμε τη γνώση της αγάπης, της δημιουργίας, της σκέψης και της ελεύθερης βούλησης για να σπάσουμε τις αλυσίδες με τις οποίες μας έχει δέσει ο παρόν κόσμος μας, ώστε να ζήσουμε στον κόσμο/παιχνίδι που κάθε ένας από μας θα ήθελε να ζει?

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Χαιρετισμούς από το πιο βαθύ μέρος του Είναι μας. Θα συμβουλεύαμε να κατανοήσετε ότι μολονότι αυξάνεται η ένταση  σε πολλές περιοχές του κόσμου σας, σχετικά με όσους δεν έχουν την επιθυμία να προχωρήσουν προς τα εμπρός, από τη δική μας τη προοπτική τα πάντα πάνε ακριβώς όπως πρέπει. Είναι πάρα πολλά αυτά που συμβαίνουν που δεν είναι γνωστά σε πολλούς κι όμως θα λέγαμε ότι κοντεύουμε να φτάσουμε σε μια φάση που θα επιτραπεί στη σύνδεση να συμβεί, όπου κανείς από εσάς θα έβρισκε αυτά τα γεγονότα που σύντομα θα συμβούν, σαν κάτι που θα του έδινε τεράστια ψυχική αγαλλίαση.

 Blossom: ΟΥΑΟΥ! Αυτό ακούγεται πολύ καλό. Εκτός  από τη λέξη σύντομα που χρησιμοποιείται. ΞΕΡΕΤΕ πως ΝΙΩΘΟΥΜΕ πολλοί από μας σχετικά με αυτό!

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Και όμως, παρά τις υποθέσεις που προκύπτουν από την χρήση της παρούσας λέξης, δεν μας εμποδίζουν να πούμε αυτό που εννοούμε.  Ο βαθμός της ευδαιμονίας μας έχει ανεβεί σε τέτοιο βαθμό κατά τη διάρκεια της αφυπνίσεως που τα σχέδια μπορούν πλέον να προχωρήσουν με τρόπους που θα εκπλήξουν και θα ενθουσιάσουν.
 

Blossom: Θεούλη μου! Ανυπομονώ πολύ γι αυτό! Σας ευχαριστούμε! Είναι η ερώτηση που σας έκανα κατάλληλη για να απαντηθεί σήμερα?

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Είναι κατάλληλη κάθε φορά. Διότι πράγματι το να μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε τέτοια ζητήματα της καρδιάς, ΜΑΣ επιτρέπει να απολαμβάνουμε την ενέργεια σας και την ενέργεια του πλανήτη σας ακόμα περισσότερο

Blossom: ΞΕΡΩ ότι πάρα πολλοί δεν μπορούν να νιώσουν την Αγάπη που είναι μέσα και γύρω τους, λόγω του τρόπου που ο κόσμος μας παρουσιάζεται εδώ και πολύ καιρό, τι θα λέγατε σε αυτούς?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Θα λέγαμε ότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

 Blossom: Και θα σας απαντούσαν γιατί? Πώς μπορεί να είναι εντάξει, εκείνοι που έχουν στα χέρια τους την εξουσία να κάνουν τα πράγματα που κάνουν, και εσείς να μας λέτε, ότι έτσι θα έπρεπε να είναι?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Ας ξεκινήσουμε Αυτό το οποίο συμβαίνει και όσα έχουν ήδη συμβεί, οδηγούν τις Υπάρξεις σας σε ένα μέρος όπου ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν κάτι για αυτό. Αυτή είναι η ΑΦΥΠΝΙΣΗ σας. Σε περασμένους καιρούς, κανείς μπορούσε να αποδεχτεί τη καταπίεση που υφίσταται, η ζωή συνέχισε τη πορεία της με αυτό το τίμημα, μέχρι που αφήνατε τον πλανήτη! Σε αυτούς τους ΝΕΟΥΣ καιρούς, οι Υπάρξεις στη Γη βρίσκονται εδώ, έχοντας ένα σκοπό, όπως ξέρετε. Ήρθατε εδώ για να τα αλλάξετε όλα αυτά. Όμως θα πρέπει να πούμε στον κάθε ένα από σας και με κάθε σεβασμό, ότι το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο κάτω στη Γη, όσο είχε υπολογιστεί στα χαρτιά εδώ πάνω! Συνεπώς πολλοί από σας, καθηλωθήκατε και ξεχάσατε το σχέδιο.

Καθένας σας έχει τη δύναμη να κατακτήσει αυτό που δεν τον εξυπηρετεί. Δεν ΟΦΕΙΛΕΤΕ να είστε μέρος του παιχνιδιού, στο οποίο ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ. Ωστόσο ΟΦΕΙΛΕΤΕ να είστε μέρος του παιχνιδιού στο οποίο πράγματι ΕΙΣΤΕ.

 Blossom: Άντε πάλι!

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Αυτό αφορά επίσης την ερώτηση σου. Είναι τόσο εύκολο. Τόσο απλό. Είναι θέμα επιλογής. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!

 Σας είπαμε ότι βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι, ένα πείραμα, και μιλήσαμε επίσης για την ελευθερία της επιλογής, την ελεύθερη βούληση. Έτσι έχετε επιλογή σχετικά με το τι παιχνίδι θέλετε να παίξετε.

Blossom: Όμως, απ ότι φαίνεται είμαστε κολλημένοι σε ένα κόσμο όπου πολλά είναι έξω από τον δικό μας έλεγχο και εκείνοι που δεν νοιάζονται για μας, εργάζονται πολύ σκληρά ώστε να μας καταπιέζουν και να μας σταματούν από το να Είμαστε το ΑΛΗΘΙΝΟ Φως που είμαστε.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Μόνο αν επιλέγετε να παίξετε το παιχνίδι τους.

 Blossom: Πώς να μην το παίζουμε?

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Με το να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι είστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να το αλλάξει η ΑΓΑΠΗ. Γιατί η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σε πολλές διαφορετικές μορφές.

Δέχεστε ένα σωρό ψεκασμούς και δηλητήρια, και πάσης φύσεως  διεισδύσεις συμβαίνουν στο φυσικό σας σώμα και λέτε ότι δεν έχετε καμία άμυνα για να το σταματήσετε. Πως εκείνοι που κάνουν κουμάντο, έχουν τη δύναμη να ελέγχουν κάθετι που σας κάνουν και τα πάντα γενικά.

ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ
! ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

Αποφασίστε, πάρτε μια απόφαση ότι όλα όσα σας κάνουν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ σας επηρεάσουν
. Όχι όταν επιλέγετε την ΑΓΑΠΗ.

Blossom: Ίσως είναι ευκολότερο να το πει κανείς παρά να το κάνει.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Ίσως. Αν έτσι διαλέγετε να σκεφτείτε! Όταν λέμε λόγια όπως ΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΧΥ, δεν λέμε απλά αυτά τα πράγματα τα ΕΝΝΟΟΥΜΕ. Αυτό είναι που εξακολουθούμε να σας διατυμπανίζουμε. Διότι αν αντιληφθείτε πλήρως αυτά τα οποία ΕΝΝΟΟΥΜΕ, τότε θα ΠΙΑΣΕΤΕ αυτό που σας μεταδίδουμε.

ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ που μπορεί να σας σταματήσει να ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ. Ο μόνος λόγος που ΝΙΩΘΕΤΕ να επηρεάζεστε από κάτι, είναι επειδή επιτρέπετε στον εαυτό σας να ΝΙΩΘΕΙ ότι είστε. Αν ήταν να απορρίψετε αυτά που ακούτε αυτά που διαβάζετε σχετικά με την λιγότερο θετική πλευρά του κόσμου σας,κυριολεκτικά να τα απορρίψετε, τότε από αυτή και μόνο την πράξη, δεν θα τους επιτρέπατε να σας επηρεάζουν.  

Blossom: Όμως μας επηρεάζουν. και πολλούς από μας χωρίς καν να το ξέρουμε, έτσι δεν είναι?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Έως ένα βαθμό. Όμως η γνώση είναι δύναμη και όσο περισσότερο αποφασίζετε να συγκεντρώνεστε μόνο σε όσα σας προσφέρουν τη δόνηση της Υψηλής Αγάπης, τόσο περισσότερο η ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ.

Γι αυτό είναι τόσο σημαντικό για τον καθέναν σας να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ. Κάνοντας το αυτό, γίνεστε ένα λαμπερό παράδειγμα, και οι άλλοι θα επιθυμούν να σας ακολουθήσουν. Για να ΕΙΝΑΙ ίδιοι με σας
..

Blossom: Όμως θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που ακόμα κοιμούνται και φαίνεται ένα ακατόρθωτο καθήκον το να ξυπνήσει αρκετός κόσμο ώστε τα πράγματα να αλλάξουν αληθινά.

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Τότε αν αυτό είναι το δικό τους σύστημα πεποιθήσεων, τότε αυτό θα συμβεί για αυτούς.

 Blossom: Για όλους μας δηλαδή, όχι?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: ΟΧΙ! Σκεφτείτε κάθε ψυχή πάνω στον πλανήτη ως τον ιδιοκτήτη ενός νησιού. Τον κυρίαρχο του νησιού τον βασιλιά, αυτόν που είναι επικεφαλής για οτιδήποτε συμβαίνει εκεί. Τίποτα δεν μπορεί να συμβεί χωρίς την συγκατάθεση σας γιατί μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι γι αυτό. Συνεπώς όλοι οι κανόνες, όλοι οι επιθυμητοί τρόποι να ζει κανείς, πραγματοποιούνται από ΕΣΑΣ. Τον καθέναν από σας. Κάθε νησί θα διέφερε τόσο πολύ σε κανόνες, ενέργεια και ΣΚΕΨΗ, αναλόγως του ιδιοκτήτη του και πως θα επέλεγε να το σχεδιάσει.

 Ο κόσμος στον οποίον ζείτε, δεν διαφέρει σε αυτό. Ο καθένας έχει τον έλεγχο των σκέψεων του. ΕΣΕΙΣ δημιουργείτε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ κόσμο στον οποίο ΕΣΕΙΣ ζείτε. Δεν ισχύει ότι ο κόσμος των γειτόνων σας διαφέρει ολοκληρωτικά από τον δικό σας? Γιατί? Ζουν στον ίδιο κόσμο με εσάς όμως οι ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ σκέψεις, έχουν δημιουργήσει τις δικές τους συνθήκες. Τον δικό τους ιδιωτικό κόσμο. Μπορούν να σας χωρίζουν κόσμοι ολόκληροι κι όμως να ζείτε σε διπλανές πόρτες.

Σας λέμε να ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. Αυτό είναι όλο που χρειάζεται να κάνετε. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Δεν είναι τόσο πολύπλοκο. Είναι χαρούμενη διαδικασία, όμως πολλοί από εσάς διαλέγετε να κοιτάτε την συννεφιασμένη πλευρά του δρόμου

Πόσο επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε στην κατανόηση του ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ

ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ!

Blossom: Το ξέρω ότι αυτό επιθυμείτε και πιστέψτε με προσπαθούμε. Ωστόσο ακόμα ΝΙΩΘΟΥΜΕ πολύ περιορισμένοι σχετικά με τα όσα είμαστε ικανοί.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Όμως ΔΕΝ είστε ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.

ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ
.

ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ.

Blossom: Οπότε, μπορούμε να λέμε στον εαυτό μας Οk, είμαι ελεύθερος Δεν έχω όρια Βρίσκομαι εδώ για να εκφράσω την ολότητα του Ειμαι μου! Δώσε μου κι άλλες εμπερίες! κι όμως καμιά αλλαγή. Μόνο εγώ και ο παλιός μικρούλης εαυτός μου, που προχωράει με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Κι όμως υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! Κοίτα μια ακόμα φορά! Σας ζητήσαμε πολλές φορές να κοιτάτε πίσω στο παρελθόν με ποιόν τρόπο συνηθίζατε να σκέφτεστε και να αισθάνεστε και κάνοντας το δεν θα λέγατε ότι απελευθερώσατε πολύ από ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ και τώρα επιτρέπετε στον εαυτό σας να γίνει αυτό το ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟ ΦΩΣ?

 Blossom: Ναι αλλά ξεκάθαρα όχι στο βαθμό που θα θέλατε να μας δείτε αν είμαστε! Αν αλλάξαμε ως ένα βαθμό και τα πιάνουμε τώρα λίγο περισσότερο,τότε να υποθέσω ότι θα συνεχίσουμε έτσι μέχρις ότου πραγματικά ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ όμως είναι δυνατόν ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? Ή απλά θα συνεχίζουμε βήμα βήμα όπως κάναμε ως τώρα, και τρία χρόνια μετά να δούμε πίσω και να πούμε Α, κατανοώ κάπως καλύτερα τα πράγματα τώρα? Καταλαβαίνετε τι εννοώ? Πως μπορούμε ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, αν ο τρόπος που δουλεύει το όλο πράγμα, είναι σταδιακά?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Ωστόσο κινείστε σε διαφορετικό χωροχρονικό συνεχές. Αρκετά φεγγάρια νωρίτερα μιλήσαμε για την ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ. Όμως τώρα, που έχουν περάσει μήνες από τότε, η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ είναι πάρα πολύ αργή σε σύγκριση με την ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ που λαμβάνει χώρα σε αυτή την Υψηλότερη ενέργεια.

Είναι στο χέρι σας να ΞΕΡΕΤΕ ότι η Υψηλότερη Ενέργεια που διαχέεται πάνω σας τους τελευταίους έξι μήνες, ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να βρείτε την επίγνωση σας, σε ένα πολύ πιο ταχύτερο ρυθμό. Συνεπώς όταν ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ/ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ  να τα δώσετε όλα, σίγουρα θα ΝΙΩΣΕΤΕ τη διαφορά μέσα σας, τις ικανότητες σας, το ΦΩΣ ΣΑΣ.

 Blossom: Δηλαδή για να είμαστε συγκεκριμένοι, τι είναι αυτό τότε που υποτίθεται ότι θα καταλάβουμε, που δεν καταλαβαίνουμε? Μας λέτε να Αναγνωρίσουμε το Φως μας, όμως πολλοί από μας, κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και εξακολουθούν αν ΝΙΩΘΟΥΝ κάπως αβέβαιοι για το προς τα που κατευθυνόμαστε και τι υποτίθεται θα έπρεπε να κάνουμε.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Δεν πιάνετε απόλυτα, όλη τη δύναμη που έχετε να κυριαρχείτε στον εαυτό σας. Πάρα πολλοί νιώθουν ότι δεν είναι ικανοί να κάνουν αυτό ή εκείνο. Ή ότι δεν αξίζετε να ΕΙΣΤΕ αυτό ή εκείνο. Καταδικάζετε τον αυτό σας σε μια ζωή μετριότητας γιατί αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας σαν μέσο όρο.

 Blossom: Σίγουρα όχι όλοι μας?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Οι περισσότεροι εν συγκρίσει με το αυτό που θα μπορούσαν να είναι. Θα σας πούμε ξανά για τον διαλογισμό και την ώρα της σιωπής. Θα σας επιτρέψουν να ΝΙΩΣΕΤΕ πιο ζωντανά ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΤΕ, όταν ενώνεστε με εκείνο το άλλο μέρος που δεν είναι ίδιο με την δόνηση του πλανήτη σας.

 Blossom: Συγνώμη που διακόπτω συνέχεια, όμως ξέρω πολλούς που δίνουν αγώνα για να διαλογιστούν και πάλι δεν βγάζουν τίποτα απ αυτό.

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Δεν μπορείς να βγάζεις τίποτα όταν παίρνεις βαθιές αναπνοές! Απλά δεν μπορείς! Μπορεί να μη βλέπεις να παίζει κάποια ταινία μπροστά στα βλέφαρα σου, ή μπορεί να μη πετάς στο σύμπαν, όμως αφιερώνοντας λίγο χρόνο στη σιωπή και αναπνέοντας, αυτομάτως ενώνεσαι με ένα ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ μέρος του εαυτού σου. Οποιαδήποτε στιγμή, σ οποιοδήποτε μέρος, οπουδήποτε, απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΕΙΣ!

Όσο περισσότερο εξασκείσαι και ζητάς για καθοδήγηση και ΝΙΩΘΕΙΣ τον Αληθινό Εαυτό σου μέσα και διαμέσου της Αγάπης, τόσο περισσότερο ΝΙΩΘΕΙΣ και αισθάνεσαι τη λαμπρότητα του εαυτού σου. Και μαθαίνεις να το αιχμαλωτίζεις αυτό τα συναίσθημα. Ώστε να μπορείς να απελευθερώνεις αυτό το ΑΙΣΘΗΜΑ και αυτήν την αίσθηση του εαυτού σου κάθε φορά που επιλέγεις να το σκεφτείς. Δεν είναι εγωιστικό αυτή η εναρμόνιση με το ΦΩΣ που είσαι. Μερικοί παλεύουν για να κατανοήσουν αυτή τη διαφοροποίηση!

 Blossom: Για την ακρίβεια, καθώς μιλάμε για αυτό το θέμα, μου ζητήθηκε να σας ρωτήσω, σχετικά με αυτό το πράγμα με το εγώ που παρατηρείται ανάμεσα σε κάποιους που ονομάζονται Εργάτες του Φωτός. Φαίνεται να υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν τον εαυτό τους πολύ σημαντικό και αυτή τη σημαντικότητα την απεικονίζουν σε άλλους με τρόπο που δεν προέρχεται τόσο από την καρδιά, αλλά από το εγώ. Μπορείτε να μας μιλήσετε λίγο γιαυτό?

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Για ποιο λόγο?

 Blossom: (Γελάει) Γιατί κάποιοι θέλουν να ξέρουν.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Γιατί?

Blossom: Γιατί όχι?

Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Γιατί γνωρίζουμε επίσης Blossom ότι όταν σου έγινε αυτή η ερώτηση, απάντησες λέγοντας ότι θα έπρεπε κανείς να μην απασχολεί τον εαυτό του με το ταξίδι του διπλανού του, και κατά πόσον η συμπεριφορά του έρχεται από το εγώ, αλλά μάλλον να επικεντρώνεται στο δικό του ταξίδι και να απολαμβάνει απ αυτό τα μέγιστα και να το φτιάχνει με τον καλύτερο τρόπο. Και συμφωνούμε απόλυτα.

Διάκριση
! Κρατήστε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ που απηχεί την ΑΛΗΘΕΙΑ για εσάς και να απορρίπτεται ό,τι δεν την απηχεί. Τόσο απλά.
Να είστε πρωταγωνιστές της δικής σας ταινίας δημιουργήστε το σενάριο καθώς προχωράτε. Να κινείστε από την καρδιά σας πάντα και αφήστε τον φοβιτσιάρη εαυτό να τον πάρει ο αέρας μακριά.

Όταν κινείστε ΜΟΝΟ από Αγάπη σε ΟΛΑ τα πράγματα, η ταινία σας γίνεται το νούμερο 1 που σπάει τα ταμεία! Για εσάς
! Επειδή η ζωή σας αφορά ΕΣΑΣ!

Blossom: Και άλλους πάνω στον πλανήτη.

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Όμως Ας το θέσουμε κάπως έτσι Όταν κάθε ένας από σας νοιάζεται για τον εαυτό του πρώτα και τακτοποιεί το δικό του σπίτι πρώτα τότε αυτός παίζει δραματικό μέρος στο να μπει και ο υπόλοιπος κόσμος σε τάξη.

Φυσικά και πρέπει να υπάρχει δόσιμο ωστόσο πρέπει να προέρχεται από την καρδιά όχι από την έλλειψη των χαρτιών ενέργειας (σημ.μτφρ: εννοεί τα χρήματα) στο πορτοφόλι του. Ωστόσο θα ωφεληθείτε από την κατανόηση ότι ΟΤΑΝ κανείς δημιουργεί τον δικό του κόσμο από την ΑΓΑΠΗ, ο καθένας σας τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ θα δημιουργεί κι αυτή τον κόσμο της από την ΑΓΑΠΗ.

Κι όμως λέτε ότι κυριαρχείστε από εκείνους που επιθυμούν να σας βλάψουν. Εμείς διαφωνούμε. Αλλάξτε την καρδιά σας στην ΕΠΙΓΝΩΣΗ ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει ισχύ επάνω σας.

ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ>


ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Μην παρεξηγήσετε δεν λέμε μην νοιάζεστε για τους άλλους όμως σε εκείνους που νιώθετε ότι έχουν ανάγκη την ΑΓΑΠΗ σας, να τους τη δίνετε.

Βλέπετε φρικαλεότητες στις οθόνες σας παίρνετε αυτήν την ενέργεια και νιώθετε τόσο αβοήθητοι απέναντι σε αυτά στα οποία εκτίθεστε, όμως σας λέμε, ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ! Μείνετε στην Χαρά και στην Αγάπη ακόμα κι όταν βλέπετε τέτοια πράγματα Να θυμάστε επίσης δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Με το να μένετε σε ευθυγράμμιση με την Αγάπη, και με το να στέλνετε προς τα έξω αυτήν την πνοή της Αγάπης που επιλέγετε να παίρνετε σε κάθε δεδομένη στιγμή, προσφέρετε σπουδαία βοήθεια, γιατί τολμάμε να πούμε ότι δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να μπλέξει σε αυτό (εννοεί στο Μάτριξ) Δεν αφήνετε τον εαυτό σας να ρουφηχτεί από την συγκεκριμένη ψευδαίσθηση. Παραμένοντας στην λαμπρότερη χαρά σας, ακόμα κι όταν αντιμετωπίζετε κάτι που καταφανώς δεν είναι χαρούμενο, παραμένετε νικητές.

Διότι η ΑΓΑΠΗ, η ΧΑΡΑ, η ΕΥΤΥΧΙΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ. Κι αν κανείς συμμορφωνόταν με αυτή τη συμβουλή, θα συνέβαινε μια αξιοσημείωτη αλλαγή, ταχύτατα!

Το Φως δεν μπορεί να αποκλειστεί από το σκοτάδι, εκτός κι αν νομίζετε ότι μπορεί.

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ
!

Δεν έχει νόημα να μην το κάνετε
. Γιατί ο καθένας από σας ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ από την στιγμή που αποκτήσετε ΕΠΙΓΝΩΣΗ ότι ΕΙΣΤΕ ΦΩΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΟΡΦΗ
. Η απόλυτη ΟΥΣΙΑ της Ύπαρξης σας έχει τη ΜΟΡΦΗ ΦΩΤΟΣ άρα γιατί να αρνείστε στον εαυτό σας αυτήν την απόλαυση? Πού θα ωφελούσε?

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΦΩΣ
.

Blossom: Και να έχουμε ανάλαφρη καρδιά!

 Γαλαξιακή Ομοσπονδία: Και να ενισχύσετε αυτό που είστε ΤΩΡΑ!

Γιατί να σπαταλήσετε άλλη μία στιγμή?

Blossom: Πραγματικά γιατί Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Πήρα το νεύμα από σας ότι ο χρόνος τελείωσε. Αυτή η ώρα περνάει σίγουρα πολύ γρήγορα όταν διασκεδάζει κανείς! Με ευγνωμοσύνη πάντα επαναφορτίζω τις μπαταρίες μου και ανάβω τον δαυλό μου αυτήν την στιγμή! Με Αγάπη και ευχαριστίες!

 

Μετάφραση: Ιωάννα

 

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.