Home > > Blossom Goodchild - July 14, 2013

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 14 Ιουλίου, 2013

Το αρχικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στη σελίδα:

http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BGAboutBlossom.html

Blossom: Καλημέρα φίλοι μου. Έχω ένα μικρό δίλημμα εδώ και ελπίζω ότι ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε να το ξεδιαλύνουμε και να αποφασίσουμε από κει και πέρα, ποια κατεύθυνση θα πάρουμε. Έχω πολλούς που μου γράφουν ότι σας ρωτάω τα ίδια πράγματα που θα ρωτούσαν και εκείνοι και νιώθουν ακριβώς όπως νιώθω κι εγώ. Επίσης παίρνω και μερικά από άλλους που λένε ότι έχουν βαρεθεί να βλέπουν ότι ρωτάω τα ίδια πράγματα, και πότε θα καταλάβω επιτέλους τι μου λέτε, κι αν είναι δυνατόν παρακαλούν, να προχωρήσουμε σε πιο ενδιαφέροντα πράγματα. Οπότε το αφήνω σε σας, πως θα προτείνατε εσείς να προχωρήσουμε από δω και πέρα?

 The Federation of Light: Κατ αρχάς σας χαιρετάμε από τα βάθη της Εν Αγάπη Ύπαρξης μας. Θα ξεδιαλύνουμε την κατάσταση για την οποία μας μιλάς, επαναλαμβάνοντας ότι πράγματι έχουμε πολλή γνώση να μεταδώσουμε, κι ωστόσο θα είχε ελάχιστη σημασία εκτός κι αν η πλειοψηφία σας ήταν σε θέση ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

 Blossom: Κι όμως θα λέγαμε πως και πάλι αυτό δεν σταματά την λαχτάρα μας όταν κοιτάζουμε προς τα αστέρια. ΝΙΩΘΩ ότι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

 The Federation of Light: Θα συμφωνούσαμε μαζί σου. Σπίτι είναι εκεί που η καρδιά βρίσκεται, όπως έχει ειπωθεί, και έτσι είναι πράγματι, και έτσι έχουμε μεγάλη κατανόηση απέναντι σε αυτή τη λαχτάρα που λέτε, γιατί μολονότι τείνετε να το θεωρείτε αυτό ως γεγονός, έχετε παράλληλα πράγματι και ένα ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΠΙΤΙ, ένα σπίτι που δεν επιβαρύνεται ούτε από τα γήινα σώματα σας ούτε από την πυκνότητα του πλανήτη σας. Ένα ΣΠΙΤΙ όπου υπάρχει ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ.

 Υπάρχουν πολλοί περισπασμοί για εσάς στο γήινο πεδίο και πολλά που σας κρατούν αγκιστρωμένους, όμως ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ΟΛΟΙ σας έχετε την δύναμη να απαγκιστρωθείτε καθώς αναγνωρίζετε όλο και πιο πολύ την Αλήθεια για το ποιοι είσαστε.

Εκείνοι που σε βρίσκουν να είσαι κάπως επαναληπτική ίσως έχουν ακόμα να μάθουν πράγματα για την υπομονή. Ο καθένας σας ταξιδεύει με τον δικό του ρυθμό και βηματισμό Δεν μπορείς να βιάσεις την πορεία σε τέτοιου είδους πράγματα. Απλά δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα
.

Έχε στο νού σου Blossom πως υπάρχουν κάποιοι, όχι πολλοί, ωστόσο κάποιοι που διαβάζουν αυτές τις λέξεις και είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο προχωρημένοι στην αφύπνιση τους όμως επιλέγουν να τα διαβάζουν προκειμένου να λαμβάνουν την ενέργεια που είναι εμφυτευμένη σε αυτά που προσφέρουμε. Θα λέγαμε επίσης ότι υπάρχουν πολλά επίπεδα στα οποία παρέχουμε. τροφή για τους περισσότερους, αν όχι για όλους, έτσι με κάθε σεβασμό θα λέγαμε ότι είμαστε παραπάνω από χαρούμενοι με τον τρόπο που επιλέγουμε να κουβεντιάζουμε μαζί σου και με την πληθωρική πνευματική εξύψωση που πράγματι τόσοι πολλοί λαμβάνουν από αυτά τα λόγια τα οποία σας παρουσιάζουμε.

 Blossom: Σας ευχαριστώ. Προς τα πού να πάμε τώρα? Σκεφτόμουν να κοιτάξω στον φάκελο μου των Ερωτήσεων και να τραβήξω τυχαία ένα μέηλ και απλά να κάνω ό,τι ερώτηση τύχει και να προχωρήσουμε έτσι Να το κάνουμε αυτό?

 The Federation of Light: Μπορούμε να προσπαθήσουμε!

 Blossom: Εντάξει λοιπόν εδώ είναι που έπεσε το ποντίκι μου πρώτα! Η ερώτηση είναι: Διαβάζω συχνά ότι η Ψυχή είναι ανέγγιχτη, είναι αθώα, αγνή και πεντακάθαρη! Όμως ΓΙΑΤΙ η Ψυχή παίρνει τόσες διαφορετικές προσωπικότητες από την στιγμή που εισέρχεται σε ένα φυσικό σώμα?

 The Federation of Light: Ας περιγράψουμε πρώτα τον Εαυτό/Ψυχή ΠΡΙΝ ΠΟΤΕ μπει μέσα σε μια ανθρώπινη μορφή. Ας ξαναπούμε αυτό που πάντα λέμε.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.

Η ψυχή δεν είναι κακοποιημένη ούτε φέρει μώλωπες και γι αυτό δεν γνωρίζει τίποτα για κακοποίηση ή κακή συμπεριφορά. Το μόνο που ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΗΣ.

ΕΙΣΤΕ ΘΕΙΟ ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΥΦΟΣ!

Ωστόσο το κέλυφος αυτός όταν μπει μέσα στο φυσικό σώμα του ανθρώπου, είναι ας το πούμε, ανοιχτό. Βρίσκεστε εδώ για να αποκτήσετε την εμπειρία του ψυχικού εαυτού σας ώστε αυτός να επεκταθεί σε μια σπουδαιότερη αντίληψη του εαυτού του.

Δεν είναι ότι αναπτύσσετε ξαφνικά πολλαπλές προσωπικότητες. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό που λαμβάνει χώρα μέσα στον ανθρώπινο νου είναι μακράν πιο πολύπλοκο από το ζήτημα του να πιστεύετε ότι η ψυχή σας έχει πολλές προσωπικότητες. Γιατί κατά κάποιον τρόπο, έχει! Διότι ΕΙΣΤΕ όλοι οι άλλοι επίσης. Είστε μέρος των ζωών που έχουν περάσει κι έχουν φύγει και των ζωών που ήδη έχετε βιώσει μελλοντικά. Έχετε ένα συνονθύλευμα σκέψεων που μπορεί να προέρχονται από διαφορετικές ζωές του εαυτού σας ενοποιημένες κατά καιρούς με τις ζωές των άλλων που ίσως έχουν μόνο μια μικρή πτυχή του εαυτού σας μέσα τους.

Blossom: Άρα, όταν μας μιλήσατε σχετικά με το ότι πιθανώς έχουμε και άλλη πτυχή του Ανώτερου εαυτού μας κάτω στη Γη, ταυτόχρονα εννοούσατε ότι κάποιες από αυτές τις πτυχές αναμιγνύονται με άλλε πτυχές του Ανώτερου εαυτού άλλων ατόμων?

 The Federation of Light: Ακριβώς. Βλέπεις Blossom, υπάρχουν αμέτρητες πιθανότητες!

Έχεις ακούσει το Λευκό Σύννεφο (σημ. Μτφρ: μια άλλη οντότητα με καταγωγή Ινδιάνου της Αμερικής, που διοδεύει η Blossom Goodchild) να μιλάει για ένα τριαντάφυλλο και τα πέταλα αυτού του τριαντάφυλλου είναι μέρος της ψυχικής σου οικογένειας με την οποία εργάζεσαι και ενώνεσαι με τα μέλη της  μέσα από διάφορες ζωές. Και ακόμα όπως ένα διαμάντι, υπάρχουν πολλές ακόμα πλευρές σε αυτή την αναλογία.

Ας ερευνήσουμε περαιτέρω Ναι, μπορεί να αναγνωρίσετε μια ακαριαία μια ψυχή ως ΥΠΑΡΞΗ του ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ τριαντάφυλλου όμως ακόμα πιο έντονα θα υποδεικνύαμε το γεγονός ότι μπορεί να αναγνωρίσετε κάποιον ως ΟΝ του ιδίου πετάλου με εσάς! Αυτοί οι ψυχικοί σύντροφοι είναι τόσο κοντά ο ένας στον άλλον που κανείς θα μπορούσε να εξοικειωθεί εύκολα με τον τρόπο που έχουν να είναι τόσο παρόμοιοι με ψυχές που προέρχονται από το ίδιο τους πέταλο.

Blossom: Δηλαδή αυτές είναι ψυχές από το ίδιο πέταλο, απλά σαν μια άλλη πτυχή του εαυτού μου ή υπάρχει κάποια ενοποίηση..  μια συγχώνευση ας πούμε δική μου με κάποιον άλλο?

 The Federation of Light: Μπορεί ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ να ισχύουν και τα δύο ωστόσο γενικά θα λέγαμε ότι είναι μια συγχώνευση. Δεν λέμε ότι υπάρχει μόνο ένα ακόμα άτομο στο ίδιο πέταλο. Κάθε άλλο.

Όταν αναλογιστείτε ότι όλοι είμαστε ένα, τότε αυτό αποκτάει νόημα. Πολλές πτυχές του ΕΝΟΣ μπορεί να έχουν ελλείψει κάποιας καλύτερης έκφρασης, να έχουν χωριστεί από το όλον. Για μια ακόμα φορά βρίσκουμε τις λέξεις ανεπαρκείς για να εκφράσουν αυτό που επιλέγουμε να σας πούμε Θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε ίσως με το μείγμα για ένα κέικ ίσως Όλα τα συστατικά ανακατεύονται μαζί σε ένα μπολ,  μετά το μείγμα μπαίνει στο φούρνο για να ψηθεί, κι όταν είναι ΕΤΟΙΜΟ,.. το κέικ μπορεί να κοπεί σε πολλές μερίδες. Οπότε ας πούμε ότι η ψυχική σας ομάδα είναι μια μερίδα από το κέικ. Είστε ακόμα το ίδιο πράγμα με το κέικ συνολικά είναι ίδια η αυθεντική σας μορφή με αυτό, ωστόσο όταν κοπεί σε μια μερίδα, παραμένετε βαθιά ενωμένοι με τα υπόλοιπα συστατικά της ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΜΕΡΙΔΑΣ.

Θα θέλαμε να προσθέσουμε από μια εξίσου μεταφορική έννοια, ότι κάποιες φέτες μπορεί να έχουν παγωτό από πάνω, ή κάποιο γλάσο, ή λίγη κρέμα που να προσθέτει στη γεύση και που πράγματι αλλάζει τη γεύση αυτής της συγκεκριμένης μερίδας. Όπως λέτε και στο δικό σας κόσμο, ο καθένας με τον τρόπο του, έτσι δεν είναι?

Blossom: Να , αυτό λέμε. Άρα τότε, όπως τέθηκε και η ερώτηση, δεν έχουμε  πολλές προσωπικότητες του εαυτού όντως, απλά μοιραζόμαστε σκέψεις με εκείνους που βρίσκονται στη δική μας φέτα του κέικ?

 The Federation of Light: Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορούμε να σας το εξηγήσουμε, ωστόσο είναι μακράν πιο βαθύ ζήτημα αυτό που μόλις θίξαμε. Σας δώσαμε απλά τη βάση, τις βασικές πληροφορίες σχετικά με αυτό. Μπορούμε να δώσουμε μόνο ότι δύναται να κατανοήσει ο άλλος με την αντίληψη του, παράλληλα με την έλλειψη φρασεολογίας κατάλληλης ώστε να εξηγηθεί μια τέτοια πολυπλοκότητα.

 Θα θέλαμε να συνεχίσουμε παραπέρα λέγοντας σας ότι είστε όλοι ικανοί να συνδέεστε ο ένας με τον άλλον. Αυτό σίγουρα δεν είναι έξω από τις περιοχές των πιθανοτήτων και σε αυτούς τους ΥΨΥΛΑ ΔΟΝΗΤΙΚΟΥΣ καιρούς, πολλοί από εσάς ανακαλύπτετε ότι σκέφτεστε κάποιον και το επόμενο λεπτό, ή την επόμενη ώρα, ή σε μερικές μέρες, αυτή η ψυχή έρχεται σε επαφή μαζί σας. Καθώς το πέπλο μεταξύ σας λεπταίνει καθώς η πυκνότητα φεύγει, καθαρίζουν οι διάυλοι της επικοινωνίας. Θα ανακαλύψετε αρχικά ότι είναι με αυτούς του ίδιου πετάλου  που είστε ικανοί να συνδεθείτε τηλεπαθητικά, και μετά άλλου και άλλου, γιατί ΑΛΗΘΕΙΑ, υπάρχει μόνο  ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ, όπου οι ρίζες του είναι το θεμέλιο των ΠΑΝΤΩΝ.

Όλο και περισσότεροι θα αναγνωρίσετε πως οι συνδέσεις μεταξύ του καθένα σας ατομικά γίνονται ισχυρότερες και πιο έξυπνες σχετικά με τις τηλεπαθητικές σας δυνάμεις. Πολλοί από σας ήδη έχετε αρχίσει να προσέχετε ότι συμβαίνει αυτό. Καθώς η ψυχή σας επεκτείνεται μαζί επεκτείνονται και οι νοητικές σας σκέψεις. Δεν μπορείτε να καταλάβετε συγκεκριμένα πράγματα επειδή ακόμα δεν έχετε αντιληφθεί την θεμελιώδη Αλήθεια και τα βασικά της.

Δεν θα μπορούσατε να καταλάβετε άλγεβρα, εκτός και αν ξεκινούσατε με το δύο και δύο μας κάνει τέσσερα. Κατά την ίδια έννοια, δεν μπορείτε να προοδεύσετε στην αντίληψη των θαυμάτων που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας στην συνέχεια, εκτός κι αν ήδη έχετε αφομοιώσει το νόημα ας πούμε, των βασικών.

 Blossom: Δεν είμαι απολύτως σίγουρη πώς να βάλω σε λέξεις τούτη την ερώτηση Μας ζητήσατε να ακούμε τη καρδιά μας,.. γιατί είναι το σπίτι όπου κατοικεί η ψυχή στην ανθρώπινη μορφή, οπότε ακολουθούμε το συναίσθημα μας για κάτι, πράγμα που το καταλαβαίνω,.. όμως πως αυτό συνδέεται με τον νου? Με άλλα λόγια, πως ο νους μας συσχετίζεται με την ατομική μας καρδιά?

 The Federation of Light: Αυτή είναι μια ωραία ερώτηση.

 Blossom: Το ξέρω και εγώ η ίδια εξεπλάγην!!!

 The Federation of Light: Ο νους σας είναι η επέκταση για την έκφραση της ψυχής σας. Είναι ένα δώρο που δόθηκε σε έναν εξερευνητή και κάποιοι εξερευνητές ίσα που φτάνουν ως το άνοιγμα της σπηλιάς, ενώ άλλοι ήδη έχουν κάνει κάποια βήματα παραμέσα, ενώ κάποιοι ήδη βρίσκονται μέσα στις σκουληκότρυπες! (σημ. μτφρ: αναφορά στην Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων)

 Blossom: Δεν κατάλαβα και πολλά απ αυτό θα λέγατε ότι ο νους μας βρίσκεται στις σκέψεις μας,..ή οι σκέψεις μας στον νου μας?

 The Federation of Light: Θα λέγαμε ότι οι σκέψεις σας κατοικούν μέσα στον νου σας. Ωστόσο κανείς έχει το ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ να κάνει με τον νου του ό,τι θέλει. Είναι στο χέρι του καθενός το με ποιο τρόπο θα δει το ίδιο του το μυαλό και πόσο πολύ θα επιλέξει να επεκταθεί.

 Blossom: Ναι, αλλά θα μπορούσε κάποιος να πει ότι υπάρχουν έξυπνα μυαλά και μερικά που δεν είναι και τόσο λαμπρά

 The Federation of Light: Ωστόσο η ποιότητα του νου συζητάται με τον καθέναν ατομικά πριν από κάθε επιστροφή. Τα ζητήματα κάποιου, η νοητική του κατάσταση αποφασίζεται βάσει σε ποιόν βαθμό θα εξυπηρετούσε με τον καλύτερο τρόπο από την προοπτική της  ψυχικής μάθησης.

Μπορεί να έχετε έναν πυραυλικό επιστήμοντα με ένα νου εξαιρετικά ανεπτυγμένο και μπορεί να έχετε και κάποιον που τρυφερά ίσως θα αποκαλούσατε χαζούλη.  Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο αντίχτυπος του καθενός τους διαφέρει πάρα πολύ από του άλλου από την άποψη της Φώτισης στον κόσμο. Διότι είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ του εαυτού και ο σκοπός και η πρόθεση μέσω της ΑΓΑΠΗΣ που δημιουργεί τον αντίχτυπο πάνω στην ψυχή. Όχι από το αν  μπορεί να υπολογίσει τη ταχύτητα του φωτός ή να φτιάξει μια γιρλάντα από μαργαρίτες.

Είναι η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΘΕΝΟΣ να βελτιώσει τον εαυτό του και το όλον που επιτρέπει την ανάπτυξη. Μικρή σημασία έχει από την δική μας σκοπιά, αν ανακαλύψει έναν νέο πλανήτη στο διάστημα, εάν η ψυχή που το κατάφερε αυτό έζησε μια ζωή εγωισμού και απληστίας. Πολύ πιο ταιριαστό θα ήταν αν κανείς ανακάλυπτε μια μυρμηγκοφωλιά πίσω από ένα βράχο και να ένιωθε ΑΓΑΠΗ κάθε λεπτό καθώς έβλεπε την ΖΩΗ να τραβά την ανηφόρα.

Blossom: Μπορώ να νιώσω ότι είναι η ώρα να φύγετε όμως ένα ακόμα πράγμα καθώς σας έχω σε απόσταση σκέψης (παρά απόσταση ακοής) Στα σίγουρα ένιωσα ένα νεύμα από σας να προχωρήσω φέροντας σας ως θέμα κουβέντας το επερχόμενο γεγονός στο Σύδνευ, όπως κάνατε και τη πρώτη φορά στη Σιδώνα πέρσι. Έτσι πρόκειται να προχωρήσουμε, ή είναι απλά ε΄να περιστασιακό γεγονός?

The Federation of Light: Blossom ένωσες την απάντηση μας προτού ακόμα προλάβεις να γράψεις την ερώτηση σου. Πράγματι, έτσι θα προχωρήσουμε. Γιατί κι εμείς όπως και το Λευκό Σύννεφο θα ευαρεστηθούμε μοιράζοντας ενέργεια με τον καθένα διαμέσου του φυσικού σου σώματος, παρά πάντα μόνο από αυτές τις λέξεις πάνω σε μια σελίδα.

Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που δέχτηκες αυτήν την πρόταση με ευχαρίστηση , να μας δανείσεις τα μάτια σου και το στόμα σου για τέτοιες περιπτώσεις.

Blossom: Εντάξει, ευχαριστώ. Απλά ήθελα να το διπλοτσεκάρω. Είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένη γι αυτό και πρέπει να πω ότι νιώθω ότι θα μας πάει, εννοώ, εσάς, εμένα αλλά και όλους όσους είναι παρόντες σε άλλο επίπεδο. Είναι η ώρα να φύγετε?

 The Federation of Light: Στο δικό σας χρονικό περιθώριο ναι. Στο δικό μας, απλά αφήνουμε για λίγο τον χώρο σας μέχρι να επιστρέψουμε και πάλι.
ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ότι καθένας από εσάς προοδεύει ομαλά, ακόμα κι αν ο δρόμος μοιάζει καμιά φορά δύσβατος όλο πέτρες, κλαδιά και πεσμένα δέντρα.

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ....

ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΑΛΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ Η ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.

Blossom: Σας ευχαριστώ ΑΛΗΘΕΙΑ σας ευχαριστώ που ήρθατε πάλι και μας προσφέρατε λόγια σοφίας που φροντίζουν όλους μας. Με ΑΓΑΠΗ, ΦΩΣ και ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.

Μετάφραση: Ιωάννα

 

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.