Home > > Blossom Goodchild - December 19, 2013

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία διαμέσου της Blossom Goodchild, 19 Δεκέμβριος, 2013

Το αρχικό μήνυμα δημοσιεύτηκε στη σελίδα:


Καλώς ήρθατε. Καταρχάς, θα ήθελα να ανοίξω την καρδιά μου με Αγάπη προς εσάς... ΕΓΙΝΕ!... και, δεύτερον, να ρωτήσω για τον όμορφο πορφυρό Πυλώνα Φωτός, που αποτυπώθηκε πρόσφατα σε μια φωτογραφία (Βλέπε ανάρτηση http://blossomgoodchild.blogspot.com/). Αυτό, για μένα, είναι τόσο παρόμοιο με την εικόνα που μου δείξατε παλιότερα, το 2011, όταν για πρώτη φορά το αναδείξατε. Θα σας παρακαλούσα να επιβεβαιώσετε κατά πόσον αυτό είναι εκείνο για το οποίο μιλούσατε... ή κάτι άλλο.

Κατά πρώτον, στέλνουμε άφθονη Αγάπη σε κάθε έναν από εσάς. Θεωρούμε απαραίτητο να εξετάσουμε με ακρίβεια αυτό που μας ζητείται... και κάνουμε την εμφάνισή μας με την υπογραφή μας κατ αυτόν τον τρόπο. Έτσι, ναι, πράγματι, θα λέγαμε ότι αυτή είναι η αρχή εκείνου για το οποίο μιλούσαμε.

Εννοώντας ότι θα υπάρξουν πολλά περισσότερα;

Όπως είχαμε υποσχεθεί, θα υπάρξουν. Ωστόσο, λάβετε υπ όψιν το γεγονός, ότι αυτή η εικόνα συνελήφθη εν ριπή οφθαλμού. Θα μπορούσαμε να πούμε εκ των προτέρων, ότι οι Πυλώνες, όταν φθάσουν... θα παραμείνουν και θα ταξιδεύουν... με μια σειρά των χρωμάτων του ουρανίου τόξου... και, όπως συμβαίνει με τα πυροτεχνήματά σας όταν εκρήγνυνται... θα υπάρξει μία ενθουσιώδης έκρηξη από Ώωωω! και Άαααα!

Λοιπόν, θα ήταν σίγουρα μια απόλαυση να τα βλέπουμε πραγματικά μετά από όλον αυτόν τον καιρό, αυτό είναι σίγουρο! Κάτι περισσότερο θα σας ενδιέφερε να πείτε γι' αυτούς;

Μιλήσαμε πολύ γι αυτούς πριν πολύν καιρό... και τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά στη μορφή που πρόκειται να πάρουν. Μόλις κανείς τους ρίξει μια ματιά και κυριευτεί από την ομορφιά τους... θα νιώσει επίσης και το ΑΙΣΘΗΜΑ των κωδίκων να διατρέχει τον εγκέφαλό του. Αυτό βέβαια θα ενεργοποιεί εκείνο που έχει παραμείνει αδρανές, όπως επίσης έχουμε μιλήσει σχετικά.

Τότε, να τολμήσω να ρωτήσω αν αυτοί οι Πυλώνες Φωτός είναι μέρος του Γεγονότος, για το οποίο μιλάτε;

Πράγματι, αυτό είναι σωστό... γιατί, δεν έχουμε δηλώσει ότι δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη υπόθεση; Πρόκειται για ένα λεπτομερές Ρυθμιστικό Σχέδιο και, ως εκ τούτου, όχι για κάτι που θα περίμενε κανείς από κάποια ερασιτεχνική κατάσταση. Έχουμε μιλήσει επίσης, γι αυτό που θα λάβει χώρα σχετικά με την αφύπνισή σας. Τα  πράγματα θα παρουσιάζονται το ένα μετά το άλλο... τι θέαμα για τις καρδιές σας, για να επιδοθούν σ αυτό, να το εμπεδώσουν και να το βιώσουν.

Σας ευχαριστώ. Όπως προφανώς γνωρίζετε, ο εγγονός μου ήρθε στον κόσμο αυτή την εβδομάδα. Θα μπορούσατε να μας μιλήσετε για την μετενσάρκωση, κλπ. μετά το Γεγονός, καθώς πολλοί έχουν ρωτήσει γι' αυτό. Πώς θα λειτουργούν όλα αυτά;

Θα σας λέγαμε, ότι είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη συζήτηση. Γιατί και πάλι αυτό θα εξαρτάται από το πού η κάθε μια ψυχή ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ στο πλαίσιο του ταξιδιού της. Γιατί, όταν θα έχει λάβει χώρα Το Γεγονός, πολυαγαπημένη Μπλόσομ, αυτό δεν θα σημαίνει, ότι κάποιος έχει φτάσει στο τέλος του ταξιδιού του. Το μονοπάτι της ψυχής συνεχίζεται, αυτό που πάντα ήταν και πάντα θα είναι. Ωστόσο, αυτό που θα λέγαμε είναι:
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
Αν σκεφτείτε όλα όσα έχει βιώσει μέχρι στιγμής... και όλα αυτά που έχει καταφέρει... δεν μπορεί παρά να νιώσει κανείς υπερήφανος για την εξέλιξή της, ως επέκταση της ψυχής μέσα από την Αγάπη, ως Αγάπη και χάριν της Αγάπης. Ωστόσο... αυτό το Γεγονός ίσως είναι η αποφοίτηση. Η αναγνώριση ότι όλες οι εργασίες ολοκληρώθηκαν επιτυχώς.
Είναι... θα λέγαμε... με τα λόγια να είναι ανεπαρκή για άλλη μια φορά... μια ανταμοιβή για όλα αυτά που έχουν επιτευχθεί. Μια ΕΝΙΣΧΥΣΗ για το σύστημα. Μια επανεκτίμηση του ποιος είναι κάποιος και πόσο καλά έχει ταξιδέψει.
Μια υπενθύμιση, επίσης, ότι πολλές, πολλές ζωές έχουν ξεκινήσει, προκειμένου να καταλήξουν ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Ω, πόσο θέλουμε να εκφραστούμε βαθύτερα... όμως δεν μπορούμε.
Εμείς λέμε ότι πρόκειται να βιώσετε μια αίσθηση ευφορίας... και μέσα ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΗ... θα ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ την ταπεινότητα. Θα ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ την ΑΓΑΠΗ στην ΑΛΗΘΕΙΑ της και ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, μέσα στον ψυχικό κόσμο, ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ την ίδια στιγμή... χωρίς να κρίνεις.
ΑΠΛΑ... Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ.
Αυτό είναι που πρόκειται να έρθει σ εσάς, πολυαγαπημένες ψυχές. Και εκείνη τη στιγμή... όλα όσα δεν είναι από ΑΓΑΠΗ στην πιο αγνή μορφή της, θα ξεχαστούν.
Έχετε ΓΝΩΡΙΣΕΙ αυτό το ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ πριν... όμως δεν είχατε τη δυνατότητα να το φτάσετε. Όταν αυτό θα επιστρέψει, θα το θυμηθείτε αμέσως και ΤΟ ΣΠΙΤΙ θα έρθει σ εσάς... μολονότι, αγαπημένες μας, γενναιότατες ψυχές, για τόσον πολύ καιρό πάνω στη Γη... έχετε νιώσει να είσαστε τόσο μακριά από αυτό.

Αυτό πραγματικά ακούγεται υπέροχο... όπως λέτε... πέρα από τις λέξεις. Θέλω, λοιπόν, να σας πιέσω για λίγο... γιατί δημιουργείται τόσος ενθουσιασμός μέσα στις συνομιλίες μας και, γι αυτό... καλώς ή κακώς... υποθέτω ότι δεν θα πάρει καιρό πια... αλλά με όλον τον σεβασμό... και λόγω πείρας... θα μπορούσαμε να το ξανακάνουμε αυτό  τον ίδιο καιρό του επόμενου έτους!

Πράγματι, η ανησυχία για πολλούς ως προς το ΠΟΤΕ είναι ένα θέμα,  το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη διαμάχη στις συζητήσεις του συμβουλίου μας. Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας κρατάμε ενήμερους, χωρίς να δίνουμε πληροφορίες, που πρέπει να μείνουν μυστικές... γιατί αυτό, όπως ξέρετε, είναι ενάντια στους κανόνες.
Να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ μέσα στις καρδιές σας, ότι αυτό θα συμβεί... όπως ήδη κάνουν πολλοί από εσάς. Κρατηθείτε σθεναρά στο ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ που η αντήχηση αυτών των λόγων εγείρει εντός σας. Κρατηθείτε σθεναρά επίσης στο ΦΩΣ που είστε ΕΣΕΙΣ και συνεχίστε να το ακτινοβολείτε από το ΕΙΝΑΙ σας, καθώς επικοινωνείτε με τους άλλους... Γιατί έτσι είναι τα πράγματα... και θα συνεχίσουν να είναι.

Σας ευχαριστώ. Είμαστε εκτός θέματος, όσον αφορά στο ζήτημα της μετενσάρκωσης. Θα χρειαστούν πάρα πολλές λεπτομέρειες για να ασχοληθούμε μ αυτό αυτή τη στιγμή;

Θα χρειαστούν πάρα πολλές λεπτομέρειες οποιαδήποτε στιγμή... πόσο μάλλον σχετικά με το μετά. Όμως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας δώσουμε κάποιες πληροφορίες, που θα ικανοποιήσουν την όρεξη.
Αυτό που πρόκειται να πούμε... μερικοί θα το βρουν πάρα πολύ για να το διαχειριστούν.

Πάμε λοιπόν! Κρατηθείτε απ τα καπέλα σας!

Για μερικές ψυχές, που έχουν ταξιδέψει μακριά και έχουν επιτρέψει στο Είναι τους να προχωρήσει ως ένα συγκεκριμένο φωτισμένο στάδιο... δεν θα έχουν καμία ανάγκη να εγκαταλείψουν το γήινο σώμα τους ποτέ ξανά. Γιατί το σώμα ΠΡΕΠΕΙ να συνοδεύει την ψυχή.

Συγνώμη που διακόπτω... όμως... τώρα, στη Γη... δεν χρειάζεται... καθώς η ψυχή φεύγει για αλλού, όταν το φυσικό σώμα πεθαίνει. Λέτε λοιπόν, ότι αυτό θα γίνεται διαφορετικά;

Για κάποιους. Στο μέλλον ωστόσο... για όλους!
Όσο για ΤΩΡΑ... αυτό θα εξαρτηθεί, όπως λέμε, από την τοποθέτηση της ψυχής. Έτσι, αυτό που εννοούμε είναι... το σώμα ΠΡΕΠΕΙ να συνοδεύει την ψυχή, καθώς και τα δύο θα γίνουν Φωτεινότερα... γιατί θα ταξιδέψουν μαζί, καθώς θα συνεχίσουν να προοδεύουν.

Έχω την αίσθηση, ότι αυτό θα προκαλέσει πολλές ερωτήσεις στους ανθρώπους... γι αυτό, μπορείτε να το διευκρινίσετε αυτό λίγο περισσότερο; Αυτό που λέτε είναι μετά Το Γεγονός... ΜΕΡΙΚΟΙ δεν θα αφήσουν ΠΟΤΕ το φυσικό σώμα τους ξανά. Με άλλα λόγια... ποτέ δεν θα πεθάνουν... και κάποιοι θα πεθάνουν... ανάλογα με την κατάσταση, τη θέση που η ψυχή τους θα έχει φτάσει μετά Το Γεγονός.

Σωστά. ΜΕΡΙΚΟΙ θα εξακολουθούν να αισθάνονται την ανάγκη να αφήσουν το φυσικό σώμα και να επιστρέψουν... λόγω των συστημάτων των πεποιθήσεων, αλλά και λόγω της ανάγκης τους να ξεκινήσουν απ την αρχή σε έναν καθαρό πίνακα. Είναι επιλογή του ατόμου... και κάποιος επιλέγει σύμφωνα με την κατανόηση της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑΣ στην ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΩΡΑ.
Έτσι, για μερικούς... η περίσταση αυτή θα θεαθεί και θα διεκπεραιωθεί, όπως ήδη είναι... τώρα.
Για άλλους όμως... θα παραμείνουν εντός της φυσικότητάς τους και θα γίνουν Ένα μαζί της... Νους, σώμα και ψυχή σε αρμονία... και οι εξωτερικές εμφανίσεις θα αντικατοπτρίζουν... εν καιρώ... το εσωτερικό Φως. Αυτό επαφίεται αποκλειστικά στην ιδιαίτερη φαντασία του καθενός. Ωστόσο, αν το σκέπτεσαι αυτό από την άποψη της αύξησης της έντασης του Φωτός κάποιου μέσω της Αγάπης... τότε θα σχηματίσεις την εικόνα που θα αντιπροσωπεύει και θα απεικονίζει κάποιον προς τιμήν αυτής της κατάστασης.

Μου ακούγεται θαυμάσιο... Γι αυτό... όχι άλλες δίαιτες! Ναι!

Όμως, δεν ανακαλύπτουν πολλοί την ανάγκη για τροφή με περισσότερο Φως... και που διαπιστώνουν, ότι τα συστήματά τους χρειάζονται και επιθυμούν μόνον αυτό που αποτελεί θρεπτική διατροφή για τη διατήρηση του πιο Φωτεινού σώματος, με το οποίο είναι συνδυασμένοι;

Πιστεύω πως ναι ... δυστυχώς δεν είμαι ένας από αυτούς... ΑΚΟΜΗ! Δουλεύω πάνω σ αυτό.

Αν μπορούμε να ανακεφαλαιώσουμε, λοιπόν... και να συνοψίσουμε τη σημερινή συνομιλία... δεν θα παρατηρούσες, ότι η ΖΩΗ θα συνεχιστεί... με κάποιους τρόπους... όμοια σε πολύ μεγάλο βαθμό με αυτό που είναι τώρα... ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ;
Γιατί πράγματι, μια ΑΛΛΑΓΗ θα συμβεί σε όλους... αν και η απόφαση θα πρέπει να είναι ως προς το εάν κάποιος θα επιλέξει ή όχι να αλλάξει λόγω της αλλαγής... ή θα παραμείνει στην ίδια νοοτροπία... ακόμα κι αν θα πρέπει να αναγνωρίσει, ότι ΟΝΤΩΣ μια ΑΛΛΑΓΗ πραγματοποιήθηκε σίγουρα.
Για εκείνους που θα επιλέξουν να δεχθούν και να αναγνωρίσουν λέμε...

Περίμενε άσε με να μαντέψω... Κρατηθείτε από τα καπέλα σας;

Άμεσα σωστό. Γιατί η έξαψη μέσα στην ψυχή θα κρατάει κάποιον σε τέτοιο Κέφι... που η επιθυμία για ύπνο θα είναι μόνο περιστασιακή και θα συμβαίνει όταν αυτό θα είναι απολύτως απαραίτητο. Ωστόσο, θα υπάρχει σίγουρα περισσότερη επιθυμία να επιστρέφει κανείς στην κατάσταση διαλογισμού, προκειμένου να ανακτά ενέργειες και να πετάει μακριά για ένα χρονικό διάστημα σε διάφορα μέρη, με τρόπο που πριν δεν ήταν ικανός να το πράξει.

Τώρα, μπορεί να κάνω λάθος... αλλά αυτή η τελευταία φράση... είναι για μένα κάτι που θα ήθελα να συζητήσουμε στην επόμενη διοχέτευση... γιατί ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ, ότι μη εσκεμμένα (ακούγομαι τόσο έξυπνη!) αναφερθήκατε στο να μεταφέρουμε τους εαυτούς μας κάπου αλλού;

Σωστό... όμως πράγματι, Μπλόσσομ, αυτό είναι για μια άλλη φορά, που δεν θα είμαστε στο τέλος μιας συνεδρίας.
Έτσι, χρησιμοποιούμε αυτήν την τελευταία ευκαιρία πριν από τις ημέρες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών σας... για να σας προσφέρουμε την ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ.
ΕΤΣΙ απολαμβάνουμε αυτές τις ώρες μαζί σας... και έχουμε ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ τόσο πολύ ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ από ΟΛΟΥΣ σας. Μας κάνει να φουσκώνουμε από ευτυχία το να δεχόμαστε από εσάς... αυτή την ΑΓΑΠΗ... καθώς αυτή γίνεται φωτεινότερη σε κάθε στιγμή από τον καθένα.
Πολυαγαπημένες ψυχές... ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.
ΣΑΣ ΤΙΜΑΜΕ.
Το έργο σας πάνω στη Γη θα επιβραβευτεί με έναν τρόπο, που δεν θα μπορέσετε να κατανοήσετε... μέχρι εκείνη ακριβώς την στιγμή που... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ.
Έχει νόημα αυτό για σένα, Μπλόσομ;

Ω, ναι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι πάντα τόσο μεγάλη ευχαρίστηση να μιλάω μαζί σας και θα κρατήσουμε τα μάτια μας στραμμένα προς τον ουρανό... ακριβώς για την περίπτωση που αυτοί οι πυλώνες του Φωτός θα αποφασίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Θα ήταν σκόπιμο να το πράξουν.

Σταθερά τώρα, Ντορή! Αυτή είναι η κουβέντα που σ έβαλε σε μπελάδες παλιότερα!
Λοιπόν... το αφήνουμε εκεί... καθώς αποχωρούμε.

Εντάξει Καλά Χριστούγεννα ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!! Με Αγάπη και Ευχαριστίες.

Πηγή: http://www.blossomgoodchild.com
Μετάφραση: Νίκος

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.