Home > > Blossom Goodchild - 24 Σεπτεμβρίου 2015

Blossom Goodchild - 24 Σεπτεμβρίου 2015

Γειά σας φίλοι μου. Βρισκόμαστε λοιπόν στην ωδίνη του Κύματος Χ που πρόκειται να μας χτυπήσει με τη πιο δυνατή του δύναμη … παρότι, ξέρω ότι δεν έχετε δώσει κάποια ημερομηνία, παρόλα αυτά όμως λέτε ότι θα δούμε μεγάλες αλλαγές έως το τέλος της χρονιάς. Είμαι ενθουσιασμένη που σήμερα διοδεύω … κι αναρωτιέμαι τι μήνυμα θα μου περάσετε.

Και ξέρεις άμεσα, ότι η Ενέργεια που έρχεται σου λέει ότι προτιμάμε για μια φορά ακόμα να σας φέρουμε το μήνυμά μας μέσω του καναλιού της φωνής σου … δεδομένου ότι συμφωνείς και εσύ;

Φυσικά … και ενδεχομένως συμφωνώ και με τα πουλιά έξω, που συνήθως προσθέτουν μιαν αρμονία στο όλο θέμα. Ευχαριστώ πολύ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ … Η Ενέργεια που διήλθε ήτανετόσο ΟΜΟΡΦΗ … πάλευα να μη δακρύσω! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΞΕΡΩ ότι μιλάω για όλους μας όταν λέω ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Κείμενο.

Σας χαιρετούμε πάλι, Αγαπημένες ψυχές του Πλανήτη Γη … που επιλέξατε να ακούσετε αυτό το μήνυμα μέσω της κυρίαςBlossom … την οποία επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε ως ‘Φωνή Μας’ για το σκοπό αυτό … Και κάναμε καλή επιλογή … θα λέγαμε.

Να μάθουμε, συνεπώς, πώς τα πάτε τις μέρες αυτές; Όπως είπε η κα Blossom κάποια άλλη φορά … μήπως νιώθετε κάπως επίπεδα μέσα στην Ύπαρξή σας; Μιαν έλλειψη ενθουσιασμού; Μια έλλειψη λάμψης για το πρωί που ξημερώνει; Έτσι ΝΟΙΩΘΕΙ η Ύπαρξή σας;

Ή, μήπως είναι Αγαπημένοι Μας … ότι ο χτύπος της καρδιάς σας συνδέεται με την Ανώτερη Ενέργεια που εισέρχεται μέσα στον Πλανήτη Γη σας αυτές ακριβώς τις στιγμές που ακούτε την επικοινωνία μας;

Όπως και να ‘χει … όπως και να ‘χει, Αγαπημένοι Μας, σας ζητούμε να αποδεχθείτε ότι είσαστε συνδεδεμένοι με αυτό το Ανώτερο Κύμα Ενέργειας που περνάει. Ίσως να το ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ σε κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο … ανάλογα με το επίπεδο της Δόνησης στην οποία δονείστε προς στιγμή.

Εντούτοις, δεν επιθυμούμε να παρεξηγήσετε τα λόγια μας. Για κάποιους που βρίσκονται στο ταξίδι της Αφύπνισής τους παραπάνω από χρόνο τώρα … και παρόλο τώρα … αυτή τη στιγμή … ίσως να ΝΟΙΩΘΟΥΝ ιδιαίτερα επίπεδοι … Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσετε τα Ανώτερα επίπεδα που μπορούν να διεισδύσουν μέσα στην Ύπαρξή σας … που θα απορροφηθούν από την Ύπαρξή σας. Γιατί το επίπεδο στο οποίο έχετε φτάσει μέσα στον πνευματικό σας εαυτό … παραμένει πάντοτε στο επίπεδο εκείνο. Δε γίνεται να πέσετε κάποιο επίπεδο … και μετά κάποιο άλλο. Παραμένετε στο επίπεδο που έχετε φτάσει … και κρατιέστε μέσα στο επίπεδο αυτό για όσο χρειαστεί.

Η κα Blossom … μας ρωτάει ‘Πόσο θα χρειαστεί;’ Και λέμε ‘Για όσο χρειαστεί ώστε να κατανοήσει η Ύπαρξή σας ΟΛΑ όσα δονούνται μέσα στο επίπεδο αυτό … γιατί υπάρχουν πολλά επίπεδα μέσα στο επίπεδο αυτό’.

Έχουμε μιλήσει για αυτό πρότερα … Και μονάχα όταν αισθανθείτε ότι το κεφάλι σας … η κορώνα της κεφαλής σας … πιέζει … πιέζει το ταβάνι … προκειμένου να βγει έξω … γιατί είσαστε έτοιμοι να κινηθείτε προς το επόμενο επίπεδο … Μόνο τότε … θα μπορέσετε να το κάνετε. Όμως, Αγαπημένοι Μας … η Ενέργεια αυτή … αυτή η βαθιά Ενέργεια … που χύνεται επάνω στον πλανήτη σας καθώς μιλάμε … θα επιτρέψει σε πολλούς να πιέσουν … να επιτρέψουν στους εαυτούς τους να ανέβουν … όχι ένα επίπεδο Υψηλότερα, αλλά για κάποιους από εσάς … τρία, τέσσερα ή πέντε.

Γι’ αυτό να μην απελπίζεστε που ΝΟΙΩΘΕΤΕ μέσα στην καρδιά σας κάπως αποθαρρημένοι αυτούς τους καιρούς και είναι λίγος καιρός … επειδή, όπως είπε η κα Blossom … επίσης σε κάποια άλλη επικοινωνία … ότι η κενότητα που ΝΟΙΩΘΕΙ κάποιος, ότι τον έχει όντως αδειάσει … επιτρέποντας σε αυτήν την Ανώτερη Ενέργεια να γεμίσει την Ύπαρξή σας … ξανά και ξανά.

Βλέπετε; Καταλαβαίνετε; Να γεμίσει την Ύπαρξή σας με μια πολύ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΓΝΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.

Η διαφορά που θα ΝΟΙΩΣΕΤΕ καθώς περνάνε οι ημέρες … προς το τέλος της χρονιάς και μετά … θα δώσει στην καρδιά σας την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ πως το ταξίδι που κάνατε επί τόσο καιρό … άξιζε στο κάθε βήμα του.

Οι καιροί που μπορούσατε να πηδάτε και να χοροπηδάτε μέσα στη λιακάδα άξιζαν … τα άλματα, που θέλατε να κάνετε κατά καιρούς. Γελώντας με χαρά … κι Αγάπη.

Το κάθε βήμα άξιζε … όταν νιώθετε ότι έπρεπε να σύρετε το βήμα σας … βεβαρυμμένοι από μια μπάλα και μιαν αλυσίδα μέσα στο βούρκο … μέσα από τη πηχτή λάσπη και εντούτοις, Αγαπημένες Ψυχές … παρελάσατε … Σταθήκατε στρατιώτες … γιατί η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ … σας έκανε να συνεχίζετε. Γιατί αυτή η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ … σας έφερε σε τούτους τους καιρούς … που ξέρατε ότι σας περιμένουνε εδώ.

Βλέπετε; Βαδίσατε προς τούτους τους καιρούς …. Ήρθατε να τους συναντήσετε. Δεν γίνονταν να έρθουν αυτοί κάτω να σας βρουν … γιατί το επίπεδο της συχνότητάς τους δεν μπορούσε να φτάσει τέτοια βάθη … ας πούμε. Παρόλα αυτά, εσείς … με την επιμονή της πίστης σας … μέσα σε ΟΛΑ … ανυψώσατε την Ύπαρξή σας τόσο ώστε να τους συναντήσετε … να ενωθείτε … με αυτό τον Νεωτερισμό … αυτή την Ανώτερη δύναμη της Αγάπης που θα περπατήσει μαζί σας … μέσα στη Νέα Χρυσή Εποχή της Δόξας σας.

Καθώς μιλάμε … δεν το ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΕ μέσα στην καρδιά σας; Μέσα σε κάθε σωματίδιο της Ύπαρξής σας … ότι σας λέμε την Αλήθεια;

Ναι, έτσι είναι … Γιατί ΕΙΝΑΙ.

Σας τιμάμε ΟΛΟΥΣ σας. Τον ΚαθΕνα σας … που έφτασε σε τούτη τη διασταύρωση. Δεν υπάρχει δεξιά ή αριστερά.Υπάρχει μονάχα ίσια μπροστά. Αστραφτερό Χρυσό Φως πέφτει επάνω σας … μέσα στις Υπάρξεις σας. Μέσα σε κάθε κύτταρο που λειτουργεί με Αγάπη μέσα στο σώμα σας.

Και για εσάς που ήδη ΝΟΙΩΘΕΤΕ Ψηλά όπως ένα αετός … θα σας πούμε τότε ότι έχετε φτάσει κάποια από εκείνα τα Ανώτερα επίπεδα και θα συνεχίσετε να κινείστε προς τα πάνω … ίσως ένα ή δύο … γιατί έχετε ήδη κινηθεί και είσαστε μέσα στα Ανώτερα επίπεδα … κάποια λίγα παραπάνω από ό,τι ήσασταν πριν.

Χαρείτε … Χαρείτε … Χαρείτε … Συνδεθείτε με την Ευτυχία … Με τη Γαλήνη.

Μέσα και διαμέσου της ΑΓΑΠΗΣ … ΑΓΑΠΗΣ … ΑΓΑΠΗΣ …

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΩΤΑΣ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ … ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ … ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ … ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ … Που παίζει με τον εαυτό της … που βιώνει τον εαυτό της … μέσα από διάφορες συχνότητες του εαυτού Της … Επιτρέποντας στον εαυτό της να ΕΙΝΑΙ ο εαυτός της.

ΑΓΑΠΗ … ΑΓΑΠΗ … ΑΓΑΠΗ.

Ανυψώστε τις Υπάρξεις σας μέσα από τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ της καρδιάς σας … καθώς ακούτε τη Δόνηση του ήχου των λόγων μας.

Χαμογελάστε.

Λάμψτε Διαμαντένιο Φως μέσα στα μάτια σας … ώστε ΟΛΑ όσα κοιτάζετε … να λάμπουν με ΑΓΑΠΗ.

ΟΛΑ όσα κοιτάζετε … λαμπυρίζουν με ΑΓΑΠΗ από το ΦΩΣ που λάμπει μέσα από τα μάτια σας. Από το ΦΩΣ της ΑΓΑΠΗΣ που ρέει από το χτύπο της καρδιάς σας … που συνδέεται σε αυτήν την Ανώτερη Ενέργεια που χύνεται μέσα στα πιο Αγαπημένα και Βαθύτερα μέρη της Μητέρας Γης … που ΣΑΣ ΘΡΕΦΕΙ … που ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ.

Και ως αντάλλαγμα … χαρίζετε από τον εαυτό σας. Λαμβάνετε ο ένας από τον άλλον. Συνδέεστε ως ΕΝΑ … ως ΑΓΑΠΗ.

Προετοιμάστε τις Υπάρξεις σας … όπως το κάνατε από τότε που ήρθατε σε τούτο τον Πλανήτη … για ετούτες τις ένδοξες ημέρες που έρχονται.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ … ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ … ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ … και που μέσω αυτής της

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ … ήρθε η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ … μέσω του ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ … ότι ΕΣΕΙΣ … ΕΣΕΙΣ μόνοι σας … έχετε ολοκληρώσει αυτό για το οποίο ήρθατε εδώ να κάνετε … και πως από δω και πέρα … τα πλοίο πάει μόνο του … όπως θα λέγατε. Καθώς αφήνετε την αύρα να σας πηγαίνει ακόμα παραπέρα … συνεχίζοντας … πάντα … προς ένα Ανώτερο και Φωτεινότερο τμήμα των εαυτών σας … προς ένα Ανώτερο και Φωτεινότερο τμήμα του ΟΛΟΥ.

Ευχαριστώ πολύ.

Τέλος συνόδου.

Σας παρακαλούμε επισκεφτείτε ξανά την Επίκληση ‘Εμείς Αλλάζουμε το Παιχνίδι’ όποτε νιώθετε διάθεση … για να κρατάμε την Ενέργεια όσο το πιο ΨΗΛΑ μπορούμε.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA


Website: Blossom Goodchild
Μετάφραση: Con

Share |