Home > > Blossom Goodchild - 8 Σεπ 2015

Blossom Goodchild - 8 Σεπ 2015

Για μια φορά ακόμη χαιρετώ τους φίλους μου. Επιτέλους, είμαι πίσω σπίτι στην Αυστραλία. Σκόπιμα δεν έχω διαβάσει πολλά από τις εργασίες των άλλων σχετικά με τις αλλαγές που είναι να έρθουν, για να μην επηρεαστώ. Παρόλα αυτά, αντιλαμβάνομαι το μεγάλο ενθουσιασμό που υπάρχει λόγω ενός Νέου, Υψηλού Κύματος Ενέργειας που έρχεται … Αφήνω ετούτη τη μετάδοση στα πολύ ικανά σας χέρια.

(Η Ομοσπονδία του Φωτός μίλησε διαμέσου μου. Παρατίθεται πιο κάτω ο σύνδεσμος για τον ήχο. Συνίσταται να ακούσετε το ηχητικό, αντί να διαβάσετε απλά το κείμενο … καθότι η Ενέργεια που περνάει με τον ήχο, διαπερνάει βαθιά την ψυχή.)

http://youtu.be/78Jg7sAUD9g

Αγαπητές Ψυχές της Γης … Σας προσφέρουμε σήμερα, μέσω της Ενέργειας των λόγων μας … Αγάπη … Γαλήνη … Ευτυχία … Χαρά. Σας προσφέρουμε τα ΠΑΝΤΑ όσα γεμίζουν την καρδιά σας με ΑΓΑΠΗ.

Ερχόμαστε επίσης σήμερα, για να σας προσφέρουμε λόγια σοφίας. Για να σας προσφέρουμε Γνώση … που ίσως, πρέπει να τη θυμόσαστε βαθιά μέσα από την Ύπαρξή σας. Κι επίσης, περισσότερο από όλα … ερχόμαστε για να σας πούμε και για να Ξέρετε πόσο πολύ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ … Πόσο πολύ νοιαζόμαστε για σας. Κάνουμε μαζί ετούτο το ταξίδι από τότε που ξεκίνησε … κι όμως, υπάρχουν πολλοί από εσάς που δε γνωρίζετε την ύπαρξή μας.

Υπάρχουν πολλοί από εσάς που αναγνωρίζετε πλήρως πια ποιοι είμαστε … Και καθώς κινούμαστε μαζί … βαθύτερα μέσα στο Λαμπρότερο Φως … το οποίο είσαστε … το οποίο είμαστε … η Ενέργεια της Αγάπης … πλέκεται … ενώνεται … συγχωνεύεται και γίνεται Μια … με τα καλύτερα χρώματα … για να σας δείξει … για να σας επιτρέψει να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. Παρότι υπάρχουν αρκετές, πράγματι, η κυρία αυτή που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τη φωνή της … που κάποιες φορές Γνωρίζει πλήρως την ύπαρξή μας … την Αλήθεια μας … το λόγο που ερχόμαστε … και παρόλα αυτά, παρά την πλήρη αυτή Γνώση … κατά καιρούς, υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τα όσα λέμε.

Για παράδειγμα … έχουμε μιλήσει για τις Στήλες Φωτός. Υπήρξε μια μικρή ασυμφωνία με την Κυρία μας, την Blossom… σχετικά με αυτό … στο δικό σας χρόνο … πριν από λίγο καιρό. Εντούτοις τώρα, δεν είναι αυτά για τα οποία έχουμε μιλήσει … εκεί … εμπρός στα ίδια σας τα μάτια;

Δεν ερχόμαστε να αποδείξουμε τίποτε. Ερχόμαστε μονάχα για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι σας. Για να σας προσφέρουμε Ελπίδα. Και καταλαβαίνουμε πως κατοικώντας πάνω και μέσα στο Γήινο επίπεδο τα πράγματα μπορούν να είναι κάποιες φορές κατάτι πιο μπερδεμένα. Μπορεί να είναι αποκαρδιωτικά … κι εμείς θέλουμε οι καρδιές σας μονάχα να ανυψώνονται. Γι’ αυτό έχουμε έρθει.Και σας ζητούμε τώρα … ετούτη ακριβώς τη στιγμή που σας παραδίδουμε αυτό το μήνυμα … να ΝΟΙΩΣΕΤΕ την καρδιά σας … να ΝΟΙΩΣΕΤΕ την καρδιά σας να χαμογελάει … να τη ΝΟΙΩΣΕΤΕ να χτυπάει λίγο γρηγορότερα.

Γιατί Αγαπημένοι μας Φίλοι … Αγαπημένοι Μας … Αγαπητή μας Οικογένεια … υπάρχουν πολλά για να σας ενθουσιάσουν.

Η Ενέργεια που είναι να διαχυθεί μέσα στον Πλανήτη Γη … δε μοιάζει με καμία άλλη προηγούμενη. Δείχνουμε … μέσα στο μάτι του μυαλού της κυρίας Blossom … της δείχνουμε ξανά … αυτές τις τεράστιες Στήλες Φωτός. Αυτές, καθώς προοδεύουν … καθώς γίνονται περισσότερες … θα διαφέρουν κατά πολύ από αυτές που προς το παρόν αποστέλλονται.

Γιατί όταν ενεργοποιηθούν … όταν θα συνδεθούν με το βαθύτερο σημείο της καρδιάς σας … της Ύπαρξής σας … θα εκπέμψουν έναν παλμό. Έναν παλμό που θα αντηχήσει στο είναι σας. Ένας χτύπος … όπως της καρδιάς σας. Ένας χτύπος που θα απογίνει Ένας με το χτύπο της καρδιάς σας. Απορρέοντας ΑΓΑΠΗ … και επίσης θα δείτε … τα βαθύτερα χρώματα του Ουρανίου Τόξου.

Οι Στήλες αυτές του Φωτός θα σας εμφανιστούν τελικά ως ΣΤΗΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ … και πόσο θα γεμίσουν τότε οι καρδιές σας με την ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ κι ΑΓΝΟΤΕΡΗ ΑΓΑΠΗ.

Η Γνώστη του ποιοι είσαστε εκείνη τη στιγμή … θα σας χαρίσει μια ΑΙΣΘΗΣΗ ολοκλήρωσης.

Η κατανόηση του γιατί βρισκόσαστε εδώ θα σας δοθεί σε μια στιγμή.

Κρατήστε Ψηλά το πνεύμα σας.

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ … όπως σας έχουμε πει.

Έχετε Χαρά … Αγαπημένοι Μας. Έχετε χαρά και ενθουσιασμό. Γιατί θα γίνει έτσι … που μια ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΓΑΠΗΣ θα εισέλθει μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης σας … για να λάμψει επάνω σας … για να εισέλθει μέσα στην Ύπαρξή σας και να σας επιτρέψει να βρεθείτε εμπρός στο Άγιο.

Το Άγιο αυτό Φως βρίσκεται μέσα σας. Πάντοτε ήτανε μέσα σας … γιατί είσαστε αυτό … και παρόλα αυτά, καθώς θα ρέει αυτή η Μεγαλύτερη Δύναμη … θα προκαλεί μια ανάφλεξη από βαθιά … στην Άγια Πηγή που κρύβεται μέσα σας.

Προετοιμάστε την Ύπαρξή σας όπως νομίζετε. Δε σας λέμε ‘Κάντε αυτό. Ή κάντε εκείνο’. Σας λέμε μονάχα … Μέσα/Ως/Διαμέσου/της ΑΓΑΠΗΣ … σκεφτείτε τα λόγια αυτά που σας προσφέρουμε και πράξτε αντίστοιχα … με τρόπο που να τον ΝΟΙΩΘΕΤΕ ορθό για εσάς … και μόνο για εσάς.

Να θυμόσαστε Αγαπημένοι Μας, να αναπνέετε. Μονάχα αυτό χρειάζεται να κάνετε … τώρα και πάντοτε.

Εισπνεύστε ΑΓΑΠΗ … Εκπνεύστε ΑΓΑΠΗ … Καθώς θασυνδέεστε μεταξύ σας. Καθώς θα συνδέεστε με ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΑΝΑΣΑΝΕΤΕ … ΑΝΑΣΑΝΕΤΕ … ΑΝΑΣΑΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.

Είμαστε ακόμα κοντύτερα. Βρείτε Γαλήνη μέσα στις ψυχές σας. Γιατί κάνοντάς το αυτό … καθώς εκπνέετε … προσφέρετε Γαλήνη σε μέρη επάνω στον Πλανήτη σας που τόσο πολύ χρειάζονται αυτήν την Ενέργεια … Προς τις ψυχές εκείνες επάνω στον Πλανήτη σας που τόσο πολύ χρειάζονται αυτήν την Ενέργεια.

ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ … ΑΝΑΣΑΝΕΤΕ.

Εισπνεύστε την … Στείλτε την προς τα έξω … Να ‘στε ευγενικοί με τους εαυτούς σας … Να ‘στε καλοί … Να ‘χετε Αγάπη … για τους εαυτούς σας.

Οι καιροί σας είναι καιροί Μεγαλείου.

Η κυρία, Blossom, μπορεί να ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ καθώς σας μιλάμε … την τεράστια ΑΓΑΠΗ που έχουμε για εσάς. Σας ζητάμε να την ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ κι εσείς. Όπως λέμε συχνά … τα λόγια δεν αρκούν. Όμως, καθότι Μας Γνωρίζετε ως Αλήθεια … καθώς εισπνέετε την ΑΓΑΠΗ μας … η ΑΙΣΘΗΣΗ που σας δίδεται … σας επιτρέπει να Γνωρίζετε … ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ … ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ … Η οικογένειά σας του Φωτός.

Είμαστε Μια οικογένεια … Μαζί ταξιδεύουμε … κινούμαστε μπροστά … προς ένα χώρο Υψηλότερο … προς μια Αγνότερη Δόνηση … ΑΜΗΝ.

Σας παρακαλούμε να επισκεφτείτε την Επίκληση ‘Εμείς Αλλάζουμε το Παιχνίδι’ όποτε σας έρχεται η διάθεση … για να κρατάμε την Ενέργεια της Δόνησής μας όσο ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ μπορούμε.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA


Website: Blossom Goodchild
Μετάφραση: Con

Share |