Home > Ελληνικά > Matthew Ward - April 1, 2012

Matthew Ward — 1 Απριλίου, 2012

Πηγές Φωτός, εκφοβιστική παραπληροφόρηση, τιμώμενοι εργάτες του φωτός, δράση πίσω από τη σκηνή, σημασία πρόσφατων τραγικών γεγονότων, ψυχική βλάβη του πολέμου,  επιδράσεις της συλλογικής συνείδησης, Σχόλια του Obama. εισαγωγική συζήτηση για εξωγήινους, λανθασμένη αντίληψη για τον Χρυσό Αιώνα, επικαιρότητα, προσαγωγή εγκληματιών


Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές σε αυτήν την κατάσταση, είμαι ο Matthew . Τα αποτελέσματα του συνεχώς αυξανόμενου φωτός στον κόσμο σας επεκτείνονται πολύ πιο πέρα από τις δημοσιοποιημένες εξοντώσεις και συλλήψεις των διεφθαρμένων στις εθνικές κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις - το ίδιο συμβαίνει στις κοινότητες επίσης, από τα χωριά έως στις μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα είναι πολλά περισσότερα από την πρακτική βοήθεια και τις δωρεές στους ανθρώπους που βρίσκονται σε τρομερή ανάγκη, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, και τον αυξανόμενο αριθμό των φωνών για την ειρήνη, τη διατήρηση της χλωρίδας και της πανίδας καθώς και δεκάδες άλλα θετικά μέτρα. Κάθε φορά που μια διαμαρτυρία υπογράφεται για μια καλοπροαίρετη αιτία ή για να διορθωθεί μια αδικία, η ενέργεια της πρόθεσης του υπογράφοντος συνενώνεται με την ενέργεια χιλιάδων, ίσως και εκατομμύριων άλλων που επίσης υπέγραψαν για την υποστήριξη αυτής της ιδέας, και αυτό είναι το ίδιο με κάθε σκέψη αγάπης, κάθε συναίσθημα ευγνωμοσύνης, συμπόνιας, και επιθυμίας για έναν καλύτερο κόσμο.

Αν μπορούσατε να δείτε αυτή τη λαμπρότητα από τη σκοπιά μας, θα μένατε έκπληκτοι. Αλλά δεν μπορείτε να δείτε την αφθονία του φωτός από τις μυριάδες πηγές, είτε στον πλανήτη ή που ακτινοβολούνται στη Γη από πολύ μακρινούς κόσμους. Αντ 'αυτού, θα δείτε ότι πολλοί εξακολουθούν να υποφέρουν το κροτάλισμα της σπάθης από εμπόρους του πολέμου, από τυχαίες πράξεις βίας, από συντριπτικά οικονομικά δεινά. Το βλέπουμε αυτό επίσης, και με την άνευ όρων αγάπη μας για όλες τις ψυχές, η συνέχιση των εν λόγω καταστάσεων, ακόμη και σε αυτό το προχωρημένο της ώρας είναι αναμφισβήτητα λυπηρή για μας. Ωστόσο, τα κατανοούμε απόλυτα: Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών εξασθένησης της δυαδικότητας, τα άτομα σπεύδουν να ολοκληρώσουν καρμικές εμπειρίες της τρίτης διάστασης και να επιτύχουν την απαραίτητη ισορροπία για την εξέλιξη της ψυχής.

Αυτή η ισορροπία ΔΕΝ περιλαμβάνει στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν ή σε ένα νέο πεδίο της μάχης σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Δεν περιλαμβάνει ζημιά του πλανήτη τόσο καταστροφική ώστε εξωγήινοι να τους εκκενώσουν όλους και όταν επιστρέψουν, να πρέπει να ζουν στην Έσω Γη, επειδή η επιφάνεια του πλανήτη θα είναι μη κατοικήσιμη. Οι εξωγήινοι, δεν θα αναλάβουν τις μετεγκαταστάσεις διάσωσης των ανθρώπων από ορισμένα μέρη του πλανήτη σε άλλους πριν από την μαζική καταστροφή, διότι αυτή η καταστροφή δεν θα συμβεί. Ούτε θα καταστραφούν κάποιοι στην συμπαντική οικογένεια μας, οι οποίοι ενώ παρουσιάζονται ως φιλάνθρωποι προδίδουν την εμπιστοσύνη σας και σας υποδουλώνουν. Δεν θα υπάρχουν γεμάτα στρατόπεδα κράτησης ή εφαρμογή δυσοίωνων, νέων ή προτεινόμενων νόμων, και καμιά άλλη πιθανότητα ή ισχυρισμός που ακούγονται τρομακτικά δε θα περάσει. Αυτά τα είδη των παλαιών ή νέων αναφορών συνεχίζουν να ξεπετάγονται και κυκλοφορούν από άτομα που αισθάνονται ότι είναι υπεύθυνοι να ενημερώνουν τους άλλους.

Ναι, έχουμε δώσει παρόμοιες διαβεβαιώσεις σε προηγούμενα μηνύματα, οπότε γιατί εμείς το κάνουμε ξανά; Διότι ακόμη και στους πιο αφοσιωμένους εργάτες του φωτός, ίχνη φόβου προκύπτουν, όταν γίνεται αντιληπτό ότι η σωματική ασφάλεια των προσώπων αγαπητών σε αυτούς μπορεί να είναι σε κίνδυνο. Αυτή η αντίληψη και οι αποτρόπαιες καταστάσεις που εξακολουθούν να ταλανίζουν τον κόσμο σας διεγείρουν τα συναισθήματα της αποθάρρυνσης και το άγχος, αντί της ευτυχίας, την οποία ευχόμαστε να αισθάνεστε συνεχώς για την έναρξη της Χρυσής Εποχής της Γης, μέσα σε λίγους μήνες.

Αγαπητές ψυχές, ούτε για μια στιγμή δε θα έπρεπε να ανησυχείτε για τους αγαπημένους σας -εντελώς το αντίθετο! Εμείς και άλλα φωτεινά όντα σε όλο αυτό το σύμπαν σας τιμούμε πάρα πολύ. Με την εσωτερική δύναμη που δεν ξέρατε ότι είχατε, μέχρι που αυτή φανερώθηκε, έχετε ξεπεράσει τη θλίψη και την απελπισία. Έχετε ξεπεράσει τις δυσκολίες με την εφευρετικότητα και την επιμονή, και με την κατανομή των πόρων σας, βοηθάτε εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί. Μετά από απογοητεύσεις και αποτυχίες, δεν έχετε παραιτηθεί από τον αποφασιστικότητά σας να συνεχίσετε. Και παρόλο που η επιμονή των «σκοτεινών» έχει καθυστερήσει την εφαρμογή εκτεταμένων μεταρρυθμίσεων σε όλο τον κόσμο, παραμένει σταθερή η πεποίθησή σας ότι τα αναμενόμενα αποτελέσματα θα εκδηλωθούν. Εν ολίγοις, έχετε επιδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της ανθρωπότητας ενώ ταυτόχρονα αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα ότι είστε κάτι πολύ περισσότερο από «αυτό το άτομο" που ξέρετε. Αυτό θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε, αν και περιπαικτικά, σαν να εκτελείτε ένα εκπληκτικό κατόρθωμα- κρατάτε το ένα πόδι στο έδαφος, ενώ αφήνετε το άλλο πόδι στα ύψη πολύ, πολύ πιο πέρα από αυτό τον κόσμο.

Τώρα λοιπόν, μετά από μια έντονη δραστηριότητα - τη βίαιη απομάκρυνση πολλών ατόμων από τις κορυφαίες θέσεις στελεχών στις μεγάλες τράπεζες του κόσμου και το κλείσιμο των υπόγειων βάσεων των Illuminati από ορισμένους - μπορεί να φαίνεται ότι η πρόοδος έχει περιέλθει σε στασιμότητα. Ω, όχι, αγαπητή οικογένεια, δεν έχει. Οι διαδικασίες για τη σύλληψη των τραπεζιτών μέσω των νομικών συστημάτων σας συνεχίζονται, έτσι ώστε το θέμα αυτό να αντιμετωπιστεί νομικά και ηθικά. Άλλες συλλήψεις επίκεινται. Η τεχνολογία των διαστημοπλοίων έχει καταστήσει δυσλειτουργικές τις πυρηνικές κεφαλές. Και υπολείμματα στις τάξεις των Illuminati τρέχουν μακριά ή τρέχουν φοβισμένοι.

Ας μιλήσουμε για κάποια περιστατικά κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων που λαμβάνουν σημαντική διεθνή προσοχή. Ενώ αυτά θεωρούνται ως τραγωδίες, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι, για τις πληγείσες οικογένειες, όλα τα περιστατικά που θα αναφέρουμε συνέβησαν για έναν υψηλότερο σκοπό.
Ο πυροβολισμός στη Γαλλία επτά Εβραίων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, από ένα νεαρό μη-Εβραίο Γάλλο, έχει αγγίξει τις καρδιές σε όλο τον κόσμο, και αυτό είναι ένα οδυνηρό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο οι θρησκευτικές προκαταλήψεις έχουν προκαλέσει αγωνία και το θάνατο σε αμέτρητες ψυχές σε όλη την ιστορία σας.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένας μαύρος έφηβος πυροβολήθηκε θανάσιμα από έναν μεγαλύτερο άνδρα από διαφορετική φυλή. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε αν η φυλετική προκατάληψη ήταν το κίνητρο είτε για τον σκοπευτή ή για την αστυνομία που δεν τον συνέλαβε, αλλά ο θάνατος του αγοριού έφερε την προσοχή του κόσμου στο διάχυτο πρόβλημα που συνδέεται με το ρατσισμό.

Το περιστατικό αυτό, επίσης, μπορεί να συσχετιστεί με το νόμο «ύψωσε το ανάστημά σου», που θα μπορούσε να τεκμηριώσει ότι ο φόνος ήταν νόμιμος, ώστε ο φονιάς δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος. Αυτή η διαμάχη, που έρχεται σε συνδυασμό με την άρση των κατηγοριών των ατόμων που απελευθερώθηκαν από τη φυλακή αφού αποδείχτηκε η αθωότητα τους, ήρθε στο φως, αλλά οι νόμοι τους αποζημιώνουν για τα χρόνια της άδικης φυλάκισης. Και οι δύο αυτές νομικές καταστάσεις μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι οι άδικοι και σκληροί νόμοι οπουδήποτε στον κόσμο σας, πρέπει να καταργηθούν.

Ένας στρατιώτης των ΗΠΑ, πυροβόλησε και σκότωσε 17 Αφγανούς αμάχους μεταξύ των οποίων ήταν και πάλι παιδιά. Αυτό που κρύβεται πίσω από τη δράση του λοχία δεν είναι, με κανένα τρόπο, μια μεμονωμένη αντίδραση στις ψυχολογικές επιπτώσεις του πολέμου - υπάρχει έντονο το άγχος της πρόκλησης του θανάτου, τόσο των συντρόφων όσο και των ξένων. Το να σκοτώνεις όταν δεν κινδυνεύει η ζωή σου ή η ζωή των αγαπημένων σου δεν είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Είναι το αντίθετο-η σύνθεση της ψυχής του κάθε ατόμου είναι η αγάπη, το φως.

Ο φόνος πρέπει να διδάσκεται καλά, και αυτό συμβαίνει. Οι πολίτες ορισμένων χωρών έχουν καθοδηγηθεί από τους ηγέτες τους να θεωρούν τον πόλεμο ως πατριωτικό, ως την υπεράσπιση της δημοκρατίας και της ελευθερίας, και αυτός ο προσανατολισμός, ενισχύεται αδυσώπητα όχι μόνο από τα μέσα ενημέρωσης και τα κέντρα διασκέδασης, αλλά ακόμα και στα παιχνίδια των παιδιών. Ορισμένα τμήματα του πληθυσμού διδάσκονται από την παιδική ηλικία ότι είναι ευθύνη τους να εκδικηθούν τη γενοκτονία των προγόνων τους, και σε ορισμένες χώρες, τα παιδιά αναγκάζονται να καταταγούν στο στρατό.

Τα στρατεύματα, υποχρεώνονται να παρακάμψουν τη σύνθεση της ψυχής και να καταστείλουν το ένστικτο της επιβίωσης, ώστε να επιτευχθεί η νοοτροπία που τους επιτρέπει να ορμούν πρόθυμα στα πεδία των μαχών όπου οι ίδιοι μπορεί να πεθάνουν, ενώ σκοτώνουν άλλους. Ωστόσο, η ψυχή δεν μπορεί να συμβιβάσει τον πνευματικό βομβαρδισμό, που υφίσταται όταν προετοιμάζεται για μάχη, με το έμφυτο ον, και καθώς τα στρατεύματα ακολουθούν τις διαταγές να σκοτώσουν «τον εχθρό», οι ψυχές τους επιβαρύνονται με βαθιά βλάβη. Μια δραματική κατάσταση όπως αυτή που αναφέρεται, στρέφει τη διεθνή προσοχή στην άμεση και υπολειμματική δράση των αντιμαχόμενων, επιπτώσεις που έχουν διαποτίσει ολόκληρη την κοινωνία σας.

Ο καθένας ο οποίος επηρεάζεται άμεσα από όλα αυτά τα γεγονότα που αναφέραμε συμφώνησε να συμμετάσχει, όπως και το έκανε. Αυτό δεν σημαίνει ότι πριν από τη γέννηση όλοι ήξεραν ακριβώς τι θα συναντήσουν και πότε, αλλά ο καθένας είχε επιλέξει να είναι "δράστης" ή ένα "θύμα" ή μέσα σε ένα λυπηρό οικογενειακό περιβάλλον, ώστε να εκπληρώσει το κάρμα τις τρίτης διάστασης. Τα συμβόλαια ψυχής προβλέπουν την απαραίτητη ευελιξία στις συνθήκες και τη χρονική στιγμή, όταν τα ίδια αποτελέσματα θα επιτευχθούν, και σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι συμμετέχοντες ήθελαν να διδάξουν στον κόσμο σας, τη φρίκη του πολέμου ή τις τραγικές συνέπειες των φυλετικών, εθνικών ή θρησκευτικών προκαταλήψεων, ή τη σκληρότητα των άδικων νόμων. Πολλοί, πολλοί άλλοι επέλεξαν ανάλογους ρόλους, σε προηγούμενες γενιές, πολύ πριν από αυτά τα πρόσφατα επεισόδια, αλλά η επικράτηση των σκοτεινών στην εξουσία ανάγκασε τους λαούς να ζουν και να πεθαίνουν σε καταστάσεις που προήλθαν από τον εκφοβισμό και στην άγνοια που προέρχεται από την εξαπάτηση.

Μόνον όταν, η συλλογική συνείδηση θα αντικατοπτρίζει την έντονη επιθυμία και την αποφασιστικότητα ενός πολιτισμού να ζει σε αρμονία και ενότητα αντί για τη διαίρεση και τη θανάτωση, θα μπορέσει αυτό να συμβεί. Αφού το σκοτάδι εισέβαλε σε αυτό το σύμπαν και η συλλογική συνείδηση κάποιων πολιτισμών εκτοξεύτηκε προς τα κάτω, ο κόσμος της τρίτης διάστασης θα μπορέσει να ξεφύγει από το σκοτεινό του τέλμα και να ξεκινήσουμε την πορεία προς την ειρηνική ζωή και τη συνεργασία, μόνο μέσα από διαδοχικές αυτοκαταστροφικές εποχές. Όλοι εσείς ήρθατε για να βοηθήσετε και να συνεισφέρετε προς αυτήν την κατεύθυνση της Γης και να εισέλθετε σε μια νέα, διαφορετική εποχή, τη Χρυσή Εποχή.

Τώρα θα μιλήσω για ένα άλλο σημαντικό θέμα, τα σχόλια του αμερικανού προέδρου Ομπάμα και του Ρώσου πρόεδρου Μεντβέντεφ, που έγιναν ευρέως γνωστά, διότι ένα μικρόφωνο έμεινε ανοιχτό. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ένα ατύχημα ή μια σύμπτωση! Το σύμπαν λειτουργεί σε μια αέναη συγχρονισμένη κίνηση, που κρατά ανοιχτές τις πόρτες της ευκαιρίας, και ένα τέτοιο παράδειγμα, ήταν αυτό το περιστατικό. Ενώ πολιτικοί αναλυτές και τα μέλη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος «έχουν την τιμητική τους» με αυτήν την «ανοιχτή πόρτα», με την αρνητική έννοια, αυτή η σύντομη συνομιλία είναι ένα μικρό δείγμα των πραγματικών συζητήσεων μεταξύ δύο από τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που θέλουν να κατευθύνουν τα αντίστοιχα έθνη τους προς τη διεθνή συνεργασία και τον πυρηνικό αφοπλισμό. Όταν η μεγάλη πλειοψηφία σε έναν πολιτισμό που θέλει την ειρήνη αντί για τον πόλεμο και τα θανατηφόρα οπλοστάσια, η συλλογική συνείδηση μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε ένα άλλο διεθνές επίπεδο, μερικοί από τους ηγέτες σας και τα μέλη των ανώτερων συμπαντικών συμβουλίων εξακολουθούν να συζητούν για το πώς θα ανακοινώσουν στον κόσμο σας, την παρουσία των άλλων πολιτισμών. Γνωρίζουμε ότι η καθυστέρηση είναι απογοητευτική για εσάς, και το ίδιο αισθάνονται τα μέλη της οικογένειας μας εντός και εκτός πλανήτη, οι οποίοι περιμένουν εδώ και χρόνια για να εργαστούν μαζί σας ανοιχτά. Αλλά ξέρουν ότι κάθε λεπτομέρεια θα πρέπει να σχεδιαστεί με προσοχή έτσι ώστε να γίνουν δεκτοί με θερμή υποδοχή και όχι με φόβο. Παρά το γεγονός, ότι η ικανότητα των Illuminati να απειλεί την ασφάλειά σας καθώς και την ασφάλεια των αδελφών σας από το διάστημα, έχει αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό, η αντίδραση του κοινού σε ξένους, που εμφανίζονται με εκπληκτικές τεχνολογίες, εξακολουθεί να αποτελεί ένα ευαίσθητο σημείο που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’οψιν. Είναι σημαντικό να μην θεωρηθεί ότι ήρθαν για να θέσουν τα πάντα υπό τον έλεγχό τους, έτσι ώστε οι μάζες να υποδεχθούν τη βοήθειά τους και να μην πανικοβληθούν για τους εισβολείς από το διάστημα, έτσι όπως οι εξωγήινοι απεικονίζονται κατά κόρον σε ταινίες και παιχνίδια. Να θυμάστε, έχετε τη γνώση και την ικανότητα να διακρίνετε, κάτι που οι περισσότεροι άλλοι στον κόσμο σας δεν το έχουν.

Ακόμα κι έτσι, πρέπει να εξετάσουμε μερικές ιδέες για το τι θα συμβεί στο τέλος του τρέχοντος έτους. Σε προηγούμενα μηνύματα έχουμε πει ότι δεν θα υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των τελευταίων ημερών του Δεκεμβρίου και των πρώτων ημερών του Γενάρη του 2013. Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι η έναρξη της Χρυσής Εποχής, θα επιφέρει μια ξαφνική αλλαγή στην συνείδηση των μαζών και άλλοι πιστεύουν ότι ο πλανήτης θα μετατοπιστεί από τον άξονά του την εποχή εκείνη.

Η αλλαγή στη συνείδηση υπήρξε μια προοδευτική διαδικασία που ξεκίνησε πριν από εβδομήντα χρόνια, όταν ξεκίνησε η πορεία αναλήψεως της Γης, όμως η διαύγεια ήρθε πολύ νωρίτερα σε κάποιους από ό, τι σε άλλους, και υπάρχουν πολλοί ακόμα που κοιμούνται σε άγνοια. Όσο για τον πλανήτη, έχει μετατοπιστεί σταδιακά καθ 'όλη τη διαδικασία της ανάληψης, ώστε να επανέλθει στη θέση της κανονικής τροχιάς. Κατά τη διάρκεια των χιλιετιών που η Γη ήταν βυθισμένη στην Τρίτη διάσταση, αποδυναμώθηκε, στο βαθμό που η τροχιά της αποσταθεροποιήθηκε σοβαρά και χωρίς τη μνημειώδη εισροή του φωτός από απομακρυσμένες πηγές, ο πλανήτης θα είχε βρεθεί κάπου μακριά στο διάστημα και θα είχε σίγουρα καταστραφεί.

Σε αυτό το σημείο, θα διορθώσουμε μια άλλη παρερμηνεία, ότι θα περάσουν τρεις ημέρες στο σκοτάδι πριν αρχίσει η Χρυσή Εποχή. Αυτό είναι μέρος μιας θεωρίας, σχετικά με τη δέσμη των φωτονίων, ότι η Γη θα περάσει τρεις ημέρες στο σκοτάδι, τη «μηδενική ζώνη» στο όριο της δέσμης. Αυτό η θεωρία συμπεριλαμβάνει ακόμα, την είσοδο της Γης στην ίδια τη δέσμη και στη συνέχεια να βρίσκεται σε τροχιά μέσα σε αυτή, και σύμφωνα με μια άλλη θεωρία, ο πλανήτης θα βγεί από τη δέσμη σε κάποιο μεταγενέστερο χρόνο. Σε αυτή τη δέσμη εισέρχονται μόνο ουράνια συντρίμμια, τα οποία έχουν χάσει κάθε ίχνος ζωής αφού πρώτα ήρθαν πολύ κοντά στη συντριπτική δύναμη της μεγαθήριας δέσμης που εμποδίζει επίσης την έξοδο του οτιδήποτε αυτή τράβηξε μέσα. Αυτή η μοίρα δεν είναι το σχέδιο της Γαίας για το πλανητικό σώμα της!

Παρακαλούμε, μην περιμένετε να δείτε όλα τα θαύματα του Χρυσού Αιώνα στο τέλος του έτους. Δεν λέμε ότι η εξάλειψη κάθε ρύπανσης και η μετατροπή των ερήμων σε παραδείσους, για παράδειγμα, δεν θα μπορούσε να συμβεί σε φευγαλέα δευτερόλεπτα. Αυτό θα μπορούσε πράγματι να συμβεί εν ριπή οφθαλμού ΑΝ αυτή η πεποίθηση ήταν στη συλλογική συνείδηση σας, αλλά δεν είναι, και γι 'αυτό έχουμε πει ότι οι αλλαγές όπως αυτές, θα έρθουν σταδιακά, αλλά με μια ταχύτητα που θα σας καταπλήξει . Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας με τη Γη, μέσω της τέταρτης διάστασης, στον προορισμό της, στην πέμπτη, η συνείδηση σας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται. Θα αναπτύξετε την έμφυτη ικανότητά σας να συν-δημιουργείτε και να καινοτομείτε σε ό, τι επιθυμείτε έντονα και μπορείτε να το οραματιστείτε.

Έτσι, τι είναι λογικό να αναμένεται στο τέλος του τρέχοντος έτους, όταν η Γη θα αφήσει πίσω της τις τελευταία έλικες των ενεργειακών χειμάρρων της τρίτης διάστασης; Οτιδήποτε έχει σχεδιαστεί με σκοτεινές προθέσεις - από τυχαία βία και διαφθορά έως στους εργαστηριακά σχεδιασμένους ιούς και τη σατανική λατρεία - θα τελειώσει. Με τους νόμους της φυσικής που διέπουν τη ζωή σε αυτό το σύμπαν, οι χαμηλές δονήσεις του σκότους δεν μπορούν να εισέλθουν στα υψηλά δονητικά επίπεδα της τέταρτης διάστασης. Επειδή τα άτομα που αρνήθηκαν επίμονα το φως, έχουν κύτταρα με βάση τον άνθρακα και δεν μπορούν να επιβιώσουν σε υψηλές δονήσεις, θα πεθάνουν και οι σκοτεινές τους δραστηριότητες θα σταματήσουν.

Δεν θα υπάρξει μαζική έξοδος το Δεκέμβριο. Κάποιοι στο σκοτεινό στρατόπεδο έχουν πεθάνει, και κατά το υπόλοιπο του έτους, μαζί με τις ψυχές που επιλέγουν να μην μείνουν στον πλανήτη για άλλους λόγους, οι υπόλοιποι σκοτεινοί θα φύγουν εξαιτίας των ίδιων θανατηφόρων συνθηκών που έχουν προκαλέσει γενικά το θάνατο. Μερικοί μπορεί να ζήσουν αρκετά ώστε να διωχθούν ποινικά για τις πράξεις τους, και ναι, αν ένα άτομο πέθανε αλλά οι κλώνοι του συνεχίζουν να υπάρχουν, οι νόμοι θα εφαρμοστούν και για τον τελευταίο κλώνο, επειδή η εξακολούθηση της παράνομης δράσης ή των ασεβών τρόπων του ατόμου, ήταν ο σκοπός της κλωνοποίησης.

Όταν έλθει ο καιρός, σας προτρέπουμε να μην περιφρονήσετε τα πρόσωπα, αλλά τις πράξεις τους κατά της ανθρωπότητας, και στη συνέχεια αφήστε αυτό το αρνητικό συναίσθημα. Το μίσος, η μνησικακία και η επιθυμία για εκδίκηση βρίθουν στα χαμηλά επίπεδα δονήσεων, ενώ η συγχώρεση είναι τόσο γεμάτη με φως ώστε όσοι συγχωρούν να κάνουν άλματα στην πνευματική ανάπτυξη. Όλο το φως που αποστέλλεται προς τα πρόσωπα που έγιναν αιχμάλωτοι του σκότους ενισχύει αυτά τα ασθενέστερα μέλη της συμπαντικής οικογένειάς μας, και επιτρέπει σε όλες τις ψυχές να πλησιάσουν προς την επανένωση με το Θεό.

Έτσι λοιπόν, αν και όλες οι δόξες της Χρυσής Εποχής της Γης δεν θα βρίσκονται στο κατώφλι της έναρξής της, οι διαφορές μεταξύ αυτής της ημέρας και της επόμενης θα είναι εκπληκτικές. Ο κόσμος σας θα είναι σε ειρήνη. Μόνο έντιμα, ικανά, πρόσωπα σε πνευματική εγρήγορση θα κατέχουν θέσεις στις κυβερνήσεις, τις τράπεζες, εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, την υγειονομική περίθαλψη, μέσα μαζικής ενημέρωσης, την παραγωγή τροφίμων-όλα τα πεδία που έχουν αντίκτυπο στη ζωή στον κόσμο σας.

Ναι, θα παραμείνουν πολλά που πρέπει να ολοκληρωθούν. Αφού ξεκινήσουν οι μεταρρυθμίσεις, το "ξεκαθάρισμα", ας το πούμε έτσι, θα ξεκινήσει στα σοβαρά, όπως και η επούλωση των πληγών, των λαών και του πλανήτη. Οι υψηλές δονήσεις που θα επικρατούν, η ενέργεια της αγάπης-φως, θα αποκαταστήσει την ειρήνη της καρδιάς και του νου σε εκείνους των οποίων οι ζωές έχουν περιέλθει σε βίαιες συνθήκες. Οι τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν από επιστήμονες σας, αλλά και μονοπωλήθηκαν καταχρηστικά από τους Illuminati, θα γίνουν γνωστές και, μαζί με τις τεχνολογίες των άλλων πολιτισμών, θα επαναφέρουν τη Γη στην αρχική της κατάσταση, τη Γη της Εδέμ. Ναι, σταδιακά, αλλά σε μια περίοδο που θα φαίνεται ως εκ θαύματος σύντομη.

Επειδή μεγάλες, κρυμμένες για καιρό, αλήθειες θα έχουν αποκαλυφθεί, όλοι όσοι θα ζουν στην Χρυσή Εποχή θα γνωρίζουν την άρρηκτη σχέση που τους συνδέει μεταξύ τους αλλά και με τη Φύση, με το Θεό και κάθε άλλη μορφή ζωής σε όλο αυτό το σύμπαν. Γνωρίζοντας ότι οι ιδιοτελείς ψυχές που υπέκυψαν στο σκοτάδι ξεκίνησαν και διαιώνισαν εθνικές, θρησκευτικές, φυλετικές, ιδεολογικές, πολιτιστικές και σεξιστικές προκαταλήψεις, ο καθένας θα αντιμετωπίζει όλους τους άλλους, υπό το πρίσμα της ανώτερης συνείδησης και της πνευματικής διαύγειας.

Αγαπημένες ψυχές, παραμείνετε σταθεροί και να είστε υπομονετικοί, καθώς οι μέρες περνούν, ενώ οι προετοιμασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς πίσω από κλειστές πόρτες. Όταν οι πόρτες ανοίξουν, και σύντομα θα γίνει αυτό, οι ευεργετικές αλλαγές θα έρθουν τόσο γρήγορα ώστε καμιά λογοκρισία δε θα μπορεί να τις κρύψει από τη δημόσια θέα.

Φωτεινά όντα σε ολόκληρο το σύμπαν υμνούν τους επαίνους σας, καθώς πλησιάζετε στη γραμμή του τέρματος της πρωτοφανούς αυτής αποστολής, που αναλάβατε πρόθυμα και την οποία, στη συνέχεια, έχετε ήδη ολοκληρώσει.
 
Suzanne Ward

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books
Μεταφραστής: Θώμη


< previous message | next message >


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.
Share |