Home > > Matthew Ward - 2 Μαΐου 2014

Matthew Ward - 2 Μαΐου 2014

Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές του σταθμού αυτού, είμαι ο Ματθαίος. Το λαμπρό φως της συμπόνιας περιστοιχίζει τη γη για τις οικογένειες εκείνες που έχασαν τους δικούς τους στο πλοίο της Νότιας Κορέας και τις οικογένειες εκείνων που πρέπει να χάθηκαν στη θάλασσα από το αεροπλάνο της Μαλαισίας. Ο κάθε θρήνος των εκατοντάδων μετά από τραγωδία που γνωστοποιείται, κάνει όλες τις γωνιές της Γης να ξεχειλίζουν από συμπόνια γι’ αυτούς.
Έτσι λοιπόν, μπορεί να σας φαίνεται ότι οι καρδιές σας γίνονται ένα μονάχα σε καιρούς πολλαπλής προσωπικής τραγωδίας, όμως δεν είναι έτσι. Είσαστε πάντοτε ενωμένοι μέσα στην αγάπη της οικογένειάς σας και στην επιθυμία που έχετε για τα παιδιά σας και τις μέλλουσες γενεές να ζήσουν σ’ ένα κόσμο καλύτερο από αυτόν που κληρονομήσατε – και η αρχή αυτή της ενότητάς σας είναι πολύ, μα πολύ πιο δυνατή από τις διαφορές σας, αγαπημένα μου αδέλφια! Αυτός είναι και ο λόγος, που μέσα στη συνέχεια του άχρονου, όλες οι φυλές και οι κοινωνίες της Γης ζουν με αρμονία μεταξύ τους και με όλη τη Φύση. Συνδημιουργείτε τον κόσμο καθώς ξεπερνάτε τις προκλήσεις αυτού του κόσμου της στιγμής.
Ας καταπνίξουμε τις έγνοιες για την επιθετικότητα της Ρωσίας στην Ουκρανία – δε θα οδηγήσει σε καθολικό πόλεμο. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δε θέλει πόλεμο και δε σφάλει εντελώς όταν αποδίδει την αναταραχή ως προς ένα μέρος της στην ανάμειξη των ΗΠΑ. Δεν είναι η κυβέρνηση της χώρας, αλλά το ότι οι ΗΠΑ αποτελούν το σπίτι της CIA, και το τμήμα εκείνο της υπηρεσίας αυτής που ελέγχεται από τους Ιλλουμινάτι και ανακατεύει το καζάνι παντού στον κόσμο. Όντως, τα «μαύρα προγράμματά» τους έχουν ακόμη αρκετή ζωή μέσα τους και επεμβαίνουν εκεί όπου ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος, ώστε να επιδεινώσουν την κατάσταση.
Παρόλα αυτά, ο καιρός για νέα μέτωπα πολέμου έχει παρέλθει, και οι δονήσεις δεν υποστηρίζουν πλέον τη διάθεση για πόλεμο και τις μαχητικές αντιπαραθέσεις. Έχει έρθει η εποχή των διαπραγματεύσεων για τις συγκρούσεις και όλες τελικά οι σοβαρές διαφορές μέσα και μεταξύ των εθνών θα επιλύονται με τον τρόπο αυτό. Οι διαπραγματεύσεις θα σταματούν και θα αρχίζουν πάλι, γι’ αυτό μην περιμένετε σας παρακαλώ ομαλή μετάβαση ή γρήγορα αποτελέσματα, ειδικά εκεί που μαίνονται ακόμα οι μάχες και όπου οι διάφορες περιστάσεις κρατάνε ακόμα θερμά τα πνεύματα που καταπατούν κάθε λογική.
Οι συνομιλίες για τον τερματισμό του αναβρασμού δεκαετιών μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων σταμάτησαν πάλι όχι επειδή οι κάτοικοι επιθυμούν τη διχόνοια έναντι της ειρηνικής συμβίωσης, αλλά επειδή η πλειοψηφία των Ιλλουμινάτι δε θέλει την αρμονία εκεί, μέχρι η περιοχή αυτή να επέλθει κάτω από τον έλεγχό τους – αυτά τα λίγα άτομα τρέφονται ακόμα με την αυταπάτη της παγκόσμιας κυριαρχίας τους, όπου ορέγονται ως ένα από τα αρχηγεία τους την Ιερουσαλήμ. Τα σχέδιά τους δε θα μπορούσαν ποτέ να περάσουν πια μετά την έναρξη της ανάληψης της Γης, και αντίστοιχα τα δονητικά επίπεδα θα καρποφορήσουν επιτέλους με μια διαρκή ειρήνη.
Μας έχει ζητηθεί επίσης να κάνουμε σχόλια επάνω σε διάφορες χώρες της Αφρικής – με τελική ερώτηση το «Γιατί να υπάρχει ακόμη τόση πολλή βαρβαρότητα»; Η ήπειρος αυτή ιστορικά υπήρξε αρένα της καταπίεσης και της αιματοχυσίας. Μαζί με τον ανήλεο αλληλοσκοτωμό, οι ισχυρότερες φυλές αιχμαλώτιζαν τις ασθενέστερες κρατώντας τες υποταγμένες ή πουλώντας τες ως σκλάβους. Η αρνητικότητα που συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκεια των αιώνων των σφαγών και της σκλαβιάς και αργότερα με το απαρτχάιντ και τους εμφύλιους πολέμους, απελευθερώθηκε βαθμιαία κατά τη διάρκεια της ανάληψης της Γης, και οι παρατεταμένες χαμηλές δονήσεις στα κράτη αυτά αφήνουν τους κατοίκους τους ευάλωτους σε αναταραχές. Εξαιτίας των απότομων τρόπων που έχει η Μητέρα Γη στο να ξεριζώνει και να απελευθερώνει την εδραιωμένη αρνητικότητα – σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις και ισχυρές καταιγίδες – φαινόμενα που δεν είναι συνήθη στην Αφρική, το λεγόμενο «καθαρό μητρώο», σίγουρα βαίνει και προς τα εκεί, αλλά πολύ πιο αργά από ό,τι σε άλλες περιοχές.
Μαζί με την ανύψωση της συνειδητότητας της κοινωνίας σας, οι δονήσεις που επικρατούν παράγουν και άλλα φαινόμενα. Άτομα που βιώνουν τραύματα, όπως χρόνια κακοποίηση, σεξουαλική κακοποίηση ή άλλες φυσικές καταχρήσεις, ή πνευματικές αλλοιώσεις, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Όταν οι τέτοιου είδους εμπειρίες οδηγούν σε ανεξέλεγκτο θυμό ή σε δυσβάσταχτη απελπισία, η εγκράτεια του ατόμου σπάει και συχνά οδηγεί σε δολοφονία άλλων ή του εαυτού τους. Τα άτομα που εκπαιδεύτηκαν από μικρά να εκδικηθούν γι’ αυτά που τράβηξαν οι πρόγονοί τους, νιώθουν έντονη την επιθυμία να εξολοθρεύσουν το συγκεκριμένο εχθρό – αυτό όμως θα κάνει τον κύκλο του καθώς η επιθυμία για δολοφονία υποχωρεί παντού στον κόσμο σας.
Κοινά στοιχεία αυτών των διαφορετικών καταστάσεων, στο παρελθόν και στο παρόν, είναι ότι όλα τους αποτελούσαν και αποτελούν ευκαιρίες για τις ψυχές ώστε αυτές να εξελιχθούν πνευματικά και συνειδητά. Πλέον, όχι μόνο οι πρώην κάτοικοι της Γης δράττονται της μοναδικής ευκαιρίας να επωφεληθούν από την εκπλήρωση του κάρμα της τρίτης διάστασης σε μια ζωή αντί για πολλές, αλλά έρχονται ψυχές και από άλλους πολιτισμούς εδώ για να κάνουν το ίδιο. Και παρόλο που ακόμα και εσείς που καταλαβαίνετε το σκόπιμο καρμικό κύκλο, ξέρουμε ότι σας είναι τρομερά δύσκολο να το δείτε έτσι όσον αφορά τα εκατομμύρια που επιλέγουν να ζήσουν και να πεθάνουν κάτω από επίπονες συνθήκες. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να σκεφτείτε τις πολλές χιλιάδες των εργατών του φωτός, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν ακούσει ποτέ τους καν τον όρο αυτό, και που συμμετέχουν δωρίζοντας χρήματα σε κοινωφελή προγράμματα που ανακουφίζουν τις ζωές αυτές, και νιώθουν ευγνωμοσύνη για τις πράξεις τους – το φως της ευγνωμοσύνης είναι πάντοτε μια άξια προσφορά.
Πολλά πρόσφατα σχόλια και ερωτήσεις συνοψίζονται στα παρακάτω: Αρκετές χώρες διατηρούν εχθρικές σχέσεις και κάποιες έχουν πυρηνικά όπλα. Πώς μπορείτε να είσαστε σίγουροι πως καμία τους δε θα τα χρησιμοποιήσει σκόπιμα ή από λάθος και να ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο; Και αν μπορεί ν’ αποφευχθεί ένας πυρηνικός πόλεμος, γιατί να μη μπορούν ν’ αποφευχθούν όλοι οι πόλεμοι;
Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως δε θα υπάρξει κανένας πυρηνικός πόλεμος επάνω στη Γη γιατί ο Δημιουργός αποφάσισε να μην υπάρξει ποτέ ξανά τέτοιος πόλεμος πουθενά μέσα στο σύμπαν. Όταν τα σώματα πεθαίνουν στο επίπεδο του εδάφους ή σε εκρήξεις πολύ χαμηλής ατμόσφαιρας, οι ψυχές δεν τραυματίζονται – η πυκνότητα των σωμάτων τις προστατεύει. Όταν όμως εκρήγνυνται πυρηνικά όπλα στο διάστημα, όπως έχει γίνει με άλλους πολιτισμούς, οι ψυχές που ζουν ως ελεύθερα πνεύματα ή σε μορφές αραιής πυκνότητας δεν προστατεύονται και διαλύονται με τα κομμάτια τους να διασκορπίζονται μέσα στο διάστημα.
Δε γίνεται να αφεθούν στη σοκαριστική αυτή κατάσταση, και η περισυλλογή και αποκατάστασή τους είναι μια μακρόχρονη και περίπλοκη διαδικασία που ξεκινά από ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες που αναζητούν τα κομμάτια των ψυχών αυτών. Κάποια μπορεί να αιωρούνται άσκοπα, λησμονώντας την ίδια τους την ύπαρξη, άλλα μπορεί να έχουν εισέλθει σε σώματα καλοπροαίρετων ψυχών που τα ανέλαβαν ως «ορφανά», άλλα μπορεί να αιχμαλωτίστηκαν από σκοτεινές οντότητες και να κρατούνται όμηροι, και κάποια μπορεί να είναι τόσο φοβισμένα και μπερδεμένα που να περιφέρονται τριγύρω. Όπου και να βρίσκεται όμως οποιοδήποτε κομμάτι, διατηρεί τη μοναδική συχνότητα της ψυχής, και αυτό αποτελεί το σήμα ίχνους το οποίο ανιχνεύουν οι ομάδες αναζήτησης ως οδηγό τους.
Όταν βρεθεί και ανακτηθεί κάποιο κομμάτι, μεταφέρεται σε κάτι που θα λέγαμε κέντρο αποκατάστασης και δέχεται θεραπεία ανάλογη με την κατάστασή του – δέχεται δηλαδή ανάλογη φροντίδα σύμφωνη με τις εμπειρίες που είχε στη διάρκεια της κατάστασης του διαχωρισμού του. Καθώς εντοπίζονται και άλλα κομμάτια της ψυχής αυτής, όλα τους προωθούνται στο κέντρο αυτό και συστήνονται με προσοχή στα κομμάτια που έχουν ήδη αναζωογονηθεί. Αφού βρεθούν όλα τα κομμάτια και τραφούν, επανεντάσσονται προσεκτικά έτσι ώστε όλες οι εμπειρίες, οι γνώσεις και οι μνήμες τους να μπουν στη δέουσα σειρά και σύμφωνα με το φάκελο της ψυχής αυτής μέσα στα Ακασικά αρχεία. Μονάχα τότε μπορεί η ψυχή αυτή να γιατρευτεί πλήρως και να αποκατασταθούν οι λειτουργίες της, και κάποιες φορές αυτό, σύμφωνα με τα γραμμικά σας χρόνια μπορεί να διαρκέσει χιλιετίες.
Η τεράστια αυτή προσπάθεια δείχνει πόσο σημαντική είναι η κάθε ψυχή για τον Δημιουργό, και στο σύμπαν αυτό για τον Θεό, και αυτά που περνάνε οι θρυμματισμένες αυτές ψυχές είναι ο λόγος που ο Δημιουργός αποφάσισε να μην υπάρξει ξανά ποτέ άλλος πυρηνικός πόλεμος. Για την τήρηση αυτού, ο Θεός εξουσιοδότησε όλους τους πνευματικά, συνειδητούς και τεχνολογικά εξελιγμένους πολιτισμούς να προλαμβάνουν κάθε απόπειρα πυροδότησης πυρηνικών κεφαλών οπουδήποτε μέσα στο σύμπαν αυτό – και μέσα στο δικό σας κόσμο, το έχουνε κάνει αυτό ήδη αρκετές φορές.
Επειδή ένας «κανονικός» πόλεμος – και μας θλίβει να μιλάμε έτσι όταν κάποιοι από την αγαπημένη μας οικογένεια σκοτώνονται από άλλους που επίσης αγαπάμε άμετρα και που ο τροχός του κάρμα τους ακόμα γυρίζει – ξεκινάει λόγω της ελεύθερης βούλησης κάποιου, ο Θεός δε μπορεί να επέμβει. Πρέπει να τιμήσει το νόμο του Δημιουργού που δεν επιτρέπει καμία εξαίρεση ενάντια στην ελεύθερη βούληση οποιασδήποτε ψυχής, εκτός και αν πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο. Αυτό που επιτρέπεται στον Θεό να κάνει σύμφωνα με το νόμο αυτό είναι να τιμήσει την επιλογή της Γης για μαζική έκχυση φωτός ώστε να σωθεί το πλανητικό της σώμα και όλες οι μορφές της ζωής της. Τεράστιοι, πανίσχυροι απόμακροι πολιτισμοί ανταποκρίθηκαν ακαριαία για ν’ απελευθερωθεί η Γη από τα βάθη της τρίτης διάστασης και να ξεκινήσει επάνω στο δρόμο της ανάληψής της.
Παρότι αυτό βαίνει με απαράμιλλη ταχύτητα, ξέρουμε πως εξαιτίας της λαχτάρας που έχετε για να σταματήσουν τα δεινά και η βία, κάποιες φορές η υπομονή σας εξαντλείται. Κουράζεστε να μας ακούτε να σας λέμε για τις μεγάλες αλλαγές που εξελίσσονται – θέλετε αποδείξεις, και όχι μόνο λόγια ενθάρρυνσης. Γι’ αυτό και θα σας μιλήσουμε για την πρόοδο σε έναν τομέα που δεν τον βλέπετε από την πλευρά της πλανητικής και προσωπικής σας ανάληψης, ο οποίος όμως αποτελεί ζωτική – και ουσιώδη! – πτυχή στην εξέλιξη ενός πολιτισμού: τη συμπεριφορά απέναντι στα ζώα. Με χαρά έχουμε δει δραστηριότητες σε σχέση με τα ζώα να διαδίδονται μέσα στον κόσμο σας!
Τα ζώα είναι ψυχές, και η καθεμία τους είναι τμήμα της Πηγής όπως ακριβώς και εσείς και εξελίσσονται σαν και σας. Μέσα σε κάποια είδη υπάρχουν ψυχές πολύ εξελιγμένων ανθρώπων που επέλεξαν να ενσαρκωθούν με τη συγκεκριμένη αυτή μορφή ώστε να επαυξήσουν το πνευματικό δέσιμο μεταξύ όλης της ζωικής ζωής και της ανθρωπότητας. Κλειδί είναι η Αγάπη – τα ζώα σας δείχνουν πώς να αγαπάτε δίχως συνθήκες και περιορισμούς.
Οι υψηλότερες διάνοιές τους πλησιάζον τη δική σας, και ως είδη, η οικογένεια των κητών των φαλαινών και των δελφινιών αποτελούν τις πιο υψηλά εξελιγμένες διανοητικά και πνευματικά ψυχές επάνω στον πλανήτη. Το φάσμα των συναισθημάτων και των χαρακτηριστικών των ζώων μοιάζουν επίσης με τα δικά σας, εκτός από τα χαρακτηριστικά που αποκτούνται όπως η διακριτικότητα, η εξαπάτηση, η πικρία και η δολοφονία για άθληση, ενώ κατά τρόπους έχουν υπέρτατη επίγνωση. Γνωρίζουν τις σκέψεις σας, έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία στις ενέργειες από τους περισσότερους ανθρώπους, και έχουν οξυμένη μια ή και περισσότερες από τις πέντε αισθήσεις τους από ό,τι έχετε εσείς.
Είναι πολυδιάστατες ψυχές όπως εσείς, και συνειδητά πηγαινοέρχονται μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού κόσμου, και καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει πράγμα σα το «θάνατο». Επικοινωνούν τηλεπαθητικά μεταξύ τους και αλληλεπιδρούν με τις μυριάδες ψυχές των φυσικών πνευμάτων (Devic) για τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ελάχιστα έως και τίποτα, και που παρόλα αυτά είναι πολύτιμα όντα και αδιαχώριστα από την ακμή όλης της ζωής επάνω στη Γη.
Ας σταθούμε για λίγο εδώ. Πριν από αιώνες τα ζώα ζούσαν ειρηνικά μεταξύ τους και με τον άνθρωπο, και υπήρχε τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ όλων των μορφών της ζωής, συμπεριλαμβανομένων των φυτικών και φυσικών πνευματικών (Devic) βασιλείων. Ολόκληρος ο πλανήτης ήταν τότε ο Κήπος της Εδέμ και όλες οι ζωές άκμαζαν. Όταν οι ισχυροί πολιτισμοί με τις σκοτεινές τους κλίσεις υπέπεσαν στη θέληση των σκοτεινών δυνάμεων, υποβάθμισαν το DNA των ασθενέστερων πολιτισμών συμπεριλαμβάνοντας την κτηνωδία μέσα τους και εισάγοντας τη θηριωδία μέσα στα ζώα που οδήγησε στην αλυσίδα θηρευτή και θηράματος. Καθώς χαμήλωνε το φως μέσα στις συνειδήσεις των ανθρώπων, αυτοί άρχισαν να σφάζουν ο ένας τον άλλον, καθώς και τα ζώα – και αυτό ήταν εκείνο που προκάλεσε το βύθισμα του πλανήτη κάτω μέσα στην τρίτη πυκνότητα, όπου και κόλλησε για πολλούς αιώνες.
Οι σκοτεινές δυνάμεις ήξεραν ότι οι φάλαινες εξυπηρετούσαν στην κρίσιμη λειτουργία του να γειώνουν το φως μέσα στα βάθη των ωκεανών όπου δε μπορούσε να φτάσει το σκότος, και για να εξαλείψουν όλο το φως από τη Γη επηρέασαν τους ανθρώπους έτσι με το να σκοτώνουν τις φάλαινες ως μέρος των εμπορικών τους συναλλαγών, και πολύ αργότερα, να τις τραυματίζουν σοβαρά με τις δοκιμές των σόναρ μέσα στα νερά των ωκεανών. Όμως το σκότος δεν πέτυχε το σκοπό του – οι φάλαινες συμφώνησαν ν’ αφήσουν το φως τους να παραμείνει βαθιά μέσα στις θάλασσες αφότου είχαν δολοφονηθεί τα σώματά τους.
Η ίδια σκοτεινή επιρροή συντέλεσε στον παραλίγο αφανισμό των κοπαδιών του βίσωνα που περιπλανούνταν στις πεδιάδες της χώρας που απέγιναν οι ΗΠΑ. Τα άτομα που κατέφθασαν κάτω από αυτά τα μάγια διέταξαν τη μαζική τους καταστροφή επειδή γνώριζαν ότι τα ζώα αυτά αποτελούσαν την πηγή τροφής και τους κρυψώνες που χρειάζονταν ο ιθαγενής πληθυσμός για να επιζήσει. Αντίθετα, οι ιθαγενείς σκότωναν μόνο όσους βίσωνες χρειάζονταν προκειμένου να παρέχονται οι βασικές τους ανάγκες και τιμούσαν και ευγνωμονούσαν τις ζωές που έπαιρναν.
Άλλα παραδείγματα της σκοτεινής επιρροής ήταν το κίνητρο στον κόσμο να εκτιμά τα φτιαγμένα από ελεφαντόδοντο αντικείμενα, να θεωρεί πως είναι στη μόδα το να φοράει γούνες ζώων, το να ταριχεύει κεφάλια άγριων ζώων και ολόκληρων κοπαδιών από ψάρια και να τα κρεμάει στους τοίχους του, και το να πιστεύει ότι κάποια μέλη ζώων είναι αφροδισιακά και ενδυναμώνουν τη σεξουαλική τους ικανότητα. Εκατομμύρια εκατομμυρίων από ζώα στη άγρια φύση ή από τα νερά σκοτώθηκαν απλά για να ικανοποιήσουν τους πόθους της ανθρωπότητας.
Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό των ανθρώπων ότι και τα ζώα έχουν συναισθήματα και εφυΐα και ότι πολλά είδη τους διατηρούν οικογένειες. Δεν υπήρξε καμία σκέψη ότι οι γονείς αυτοί αγαπούσαν και φρόντιζαν τα μικρά τους όπως και οι άνθρωποι, και ότι θρηνούσαν στο χαμό κάποιου μέλους της οικογενείας τους ή κάποιον αγαπημένο φίλο όπως και οι άνθρωποι. Όχι, τα ζώα ήταν απλά αντικείμενα για να ικανοποιήσουν τα καπρίτσια των ανθρώπων. Η βαθιά αυτή νοοτροπία της τρίτης πυκνότητας έπρεπε να αλλάξει για να μπορέσει η Γη ν’ αναληφθεί, και γι’ αυτό, κατά τη διάρκεια των περίπου εβδομήντα και χρόνων αυτή βρίσκεται στην πορεία της ανάληψής της, όπου το φως ανέρχεται μέσα στις συνειδήσεις στις κοινωνίες σας, ατενίζοντας την κρίσιμη σημαντικότητα που έχουν τα ζώα για την ισορροπία όλης της ζωής επάνω στη Γη.
Ύστερα από κάποιες φωνές που διαδήλωσαν ότι τα ζώα έχουν το δικαίωμα ανθρώπινης μεταχείρισης με αξιοπρέπεια και σεβασμό, άρχισαν να οργανώνονται ομάδες δρώντας επάνω στην αρχή αυτή, και κάποιοι γενναίοι εμπνεύστηκαν να ζήσουν μέσα στην άγρια φύση και να καταγράψουν τις παρατηρήσεις τους επάνω σε συγκεκριμένα είδη. Τα ξεκινήματα αυτά έβγαλαν βλαστούς μέσα στους σημερινούς τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς με αποστολή τους τη σωτηρία των ζώων και του φυσικού τους περιβάλλοντος. Κάποιοι δημιουργούν ή επεκτείνουν καταφύγια για τραυματισμένα και ορφανά άγρια ζώα, άλλοι λειτουργούν άσυλα ή προγράμματα σωτηρίας και αποκατάστασης κακομεταχειρισμένων κατοικίδιων ζώων, ενώ πολύς είναι ο κόσμος που υποστηρίζει οικονομικά τις ομάδες αυτές.
Το αίσχος για τις απάνθρωπες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν και πεθαίνουν τα ζώα που προορίζονται για σφαγή εξαναγκάζει βελτιώσεις στους τομείς αυτούς. Οι ζωολογικοί κήποι δημιουργούν ή μεγαλώνουν τα περιβάλλοντα και τους βιότοπους της άγριας ζωής για τα ζώα τους και τα προγράμματα αναπαραγωγής σώζουν είδη που βρίσκονται υπό εξαφάνιση. Τα τσίρκα ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις για την ενσυνείδητη και ευγενική φροντίδα των ζώων τους. Εθνικοί νόμοι απαγορεύουν την εξαγωγή εντόπιων ζώων, και τμήμα των νόμων ενάντια στους λαθροκυνηγούς βοηθούν τους λαθροκυνηγούς αυτούς να βρουν άλλο τρόπο διαβίωσης, ενώ υπάρχουν νόμοι που απαιτούν από εκείνους που ανατρέφουν κατοικίδια να τηρούν υψηλά τα πρότυπά τους.
Εκτεταμένες έρευνες επάνω στη συμπεριφορά των ζώων, την εφυΐα και τον τρόπο επικοινωνίας τους επιδεικνύουν την ομοιότητά τους με εμάς αναφορικά με τους τομείς αυτούς. Ο αριθμός των ζώων που υιοθετούνται για συντροφιά μεγαλώνει, και τα παιδιά εκπαιδεύονται επάνω στην ανάγκη στείρωσης και ευνουχισμού των κατοικίδιων, καθώς και επάνω στην κατάλληλη φροντίδα και υγιεινή τους. Διακινούνται πολλές υποστηρικτικές αιτήσεις ως προς την καλή διαβίωση των ζώων – η ίδια η υπογραφή μιας αίτησης στέλνει αχτίδες φωτός – και το διαδίκτυο αφθονεί από ταινίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν τη φιλία μεταξύ των ειδών, ακόμα και μέσα στην αλυσίδα θηρευτή-θηράματος, καθώς και τη θέληση κάποιων άγριων ζώων να είναι φίλοι με τον άνθρωπο.
Τα ξέρετε όλα αυτά, γιατί όμως να σας μιλάμε γι’ αυτά; Για να σκεφτείτε τα τεράστια άλματα που έχει κάνει η κοινωνία σας και να νιώσετε ευγνωμοσύνη! Ναι, όντως πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα, και πολλοί σας έχετε γράψει καυστικά γράμματα ζητώντας να σας πούμε τι να κάνετε. Πρώτιστης σημασίας όμως είναι να σταματήσετε να επικεντρώνεστε επάνω στη βαρβαρότητα και την περιφρόνηση στις οποίες υπόκεινται τα ζώα, νιώθοντας αναστάτωση γι’ αυτό. Βάση του συμπαντικού νόμου της έλξης που λειτουργεί αέναα, οι χαμηλές δονήσεις αυτών των αρνητικών συναισθημάτων και σκέψεων βοηθούν στη συνέχιση αυτών που θέλετε να πάψουν. Αποστέλλοντας προς τα έξω υψηλές δονήσεις ευγνωμοσύνης για τις αμέτρητες προσπάθειες υπέρ των ζώων, διασκορπίζετε φως μέσα στο ζωικό βασίλειο.
Αγαπημένη οικογένεια, μέσα στον κόσμο σας υπάρχει πολύ περισσότερη καλοσύνη και φως από όσο νομίζετε, και κάθε σκέψη, συναίσθημα και πράξη που διέπονται από αγάπη προσθέτει στην αφθονία που μετασχηματίζει τον κόσμο σας. Με αγάπη, σεβασμό και τιμή, σας χαιρετούμε και σας συνοδεύουμε σε κάθε σας βήμα προς τις μυριάδες δόξες της Χρυσής Εποχής της Γης.

                       __________________________

ΑΓΑΠΗ και ΕΙΡΗΝΗ

Suzanne Ward


Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Μετάφραση: Con Tanidis

 


< previous message | next message >


Share |