Home > > Matthew Ward - 3 Φεβρουαρίου 2014

Matthew Ward - 3 Φεβρουαρίου 2014

Με φιλικούς χαιρετισμούς από τις ψυχές του σταθμού αυτού, είμαι ο Ματθαίος. Το ξεχείλισμα της ευγνωμοσύνης για το μήνυμα «του αποστόλου Ματθαίου» ξεσήκωσε εορτασμούς εδώ. Πάντοτε τιμούμε το θείο δικαίωμα κάθε ψυχής να πιστεύει σε αυτό που θέλει, και χαιρόμαστε στην επιλογή να ενστερνίζεστε τις αλήθειες που σας διατυπώνονται. Πόσο μάλλον όταν με την επαναλαμβανόμενη διαβεβαίωσή μας για το ότι γνωρίζετε σε επίπεδο ψυχής τι είναι αλήθεια και τι όχι, οι προσωπικές σας εμπειρίες μετασχηματίζονται σε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις για τη γνώση της ψυχής σας, και φθάνουν στη συνειδητή σας επίγνωση.

Φέτος, πολύ περισσότερο από πέρσυ, είναι η πρώτη χρονιά της ελευθερίας της Γης από το πέπλο του σκότους, και η εισερχόμενη αλλά και παραγόμενη ενέργεια επάνω στον πλανήτη κατά τη χρονιά αυτή θα παράγει τόσο άφθονο φως, που οι ψυχές θα υπερπηδήσουν μέσα στη συνειδητότητα και στην πνευματική ανάπτυξη, με αποτελέσματα εκθετικά για όλο τον κόσμο σας. Καθώς το φως θα αυξάνεται, θα αυξάνονται και τα επίπεδα της δόνησης των ορυκτών, των φυτικών και των ζωικών σας βασιλείων. Η συνειδητότητα κάθε μορφής επάνω στον πλανήτη δύναται να επεκταθεί με τη συνεχιζόμενη ανάληψη της Γης, και μόνο τα ανθρώπινα όντα που την κατοικούν είναι αυτά που θα μπορούν να επιλέξουν εάν θα ακολουθήσουν την εξυψωτική αυτήν ανάδευση ή αν θα της αντισταθούν.

Οι διαχωριστικοί παράγοντες των πιο σοβαρών ζητημάτων που επηρεάζουν την κοινωνία σας θα συνεχίσουν μέχρι το φως ν’ απογίνει τόσο δυνατό, ώστε οι ακραίες τοποθετήσεις να μη μπορούν πια να αποτρέπουν τα εποικοδομητικά βήματα προς τις ειρηνικές διευθετήσεις. Οι ορθολογικές συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και αυτές που θα ξεκινήσουν, ίσως να βρεθούν από καιρό σε καιρό σε τέλμα, όμως θα αποκτήσουν ορμή γενικά, και αυτό που αποκαλείτε «κοινή λογική», και που ακόμη δε σας χαρακτηρίζει όλους, θα ξεπροβάλει τελικά σε καταστάσεις που προς στιγμή είναι στάσιμες ή ασταθείς.

Γίνεται πολύς λόγος περί φόβου για τρομοκρατικές ενέργειες στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο Σότσι, και αυτό είναι άσκοπο – ο φόβος όχι μόνο είναι πάντοτε άσκοπος, αλλά είναι και αντιδημιουργικός γιατί δημιουργεί αρνητικότητα στη Γη η οποία καλείται μετά να την αντιμετωπίσει. Η Συμπαντική οικογένεια στα σκάφη και επάνω στο έδαφος βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία για τυχόν ενεργά ή πιθανά «θερμά σημεία», και σε συμφωνία με ό,τι επιθυμεί η Γη, έχουν την εξουσιοδότηση να προλάβουν τυχόν σοβαρές τρομοκρατικές ενέργειες. Περιστασιακές μικρής κλίμακας ενέργειες που θα οδηγήσουν σε τραυματισμούς ή θάνατο, και σύμφωνα με το πώς γίνεται σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, θα αφορούν θέματα πρόνοιας λόγω εκπλήρωσης των συμβολαίων των ψυχών που εμπλέκονται.

Θα θέλαμε επίσης να σας καθησυχάσουμε για την κατάσταση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Φουκοσίμα. Η τεχνολογία που κατέχουν τα διαστημικά σκάφη που περιτριγυρίζουν τον πλανήτη διαλύει την τοξικότητα στο ραδιενεργό έδαφος και το νερό, και τα επιμελή τους πληρώματα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προλάβουν περαιτέρω καταστροφή από τους αντιδραστήρες που εκφυλίζονται. Αυτό που συμβαίνει στις εγκαταστάσεις αυτές αποτελεί έναν σοβαρό λόγο για να σας πείσει να παύσετε τέτοιου είδους ενεργειακές πηγές παντού επάνω στον πλανήτη, και να βοηθήσετε κατά πολύ τη Γη να θεραπευτεί, απαρνούμενοι την πυρηνική ενέργεια και τα ορυκτά καύσιμα, προωθώντας αντίστοιχα τις ανανεώσιμες και ελεύθερες πηγές ενέργειας.

Οι ασυνήθεις καταιγίδες, οι υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες που σπάνε ρεκόρ, οι πλημμύρες, η ξηρασία, οι φωτιές στα δάση, οι σεισμοί και οι ηφαιστειακές εκρήξεις εξαγνίζουν το εσωτερικό της Γης, την επιφάνεια και την ατμόσφαιρα, οδηγώντας σε ένα πιο μέτριο κλίμα παγκοσμίως.

Μας έχουνε επίσης ζητήσει να σχολιάσουμε δύο μεγάλες κηλίδες επάνω στο φεγγάρι. Βασικά, τίποτε δεν υπάρχει επάνω στη σελήνη – αυτές δεν είναι παρά σκιές μεγάλων διαστημοπλοίων, που μπορεί να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται ανάλογα με την κινητικότητα που υπάρχει. Η ύπαρξή τους πείθει τους ανθρώπους της Γης πως όχι μόνο δε βρίσκονται κοντά τους άλλοι πολιτισμοί, αλλά και το ότι βρίσκονται εκεί με ειρηνικούς σκοπούς θα πρέπει να ενθαρρύνει τον κόσμο έτσι, ώστε να μην υπάρξει μαζική υστερία και ψυχολογικό σοκ.

Έχουμε λοιπόν, το μήνυμα του τελευταίου μήνα να προκαλεί πολύ περισσότερες αποκρίσεις και ερωτήσεις από κάθε άλλο διαθέσιμο μήνυμα κατά τα τελευταία δέκα χρόνια, και είναι πρέπων τώρα να μιλήσω για τον εαυτό μου μόνο. Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ εκ μέρους της μητέρας μου – ετούτη είναι η πρώτη φορά που απεστάλησαν από τους αναγνώστες μόνο θετικές αποκρίσεις, και ούτε μία με πνεύμα κακίας. Ανυπομονώ να αρχίσω να απαντώ σε ερωτήσεις που θα προσφέρουν μεγάλη δόση διορατικότητας μέσα στις ζωές σας, αλλά και στη ζωή αυτού του σύμπαντος. Πάρα πολλοί έχετε ρωτήσει για τη βιβλική ζωή μου και άλλα θέματα σχετικά, που θα δείτε ότι σας αφορούν όλους, και έτσι θα συμπεριλάβουμε κάποια εδώ, και τα υπόλοιπα σε επόμενο μήνυμα.

Εάν δεν υπήρξε Μυστικός Δείπνος, τότε τι είναι το Άγιο Δισκοπότηρο; Η ιστορία του μυστικού δείπνου ενέπνευσε άτομα που έψαξαν για το ποτήρι που περιείχε το αίμα του Ιησού, αντικείμενο που θεωρείται ως το αγιότερο και με την περισσότερη δύναμη από οτιδήποτε άλλο επάνω στη Γη. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο τέτοιο αντικείμενο, αλλά όντως υπάρχει κάτι άγιο που είναι ισχυρότερο από οτιδήποτε άλλο επάνω στη Γη – το Άγιο Δισκοπότηρο είναι η ψυχή. Τίποτε μέσα στο σύμπαν αυτό δεν είναι ισχυρότερο από την ενέργεια της αγάπης και του φωτός των ψυχών!

Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι ο Ιησούς θα επέστρεφε ως το ίδιο άτομο που ήταν 2000 χρόνια πριν, μήπως όμως έχει μετενσαρκωθεί ξανά επάνω στη Γη; Όχι, αλλά το απόσταγμα της αγάπης και του φωτός του Ιησού βρίσκεται πάντοτε επάνω στη Γη και παντού αλλού μέσα στο σύμπαν αυτό.

Επειδή η άχρονη συνέχεια, όπου πολλαπλές πολυδιάστατες ζωές συμβαίνουν ταυτόχρονα με το καθετί να επηρεάζει όλα τα άλλα, είναι μια νεφελώδης έννοια και σχεδόν αδύνατη να την κατανοήσετε, η μετενσάρκωση είναι η πλησιέστερη έννοια με την οποία μπορούν να περιγράψουν οι αγγελιοφόροι του φωτός τη διαδικασία αυτή ώστε να ταιριάζει στον γραμμικό σας χρόνο. Δε σημαίνει όμως ότι ο Αϊνστάιν, λόγου χάρη, μετενσαρκώνεται σε αυτό ή το άλλο άτομο, και θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι αληθινά συμβαίνει.

Η κάθε μία από τις άπειρες ζωές μέσα στο στερέωμα είναι μοναδική, ανεξάρτητη, απαραβίαστα αιώνια ύπαρξη και ταυτόχρονα ενεργειακά διασυνδεδεμένη με όλες τις άλλες. Η Απαρχή κάθε ζωής συνέβη τη στιγμή που ο Δημιουργός ξέσπασε προβάλλοντας εμπρός την αγάπη-φως Εαυτό Του – “το big bang”- και όλα όσα υπάρχουν, συν-δημιουργήθηκαν από τις ψυχές χρησιμοποιώντας την ενέργεια του Δημιουργού για να δώσουν κίνηση και μορφή στις ιδέες τους.

Ας πούμε, ότι η Ψυχή Α θέλει να ενσαρκωθεί για πρώτη φορά. Αφού καταγράψει τις ιδέες της μέσα σ’ ένα συμβόλαιο ψυχής, έρχεται σε συμφωνία – το αποκαλούμε προγεννητικό συμβόλαιο – με άλλες ψυχές που θέλουν να μοιραστούν τη ζωή. Σχεδιάζει μετά και συν-δημιουργεί ένα σώμα για την προσωπικότητά της το οποίο να ταιριάζει σε όσα θέλει να βιώσει ως θνητός. Έτσι, η Ψυχή Α γίνεται συσσωρευτική ενώ εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός αιώνιος εαυτός της, και μοιράζεται όλη της τη γνώση με την ψυχή της νέας προσωπικότητας που δημιούργησε. Ο όρος συσσωρευτική αποδίδεται στην Ψυχή Α επειδή αυτή εγκαινίασε τη φυσική ζωή μιας άλλης ψυχής, όμως όπως θα δείτε, αυτό αποτελεί το ξεκίνημα μια συσσωρευτικής εμπειρίας.

Ας αποκαλέσουμε αυτή την πρώτη προσωπικότητα Ψυχή Β. Όλα τα χαρακτηριστικά της Ψυχής Β με τα οποία προικίστηκε από την Ψυχή Α και όλες οι εμπειρίες διαμέσου της ζωής της – εξυπνάδα, ταλέντα, τύπος σώματος και χαρακτηριστικά, προσωπικότητα, ιδέες, σχέσεις, εκπαίδευση, συνήθειες, σχέδια, κατορθώματα, απογοητεύσεις, χτυποκάρδια, χαρές, αμφιβολίες, αποτυχίες, ενδιαφέροντα, φόβοι – προστίθενται στη «βάση δεδομένων» της Ψυχής Α με κάθε βίωμά τους από την Ψυχή Β, και όλα τους διατηρούνται από την Ψυχή Β όταν πεθαίνει το σώμα της.

Όταν η Ψυχή Α θέλει να επιχειρήσει μια φυσική ζωή διαφορετικού τύπου, διαβαίνει μέσω της ίδιας διαδικασίας. Τώρα πλέον δεν έχει μόνο τη δική της αρχική γνώση, αλλά επίσης και τις εμπειρίες της ζωής από την Ψυχή Β, τις οποίες και θα μοιραστεί με τη δεύτερή της προσωπικότητα. Όταν η Ψυχή Β θελήσει να θέσει σε κίνηση τις δικές της ιδέες, ξανακάνει νέο συμβόλαιο ζωής και αυτή κοκ. Παραμένει σα μια μοναδική ψυχή-εαυτός, όπως η Ψυχή Α, και μοιράζεται τη γνώση, που μάζεψε λόγω προσωπικής της εμπειρίας, μαζί και με όση της χαρίστηκε από την Ψυχή Α, με την ψυχή της πρώτης προσωπικότητας που δημιουργεί.

Οι Ψυχές Α και Β αυξάνουν σε εμπειρίες, γνώση και σοφία με κάθε τους προσωπικότητα, η καθεμία εκ των οποίων είναι μια μοναδική, ανεξάρτητη, και απαραβίαστα αιώνια ψυχή. Και η σύνθεση που προκύπτει είναι ένα ενεργειακό πεδίο ποικιλομορφίας, διασυνδεδεμένων ζωών που ωριμάζουν με νέες προσωπικότητες, όπου κι αν βρίσκονται αυτές μέσα στο σύμπαν. Οι ψυχές επιλέγουν συμβόλαια παροχής για να γεμίσουν κενά ή να ενδυναμώσουν περιοχές συσσωρευτικής εμπειρίας ώστε να εξισορροπήσουν όλες τους τις ζωές, και έτσι προκύπτει μια ολοένα αυξανόμενη αποθήκη συνειδητότητας η οποία βρίσκεται στη διάθεση όλων των ψυχών μέσα στο γενεαλογικό δέντρο.

Η Εξέλιξη προκύπτει με τη διαρκή πρόσβαση των προσωπικοτήτων στην αποθήκη αυτή, και γι’ αυτό δεν πρόκειται για μια μάθηση εκ νέου, παρά για μια διαδικασία αυτό-ανακάλυψης, ενθύμησης αυτών που είναι ήδη γνωστά σε επίπεδο ψυχής από Την Απαρχή. Και όπως ζείτε εσείς τη στιγμή αυτή, έτσι κάνουν και όλα τα όντα που θεωρείτε παρελθούσες ή μελλοντικές ζωές σας – εσείς και όλες αυτές οι μοναδικές ψυχές ζείτε μέσα στο ΤΩΡΑ της συνέχειας.

Από τις ζωές μου σε πολιτισμούς των τριών διαστάσεων, ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να προσπαθείς να καταλάβεις κάτι για το οποίο δεν υπάρχει συνειδητό πλαίσιο αναφοράς, και η επεξήγησή μου ίσως να έχει προσθέσει σύγχυση παρά διασάφηση σε ό,τι αφορά τις πολλαπλές πολυδιάστατες ζωές. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να γνωρίζετε ότι όλα όσα περιέγραψα συμβαίνουν απλά και άγια, όπως και εσείς κάποια μέρα θα ανακαλύψετε μόνοι σας – ξανά!

Εάν δε συνέβησαν η Σταύρωση και η Ανάσταση, τότε τι φύση είχαν οι συναναστροφές με τον Ιησού οι οποίες έκαναν τους ακολούθους του να διαδώσουν το λόγο του τόσο άφοβα και με ενθουσιασμό; Μπορώ να μιλήσω με σιγουριά μόνο για μένα. Ποτέ δεν υπήρξε κάποιο θέμα γύρω από φόβο, παρά μόνο ενθουσιασμός, γιατί ήξερα από την καρδιά μου πως ο Ιησούς πάντοτε μιλούσε με την αλήθεια και το έκανε με πάρα πολλή αγάπη, και όπως είπα και στο τελευταίο μου μήνυμα, είχα και εγώ πολλές ευκαιρίες να μιλήσω σε κόσμο για τα διδάγματά του. Ωστόσο, βάση όσων έμαθα –θυμήθηκα- αφότου έζησα στις βιβλικές ημέρες, η αδιάλλακτη έμφαση που έδωσε η Καθολική Εκκλησία στη δική τους εκδοχή για τη ζωή του Ιησού, το θάνατο και την ανάστασή του, αποτελούν το λόγο της πλατιάς διάδοσης του Χριστιανισμού.

Μπορείτε να μας εξηγήσετε γιατί κάποια κανάλια λένε ότι η σταύρωση έγινε και άλλα όχι; Μπορώ να προσφέρω πιθανές εκδοχές γι’ αυτή την ασυμφωνία, μια εκ των οποίων λέει ότι η σταύρωση τελέστηκε σε έναν παράλληλο κόσμο. Τα άτομα προωθούν ενέργεια προς κατευθύνσεις τις οποίες συλλογίζονται, και όταν έρχεται η στιγμή να αποφασίσουν, οι συνειδητοί τους εαυτοί προχωρούν προς την κατεύθυνση που έχουν επιλέξει. Η δυνατή όμως ενέργεια που έχει επενδυθεί προς το μονοπάτι που δεν έχει ακολουθηθεί δε γίνεται να σταματήσει και συνεχίζει να ρέει προς την κατεύθυνση αυτή, υλοποιώντας στην πορεία της λογικές καταστάσεις σύμφωνες με αυτά που τα άτομα συλλογίζονταν, πριν πάρουν την απόφασή τους.

Στην περίπτωση της σταύρωσης, και καθώς οι ακόλουθοι του Ιησού αύξαναν σε αριθμό, οι άρχοντες της πολιτείας και της εκκλησίας ανησυχούσαν ολοένα και περισσότερο για τις διδαχές του οι οποίες απειλούσαν την επιρροή που είχαν επάνω στις μάζες. Κάποιοι από τους άρχοντες προτιμούσαν να διώξουν τον Ιησού έξω από τη χώρα, αντί να πάρουν το ρίσκο να τον κάνουν μάρτυρα σκοτώνοντάς τον, ενώ άλλοι ήθελαν να τον σκοτώσουν. Έτσι ωθήθηκε ενέργεια και προς τις δύο κατευθύνσεις και η ενέργεια εκείνη που επικεντρώνονταν στη σταύρωση συνέβαλε σε αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα σε έναν παράλληλο κόσμο. Καθώς όμως οι κόσμοι αυτοί συνυπάρχουν μέσα στο συνεχές του χρόνου, όπως ακριβώς κάνουν οι κόσμοι με τα πεπραγμένα γεγονότα τους και δεν υπάρχουν ετικέτες για να διαχωρίσεις τον έναν από τον άλλον, κάποιες από τις πηγές που εκπέμπουν πληροφορίες μπορεί να αναφέρονται σε γεγονότα ενός άλλου παράλληλου κόσμου.

Άλλη εκδοχή αφορά πιθανό ολόγραμμα της σταύρωσης και της ανάστασης, που πιθανόν να σχεδίασαν ο Ιησούς και η Μαρία ή άλλοι κοντά σ’ αυτούς, και το οποίο προβλήθηκε στη Γη. Η απάνθρωπη μορφή της τιμωρίας ικανοποίησε τους αιμοδιψείς που ζούσαν την εποχή εκείνη και η σταύρωση έδωσε ελπίδα σ’ εκείνους που διψούσαν ν’ ανακουφιστούν από τη δριμύτητα της ζωής.

Μια εκδοχή ακόμη έχει να κάνει με τη δύναμη του μυαλού. Εάν τα κανάλια – αποδέκτες είναι μια εγκυρότερη περιγραφή γιατί όλοι σας είσαστε κανάλια ενέργειας – πιστεύουν ακλόνητα στη σταύρωση και την ανάσταση, οι αντιλήψεις τους μπορεί να υπερκαλύψουν τις πληροφορίες των εκπομπών που λαμβάνουν. Η δύναμη του μυαλού επηρεάζει την κάθε στιγμή της ζωής κάποιου – αυτό στο οποίο κάποιος πιστεύει αποτελεί και την πραγματικότητά του, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ μπορεί αυτή να διαφέρει από τα γεγονότα.

Είπες πως όταν ήσουνα ο απόστολος Ματθαίος δε γνώριζες συνειδητά για τα άλλα πράγματα στα οποία αναφέρεσαι στο μήνυμα αυτό. Γιατί δεν τα γνώριζες; Πώς έμαθες γι’ αυτά; Ας συγκρίνουμε τι γνώριζα συνειδητά στη ζωή εκείνη με όλες τις μνήμες από την αποθήκη του μυαλού σας – εάν όλες εκείνες οι μνήμες πλημμύριζαν μέσα στο μυαλό σας ταυτόχρονα, θα το κατακλύζατε. Το ίδιο θα συνέβαινε εάν πλημμύριζε μέσα στη τότε μου συνείδηση η συνδυαστική γνώση όλων των προσωπικοτήτων μου.

Εγώ – εμείς – θα μπορούσατε να πείτε ότι έχουμε μια «αυξανόμενη βιβλιοθήκη αναφοράς», όπου είναι διαθέσιμη όλη η πληροφορία όποτε επιλέξουμε να την επισκεφτούμε. Η εξάσκηση της επιλογής αυτής είναι η αυτό-ανακάλυψη που ανέφερα, η ενθύμηση δηλαδή όσων ήδη γνωρίζει η ψυχή, και επειδή η κάθε τέτοια ανακάλυψη συνοδεύεται από μια ισχυρότατη αίσθηση «δικαίου», δίχως να υπάρχει το παραμικρό ίχνος αμφιβολίας, γνωρίζεις με όλο σου το είναι πως αδιαμφισβήτητα είναι και αληθινή.

Παρότι αυτό είναι ακριβώς ό,τι συμβαίνει με όλους – σε επίπεδο ψυχής όλοι κατέχουν την πλήρη γνώση Της Απαρχής – η ενθύμηση είναι ευκολότερη για τα άτομα των ανεπτυγμένων πολιτισμών και αυτών που βρίσκονται μέσα σε πνευματικούς κόσμους, όπου τα σώματα δεν επιβαρύνονται από την πυκνότητα των χαμηλότερων δονήσεων. Ειδικά στους πολιτισμούς με συνειδητότητα τρίτης πυκνότητας, η πυκνότητα του σώματος εμποδίζει τη συνειδητότητα όσων γνωρίζει η ψυχή.

Μιλάς εκ μέρους ψυχών από το σταθμό αυτό επειδή είναι δικές σου προσωπικότητές; Κάποιες από τις πολλές χιλιάδες ψυχές που είναι εδώ είναι και δικές μου προσωπικότητες, οι περισσότερες όμως όχι. Η «διασύνδεσή» μας σε τούτο το σταθμό αφορά εξελικτικό στάδιο. Πριν από μερικά χρόνια είχα μιλήσει γι’ αυτό σε κάποιο μου μήνυμα:

Το ‘Σταθμός’ όπως το χρησιμοποιούμε δε συσχετίζεται με κάποιο συγκεκριμένο ‘χώρο’ ή πολιτισμό, αλλά είναι το επίπεδο της πνευματικής ανάπτυξης την οποία έχει πετύχει μια ψυχή, άσχετα από τη συμπαντική της καταγωγή και τον αριθμό των ζωών που έχει βιώσει. Όταν μιλώ για τις ‘ψυχές από το σταθμό αυτό’, αναφέρομαι σε μία όμοια ομάδα της οποίας η πνευματική διαύγεια έχει εξελιχθεί και εναρμονίζεται με την άνευ αποδοχής αγάπη και τη συνειδητότητα της Μοναδικότητας των Όλων. Θα μπορούσε να αποκαλεστεί ‘ομαδική νόηση’ ή ‘συλλογικές ψυχές’ εξαιτίας της διαφώτισης που μοιράζονται, όμως κατά μια μεγαλύτερη έννοια, είναι μια μνεία αμέτρητων προσωπικοτήτων εαυτών-ψυχών μέσα σε μια «υψηλότερη ψυχή». [19/20 Ιανουαρίου 2009]

Ο διορισμός ίσως να μην είναι η σωστή λέξη για το πώς απέγινες ο ομιλητής των άλλων ψυχών από όπου βρίσκεσαι, όμως πώς την πήρες τη θέση αυτή; Εάν ήταν ομιλητής κάποια άλλη ψυχή, θα ήτανε οι πληροφορίες της ακριβώς ίδιες με τις δικές σου; Η λέξη ‘επιλογή’ είναι σωστότερη από το ‘διορισμός’, και δεν είναι θέμα ψηφίσματος ‘υποψηφίων’, αλλά μια ομόφωνη σκέψη του ότι ορισμένες ψυχές μπορούν να εκφράσουν καλύτερα κάποιες πλευρές της ομαδικής γνώσης.

Δεν είμαι ο μόνος που μιλάει εκ μέρους όλων μας. Μεταδίδω μόνο στη μητέρα μου μηνύματα για την ομάδα αυτή, και οι άλλοι στέλνουν πληροφορίες στους αντίστοιχους δικούς τους αποδέκτες. Ετούτο το επίπεδο διέπεται μόνο από την αλήθεια, και έτσι δεν υπάρχει διαφωνία σε ό,τι εκπέμπει ο οποιοσδήποτε από εμάς. Εντούτοις, δε στέλνουμε ακριβώς την ίδια πληροφόρηση. Είναι θέμα διαφορετικοτήτων των συλλογικών μας εμπειριών. Για παράδειγμα, πολλές προσωπικότητες από τον Κρύωνα κατέχουν εκτενέστερη επιστημονική επιδεξιότητα μέσα στο σύμπαν από πολλές άλλες ψυχικές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μου, οι οποίες την έχουν σε μικρότερο βαθμό. Άλλος παράγοντας είναι το λεξιλόγιο του αποδέκτη μας. Η μητέρα μου δεν έχει εκπαιδευτεί επάνω στις επιστήμες, γι’ αυτό και δεν ξέρει τις λέξεις που θα χρειαζόμουνα για να μιλήσω για θέματα μιας τέτοιας φύσης.

Σε γνώριζαν άλλες ψυχές εκεί που είσαι τώρα όταν ήσουν ο απόστολος Ματθαίος, ή μήπως δε γνωρίζετε ο ένας για τις προσωπικότητες του άλλου; Γνωρίζουμε για τις προσωπικότητες των άλλων οι οποίες είναι ξακουστές σε συμπαντικό επίπεδο, και αυτές είναι σχετικά λίγες. Συλλογικά οι προσωπικότητές μας απαριθμούν νούμερα που δε μπορείτε να τα φανταστείτε, με πολλές μορφές και εμφανίσεις, συμπεριλαμβάνοντας και ζώα, κάτι που είναι αντίστοιχα ασύλληπτο για το συνειδητό μυαλό σας.

Κάποιες από τις εδώ ψυχές είχαν προσωπικότητες που έζησαν κατά την περίοδο εκείνη της ιστορίας σας, θα με γνώριζαν όμως μονάχα εάν οι ζωές μας συναντιόντουσαν. Η τιμημένη φιλία μου με τον Ιησού και η ικανοποιητική εμπειρία μου ως δάσκαλος έκαναν τη ζωή μου ως Ματθαίος πολύ ευχάριστη, σε σχέση όμως με τις άπειρες ζωές μέσα στο σύμπαν αυτό, αυτή δεν ήταν καθόλου αξιόλογη. Απέγινε γνωστή επάνω στη Γη πολλούς αιώνες αργότερα, όταν την εκτίναξαν εκτός κλίμακας εξαιτίας των σημειώσεων στο ημερολόγιό μου, οι οποίες οδήγησαν στον «απόστολο Ματθαίο».

Εντούτοις, τώρα οι ψυχές εδώ και οι προσωπικότητές τους μπορούν να μάθουν για τη ζωή μου εκείνη λόγω του μηνύματός μου – οι πληροφορίες που εκπέμπει κάποιος γίνονται μέρος της ομαδικής γνώσης που προστίθεται στην αποθήκη στην οποία έχουν προσπέλαση όλοι μέσα στα γενεαλογικά μας δέντρα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως η ζωή του Ματθαίου αποκτάει μεγαλύτερη σημαντικότητα από ό,τι είχε πριν – αυτό που είναι σημαντικό είναι η διάθεση τώρα της αλήθειας γι’ αυτήν, αντί των όσων αναφέρονται μόνο μέσα στη Βίβλο. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όταν προβάλει η αλήθεια για οποιεσδήποτε ψυχές οι ζωές των οποίων έχουν διαστρεβλωθεί ή έχουν αδίκως δυσφημιστεί, καθώς και αυτών των οποίων οι κακοήθεις πράξεις έρχονται στο φως.

Μιλώντας σας λίγο για άλλες μου προσωπικότητες, διαφορετικές από αυτήν του «βιβλικού» Ματθαίου, απαντώ σε κάποιες άλλες ερωτήσεις των αναγνωστών. Όχι, συνδυαστικά οι ζωές μου δε μου επιτρέπουν να γνωρίζω συνειδητά ή σε επίπεδο ψυχής κάθε γεγονός και κάθε άτομο επάνω στη Γη ή τα πάντα για το μέλλον του κόσμου σας. Όπως και οι άλλες ψυχές εδώ, βλέπω «το σύνολο», και κανένας μας δε γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και όλες τις περιστάσεις κάθε ψυχής εκεί. Αυτό το γνωρίζει μόνο ο Θεός, γιατί Αυτός είναι όλες τους, και η γνώση Του αυξάνει διαρκώς με τον κάθε έναν από τους άπειρους αριθμούς των αλλαγών που συμβαίνουν συνεχώς.

Παρόλα αυτά, έχουμε πηγές πληροφόρησης επιπρόσθετες με τις ζωές μας, και ο Θεός είναι μία απ’ αυτές. Παρατηρούμε την ορμή της δραστηριότητας μέσα στο ενεργειακό πεδίο των πιθανοτήτων της Γης. Επικοινωνούμε με άτομα μέσα στο Νιρβάνα τα οποία επιτηρούν τον πλανήτη, με ψυχές από άλλους σταθμούς όπως αυτόν, και με μέλη εξελιγμένων πολιτισμών, και μπορούμε να κοιτάξουμε μέσα στη συλλογική συνειδητότητα της Γης και τη συσσωρευτική συνειδητότητα του σύμπαντος.

Έτσι λοιπόν εγώ, ως η πρώτη προσωπικότητα του Αρχάγγελου Μιχαήλ μέσα στο σύμπαν αυτό, «πήγα εφοδιασμένος», θα μπορούσατε να πείτε, και γεννήθηκα μέσα σε έναν πνευματικά εξελιγμένο πολιτισμό, και αυτός που μου είχανε διαλέξει ζει σε έναν εξαίρετο υδάτινο κόσμο στο πιο απόμακρο από εσάς άκρο του Γαλαξία σας. Οι προσωπικότητές μου που έζησαν επάνω στη Γη ήτανε αρκετές κατά τα τελευταία 100.000 χρόνια περίπου, βάση του δικού σας χρόνου, όλες όμως οι προηγούμενες ζωές μου, και αρκετές κατά τη διάρκεια αυτών των χιλιετιών, ήτανε στον Σείριο, τις Πλειάδες και άλλα μέρη αυτού του γαλαξία και άλλων.

Έχοντας ζήσει μέσα στην αρχαιότητα μου δόθηκε η ευκαιρία να πάρω μια γεύση από τα διαπλαστικά στάδια του παραδείσου της Γης, που τότε ήταν γνωστή ως Τέρρα ή Σαν, και να παρακολουθήσω την ένταση της Γαίας μέσα στους αιώνες όταν το πλανητικό της σώμα στροβιλίζονταν σπειροειδώς από την αρχική της Πέμπτη διάσταση καταλήγοντας τελικά βαθιά μέσα στη λάσπη της Τρίτης. Έγινα μάρτυρας στις βαθμιαίες προσπάθειες των ισχυρότερων πολιτισμών να μεταλλάσουν το DNA των ασθενέστερων πολιτισμών αφήνοντάς το μόνο με δύο έλικες, και του αρχαίους πολιτισμούς της Γης να χάνουν την ευκαιρία της αστρικής ευθυγράμμισης για να αναληφθούν έξω από την Τρίτη πυκνότητα. Κάποιες από τις προσωπικότητές μου έζησαν επάνω στον πλανήτη κατά τους μακρόχρονους εκείνους σκοτεινούς καιρούς, και μία από αυτές ήταν παρούσα όταν χάθηκε όλη η ζωή λόγω του ότι η Γαία θέλησε να απαλλάξει από το σώμα της όλη την αρνητικότητα για να μην χαθεί. Γνωρίζω για κείνους τους καιρούς όχι μόνο μέσω της πολύ στενής προοπτικής των προσωπικοτήτων μου, αλλά και λόγω της πληροφόρησης που βρίσκεται μέσα στη συμπαντική συσσωρευτική συνειδητότητα. Την πληροφόρηση αυτή την έχετε και εσείς σε επίπεδο ψυχής, και ενδεχομένως αυτή να περιλαμβάνει και κάποιες ή και περισσότερες από τις δικές σας ζωές.

Ως ένας από τους υψηλά ισταμένους σχεδιαστές της συμπαντικής επιτροπής για το κύριο σχέδιο που αφορά την Χρυσή Εποχή της Γης, μπορώ να σας δώσω από πρώτο χέρι πληροφορίες γι’ αυτήν και να σας πω επίσης πως λόγω της ανάκλησης της συμφωνίας μερικών ψυχών να συμμαχήσουν με τις δυνάμεις του φωτός, η πρόοδος της κοινωνίας σας καθυστέρησε για μια δεκαετία. Η επιτροπή γνωρίζει για την ψυχή που επέλεξε η Γαία να έρθει στη Γη και να ενσαρκωθεί ως ο Μπαράκ Ομπάμα, και επειδή τον παρακολουθούμε στα χρόνια του εκεί, ξέρουμε ότι δεν παρέκλινε από την αφοσίωσή του στην υπηρεσία του φωτός, όπως επίσης ξέρουμε και για τους ισχυρούς εχθρούς που έχει μέσα και πέρα από την κυβέρνηση.

Κάποιες από τις προσωπικότητές μου σε θέσεις επιρροής, όπως ιστάμενοι σε ομοσπονδίες που βοηθούσαν πολιτισμούς που ήθελαν να αναληφθούν έξω από το σκότος, κατάφεραν αξιοθαύμαστους στόχους, άλλες πάλι λιγότερα. Κάποιες προσωπικότητές μου ήταν τεχνίτες, νομοθέτες, σύμβουλοι, γιατροί, αγρότες, διευθυντές, μουσικοί, έμποροι, δάσκαλοι ή πλανόδιοι πωλητές με διαφόρων βαθμών κατορθώματα και κύρος. Άλλες ήταν σε στόλους αναγνώρισης, και οι πολύ λίγες που ήταν πολεμιστές απαίτησαν ήσυχες ζωές, συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτές κάποιες με σοβαρές νοητικές παθήσεις, ώστε να επιτραπεί η ανάκαμψη της συσσωρευτικής ψυχοσύνθεσης. Έχω βιώσει ζωές με υγεία και μακροβιότητα, χαρούμενες ζωές σε αγαπημένες οικογένειες, πιστούς φίλους, αγώνες που διακρίθηκαν και ευημερία όπως επίσης και πολύ σύντομες ζωές, φυλάκιση, πτώχευση, αρρώστια, προδοσία, αποτυχία, μοναξιά και απομόνωση. Εν συντομία, έχω μια πολύ μεγάλη ποικιλία βιωμάτων αποκτημένων κατά τη διάρκεια πάρα πολύ καιρού, όπως έχετε και εσείς. Πώς το ξέρω αυτό; Γιατί διαβάζετε το μήνυμα αυτό. Ακολουθείτε τη διαίσθησή σας ψάχνοντας πνευματική διαφώτιση και ακόμη περισσότερη αυτογνωσία.

Κάθε προσωπικότητα τιμάται ισότιμα από τις συσσωρευτικές ψυχές, που δε μετράνε κανέναν μέσω του πλούτου, της δύναμης ή της δόξας του, αλλά μέσω του πόσο κοντά τον έφερε η ελεύθερη βούλησή του στην προσκόλληση των επιλογών του βάση του συμβολαίου της ψυχής του. Άσχετα με το πού μπορεί να βρίσκονται οι προσωπικότητες μέσα σε αυτό το σύμπαν, τα συμβόλαιά τους είναι σχεδιασμένα να ισορροπήσουν τη συσσωρευτική εμπειρία, γιατί σκοπός κάθε ψυχής είναι να διατηρήσει τις υψηλές της δονήσεις με ισορροπία. Όλοι μας σε ετούτον το σταθμό είμαστε σαν εσάς και κάθε άλλη ψυχή – όλοι μας βαδίζουμε τα αντίστοιχα μονοπάτια μας προς την κοινή μας μοίρα, που είναι η επανένωσή μας με τον Θεό. Και όπως έχει πει Αυτός, μόνο όταν συμβεί αυτό θα ξέρει και Κείνος τι έρχεται μετά.

Η αμέριστη αγάπη και ο θαυμασμός μας για τις υπηρεσίες σας προς το φως στη Γη και τους εαυτούς των ψυχών σας είναι πάντοτε μαζί σας, καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας εμπρός.

______________________________________

LOVE and PEACE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Μετάφραση: Con Tanidis


< previous message | next message >


Share |