Home > Ελληνικά > Matthew Ward - January 4, 2012

Matthew Ward January 4, 2012

προοπτικές για την κατάσταση του κόσμου, η σημασία του φωτός στα σώματα, αλλαγές στη Νιρβάνα, αναχώρηση των ψυχών, άλλες εξελίξεις αυτή τη χρονιά, όχι πολεμικές συρράξεις με το Ιράν ή τη Β. Κορέα, το νομοσχέδιο των Η.Π.Α για την άμυνα, η πρόσφατη ιστορία των ιλουμινάτι στις Η.Π.Α., ο πρόεδρος Barack Obama.


1. Είμαι ο Μάθιου, με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές που είναι στην παρούσα κατάσταση. Σ’αυτές τις λίγες πρώτες μέρες του νέου σας έτους, βλέπουμε ότι οι ποταμοί ενέργειας των περισσοτέρων ανθρώπων κινούνται αργά – για κάποιους αυτό μπορεί να υποδηλώνει αναστεναγμούς ικανοποίησης, τώρα που οι προετοιμασίες των διακοπών και οι γιορτές τελείωσαν, και για άλλους μπορεί να υποδηλώνει την υποχώρηση της θλίψης η οποία εντείνεται κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής εποχής των εορτών και των οικογενειακών συγκεντρώσεων. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, υπάρχει η επιστροφή στο ρυθμό των συνηθισμένων ευθυνών και ενδιαφερόντων της ζωής.

2. Όμως, από άλλες περιοχές, ποταμοί ενέργειας ξεχύνονται προς τα εμπρός, με σταθερά αυξανόμενη σπουδαιότητα. Αυτές οι κινήσεις αντανακλούν, αντίστοιχα, τη σκόπιμη δραστηριότητα των δυνάμεων του φωτός και την αλλοφροσύνη των δυνάμεων του σκότους, οι οποίες σιγά σιγά χάνουν την προστασία των παραδοσιακών οχυρών τους.

3. Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού σας δεν έχει ιδέα για αυτές τις ενέργειες. Θεωρούν ότι ο κόσμος σας είναι ταραχώδης και οι σκέψεις τους ποικίλλουν από απελπισία έως συγκρατημένη αισιοδοξία για τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες εξελίξεις. Οι απόψεις των περισσοτέρων επηρεάζονται σημαντικά από τους αναλυτές σας – άτομα που θεωρούνται αυθεντίες στην οικονομία, στα εθνικά ζητήματα, στις διεθνείς σχέσεις, στη στρατιωτική ετοιμότητα, στις εκλογικές διαδικασίες ή στα θρησκευτικά ζητήματα – οι προβλέψεις των οποίων για το μέλλον, βασίζονται στην καταγεγραμμένη ιστορία. Τίποτε στην ιστορία σας δν έχει σχέση με αυτό που συμβαίνει σήμερα.

4. Επομένως, ούτε ο κόσμος ούτε οι αναλυτές έχουν την κατάλληλη γνώση για να υπολογίσουν τι πρόκειται να έρθει, την έκταση και την ταχύτητα των αλλαγών σε αυτήν την άνευ προηγουμένου ιστορική εποχή του σύμπαντος που συνεχίζει να εξελίσσεται. Δεν ξέρουν αυτά που γνωρίζετε εσείς: στο τέλος αυτού του μαγικού έτους 2012, η Γη θα βρίσκεται στα πρόθυρα της τέταρτης διάστασης, όπου τίποτα με τις χαμηλές δονήσεις του σκότους δεν θα μπορεί να εισχωρήσει.

5. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι επόμενοι μήνες θα είναι μια πρόκληση γα τους εργάτες του φωτός. Εσείς (οι εργάτες του φωτός) θα αντιμετωπίσετε τη σύγχυση και τις ανησυχίες των άλλων καθώς οι μνημειώδης αλλαγές θα έρχονται η μα μετά την άλλη, χωρίς να περιμένουν αυτούς που δε θέλουν να τις αφομοιώσουν και να προσαρμοστούν. Ως φωτεινά παραδείγματα, απλά με το να ΕΙΣΤΕ ο εαυτός σας, θα μεταδίδετε μια αίσθηση ηρεμίας και αυτοπεποίθησης στους ανθρώπους γύρω σας και αυτοί που ενδιαφέρονται να ακούσουν όσα γνωρίζετε θα μπορούν να μοιραστούν την αγαλλίασή σας για όσα διαπνέονται.

6. Ακόμα, κάποιοι στις τάξεις των εργατών του φωτός αμφιβάλλουν πως οτιδήποτε σας έχουμε πει ότι θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, μπορούν να γίνουν. Αν και αυτό είναι μια απογοήτευση για μας και τα άλλα Φωτεινά Όντα που επίσης έχουν πει ότι η Χρυσή Εποχή της Γης είναι επικείμενη-καταλαβαίνουμε. Ακόμα σκέφτεστε με το γραμμικό χρόνο της τρίτης διάστασης και μόνο μέσα από αυτό το πλαίσιο μπορείτε να υπολογίσετε σε πόσο καιρό θα συμβούν οι εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας, όσον αφορά το πόσο θα είχαν διαρκέσει μέχρι τώρα.

7. Παρακαλώ αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει- στο παρελθόν! Και μην αμφιβάλλετε ούτε για μια στιγμή πως θα πραγματοποιηθούν όλα όσα πρέπει.

8. Είναι το πεπρωμένο της γης να αφήσει την Τρίτη διάσταση, όταν ένας συμπαντικός κύκλος θα ανοίξει ένα αστρικό παράθυρο, και μέχρι τότε κανένας με σκοτεινό μυαλό και καρδιά δε θα μείνει σε αυτό τον πλανήτη. Αυτό μπορεί να φαίνεται υπερβολικά σκληρό, καθώς κάποια αυθαίρετη διαδικασία κριτικής απλά θα τους περιορίσει, αλλά δεν είναι έτσι. Υπάρχουν άτομα που έχουν συγκεντρώσει περιουσίες με ανέντιμο τρόπο, κέρδισαν δύναμη ανηλεώς, και επίμονα αρνήθηκαν το φως που συνεχώς τους παρέχεται, έτσι τόσο οι ψυχές όσο και τα σώματά τους «θα πληρώσουν το τίμημα», θα μπορούσαμε να πούμε.

9. Είναι το φως, που μέσα σε ένα σώμα μετατρέπει την ανθρακική δομή του κυττάρου σε κρυσταλλική και διευκολύνει το σώμα να ζήσει με τις υψηλές δονήσεις των ενεργειακών πεδίων πέρα από την Τρίτη διάσταση. Στην αρχαιότητα, δυνατοί πολιτισμοί, σκοτεινοί στην ψυχή, σκόπιμα άλλαξαν το DNA πιο αδύναμων πολιτισμών ώστε να μειώσουν την ευφυΐα τους και την πνευματική τους διαύγεια. Αυτό όμως επηρέασε και τα σώματά τους- δηλαδή τα κύτταρα κρυσταλλικής δομής υποβαθμίστηκαν σε κύτταρα ανθρακικής δομής και έγιναν επιρρεπή σε κάθε μορφής ασθένεια και ένα πολύ μικρότερο μέσο όρο ζωής, από ότι σε πολύ παλαιότερες ιστορικές εποχές.

10. Η έγχυση του φωτός που διευκόλυνε τη Γη να επιζήσει από τις ωδίνες του θανάτου περίπου 70 χρόνια πριν, έρχεται τώρα να αποκαταστήσει το «κλεμμένο DNA», σε άτομα δεκτικά στο φως και όχι σε όλους. Ένα σώμα χωρίς καθόλου άλλο φως εκτός από τη σπίθα που είναι η ζωή του δεν μπορεί να ζήσει με τις υψηλές δονήσεις που θα κυριαρχήσουν στη Γη – θα πεθάνει από οποιαδήποτε από τις γνωστές αιτίες που προκαλούν το θάνατο στους κατοίκους της Γης. Κάποια από τα πρόσωπα που βλέπετε στην TV και έχουν επιρροή είναι κλώνοι ανθρώπων που έχουν πεθάνει. Σώματα με ένα κάποιο μικρό ποσοστό φωτός πέρα από τη σπίθα, θα ζήσουν λίγο περισσότερο, αλλά και αυτά σύντομα θα εξαντληθούν καθώς οι δονήσεις θα γίνονται όλο και πιο ισχυρές, όσο η Γη θα πλησιάζει στο κατώφλι της τέταρτης διάστασης.

11. Το τι συμβαίνει στις ψυχές που ενσαρκώθηκαν σε αυτά τα σώματα για να τους υπηρετήσουν σε αυτή τη ζωή είναι ένα άλλο ζήτημα. Εφ’ όσον η Νιρβάνα είναι ο πνευματικός κόσμος της Γης, η δια βίου καταγραφή ενέργειας των ατόμων που επέλεξαν σκοτεινούς τρόπους, αυτόματα τους ελκύει προς μια αντίστοιχη ενέργεια στα χαμηλότερα ευέλικτα στρώματα της Νιρβάνα. Τα πιο σκοτεινά όντα έχουν πάει σε μια μικροσκοπική σφαίρα κοντά στο φεγγάρι σας – αυτό που κάποιες θρησκείες αποκαλούν κόλαση – όπου η διάσταση ταιριάζει με τη ζωή των ψυχών. Επειδή φοβούνται το φως, μόνο μια αιχμή φωτός διαχέεται συνεχώς προς αυτούς. Εάν το δεχτούν, μετακινούνται προς το χαμηλότερο στρώμα της Νιρβάνα όπου το φως είναι δυνατότερο και αν επιλέξουν να το δεχτούν, θα ανέβουν στο πρώτο σκαλοπάτι στη σκάλα της ευφυΐας και της πνευματικής διαύγειας. Και ούτω καθεξής.

12. Όμως η Νιρβάνα ανεβαίνει μαζί με τους φωτεινούς κατοίκους της και σύντομα εκείνα τα χαμηλά στρώματα και εκείνη η σφαίρα μικροσκοπικής πυκνότητας δε θα χρειάζονται πια σαν τμήμα του πνευματικού σας κόσμου. Με τη θεία χάρη στις ψυχές που είναι σε αυτά τα χαμηλά επίπεδα θα δοθούν εξαιρετικές ευκαιρίες για να απορροφήσουν φως και να ενσωματωθούν σε πολιτισμούς ανάλογους με το επίπεδο φωτός που κάθε ψυχή μπορεί να δεχτεί. Οι ψυχές στη μικροσκοπική σφαίρα θα μεταφερθούν ενεργητικά, σε μέρη αντίστοιχης διάστασης που είναι οι πνευματικοί κόσμοι πολιτισμών χαμηλής διάστασης. Αφού η σφαίρα απαλλαγεί από τους τη διάσταση των πρώην κατοίκων της, μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο ή να εξαϋλωθεί.

13. Κάποιες ψυχές – ίσως δισεκατομμύρια – που ΔΕΝ έχουν σκοτεινή ροπή, επίσης θα φύγουν τους επόμενους μήνες. Κάποιοι, με συμβόλαια ψυχής, επέλεξαν να συμμετέχουν ενεργά στα μεταβατικά επίπεδα κατά την ανάληψη της Γης και να κοιτάξουν από τη Νιρβάνα, όλο το πανόραμα της ένδοξης εισόδου της Γης στην τέταρτη διάσταση. Άλλοι ενσαρκώθηκαν για να εκμεταλλευτούν αυτή τη μοναδική ευκαιρία να πετύχουν την ισορροπία συμπληρώνοντας καρμικά μαθήματα τρίτης διάστασης, και όταν θα έχει γίνει αυτό, πρόθυμα θα φύγουν για να αρχίσουν την πνευματική ζωή σαν Ανώτεροι Εαυτοί.

14. Άλλοι πάλι, πολλά εκατομμύρια, θα ζητήσουν τροποποίηση στα συμβόλαια ζωής τους έτσι ώστε η παρούσα ζωή τους να τελειώσει νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προβλεφθεί. Το αίτημα τους θα ικανοποιηθεί, ώστε να τελειώσουν τα βάσανα που υπερβαίνουν αυτό που είχαν επιλέξει να ζήσουν και να ελαττωθεί έτσι η αρνητική ενέργεια στον πλανήτη που προκαλούν αυτά τους τα βάσανα. Αυτοί θα ακτινοβολούν φως στον πλανήτη από τη Νιρβάνα, όπου θα λαμβάνουν τιμές για την ολοκλήρωση του συμβολαίου και θα συνεχίσουν την πρόοδο τους για την εξέλιξη της ψυχής.

15. Πολλοί, των οποίων οι θρησκευτικές ή επιστημονικές πεποιθήσεις είναι η βάση της ζωής τους θα επιλέξουν να πεθάνουν παρά να αποδεχθούν τις επερχόμενες αλήθειες που διαφέρουν ριζικά από ότι είχαν διδαχθεί. Άνθρωποι των οποίων ο πλούτος προήλθε με τα παλαιά συστήματα μπορεί να φοβηθούν τόσο πολύ ότι θα χάσουν τα πάντα, όταν θα καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία, ώστε θα φύγουν πριν καταλάβουν ότι τα νέα συστήματα θα λειτουργούν ομαλά και δίκαια υπό την διακυβέρνηση έμπειρων ανθρώπων με ηθική και πνευματική ακεραιότητα.

16. Δεν θα υπάρξει μαζική έξοδος, αλλά κατά τη διάρκεια του έτους όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα πεθαίνουν σε σχέση με πριν, και είναι πιθανό ότι ανάμεσά τους θα είναι και μέλη της οικογένειας σας, φίλοι, σύντροφοι ή γείτονες. Εάν σας είναι ιδιαίτερα αγαπητοί παρηγορηθείτε με τη σκέψη ότι στο μονοπάτι της Ανάληψης από την τέταρτη στην Πέμπτη διάσταση θα υπάρχουν ευχάριστες φυσικές επανασυνδέσεις ανάμεσα στις ψυχές του πλανήτη και σε αυτές της Νιρβάνα.

17. Έτσι είμαστε βέβαιοι ότι όλο το σκοτάδι στον πλανήτη θα έχει φύγει σε ένα χρόνο από τώρα: οι άνθρωποι που τότε θα είναι ακόμα στη Γη, θα γεμίσουν με φως, θα ενωθούν με ειρήνη και αμοιβαίο σεβασμό και θα ζουν αρμονικά με τη φύση.

18. Η επί τόπου και εξωγήινη βοήθεια από τα μέλη της συμπαντικής μας οικογένειας είναι ένας άλλος παράγοντας που θα διευκολύνει τις δραματικές αλλαγές να ολοκληρωθούν πολύ γρήγορα. Τόσο οι δικές τους όσο και οι δικές σας τεχνολογίες τις οποίες οι Ιλουμινάτι κρατούσαν καλά κρυμμένες, θα περιορίσουν κάθε μορφής μόλυνση, θα επιταχύνουν την περιβαλλοντική ανόρθωση, θα παράγουν μια αφθονία θρεπτικών τροφών, θα σταματήσουν τις ασθένειες, θα μετριάσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα σε όλη την υδρόγειο, θα εισάγουν νέες μορφές ενέργειας, μεταφορικών μέσων, οικοδομικών υλικών και θεραπευτικών μέσων. Κανένα από αυτά τα πλεονεκτήματα δε θα φτάσει στο αποκορύφωμά του αυτή τη χρονιά – από τη στιγμή που θα ζείτε στη Χρυσή Εποχή θα συνεχίσετε να βελτιώνετε τις ικανότητες συνείδησης και έκφρασης – αλλά από σήμερα και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, η πρόοδος σε ό,τι αναφέρθηκε πιο πριν θα σας καταπλήξει.

19. Επειδή το προπύργιο ελέγχου των Ιλουμινάτι βρίσκεται από καιρό στις Η.Π.Α., όλες οι οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις που συμβαίνουν εκεί είναι σημαντικές για τον υπόλοιπο κόσμο σας. Οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες εικάζουν το τι θα κάνει η κυβέρνηση των Η.Π.Α. σε σχέση με το Ιράν και τη Β. Κορέα, έτσι σας λέμε πως θα ειπωθούν πολλά αλλά δε θα κλιμακωθούν οι πολεμικές συγκρούσεις.

20. Επίσης υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στο τι συμβαίνει στο κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, ποιος θα πάρει το χρίσμα για την υποψηφιότητα, ποιος θα νικήσει στις προεδρικές εκλογές, και τι θα συμβεί με την οικονομία της χώρας τους επόμενους μήνες. Μέχρι το Νοέμβριο θα έχουν συμβεί τόσα πολλά σε όλο τον κόσμο ώστε το τρέχον πολιτικό σενάριο στις Η.Π.Α. θα είναι τόσο ασήμαντο όσο και ένας κόκκος άμμου σε ανεμοστρόβιλο. Η οικονομία θα σταθεροποιηθεί σε όλη την υδρόγειο.

21. Μερικοί αμφιβάλλουν πως ο Μπαράκ Ομπάμα είναι το ιδιαίτερα εξελιγμένο φωτεινό όν για το οποίο σας έχουμε πληροφορήσει, τόσο εμείς όσο και άλλοι αγγελιαφόροι σε υψηλά κέντρα. Θεωρείται πως ακολουθεί τα βήματα των Ιλουμινάτι. Θα δείτε και μόνοι σας την αλήθεια των όσων έχουμε πει αλλά καθώς ο ρόλος του στον κόσμο σας είναι υψίστης σημασίας θα μιλήσουμε για τη θέση του έναντι της ημερήσιας διάταξης των Ιλουμινάτι.

22. Πρώτον, η μητέρα μου κατακλύζεται με ηλεκτρονικά μηνύματα από ανθρώπους που εκφράζουν τις σοβαρές τους ανησυχίες για το δυσοίωνο νομοσχέδιο για την Άμυνα, για αυτό και εμείς θα αναφερθούμε σε αυτό το ζήτημα. Ο Ομπάμα υπέγραψε το Νομοσχέδιο, όχι επειδή το υπερασπίζεται αλλά επειδή ξέρει ότι θα ισχύσει για τόσο λίγο διάστημα, ώστε θα εφαρμοστεί ελάχιστα ή και καθόλου.

23. Έχουμε αναφέρει σε αρκετά μηνύματα πως όλοι οι ενεργοί ή οι υπό ψήφιση νόμοι, σε οποιαδήποτε χώρα, που σχεδιάστηκαν με σκοτεινούς σκοπούς θα πληγούν. Η εκμηδένιση όλων των άδικων και επιζήμιων νόμων, κανονισμών και πολιτικών, το σταμάτημα όλων των επιβλαβών συστημάτων και πρακτικών είναι αναπόσπαστες πτυχές της προσπάθειας να καθαρίσουμε το δρόμο για τη Χρυσή Εποχή της Γης.

24. Τώρα λοιπόν, κάποια στιγμή ο Ομπάμα ειχε την αφοσιωμένη υποστήριξη ορισμένω ατόμων μιας από τις δύο φατρίες μέσα στην ομάδα Rockefeller των Ιλουμινάτι. Για να δώσουμε και κάποια ιστορικά στοιχεία εδώ το όνομα Ιλουμινάτι, που σημαίνει «πεφωτισμένος», έχει τις ρίζες του στα τέλη του 18ου αιώνα, αλλά η σκοτεινότητα που ενέπνευσε τα πρώτα μέλη έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Απλά, εκείνη η μικρή σπείρα των Ευρωπαίων ονόμασαν τους εαυτούς τους έτσι όπως πίστευαν ότι τους άξιζε και με τον καιρό το όνομα Ιλουμινάτι έγινε η «ομπρέλλα» για πολλές ανόμοιες οργανώσεις ή ομάδες των οποίων τα διαδοχικά μέλη το φιλτράριζαν ή το διαμόρφωναν.

25. Σύμφωνα με το σκοπό των Ιλουμινάτι να πετυχαίνουν ανώτερες θέσεις, επέκτειναν την επιρροή τους στο «Νέο κόσμο». Τα μέλη τους στην Ευρώπη, έγιναν γνωστά σαν ομάδα Ρότσιλντ και οι άλλοι στις αποικίες, σαν ομάδα Ροκφέλερ. Οι δύο ομάδες συνεργάστηκαν για να κυριαρχήσουν πάνω στις χώρες οικονομικά και πολιτικά και μέσα σε μόνο λίγες δεκαετίες μετά την ανεξαρτησία των Η.Π.Α. από τη Βρετανική κυριαρχία, οι Ιλουμινάτι είχαν αποκτήσει σταθερή πρόσβαση στην εκκολαπτόμενη κυβέρνηση. Από εκεί και πέρα έγιναν η «σιωπηλή κυβέρνηση» αυτού του έθνους – δεν ήταν όλοι οι πρόεδροι μέλη τους, αλλά αυτοί που ήταν, κατάφεραν να ελέγξουν το ισχυρότατο Κογκρέσο.

26. Αφού ο εγωισμός, η απληστία και η σφοδρή επιθυμία για υπερκέρδη κατέστρεψε τη συνεκτικότητα των δύο ομάδων, και οι δύο συνέχισαν την επιδίωξη του ίδιου στόχου για παγκόσμια κυριαρχία και αυτή η κοινή αναζήτηση οδήγησε σε αιματηρές μάχες για την υπεροχή. Τελικά αυτά τα ίδια χαρακτηριστικά που προκάλεσαν το ρήγμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, δημιούργησαν διαμάχες και μέσα στις ίδιες τις ομάδες. Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα την έχθρα και μάχες για κυριαρχία πάνω στην αντίθετη φατρία της ίδιας ομάδας. Όταν ξέσπασαν οι διαμάχες μέσα στις φατρίες, διασπάστηκαν σε μικρότερες ομάδες.

27. Όπου και αν έχουν την έδρα τους, ανατολικά ή δυτικά του Ατλαντικού Ωκεανού, οι φατρίες των ομάδων και οι διασπασμένες ομάδες των φατριών επιχειρούν σε όλο τον κόσμο και το όνομα Ιλουμινάτι αναφέρεται σε όλους αυτούς. Δεν αναφέρονται στους εαυτούς τους με αυτό το όνομα, δεν υπάρχει μητρώο μελών και το μόνο σημείο συμφωνίας είναι να κυριαρχήσουν στον κόσμο με όποιο μέσο απαιτείται.

28. Συνεχίζοντας, μία από τις διασπασμένες ομάδες της φατρίας Ροκφέλερ, ήταν αποφασισμένη να βγάλει τη Χίλαρι Κλίντον, Πρόεδρο των Η.Π.Α. Φυσικά, μια άλλη διασπασμένη ομάδα αντιτάχθηκε και καθώς εξερευνούσαν τις προοπτικές με το ενδεχόμενο να γίνει η επιλογή του λαού, αποφάσισαν ότι ο Ομπάμα ήταν ο καλύτερος. Ναι, οι εκλογές χειραγωγούνται εδώ και περίπου 200 χρόνια, αλλά μετά το σχίσμα στο στρατόπεδο των Ροκφέλερ, και οι δύο φατρίες και αργότερα οι διασπασμένες τους ομάδες έχουν βάλει χέρι στη νοθεία. Μετά την κατακραυγή, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε νικητή των εκλογών του 2004 τον Τζορτζ Μπους, η δημοτικότητα των υποψηφίων έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν στις πρώτες εκλογές του 2007- οι άνθρωποι έπρεπε να συνεχίσουν να πιστεύουν πως οι φωνές τους και οι ψήφοι τους ήταν υπολογίσιμες.

29. Χωρίς την υποστήριξη οποιουδήποτε Ιλουμινάτι, ο Ομπάμα δε θα μπορούσε να πάρει το χρίσμα των δημοκρατικών, το βασικό πρώτο βήμα για την εκλογή του ως πρόεδρος. Αυτό το ήξεραν οι κύριοι αρμόδιοι για το σχεδιασμό της Χρυσής εποχής της Γης. Η ψυχή που ενσαρκώθηκε ως Μπαράκ Ομπάμα, οι ψυχές που θα τον υποστήριζαν πολλά χρόνια αργότερα, και όλοι εσείς που φωνάξατε για να συμμετάσχετε στη διαδικασία Ανάληψης της Γης το ξέρατε αυτό επίσης, αλλά κανείς δε θυμάται.

30. Ήταν επίσης γνωστό πως η διάχυση του φωτός στη Γη θα ενίσχυε τη συλλογική συνεκτικότητα και την πνευματική διαύγεια. Αυτό θα έκανε τους ανθρώπους να εστιάσουν την προσοχή τους στο τέλος των πολέμων, της αδικίας, της απάτης, της διαφθοράς, της φτώχειας και της τυραννίας, όλα από τα οποία έχουν διαπραχθεί, διαιωνισθεί ή υποβοηθηθεί από τους Ιλουμινάτι.

31. Εάν ο γραμμικός χρόνος κυριαρχούσε σε όλο το σύμπαν και όχι μόνο στη γη, τίποτε από όσα γνωρίζαμε εκ των προτέρων δε θα είχε υπάρξει και κανένας λεπτομερής σχεδιασμός δε θα είχε υπάρξει. Στο διηνεκές, όπου το παρελθόν το παρόν και το μέλλον , είναι ΤΩΡΑ και όλες οι ζωές συμβαίνουν ταυτόχρονα, το Ανώτατο Συμβούλιο του σύμπαντος μπόρεσε να φτιάξει το βασικό σχέδιο και να στήσει τις βάσεις για τη Χρυσή Εποχή της Γης.

32. Το σχέδιο απαιτεί να πάρει ο Ομπάμα την αρχηγία της χώρας του και να αρχίσει ευρύτατες ριζικές αλλαγές, χωρίς να εμποδίζεται, κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων σταδίων της ζωής στην Τρίτη διάσταση. Αντί αυτού πρέπει να αντιμετωπίσει και τις φατρίες των Ιλουμινάτι και τις διασπασμένες τους ομάδες. Ήταν λογικό να υπάρξουν σοβαρές διαφωνίες αμέσως μόλις κέρδισε τις εκλογές και οι υποστηρικτές του ξεδίπλωσαν όλη την ατζέντα τους. Πριν την πρώτη του μέρα στο γραφείο, όλοι όσοι ήταν ενάντιοι στο χρίσμα του, όλοι όσοι τον είχαν εκλέξει, αλλά και οι υπεύθυνοι του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων, τον θεωρούσαν ως τον απόλυτο εχθρό. Η μάντρα των υποψηφίων για το χρίσμα εκείνου του κόμματος – κάνει τον Ομπάμα πρόεδρο μιας θητείας – προήλθε από τους Ιλουμινάτι.

33. Η οικογένεια του Ομπάμα περιβάλλεται από την προστασία του φωτός του Χριστού και αρκετές δολοφονικές απόπειρες εναντίον του έχουν αποτύχει. Έτσι τα μέλη των Ιλουμινάτι στο Κογκρέσο και όλοι όσοι αυτοί ελέγχουν με δωροδοκία, θανατικές απειλές ή εκβιασμό, τον πολεμούν με νύχια και δόντια. Κάποιες από τις μεταρρυθμίσεις που οραματίστηκε για τη χώρα του και τον κόσμο είναι υπό κατάρρευση και άλλες δεν έχουν δει ακόμα το φως της ημέρας.

34. Τι πήγε στραβά; Γιατί το Ανώτατο Συμβούλιο του σύμπαντος δεν ήξερε ότι αυτό θα συνέβαινε; Στην κορυφή των Ιλουμινάτι, υπήρχαν πολλές ψυχές τις οποίες το συμβούλιο εμπιστευόταν, πως θα επιστρέψουν στις δυνάμεις του φωτός αφού παίξουν το «σκοτεινό» τους ρόλο, έτσι ώστε ένας μεγάλος αριθμός ψυχών θα μπορούσε να ολοκληρώσει το κάρμα της τρίτης διάστασης, όμως αιχμαλωτίστηκαν από τη δύναμή τους, περιστρέφονται στο σκοτάδι και αρνήθηκαν να τιμήσουν το συμβόλαιο τους – συμβόλαιο ψυχής. Αν και το βαθύτατα εδραιωμένο, παγκόσμιο δίκτυό τους έχει ξεριζωθεί, το Κογκρέσο των Η.Π.Α. είναι ένας από τους λίγους τελευταίους θύλακες επιρροής τους.

35. Αγαπάμε όλες τις ψυχές χωρίς όρους και δεν κρίνουμε κανέναν, και είμαστε απολιτικοί, για να χρησιμοποιήσουμε τις λέξεις σας. Επομένως δεν είναι εύκολο να μιλάμε για θέματα που από τη φύση τους είναι πολιτικά διχαστικά, αλλά πρέπει. Όμως, πως θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε συνειδητά και πνευματικά για να ακολουθήσετε με τη φυσική σας παρουσία τη γη σε υψηλότερες διαστάσεις, αν δεν αναφέρουμε ότι έχει τελειώσει οτιδήποτε θεωρείτε σατανικό και πως όλα αυτά ξεπήδησαν από άτομα με σκοτεινή ροπή που βρίσκονται σε καίριες θέσεις, σε φορείς λήψης αποφάσεων ή από άλλους, που τους ελέγχουν πίσω από τη σκηνή;

36. Πρέπει να ξέρετε γιατί ο κόσμος σας έγινε κοιτώνας διαφθοράς, απάτης και αιματοχυσίας, γιατί η Γη έφτασε σχεδόν στο σημείο του θανάτου και ζήτησε βοήθεια, γιατί άλλοι πολιτισμοί ήρθαν να τη σώσουν, γιατί η Χρυσή εποχή σχεδιάστηκε. Όλα αυτά έγιναν γιατί εσείς είστε αυτοί που είστε!

37. Οι αγαπημένοι μας αδελφοί και αδελφές περιμένουν ανυπόμονα και με έξαψη αυτό το δυναμικό έτος, όταν αλήθειες και αλλαγές θα συμβούν. Περιβάλλεσθε από αόρατους βοηθούς, επίσης άλλες Φωτεινές ψυχές σε όλο το σύμπαν σας κατακλύζουν με Αγάπη και Σεβασμό – ποτέ άλλοτε, σ’αυτό το Σύμπαν δεν έχει υπάρξει κάτι τόσο σπουδαίο όσο ο κόσμος που εσείς συν-δημιουργείτε.

ΑΓΑΠΗ και ΕΙΡΗΝΗ
Suzanne Ward

Email: suzy@matthewbooks.com
Website: The Matthew Books
Μεταφραστής: Θώμη


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.
Share |