Home > Ελληνικά > Matthew Ward - December 31, 2009

Matthew Ward - December 31, 2009

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

"Αγαπητοί Jean και Lou, γνωρίζουμε πολύ καλά την πιθανότητα επιθέσεων και εκδικητικών απεργιών καθώς η δυαδικότητα βγαίνει προς τα έξω. Υποστηρίζουμε δυνατά την ιδέα σας για μαζική προσευχή, διαλογισμό, σκέψεις και προθέσεις να ενισχύσουμε την Μέση Ανατολή με Αγάπη ώστε το σκοτάδι να μετατραπεί σε Φως.

Από την στιγμή που αυτός είναι ο κόσμος σας και είσαστε εκεί να προσφέρετε για την απελευθέρωση αυτών των ψυχών που κάνουνε ότι μπορούνε για να κρατήσουν την ισχύ τους, το έργο των ανθρώπων του Φώτος είναι το κλειδί για μια ειρηνική λύση.

Ότι και να γίνει σε αυτή την περιοχή, δεν θα είναι μαζική η καταστροφή. Αν και μερικοί θάνατοι και ζημιές δεν θα μπορέσουν να αποφευχθούν σε αυτό το διάστημα, προς τιμήν της επιθυμίας της Γης, ο Θεός έχει επιτρέψει σε κοντινούς πολιτισμούς να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία τους για να αποτρέψουνε την ολική καταστροφή της ζωής και της περιουσίας.

Αυτό πρέπει να μαθευτεί για να μειωθεί ο φόβος που οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να περάσουν στους ανθρώπους. Ο φόβος είναι το καύσιμο τους και το όπλο τους, η Αγάπη είναι το καύσιμο και το όπλο των ανθρώπων του Φώτος." - Matthew Ward, December 30, 2009


Όπως μπαίνουμε σε μια καινούργια δεκαετία η οποία μας υπόσχεται ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας, η τωρινή κατάσταση απειλείται από διάφορες δυσκολίες που πρέπει να λυθούν ειρηνικά και για το καλό μας ώστε να μπορέσουμε να κινηθούμε όλοι προς μια γρήγορη μελλοντική Χρυσή Εποχή Ειρήνης, Αγάπης και Αρμονίας στην Γη.

Η Μέση Ανατολή αποτελεί το μεγάλο πλήγμα των ημερών μας, αυτή η μάχη για να βρεθεί μια δίκαιη ειρηνική λύση ανάμα στους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους και επίσης με το όλο και πιο βίαιο καθεστώς στο Ιράν.

Κυρίως όμως φαίνετε ότι οι διεθνείς προσπάθειες για να αποτρέψουνε το Ιράν από το να συνεισφέρει στην ατομική ενέργεια μπορεί τελικά να καταλήξουν σε στρατιωτική παρέμβαση, με καταστροφικές συνέπιες.

Το βαθύ μίσος που κυριαρχεί στην Μέση Ανατολή από το 1948, έτος ιδρύσεως του Ισραήλ, είναι τώρα καλά ριζωμένο στις καρδιές και στο μυαλό πολλών ψυχών, δημιουργώντας σκοτεινές σκεπτομορφές που εκμεταλλεύονται από άρρωστες δυνάμεις για να αυξηθεί το μίσος και ο φόβος που επικρατούν.

Αυτός ο ψυχικός στρόβιλος επηρεάζει την Ζωή πάνω στην Γη και μόνο μια αρκετά δυνατή πνευματική ενέργεια θα μπορέσει να χτυπήσει την ρίζα αυτού του φαινομένου, το οποίο μας αποξενώνει από το να θεωρούμε τους εαυτούς μας κομμάτια της Πηγής. Πολλοί θα παραμείνουν σε αυτή την κατάσταση η οποία δεν θα επικρατήσει για πολύ χάρη στην πίεση της εξέλιξης προς μια αφύπνιση και υπενθύμιση του τι ήμαστε.

Σαν συν-δημιουργοί του πεπρωμένοι μας και γνώστες της θέλησης του Δημιουργού και του λόγου της ύπαρξης μας, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη να γιατρέψουμε αυτή την πληγή ώστε όλες οι ψυχές εγκλωβισμένες στην δυαδικότητα να απελευθερωθούν από το μίσος, τον φόβο και από την ολότητα.

Είναι στο χέρι μας σαν Μία Πνευματική Οικογένεια να κλείσουμε και να σφραγίσουμε με την ολική μας συνείδηση την πόρτα αυτή, που επιτρέπει σε αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις να τυραννάνε τις ψυχές των αδελφών μας στην Μέση Ανατολή και αλλού.

Για να μπορέσουνε να ασκήσουν την ελεύθερη βούληση τους θα πρέπει να κατανοήσουν στο επίπεδο της ψυχής ότι τους αγαπάμε και ας ήτανε οι επιλογές του παρελθόντος τους βαριές, ώστε να ακούσουν τα τραγούδια Αγάπης και Ειρήνης που προέρχονται από την ψυχή μας.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα από όλα να γιατρέψουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας από τις προκαταλήψεις προς τους ανθρώπους της Μέση Ανατολής μέχρι και τον γείτονα. Ιδού η ευθύνη μας. Μετά θα ζητήσουμε ταπεινά την βοήθεια από τους πολλούς συμμάχους από τια άλλες διαστάσεις και όχι μόνο για’ να κατευθύνουμε το Φως και την Αγάπη ακριβώς εκεί που χρειάζεται ώστε να κλείσει η συμβολική πόρτα που αναφέραμε πριν λίγο. Έτσι θα ανοίξουμε τις καρδιές και τις ψυχές όλων των ανθρώπων για να ξεκινήσουν οι αλλαγές προς την Ειρήνη, την Αγάπη και την Αρμονία, διότι αυτή είναι η αποστολή μας εδώ και τώρα για το ύψιστο καλό όλον μας.
Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.