Home > > Matthew Ward - 12 Μαΐου 2013

Matthew Ward - 12 Μαΐου 2013

Με όλο αγάπη χαιρετισμούς από όλες τις ψυχές στον σταθμό αυτό, σας ομιλεί ο Ματθαίος. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο για σας να νιώσετε ενθουσιασμό που η Γη πέρασε στη τέταρτη πυκνότητα, όταν η βία έχει ακόμα μια σταθερή θέση στο κόσμο σας και αναρωτιέστε που είναι η Χρυσή Εποχή που σας υποσχέθηκαν.

Η Γη πέρασε το κατώφλι της Χρυσής Εποχής της, όταν μπήκε στο ασφαλές λιμάνι της τέταρτης πυκνότητας περίπου πριν από 6 μήνες, όμως αρκετοί από τους κατοίκους της που τη συνοδεύουν δεν έχουν φτάσει σε αυτή τη πυκνότητα σε πνευματική και συνειδησιακή αφύπνιση. Έτσι είναι κατανοητόαν νιώθετε αποθαρρυμένοι από αυτό που μοιάζει σαν πολύ μικρή πρόοδος προς έναν κόσμο ειρηνικό.

Ναι, έχουμε αναφέρει αυτά τα συναισθήματα και νωρίτερα, όπως και τώρα, αλλά ποτέ με κριτική διάθεση. Με κάθε ειλικρίνεια, θα μπορούσαμε να νιώθουμε το ίδιο, αν βλέπαμε μόνο αυτά που μπορείτε να δείτε, αλλά έχουμε το σημαντικό ατού του να μπορούμε να βλέπουμε τη Γη από το εξαιρετικά πλεονεκτικό σημείο όπου βρίσκεται.

Βλέπουμε τις εκπληκτικές διαφορές στον κόσμο σας σήμερα εν συγκρίσει με τις συνθήκες που επικρατούσαν στο ξεκίνημα της ανέλιξης τη Γης, μόνο 70τόσα χρόνια πριν. Βλέπουμε αρχαίες ενεργειακές πύλες να ξανανοίγουν και τα αφιχθέντα φωτεινά πλάσματα που μπαίνουν μέσα από αυτές να αγκυροβολούν σε όλον τον πλανήτη. Βλέπουμε τα μυριάδες ακτινοβόλα φώτα των ψυχών που αφυπνίζονται καθώς η Γη συνεχίζει να κινείται σε υψηλότερες δονήσεις και βλέπουμε όλες τις δόξες της Νέας Εποχής να ολοκληρώνονται..

Θα νιώθατε όχι μόνο κουράγιο αλλά και χαρά αν μπορούσατε να δείτε κι εσείς όλα τούτα, και ευχόμαστε να μπορούσατε! Όμως δεν μπορείτε, έτσι σας παρακαλούμε επιτρέψτε στη γνώση μας του τι έχει αποκαλυφθεί και του τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, να διαλύσει κάθε αποθάρρυνση που ίσως νιώθετε ώστε οι χαμηλές δονήσεις να μην κατεβάσουν την ένταση του φωτός μέσα σας. Η επιμονή σας στο να διατηρείτε το φως, είναι τόσο ζωτική τώρα όσο ήταν πάντα για την προσωπικότητα σας και την κοινωνία σας – είστε οι οδοδείκτες για τις μόλις αφυπνιζόμενες ψυχές που ξεκινούν την αναζήτηση τους.

Μα η επικράτηση της βίας δεν δείχνει ότι το σκοτάδι ακόμα έχει υπό τον έλεγχο του τη Γη? Εν συντομία αυτό είναι που κάποιοι αναγνώστες έγραψαν στη μητέρα μου και οι ανησυχίες τους είναι κοινές με πολλούς άλλους Εργάτες του Φωτός. Σαν διαβεβαιώνουμε , ότι το σκοτάδι που τυλιγόταν γύρω από τη Γη για χιλιετίες, έμεινε πίσω όταν η Γη βγήκε από την Τρίτη διάσταση.

Προκειμένου να εξηγήσουμε το γιατί συνεχίζεται η βία μολονότι ο πλανήτης ήδη βρίσκεται με ασφάλεια στην τέταρτη πυκνότητα, πρέπει να γυρίσουμε λίγο πίσω στο χρόνο, στο παρελθόν σας.

Παράλληλα με την ανάβαση της, η Γη στο μονοπάτι για τη Πέμπτη διάσταση, πέρασε μέσα από διάφορα ενεργειακά επίπεδα και πριν κάποιο καιρό έφτασε σε ένα επίπεδο όπου άρχισαν να μεγεθύνονται όλα τα χαρακτηριστικά και οι συμπεριφορές. Καθώς οι αντίθετες άκρες της δυαδικότητας εντείνονταν, αυξήθηκαν οι πράξεις που αντανακλούσαν τη καλύτερη ποιότητα της ανθρωπότητας, αλλά το ίδιο έγινε και με τις πράξεις που αντανακλούσαν τα χειρότερα χαρακτηριστικά της.
Η δυαδικότητα είναι στο ζενίθ της και όλοι αντιδρούν στην «μεγεθυμένη εσωτερική τους φωνή», - άτομα με τάσεις προς τη βία λοιπόν, ακολουθούν τις αυξημένες τους πλέον ανάγκες να συμπεριφερθούν βίαια.

Ωστόσο, δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Η ελεγχόμενη από τους Ιλλουμινάτι φράξια της CIA ενεργεί ακόμα τρομοκρατικά, πολλές φορές σε συνδυασμό με το προσωπικό επιβολής του νόμου, που άθελα του συνεργεί, αντί να συλλάβει τους υπεύθυνους δράστες. Επιπροσθέτως, για να χρησιμοποιήσουν τα λίγα άτομα που απέμειναν και που προγραμμάτισαν για να ελέγχουν νοητικά, η φράξια αυτή έχει μια λίστα με «πιθανούς» υπόπτους για να κατηγορηθούν για τις δικές της τρομοκρατικές ενέργειες. Κατασκευάζουν μια αξιόπιστη μυθολογία γύρω από επιλεγμένα γεγονότα σχετικά με αυτά τα συγκεκριμένα άτομα και ταΐζουν αυτήν την ιστορία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης..

Η βομβιστική επίθεση στο μαραθώνιο της Βοστόνης ήταν δικό τους έργο. Τα δύο αδέλφια που κατηγορήθηκαν δήθεν ως οι βομβιστές, ταίριαζαν πάρα πολύ στο προφίλ που αυτή η φράξια χρειαζόταν για αυτή τη περίπτωση. Είχαν μάθει σχετικά με το ενδιαφέρον αυτών των δύο νέων ανδρών για τη κατασκευή μιας απλής βόμβας, και «δένοντας» το με τις ριζοσπαστικές θρησκευτικές πεποιθήσεις των μεγαλύτερων αδελφών τους στη Τσετσενία και το Νταγκεστάν, δημιούργησαν υπόπτους που το κοινό θα έβρισκε πιστευτούς.

Είναι λυπηρό για εσάς και για εμάς, κάθε βίαιο περιστατικό είναι ακόμα μέρος της ζωής στη Γη. Είναι πράγματι τραγικά για όλους όσους βιώνουν τον χαμό πολυαγαπημένων προσώπων, ή υποφέρουν σοβαρούς τραυματισμούς. Ευχόμαστε με όλη μας την αφοσίωση, να γνώριζαν οι πενθούσες οικογένειες, ότι τα μέλη που έχασαν, τα καλωσόρισαν οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας τους που ήδη είχαν αποχωρήσει νωρίτερα, κατά την είσοδο τους στη Νιρβάνα, όπου η ζωή είναι γεμάτη με δραστηριότητα, ποικιλία και χαρμόσυνη συνείδηση ότι ο καθένας είναι μέρος της Ενότητας των Όλων.

Παρά τη κατασκευασμένη συγκάλυψη των επίσημων ΜΜΕ για τις «τρομοκρατικές δράσεις» και άλλα ειδεχθή εγκλήματα, η ενέργεια του φόβου διαλύεται. Σε ψυχικό επίπεδο όλοι γνωρίζουν ότι ο πλανήτης είναι εκατοντάδες φορές λιγότερο «τοξικός» από ότι ήταν λίγα χρόνια πριν, και καθώς τα ενεργειακά κύματα συνεχίζουν να κινούν τη Γη προς αυξανόμενα υψηλότερες δονήσεις, αυτή η γνώση έχει αρχίσει να ενσταλάσσεται στο συνειδητό. Πολλοί που προηγουμένως επηρεάζονταν βαθιά από την φοβοκάπηλη ενημέρωση, πλέον δεν είναι ευάλωτοι απ’ αυτήν.

Υπάρχουν επίσημες υποθέσεις και επίσης στρατηγικά τρομακτικές φήμες για το που θα μπορούσε να οδηγήσει ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας. Δεν θα υπάρχουν πια σε συνολική εξέλιξη διεθνείς πόλεμοι, ενώ προσπάθειες να γίνει χρήση πυρηνικών όπλων δεν πρόκειται να είναι επιτυχημένες. Εν τέλει, αυτοί που μάχονται για την ελευθερία στη Συρία θα νικήσουν και όπως σε άλλες χώρες όπου οι πολίτες εκδίωξαν δεσποτικούς ηγέτες, το έθνος θα περάσει μια περίοδο αναταραχής προτού επιτευχθεί κοινωνική και ηγετική σταθερότητα.

Η επίμονη επιθετικότητα του Ισραήλ είναι δουλειά των Σιωνιστών, - άλλο ένα από τα διάφορα γκρουπ των Ιλλουμινάτι – που εξυπηρετούν μόνο τα δικά τους επεκτατικά συμφέροντα. Εν αντιθέσει με αυτά που θέλουν να σας κάνουν να πιστεύετε, το Σιωνιστικό κίνημα δεν εκπροσωπεί την θέληση των Ισραηλιτών ή των Εβραίων, πουθενά στον κόσμο. Με τον καιρό, αυτό το κίνημα θα χάσει τα πλεονεκτήματα του ακόμα και με τους προηγουμένως πιστούς συμμάχους του, χάνοντας έτσι εντελώς την αξιοπιστία και την επιρροή του.

Είναι αληθές ότι σε πολλές ψυχές αρνούνται η νόμιμη ιατρική φροντίδα, εκπαίδευση, οικονομική και κοινωνική ισότητα, ενώ άδικοι νόμοι, μέθοδοι παρακολούθησης και άλλες πρακτικές, παραβιάζουν την ιδιωτική σας ζωή και καταστέλλουν την ελευθερία σας. Τα chemtrails (χημικά που ψεκάζονται εναέρια αφήνοντας ίχνη όπως των αεροσκαφών πίσω τους) ακόμα διασχίζουν τους ουρανούς σας σε κάποια μέρη, ενώ αλλού εξακολουθούν να μολύνονται ο αέρας, το νερό και τα εδάφη και το ίδιο συμβαίνει με την αποψίλωση των δασών σας και τη φριχτή μεταχείριση των ζώων στη ξηρά και στη θάλασσα

Οι κυβερνήσεις δεν μπορούν για πολύ ακόμα να αγνοούν τις απαιτήσεις για σημαντικές μεταρρυθμίσεις σε αυτές τις περιοχές και σε άλλα βλαβερά ζητήματα. Ευεργετικές αλλαγές προκύπτουν από τη δράση του κόσμου, ενώ τα λαϊκά κινήματα ανά τον κόσμο αυξάνουν με ραγδαίους ρυθμούς σε αριθμό και σε αποτελεσματικότητα. Θα δείτε ότι όλοι οι πολιτικοί νόμοι που ήδη υπάρχουν ή έχουν προταθεί, ή οι περιορισμοί, ή τα προϊόντα και τα συστήματα που επηρεάζουν δυσμενώς τη ζωή στη Γη, σταδιακά θα πληγούν,

Άτομα που συνεχίζουν το έργο των θετικών εξελίξεων αναφέρονται σε ανεξάρτητες εκδόσεις και σελίδες στο διαδίκτυο ενώ τηλεοπτικές συνεντεύξεις και ντοκιμαντέρ γίνονται όλο περισσότερο ενθαρρυντικά. Μια πρόσφατη τέτοια επαφή μετά από διεθνή αίτηση ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια ομάδα συναντήθηκε με εκπροσώπους των media ενώ μερικά πρώην μέλη του κογκρέσου μίλησαν για τις προσωπικές τους παρατηρήσεις και γνώση που προσέφεραν προφανείς αποδείξεις για την ύπαρξη ευφυούς εξωγήινης ζωής. [Πολιτική Ακρόαση για την Εξωγήινη αποκάλυψη (UFO) στοNational Press Club, Washington, DC, στις 29 Απριλίου].

Πριν καμιά δεκαετία, αυτή η ομάδα ήταν στο ίδιο μέρος για τον ίδιο σκοπό. Αυτή η σύντομη συνάντηση τους αγνοήθηκε ολοκληρωτικά από τον τύπο, για να μην αναφέρουμε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, και μολονότι το πρόσφατο πενθήμερο των επίσημων ακροάσεων δεν δημιούργησαν πρωτοσέλιδα παγκοσμίως, αναφέρθηκε σε μέρος του τύπου και δημοσιεύτηκαν ρεπορτάζ σε πολυάριθμούς ιστότοπους.

Όμως το μακράν μεγαλύτερης σπουδαιότητας αυτής της πενθήμερης ενημέρωσης ήταν ότι συνέβη.Το τελευταίο οχυρό των Ιλλουμινάτι στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει αδυνατίσει τόσο πολύ που δεν κατάφερε να την αποτρέψει. Οι κυβερνήσεις σας δεν μπορούν να συνεχίσουν επί μακρόν ακόμα να συγκαλύπτουν τη παρουσία της οικογένειας μας, όμως παρακαλώ μην περιμένετε να ανταλλάξουμε χειραψίες με όσους από εμάς ζουν ανάμεσα σας ή να χαιρετίσουμε τα πληρώματα εδάφους μας στη Γη, την επόμενη εβδομάδα. Μια επίσημη ανακοίνωση ότι υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί – ή μάλλον ότιπιθανώς να υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί, - θα ήταν ένα προσεκτικό πρώτο βήμα, και οι ηγέτες σας που έχουν εμπλακεί στον προγραμματισμό της αναγγελίας ακόμα διαφωνούν σχετικά με το Πότε θα είναι έτοιμος ο κόσμος να το ακούσει αυτό?

Αυτοί οι ηγέτες δεν ξέρουν ότι αυτή η απόφαση δεν είναι δική τους για να την πάρουν. Στην απέραντα μεγαλύτερη σοφία Του, ο Θεός θα ξέρει πότε θα δώσε το σινιάλο για το «Πάμε!» στο ανώτατο συμπαντικό συμβούλιο, και τότε μερικές από τις εκατοντάδες των πληρωμάτων που περικυκλώνουν το πλανήτη σα θα ενταχθούν μαζί σας. Θα προσθέσουν τις τεχνολογίες τους με εκείνες που ήδη ανέπτυξαν οι επιστήμονες σας πολλά χρόνια πριν, αλλά σφετερίστηκαν από τους Ιλλουμινάτι, και όταν πλέον δεν θα χρειάζεστε τη βοήθεια τους, αυτά τα μέλη της οικογένειας μας θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναφερθούμε σε άλλη μια ανησυχία που μοιράζεται ένας αριθμός εργατών του Φωτός. Όχι, το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει μαζικές προσγειώσεις ΔΕΝ σημαίνει ότι οι καλοκάγαθοι της συμπαντικής μας οικογένειας σας εγκατέλειψαν και ότι αντικαταστάθηκαν από ένα πολιτισμό που εννοεί να σας υποδουλώσει. Τα μόνα πληρώματα στους ουρανούς σας είναι πολεμιστές του Φωτός και σας υπηρετούν βαθιά με χρήσιμους τρόπους.

Τεχνολογίες στα σκάφη μειώνουν τη μόλυνση στην ατμόσφαιρα, δημιουργούν δυσλειτουργίες σε πολεμικά όπλα, προλαβαίνουν μαζικές τρομοκρατικές απόπειρες, κατευθύνοντας φως στα νερά σας για να τα βοηθήσουν να διατηρήσουν τη θαλάσσια ζωή και βάλλοντας ή εξαερώνοντας όποια μικρά στοιχεία στο διάστημα θα μπορούσαν να βλάψουν τη Γη. Μακρύτερα, πανίσχυροι πολιτισμοί συνεχίζουν να ακτινοβολούν με φως το πλανήτη εξ’ αποστάσεως και εξωγήινοι ακριβώς εκεί με όσους από εσάς είστε σε θέσεις επιρροής, πιέζουν προς μεταρρυθμιστικές προσπάθειες.

Επιτρέψτε μας να αναφέρουμε άλλο ένα σημείο όπου οι διαρκείς διαφωνίες είναι άνευ ουσίας: «Η υπερθέρμανση του Πλανήτη» εξαιτίας της ηθελημένης παραμέλησης, άγνοιας και άρνησης της ανθρωπότητας είναι απολύτως πραγματική, όμως το λιώσιμο των αρκτικών πάγων, τα ακραία θερμοκρασιακά ρεκόρ και άλλες καιρικές ανωμαλίες είναι βήματα της Γης προς την επιστροφή ενός μέτριου κλίματος παγκοσμίως, όπως ήταν τότε που ολόκληρος ο πλανήτης ήταν ένας «κήπος της Εδέμ

Οι σκιέρ και άλλοι λάτρες των χειμερινών σπορ δεν χρειάζεται να φοβούνται ότι οι χιονισμένες βουνοκορφές θα εξαφανιστούν – πιο βέβαια από ποτέ, αυτό ΔΕΝ θα συμβεί! Οι μαγευτικές οροσειρές της Γης και τα εκπληκτικά φαράγγια που σχηματίστηκαν από δυναμικές ανακατατάξεις και ισχυρά ύδατα, δεν υπήρχαν όταν δημιουργήθηκε ο πλανήτης αρχικά, αλλά αυτές οι θεαματικές πτυχές της φυσικής ομορφιάς της Γης, την ευχαριστούν επίσης όσο ευχαριστούν και εσάς.

Μητέρα, νομίζω οι αναγνώστες θα απολαύσουν μέρος της μετάδοσης από μια αγαπημένη ψυχή στη Νιρβάνα που αφορά στο κλίμα. Παρακαλώ, εισήγαγε αυτό το μέρος εδώ και επίσης την μετέπειτα σύντομη συνομιλία μαζί σου.

[ Τα ακόλουθα είναι απόσπασμα από πληροφορίες της Γκρέης από τη Χρυσή Εποχή της Γης – Η Ζωή πέρα από το 2012. Το κομμάτι της σε αυτό το βιβλίο είναι μερικές σύντομες επιλογές από τις αρκετά μακριές μεταδόσεις που δημιούργησαν το κεφάλαιο «Γκρέης» στο βιβλίο Αναλαμπές για τη Νέα Εποχή. Η κάτωθι πληροφορίες είναι από τη πρώτη της μετάδοση το 1999.]

Η υπηρεσία μου στο σημείο αυτό ει΄ναι να μελετώ τους μηχανισμούς που διαλύουν τις καιρικές ανωμαλίες και μαλακώνουν τις συνέπειες τους στην ατμόσφαιρα μας. Και εννοώ «μας» - τις δικές σας και τις δικές μας. Δεν είμαστε και πολύ μακριά από εσάς ξέρετε, και επιπλέον έχουμε τόσο κοντινούς δεσμούς με όλους εσάς που δεν είμαστε χωριστοί από εσας με πάρα πολλούς τρόπους. Λόγω της πιο ελαφριάς μας πυκνότητας και των αντίστοιχων καιρικών συνθηκών, ναι, είμαστε, αλλά και πάλι, είναι τόσο στη δική σας ΚΑΙ στη δική μας ατμόσφαιρα στην οποία δουλεύω.

Ξέρω ότι αυτό ακούγεται πολύ περίεργο για να το πιστέψει κανείς, αλλά αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος που έχω για να σας το πω. Δεν είναι καθόλου το πώς θα το περιέγραφα εδώ, αλλά δεν έχετε τις δικές μας λέξεις και έτσι πώς θα μπορούσατε να αρχίζετε έστω να καταλαβαίνετε τι εννοώ αν χρησιμοποιούσα το δικό μας λεξιλόγιο? Δεν υπάρχουν καθόλου συνώνυμα ή παρόμοιες εκφράσεις εδώ για αυτή τη διαδικασία. Είναι κάτι που δεν είναι βοηθητικό άμεσα, αλλά στο διηνεκές, αυτό που κάνω, θα κάνει και τη διαφορά.

Δεν ισχύει ότι μπορώ να αξιοποιήσω τους ανέμους στη Γη ή να δράσω σαν να είμαι μια πλανητική ομπρέλα σε αυτές τις μεγάλες καταιγίδες. Μελετώ το πώς μπορεί να κρατηθεί η ενέργεια ούτως ώστε να μπορέσει να διαχυθεί παρά να συγκεντρώνεται και να εκρήγνυται. Θα έπρεπε να πω να διαχέεται σε έναν επαναλαμβανόμενο αργό και εύκολο τρόπο αντί να ηρεμεί για λίγο και μετά να ενεργεί με ξαφνική μανία, οπότε, προσέχτε! – να άλλος ένας τυφώνας ή ανεμοστρόβιλος!

Θα κάνει λίγο καιρό μέχρι να δώσει αποτέλεσμα αυτό, το ξέρετε? Είναι πολλά ακόμα που πρόκειται να συμβούν, αλλά όποιος σχεδιασμός και αν δοθεί – κάθαρση, εξαγνισμός, αύξηση του φωτός, ελάφρυνση των βασάνων της αρνητικότητας της Γης, διαδικασία της ανέλιξης – όλοι προστίθενται για το ίδιο ακριβώς πράγμα – αρκετή γεωλογική δραστηριότητα με αρκετά σοβαρές ζημιές συνεχίζει να διακυβεύεται.

Δεν υπάρχει διέξοδος να το αποφύγετε αυτό, ξέρετε. Η ενέργεια είναι ενέργεια και δεν μπορείτε να πείτε «Ξουτ, μωρό μου, άντε να σκορπιστείς». Στη πραγματικότητα, σε αυτό το ζήτημα δουλεύω, πώς να φτάσουμε σε αυτή τη κατάσταση του να είμαστε ικανοί να διαχειριζόμαστε τα πράγματα ώστε αν είναι απαραίτητη λίγη βροχή, να πέφτει όσο είναι αρκετή για αυτό. Όταν φτάσει όση χρειάζεται, να φεύγει μέχρι να χρειαστεί ξανά. Ο ρυθμός, το μοτίβο έχει ρυθμιστεί,βλέπετε.

[Τα ακόλουθα είναι μέρος της σύντομης συζήτησης μου με την Γκρέης, τον Οκτώβριο του 2011.]

Αυτά τα πληρώματα στους ουρανούς σας γίνονται ανυπόμονα. Είναι έτοιμοι εδώ και χρόνια να προσγειωθούν και να συνεχίσουν τα πράγματα που μπορούν να κάνουν για να σας βοηθήσουν, με τον τρόπο που μπορούν να βοηθήσουν οι τεχνολογίες τους. Είχατε και κάποιες δικές σας τεχνολογικές εξελίξεις που κρατήθηκαν στο σκοτάδι και μερικοί από εσάς το ξέρουν αυτό, όμως περιμένετε μέχρι να δείτε την εξωγήινη τεχνολογία εν δράσει!

Επίσης, ο καιρός σας και οι «φυσικές» καταστροφές – λίγα λόγια σχετικά με αυτά. Ξέρετε εδώ και χρόνια ότι πολλά που έχουν δημιουργηθεί από τεχνολογικούς συνδυασμούς που ελέγχονται από τους Ιλλουμινάτι, - λοιπόν, αυτά πρόκειται να τελειώσουν με συνοπτικές διαδικασίες. Για την ακρίβεια, έχουν ήδη ελαττωθεί αρκετά, και κανένας από τους ισχυρισμούς αυτούς δεν είναι φανταστικός – όπως οι αληθοφανείς φανταστικές απίθανες καταστροφικές ταραχές που διαδίδονται στο διαδίκτυο δεν θα συμβούν ποτέ. Απλά κρατήστε το βλέμμα σας προσηλωμένο στον λαμπρό κόσμο, της Χρυσής Εποχής της Γαίας, και μη φοβηθείτε τις ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές – όλες είναι για ΚΑΛΟ.

Γκρέης, πως τα πας με τις «μελλοντικές μας καιρικές συνθήκες»?

Θαυμάσια! Είναι όλα έτοιμα για τη στιγμή που η Γη θα αφήσει όλη την αρνητικότητα και θα μπορέσουμε να δράσουμε βάσει της επιλογής της για ένα ήπιο εύκρατο κλίμα παντού. Δεν θα πάρει όσο καιρό νομίζετε μέχρι να μετατρέψουμε τις ερήμους σε λαχανόκηπους!

Σ’ ευχαριστώ Μητέρα. Τώρα, αγαπημένη Γήινη οικογένεια, ξέρετε ότι ο κόσμος στη Νιρβάνα κάνει πολύ περισσότερα από το να ακτινοβολεί την αγάπη του σε σας – υπηρετούν με τρόπους που πιθανώς ποτέ δεν θα φανταζόσασταν ότι οποιοσδήποτε που ζει στο πνευματικό κόσμο θα μπορούσε να καταφέρει.

Πολλές χώρες τιμούν τις μητέρες τη σημερινή ημέρα και όλες οι χώρες έχουν ειδικές ημέρες για να τιμήσουν άτομα που έχουν συνεισφέρει με εκπληκτικά έργα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο κόσμο σας. Τι χαρά θα υπάρξει όταν κάθε μέρα θα τιμάτε τον Εαυτό και όλες τις άλλες ψυχές στο σύμπανως τα θεϊκά πλάσματα της οικογένειας του Θεού?

______________________________________

ΑΓΑΠΗ & ΕΙΡΗΝΗ

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Μετάφραση: Ioanna


< previous message | next message >


Share |