Home > Ελληνικά > Matthew Ward - April 11, 2013

Μήνυμα από τον Ματθαίο - 11 Απριλίου 2013

http://mattthewmessages.blogspot.pt/2013/04/11042013.html

Βόρεια Κορέα, Πάπας Φραγκίσκος, Βατικανό, οραματισμός, ομοφυλοφιλία.

Με όλο αγάπη χαιρετισμούς από όλες τις ψυχές σε αυτόν τον σταθμό, ομιλεί ο Ματθαίος.
Πρώτα θέλουμε να σιγάσουμε όποιες ανησυχίες σχετικά με τις πυραυλικές δραστηριότητες της Βόρειας Κορέας. Αναθρεμμένος να περιμένει τις ίδιες κολακείες και την δουλοπρέπεια που οι Βορειοκορεάτες έδειχναν στον πατέρα του, ο Κιμ Γιον Ουν στερείται κοινής λογικής και πολύ περισσότερο, του αισθήματος ασφαλείας που οφείλει να εμπνέει, όντας στην ηγετική του θέση. Δεν είναι ότι η ρητορική του είναι μπλόφα, όμως χωρίς να ξέρει πώς να κυβερνήσει τη χώρα του, δείχνει στους πολίτες και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο ότι ο στρατός υπακούει στις εντολές του.

Ανάλογα με τις αντιδράσεις άλλων διεθνών ηγετών απέναντι στα αμφισβητούμενα κίνητρα του σχετικά με το πώς τοποθέτησε τους πυραύλους του, μπορεί να αποφασίσει να εκτοξεύσει έναν ή περισσότερους. Αν το κάνει, θα ντροπιαστεί από την αποτυχία τους να λειτουργήσουν, χάρη στην επέμβαση της τεχνολογίας της διαστημικής σας οικογένειας. Κι αν γίνει έτσι, είναι άγνωστο το πώς θα παραμείνει ασπροπρόσωπος, οπότε λέμε ότι θα ήταν για το καλύτερο όφελος όλων, να αντικαταστήσει τις κυρώσεις με τον διάλογο.

Πολλοί μας ρωτήσατε να σχολιάσουμε τον Πάπα Φράνσις, που είναι στις σκέψεις χιλιάδων ανθρώπων ανά τον κόσμο, και είμαστε χαρούμενοι να το κάνουμε αυτό. Όχι, η ταπεινότητα του δεν είναι ηθοποιία και δεν μπορεί να γίνει «η σωτηρία της Καθολικής Εκκλησίας». Δεν έχει κλωνοποιηθεί ούτε και πρόκειται, - τα κέντρα κλωνοποίησης των Ιλλουμινάτι έχουν κλείσει από εθελοντές προερχόμενους από άλλους πολιτισμούς που ζουν αναμεταξύ σας.

Όπως οι συνάδελφοι του στο Βατικανό και κάποια άτομα έξω απ’ αυτό, ο Πάπας Φράνσις γνωρίζει όλες τις υποθέσεις που κρατούνται κρυφές από τη δημόσια θέα και έχει την έμφυτη καλοσύνη να τερματίσει ό,τι πιο αντίχριστο – τα διεθνή αρχηγεία του Σατανισμού μέσα στα σπλάχνα του Βατικανού. Καθώς το φως συνεχίζει να εντείνεται, αυτό το τέλος θα έρθει σύντομα, αλλά μένει να δούμε εάν ο Πάπας έχει την ικανότητα να αψηφήσει εκείνους που είναι αποφασισμένοι πάση θυσία εναντίον του να επιτρέψουν στο κόσμο να μάθει ότι αυτή η διαβολική κατάσταση υπήρξε καν ποτέ, μέσα από τα τείχη του Βατικανού. .

Άλλες πληροφορίες που δεν θέλουν να αποκαλυφθούν είναι ότι έχουν κρατήσει κρυμμένα τα αρχαία αρχεία που δείχνουν ότι η σταύρωση, η ανάσταση και άλλα μέρη της Βίβλου είναι κατασκευασμένα ενώ άλλα τμήματα των αρχείων έχουν στρατηγικά παραλειφθεί. Δεν θέλουν ο κόσμος να ξέρει ότι οι «Θεϊκές Εντολές» επινοήθηκαν από τους εκκλησιαστικούς ηγέτες για να ελέγχουν τις μάζες και να αποκτούν πλούτο προσωπικά, ενώ αργότερα προστέθηκαν και άλλα δόγματα που εξυπηρετούσαν το πολυτελές στυλ ζωής με το οποίο ζούσαν οι κάτοικοι του Βατικανού. Θέλουν επίσης να κρατήσουν κρυμμένους τους αμύθητης αξίας καλλιτεχνικούς θησαυρούς που εκλάπησαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Πάπας Φράνσις έχει το ηθικό σθένος να προσπαθήσει να προσπαθήσει να αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες, όμως και πάλι, δεδομένων των ισχυρών αντιθέσεων, μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει. Όταν εμφανιστούν οι αλήθειες αυτές, μπορούμε πραγματικά να ελπίζουμε ότι η θρησκευτική κατάνυξη θα έχει απορροφήσει αρκετό φως ώστε να συνειδητοποιήσει ότι οι εκκλησίες που κατά πλειοψηφία επιτελούν αγαθό έργο, είναι εκείνες που βασίζονται στη πνευματικότητα και όχι στο θρησκευτικό δόγμα.

Μία αναγνώστρια πρόσφατα έγραψε στη μητέρα μου σχετικά με κάτι στο τελευταίο μας μήνυμα, και τα σχόλια της εν συντομία είναι: Είπατε ότι οι αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα σχετικά με μια αποτρόπαια κατάσταση συνεχίζονται. Πως είναι ποτέ δυνατόν όμως να έχει κανείς θετικές σκέψεις για κάτι τέτοιο? Αναφερόταν στο σεξουαλικό δουλεμπόριο, όμως η απάντηση μας αφορά σε όλες τις αποτρόπαιες καταστάσεις στο κόσμο σας.

Τα διάφορα θέματα για τα οποία μιλήσαμε στο τελευταίο μας μήνυμα είναι αντικρουόμενων φύσεων, όμως δεν υπάρχει καμία αντίθεση σχετικά με καταστάσεις όπως η σεξουαλική δουλεία! Μολονότι εμπλέκονται θέματα κάρμα και ψυχικών συμβολαίων, το σημείο που θα ήθελα να θίξω αφορά στην ερώτηση της γράφουσας.
Προηγούμενα μηνύματα μας έχουν συμπεριλάβει την σύσταση μας να οραματίζεστε τη Γη σε ένα χρυσαφένιο λευκό φως, καθώς κυριολεκτικά «φέρνει στο φως» τρομερά ενοχλητικές καταστάσεις που επισήμως ήταν κρυμμένες από τη δημόσια ζωή. Μόνο όταν εκτεθούν μπορεί να παρθεί η ανάλογη δράση που θα τις τερματίσει και να ξεκινήσει η θεραπεία των τραυμάτων που έχουν προκαλέσει.
Δεν μπορείτε να «αγνωστοποιήσετε» την γνώση σας για απερίγραπτες καταστάσεις, και ούτε θα συμβουλεύαμε να προσπαθήσετε να τη θάψετε, - αυτό τελικά θα επηρέαζε σώμα, μυαλό και πνεύμα. Αντιθέτως σας παροτρύνουμε να οραματίζεστε τη Γη περιτριγυρισμένη σε ένα χρυσαφένοιο λευκό φως, μετά να τη δείτε να αρχίζει σιγά σιγά να περιστρέφεται, εμφανίζοντας χαρούμενα πρόσωπα που να στέλνουν προς τα έξω συναισθήματα αγάπης. Η ενέργεια της εικόνας σας, των συναισθημάτων αγάπης και της όλο αγάπη πρόθεσης σας, θα κατευθυνθεί έξω προς τον κόσμο ολόκληρο.
Το σύστημα διανομής της Θεϊκής Ενέργειας, όπως θα μπορούσατε να το πείτε, κάνει βέβαιο ότι η ενέργεια φωτεινής αγάπης από όλες τις πηγές στον πλανήτη και έξω από αυτόν, φτάνει στις ψυχές που τη χρειάζονται περισσότερο, αυτές που καταπιέζονται και στους καταπιεστές τους. Η ενέργεια σας μαζί με το φως από μυριάδες άλλες πηγές είναι που θα τερματίσει κάθε είδος καταπίεσης στην κοινωνία σας.

Τώρα θα θέλαμε να αναφερθούμε σε μια δήλωση που έγινε σε προηγούμενο μήνυμα: «Τελικά όλοι θα ξέρουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα προχωρημένο στάδιο πνευματικής ανάπτυξης όπου οι θηλυκές και αρσενικές ενέργειες ε΄ναι πιο ισορροπημένες από ότι σε ετεροφυλόφιλα άτομα.»

Η δήλωση ενός τόσο πολύπλοκου ζητήματος εν συντομία, ικετεύει για μια εξήγηση, ειδικά όταν η ομοφυλοφιλία είναι από τα διχαστικά θέματα που μαστίζουν τον κόσμο σας, - και γι’ αυτό ζήτησα από τη μητέρα μου να αντιγράψει ένα μέρος του βιβλίου που είναι σχετικό. Μολονότι περιέχει πληροφορίες που αφορούν στους κατοίκους της Νιρβάνα, του πνευματικού κόσμου της Γης, πιστεύουμε ότι θα βρείτε όλα αυτά διαφωτιστικά.

[Τα ακόλουθα είναι απόσπασμα από το κεφάλαιο «Σχέσεις» στο βιβλίο «Ματθαίε, πες μου για τον Ουρανό» που μεταδόθηκε στις αρχές του 1994.]

Ματθαίε, μπορούν οι ομοφυλόφιλοι σύντροφοι να συνεχίσουν την ένωση τους στην Νιρβάνα εάν το θέλουν?

Ναι. Μητέρα, η ομοφυλοφιλία δεν έχει γίνει κατανοητή στη Γη και αυτό είναι ένα καλό πλαίσιο για την εξηγήσω. Η ομοφυλοφιλία είναι ένα εξελικτικό στάδιο της ψυχής παράλληλο με τη πτυχή της φυσικής ύπαρξης, και δεν πρέπει να καταδικάζεται ή να τιμάται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή πνευματικό στάδιο της ανάπτυξης.

Θυμήσου, αντιμετωπίζουμε ψυχές που έχουν συσσωρευτική εμπειρία, όχι μόνο σκέτες προσωπικότητες. Μέσα σε κάθε σωρευτική ψυχική εμπειρία υπάρχουν ίσως χιλιάδες ζωές που έχουν βιωθεί ως αρσενικές, θηλυκές ή ανδρόγυνες υπάρξεις τόσο σε ενσαρκωμένα όσο και σε μη ενσαρκωμένα σώματα. Ωστόσο είναι η αμέσως προηγούμενη ζωή που επηρεάζει πιο εμφατικά την αρχή του σταδίου ψυχικής ωρίμανσης εδώ

Εάν η ζωή στη Γη ήταν ομοφυλόφιλης κατεύθυνσης, θα εισαχθεί πάλι εδώ με τον ίδιο τρόπο. Δεδομένου ότι τα σώματα μας είναι σχεδιασμένα για σεξουαλική δραστηριότητα, μόνο το η πνευματική πτυχή του προσανατολισμού συνοδεύει την ψυχή που φθάνει στη Γη.

Η αμέσως προηγούμενη ζωή, έχει άλλη επίπτωση σε αυτό το θέμα. Οι άνθρωποι που καταγγέλλουν πιο σφόδρα την ομοφυλοφιλία, είναι οι ψυχές εκείνες που στην αμέσως προηγούμενη τους ζωή ήταν προσωπικότητες με αυτόν τον προσανατολισμό.

Ματθαίε, αυτό δεν βγάζει νόημα για μένα. Νόμιζα ότι η κατανόηση και η αποδοχή θα ήταν πιο πιθανά.

Είναι μια πολύπλοκη και όλο σύγχυση ψυχική κατάσταση, Μητέρα. Η ενέργεια των προσωπικοτήτων είναι ακόμα θρυμματισμένη από τις εμπειρίες της αμέσως προηγούμενης ζωής. Σε ακραίες περιπτώσεις, οι ομοφυλόφιλοι έχουν υποστεί βασανιστήρια ή ακόμα έχουν σκοτωθεί, ενώ κατ’ ελάχιστο έχουν κακοποιηθεί, συχνά από τις ίδιες τους τις οικογένειες σε τέτοιο βαθμό που οι ψυχές τους έχουν βλαφτεί σοβαρά. Ίσως να ζουν με τον πόνο της άρνησης ή της ντροπής ή της ενοχής της εξαπάτησης.

Όποια κι αν είναι η εμπειρία τους, η ενέργεια τους δεν έχει επουλωθεί αρκετά, ώστε να δει κανείς τα ίδια είδη τραυματικών καταστάσεων που ο ίδιος έχει βιώσει με συμπάθεια. Μάλλον κιόλας, θα δει ευκαιρίες για εκδίκηση.

Ο κύκλος των εμπειριών συμβαίνει τόσο γρήγορα που ο πόνος των πιο πρόσφατων αναμνήσεων που είναι γνωστός όμως κρυμμένος από το συνειδητό, είναι κολλημένος πάνω τους ώστε η θεραπεία να έρθει σε επόμενες ζωές.
Ο παρατεταμένος πόνος στις απωθημένες μνήμες αυτών των ψυχών που σε αυτή τη ζωή επιλέγουν ετεροφυλόφιλη φύση, τους προκαλεί ακραίες ανταγωνιστικές συμπεριφορές απέναντι στους ομοφυλοφίλους. Αυτά τα οδυνηρά συναισθήματα, δεν θα αναδυθούν με τη μορφή αναμνήσεων από τις ομοφυλόφιλες εμπειρίες προηγουμένων ζωών, αλλά με συμπεριφορές που σκοπό έχουν να καταπνίξουν αυτές τις μνήμες.

Αυτή είναι η συμπαντική αρχή του όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Όταν τα συναισθήματα που προκύπτουν από σκληρή ή άδικη μεταχείριση σε κάθε περίσταση, είναι πρόσφατα και έντονα, η ψυχή έλκει ανάλογα συναισθήματα. Οι απωθημένες μνήμες υποσυνείδητα γνωρίζουν τη πηγή και την ανακαλούν, κι έτσι έλκουν αντίστοιχες. Ωστόσο το ψυχικό της τρέχουσας ζωής δεν μπορεί να ξέρει ότι αυτή η έλξη αφορά τέτοια συναισθήματα, και έτσι οι οδυνηρές αισθήσεις των απωθημένων αναμνήσεων, παίρνουν τον έλεγχο.

Για να επιτευχθεί η κίνηση προς τα εμπρός σε αυτό το σημείο του ψυχικού λαβυρίνθου, έχουμε τις διαδικασίες της αναθεώρησης της περασμένη ζωής, την ταυτοποίηση των καρμικών μαθημάτων που πρέπει να διδαχτεί η ψυχή, την επιλογή της επόμενης ζωής και τη διαδικασία της πνευματικής αφύπνισης.


Οι άνθρωποι που ήταν ομοφυλόφιλοι στις προηγούμενες ζωές του πρέπει πάντα να περάσουν αυτό που περιέγραψες και που μοιάζει να περιπλέκει τα πράγματα αρκετά, ή υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο σημείο όπου όλοι μας μπορούμε να αποδεχτούμε ο ένας τον άλλον όπως είναι?

Το «ιδιαίτερο σημείο» είναι σίγουρα ένα μέρος του Θεϊκού σχεδίου, γιατί τα συναισθήματα προκατάληψης και μίσους και η πρόκληση συναισθηματικής και σωματικής βίας αποτελούν εμπόδια για την ψυχική ανάπτυξη. Ωστόσο, ακόμα και με την επιτάχυνση του φωτός που ακτινοβολείται στον πλανήτη σας για τη διάλυση της αρνητικότητας που αφθονεί στην ανθρωπότητα, παρακαλούμε μη περιμένετε αυτή η αλλαγή να έχει ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη γενιά.

Είναι η ομοφυλοφιλία περισσότερο διαδεδομένη τώρα από ότι προηγουμένως στην ιστορία της Γης?

Όχι, όμως υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι τώρα από την παλαιότερα καταγεγραμμένη ιστορία σας, οπότε το ίδιο ποσοστό δημιουργεί μεγαλύτερα νούμερα. Κατά τη διάρκεια της καταγεγραμμένης ιστορίας, ευρέως γνωστοί και ιδιαίτερα σεβάσμιοι διδάσκαλοι στον ένα ή τον άλλον τομέα, υπήρξαν ομοφυλόφιλοι, και πολλοί παρήγαγαν τις λαμπρές και όλο έμπνευση δημιουργίες τους εξαιτίας των βασανισμένων πνευμάτων τους σχετικά με αυτή τη πτυχή της φύσης τους.

Θα μπορούσε κανείς να πει, ότι χωρίς αυτό το στοιχείο της προσωπικότητας τους, ίσως να μην είχαν οδηγηθεί να δημιουργήσουν στο μέγεθος και το μεγαλείο που δημιούργησαν.

Γιατί είναι απαραίτητη εμπειρία η ομοφυλοφιλία?

Πώς να μάθει κανείς καλύτερα να ισορροπεί τα δύο άκρα της αρσενικής και θηλυκής σεξουαλικής ενέργειας, έξω από μια ενοποιητική βάση? Το ιδανικό θα ήταν η ανδρογυνία, που ωστόσο δεν έχει καμία σχέση με την σεξουαλική φύση των ανθρώπων, αλλά μάλλον με τα δύο αντίθετα της ανθρώπινης σεξουαλικής ενεργειακής επίτευξης. Οι ανδρόγυνες ψυχές είναι πολύ πιο εξελιγμένες πνευματικά λόγω της επίτευξης τους αρσενικού και θηλυκού ενεργειακού ισοζυγίου τους.

Ακριβώς όπως η αρσενική ενέργεια δεν αφορά μόνο τους άνδρες, και η θηλυκή ενέργεια δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Η αρσενική ενέργεια είναι σκληρή, συχνά παραγόμενη με αδίσταχτους τρόπους, πάντα σε ανάγκη να αποδείξει κάτι ή να επιτύχει σε ένα εγχείρημα. Η θηλυκή ενέργεια είναι απαλή, όμως με σπουδαιότερη, ήσυχη δύναμη στη βάση της. Η αλληλοσύνδεση που είναι το απώτερο συνειδητό επίτευγμα, αποτελεί θηλυκή ενέργεια.


Σε σχέσεις όπου ο ένας σύντροφος έχει μόνο χαρακτηριστικά αρσενικής ενέργειας και ο άλλος μόνο χαρακτηριστικά θηλυκής ενέργεια, ο σύντροφος με τη θηλυκή ενέργεια δεν μπορεί να αντέξει την ανισορροπία αυτή δια βίου, ή η ζωή της δεν θα είναι μακριά. Όσες τέτοιες σχέσεις ήρθαν στην αντίληψη μου, αυτές που παρέμειναν σε αυτή την ανισορροπία, έθεσαν τέλος νωρίς στην γυναικεία ψυχική ενέργεια με την μετάβαση τους (σημ. μτφρ: πεθαίνοντας). Ο επιζών συχνά δεν έχει πλαίσιο αναφοράς της ανάμιξης του στον θάνατο της συντρόφου του.

Λέτε «αυτό το άτομο – ή «εσύ» - θα είσαι το τέλος μου». Όπως σε πολλές κοινές εκφράσεις που χρησιμοποιείτε, αυτή μπορεί να είναι μια ακριβής δήλωση, όμως λίγοι κατανοούν την αλήθεια των λόγων τους. Εδώ δεν αποδίδεται φταίξιμο ή μομφή σε κανέναν από τους συντρόφους μιας τέτοιας σχέσης, αν και σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι κάτι περισσότερο από κάρμα που εκπληρώνεται σύμφωνα με προγεννητικές συμφωνίες. Η διάλυση τέτοιων σχέσεων με διαζύγιο μπορεί επίσης να είναι σε συμφωνία με τα μαθήματα που έχουν επιλεγεί βάσει των συμφωνιών τους.

Κάθε εξισορρόπηση κατά τη διάρκεια μιας ζωής είναι επιθυμητή. Ωστόσο, καθώς η σεξουαλική ενέργεια είναι μία από τις πιο ουσιαστικές πλευρές της ανθρώπινης ψυχής, η ισορροπία των αρσενικών και θηλυκών ενεργειών είναι ίσως η πλέον επιθυμητή. Σε αυτό το βασίλειο μόνο υπάρχει αυτή η ανάμιξη των αρσενικών και θηλυκών ενεργειών, ως ιδιαίτερες τάσεις και ευαισθησίες. Η ιδανική κατάσταση μιας ισορροπημένης πραγματικότητας υπήρχε κάποτε στη Γη, όμως καταστράφηκε.

Συμπεριφορές που απορρέουν από τη διαστροφή της ροής της σεξουαλικής ενέργειας έχουν πολλαπλασιάσει την αρνητικότητα στη Γη σε ποσότητες σχεδόν αφάνταστες. Όμως με κανένα τρόπο δεν μπορεί η σεξουαλική ενέργεια να περιοριστεί σε αυτό που κοινώς αποκαλείτε «θέλω σεξ» ή «κάνω σεξ».

Παρά το γεγονός ότι η αρχική πρόθεση της σεξουαλικής ορμής εκτείνεται ως την τεκνοποίηση, μια ικανοποιητική σεξουαλική σχέση φέρνει αρμονία στις ζωές των δύο εραστών, και οπωσδήποτε ΔΕΝ μιλώ καθόλου ενάντια μιας κοινώς ευχάριστης και ωφέλιμης σεξουαλικής ένωσης.

Επιπλέον είναι δυνατόν να μετατραπεί η σεξουαλική ενέργεια σε άλλες παραγωγικές λεωφόρους, και πολλοί που έχασαν ή δεν είχαν ποτέ ερωτικούς συντρόφους, επέλεξαν να κάνουν αυτό. Όμως δεν αναφέρομαι εδώ στην θετική χρήση της σεξουαλικής ενέργειας, μόνο στην ανεξέλεγκτη αρνητικότητα που δημιουργήθηκε από την διαστροφή ολόκληρης της σεξουαλικής ενεργειακής ροής.

Αυτό ήταν η κύρια αιτία όλων αυτών που σκέφτεστε ως κακά χαρακτηριστικά της ανθρώπινης φύσης. Δεν υπάρχει έγκλημα σύμφωνα με τις θρησκευτικές, κοινωνικές και φιλοσοφικές σας αρχές, που δεν έχει διαπραγεί εξαιτίας της διαστροφής της σεξουαλικής σας ενέργειας.

Σαν παράδειγμα, η Σατανιστική λατρεία εμπλέκει βασανισμούς και θυσίες ανθρωπίνων ζωών αλλά και ζώων, καθώς και βάναυση σεξουαλική δραστηριότητα σε μια κλίμακα που δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι συμβαίνει, ωστόσο είναι πραγματική. Αυτή καλύπτεται κάτω από την αμφίεση της «θρησκείας» και οι κυβερνήσεις σας την αναγνωρίζουν επισήμως ως τέτοια. Δεν συνδέετε όμως αυτές τις άθεες πρακτικές με το θρησκευτικό είδος , ως τη διεστραμμένη χρήση της σεξουαλικής ενέργειας που στη πραγματικότητα είναι.

Δεν θα έπρεπε να σας εκπλήσσει ότι συχνά ο φόνος είναι σεξουαλική ενέργεια που έχει κατευθυνθεί σε χοντρή απόκλιση, και ότι τέτοια άλλα παραδείγματα είναι ο βιασμός και η αιμομιξία. Οι επιπόλαιες σεξουαλικές συνευρέσεις, η εμμονή με το σεξ, ή η αυστηρή αποχή από τις φυσικές ορμές, είναι πιο ήπια, ωστόσο παραμένουν καταστροφικές για τη ψυχή.

Οι σκοτεινές δυνάμεις είναι πίσω από όλες αυτές τις συμπεριφορές που απορρέουν από διεστραμμένη σεξουαλική ενέργεια. Δεν είναι ασυνήθιστο για τις πιο νοσηρές δραστηριότητες να οδηγήσουν στη χειρότερη πύκνωση της ενέργειας, και καμιά άλλη πτυχή της ανθρώπινης φύσης, όσο η σεξουαλικότητα δεν έχει διαστραφεί, ώστε να αποξενώσει ένα άτομο από τον Θεό.

Στο ψυχικό επίπεδο δεν υπάρχει τέτοιος διαχωρισμός, όμως στη φυσική ζωή, όσο πιο νοσηρή και πυκνή η σεξουαλική ενέργεια, τόσο οι άνθρωποι ασχολούνται με αυτές τις πρακτικές και αποξενώνονται από τον Θεό. Δυστυχώς για σας και τη Γη, αυτές οι επιλογές της ελεύθερης βούλησης είναι ανεξέλεγκτες στον πολιτισμό σας και πολύ μακριά από τις επιλεγμένες αποστολές στα περισσότερα ψυχικά προγεννητικά συμβόλαια.

Μητέρα, όπως και να την βλέπουν οι περισσότεροι άνθρωποι στη Γη, μια ομοφυλόφιλη ερωτική σχέση ΔΕΝ είναι διαστροφή της σεξουαλικής ενέργειας και αυτό μας φέρνει πίσω στην ερώτηση για τις ομοφυλόφιλες ενώσεις σε αυτό το βασίλειο.

Καθώς δεν υπάρχει εδώ καταδίκη του προηγούμενου σεξουαλικού προσανατολισμού, σαφώς δεν κρίνονται οι ψυχές αυτές που έλκονται η μία από την άλλη ως σύντροφοι. Τα βιώματα εδώ σε κάθε επίπεδο είναι σχεδιασμένα για την πνευματική εξέλιξη των ψυχών, και αυτών περιλαμβάνει όλων των ειδών τις ενώσεις. Είτε ετεροφυλόφιλες, είτε ομοφυλόφιλες στη φύση της, η ενέργεια του ψυχικού επιπέδου και ο δεσμός που ενώνει όλα τα ζευγάρια, είναι απόλυτα σεβαστοί.

Σε ευχαριστώ, Μητέρα. Καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας προς την αυξανόμενη πνευματικής και συνειδησιακή αφύπνιση, να ξέρετε ότι βοηθιέστε από τις ανώτερες δονήσεις του πλανήτη, για πολλούς αιώνες. Και έχετε την ανιδιοτελή αγάπη, τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων των φωτισμένων όντων σε αυτό το σύμπαν.
___________________________

Αγάπη και Ειρήνη

Suzanne Ward

www.matthewbooks.com

Μεταφραστής: Ιωάννα


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.
Share |