Home > Ελληνικά > Matthew Ward - February 18, 2013

Matthew Ward — 18 Φεβρουαρίου, 2013

18 Φεβρουαρίου 2013

http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=160&z=2

Δύναμη, ευθύνη για παγκόσμιες αλλαγές, παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου, ιστορία του Βατικανού, πυρηνική δοκιμή στη Βόρεια Κορέα, το κόστος ενός πολέμου, τυχαία βίαια επεισόδια, προσλήψεις, παραγωγικότητα, μετάβαση στην ειρήνη, κατάσταση των γυναικών και των ομοφυλοφίλων, εφτά δεκαετίες προόδου.


Με όλο αγάπη χαιρετισμούς από όλες τις ψυχές σ’ αυτόν το σταθμό, σας ομιλεί ο Ματθαίος.
Από το χειμερινό ηλιοστάσιο και μετά, η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού της Γης έχει μια τάση να επιστρέφει στις ευθύνες και το κυνήγι των συνήθων ενδιαφερόντων του. Όσοι πίστευαν στη θεωρία της απόλυτης καταστροφής όπως συνδεόταν με το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας, νιώθουν μάλλον σαν ανόητα παιδάκια, μολονότι ανακουφισμένα για να πούμε την αλήθεια.
Κανείς από αυτούς δεν γνωρίζει αυτό που εσείς ξέρετε, ότι κατά τη διάρκεια του κύματος του φωτός αυτές τις λίγες εβδομάδες, η Γη έκανε τα πρώτα της βήματα στην τέταρτη διάσταση. Πολλοί από σας εξακολουθούν να αισθάνονται απογοήτευση ακόμα και αποθάρρυνση επειδή δεν έλαβε χώρα κάποια ορατή αλλαγή και είναι ειδικά σε αυτούς τους αγαπημένους μας που θέλουμε να τονώσουμε τη διάθεση τους και να τους κάνουμε να νιώσουν ανανεωμένη εμπιστοσύνη.
Φανταστείτε ένα νεογέννητο μωρό που έρχεται στο κόσμο με συγκεκριμένα ταλέντα, ικανότητες, ενδιαφέροντα, ανεξάρτητο πνεύμα και στόχους. Όλο αυτό το «πακέτο των δυνατοτήτων» του δεν είναι καθόλου φανερό κατά τις πρώιμες μέρες ενός βρέφους, ωστόσο καθώς αυτό το ανθρωπάκι μεγαλώνει, αρχίζουν να προκύπτουν οι έμφυτες ικανότητες του που με τη κατάλληλη φροντίδα, ανθίζουν με όλο και μεγαλύτερη δημιουργικότητα και λάμψη.
Είναι ακριβώς αυτή η ίδια διαδικασία με την Χρυσή Εποχή της Γης, τόσο πρόσφατα νεογέννητης με το «πακέτο των δυνατοτήτων» της. Η φωτεινή ένταση του κόσμου σας έκανε αυτή τη νεογέννητη εποχή εξαιρετικά γόνιμη θα μπορούσε να πει κανείς, κάνοντας ευκολότερο από ποτέ να δείτε να ανθίζουν οι καρποί για τους οποίους κοπιάσατε.
Είναι στιγμή για να νιώθετε θετικότητα, αισιοδοξία, να είστε ενθουσιώδεις και νικηφόροι – καταφέρατε να περάσετε τα δύσκολα στάδια της ανέλιξης της Γης στο τέταρτο επίπεδο. Το ότι η Γη άφησε πίσω της την 3η ενεργειακή πυκνότητα, ήταν προδιαγεγραμμένο για τον καιρό που έγινε, ωστόσο τα πολλά εκατομμύρια ανθρώπων ανάμεσα σας που δεν έχουν αφυπνιστεί ακόμα στον ένα ή τον άλλο βαθμό, ίσως να μην έχουν φτάσει ακόμα εκεί.
Όμως τα καταφέρανε (να περάσουν τη διαδικασία) χάρη τόσο στο άφθονο κύμα του φωτός του χειμερινού ηλιοστασίου αλλά και χάρη στη δικής σας ακτινοβολία. Το δικό σας φως ήταν ζωτικής σημασίας τότε, όσο εξακολουθεί να είναι και τώρα καθώς κινείστε εμπρός στην διαδικασία συνδημιουργίας του κόσμου σας.
Όλον αυτόν τον καιρό είχατε όχι μόνο τη δύναμη αλλά και την ευθύνη να διαμορφώσετε τον κόσμο σας σε οτιδήποτε θέλατε να γίνει. Μέσα στο χωροχρονικό συνεχές ο κόσμος σας έχει ήδη ολοκληρωθεί, ωστόσο στη γραμμικότητα του δικού σας χρόνου, η αποστολή σας συνεχίζεται. Και αυτό που έρχεται εν συνεχεία στην αποστολή σας είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό και ευχάριστο – η αποκατάσταση της ειρήνης, της υγείας και της αρμονίας στη Γη και τους κατοίκους της. Δεν πρέπει να κάνετε με βαριά καρδιά αυτή τη δουλειά, αφήνοντας τις ψευδαισθήσεις να μειώνουν το φως σας.
Πράγματι η συμπαντική σας οικογένεια βοήθησε σημαντικά καθόλη τη διαδικασία της ανέλιξης του πλανήτη Γη και εξακολουθεί να το κάνει αυτό με αρκετούς τρόπους που έχουμε απαριθμήσει. Ακριβώς όπως είχε προδιαγραφεί η είσοδος της Γης στη τέταρτη πυκνότητα κατά τη διάρκεια του ηλιοστασίου, έτσι ήταν προδιαγεγραμμένη και η εξωγήινη βοήθεια – και οι δύο ήταν σημαντικές διατάξεις του Σχεδίου της Χρυσής Εποχής που εγκαθιδρύθηκαν για τη συνήχηση της Γης με το όραμα της (Νέας Γης) Γαίας.
Καθώς το φως της εξωγήινης οικογένειας σας είναι περισσότερο δυνατό από το δικό σας, και η τεχνολογίες της είναι πολύ πιο εξελιγμένες από τις γήινες, η βοήθεια της εκδηλώθηκε και θα συνεχίσει να εκδηλώνεται με τρόπους που είναι πέρα από τις τρέχουσες δικές σας ικανότητες. Ωστόσο ο βηματισμός προόδου της κοινωνίας πάντα καθοριζόταν από τη συλλογική συνείδηση των κατοίκων του πλανήτη – δεν μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο επειδή αυτός είναι ο δικός σας κόσμος.
Επιτρέψτε μας να μιλήσουμε μια στιγμή σχετικά με κάποιες πρόσφατες εξελίξεις, πρώτα, το θέμα του Πάπα Βενέδικτου. Πράγματι ένα από τα πιο ασυνήθιστα γεγονότα, η παραίτηση ενός πάπα και το αίτιο της οποίας όπως ανακοινώθηκε, «λόγω προχωρημένου γήρατος» είναι κατά κάποιο τρόπο πραγματικό.
Ο Πάπας που εμφανιζόταν δημοσίως ήταν ένας κλώνος. Καθώς γερνάει με ταχείς ρυθμούς και η ενέργεια του υποχωρεί, δεν θα του είναι δυνατόν να λειτουργεί για πολύ ακόμα και είναι δύσκολο να βρεθούν αυτές τις μέρες κλώνοι αντικαταστάτες. Ακριβώς γι’ αυτό ο ίδιος ο ποντίφικας που φαίνεται υγιέστερος και νεότερος από τον κλώνο του θα παραμείνει σε απομόνωση. Ανάλογα με τη διάρκεια ζωής του και την ώρα που θα ανακοινωθεί η αλήθεια σχετικά με τους κλώνους, ενδέχεται να τον ξαναδούμε αργότερα αρκετά ανανεωμένο.
Η σημασία αυτής της παραίτησης είναι πολύ πιο εκτεταμένη από έναν φυλλοροών κλώνο – ανοίγει ρωγμές σε μια πόρτα με αλήθειες που κρατήθηκαν κρυφές επί αιώνες, όπως η παιδεραστία στην ιεροσύνη που ήταν ανεξέλεγκτη για πάνω από 1500 χρόνια.
Το Βατικανό, πού ήταν ένας παγκόσμιος παίχτης ολκής κάτω από την εποπτεία των Ιλλουμινάτι, αποτελεί το διεθνές αρχηγείο του Σατανισμού και τα αμύθητα πλούτη του περιλαμβάνουν κλεμμένους θησαυρούς τέχνης που αποκτήθηκαν μέσω της συνεργασίας του με του Ναζί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όποιος πάπας ύψωσε τη φωνή του με ενστάσεις απέναντι σε αυτή τη γιγάντια απάτη, τον παραλογισμό και τη συσσώρευση ξένων περιουσιών, δεν έζησε για πολύ.
Παρ’ όλ’ αυτά, η πιθανώς πιο σοκαριστική αποκάλυψη ήταν εκείνη των αρχαίων εγγράφων που δείχνουν πώς η Αγία Γραφή αλλάχτηκε με στρατηγικό τρόπο πολλά χρόνια πριν – κυρίως με τη κατασκευασμένη ιστορία σχετικά με τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού – ώστε να δίνει τον έλεγχο της εκκλησιαστικής εξουσίας έναντι του Καθολικού λαού.
Όταν όλα αυτά γίνουν γνωστά δημοσίως, η μακριά βασιλεία του Βατικανού θα πάρει τέλος. Η πτώση του θα είναι ένα γεγονός εξαιρετικά λυπηρό και δύσκολο για τους Καθολικούς, όμως όλοι οι ευσεβείς Χριστιανοί θα επηρεαστούν βαθιά γνωρίζοντας ότι το θεμέλιο του Χριστιανικού τους βίου χτίστηκε πάνω στο ψέμα.
Η συμπόνια για όλες αυτές τις ψυχές είναι κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει να δεχτούν την αλήθεια σχετικά με τη ζωή και τις διδαχές του Ιησού που στη πραγματικότητα είναι απείρως πολυτιμότερα από αυτά που ήδη διδάχτηκαν να πιστεύουν. Οι πεποιθήσεις τους που είναι βασισμένες περισσότερο στη πνευματικότητα παρά στο δόγμα θα αντέξουν αυτές τις αποκαλύψεις, και τα τελετουργικά που ως τώρα βασιζόντουσαν σε ψεύδη θα ξεθωριάσουν.
Τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως βούιζαν σχετικά με τις πυρηνικές δοκιμές στη Βόρεια Κορέα. Η εκτόξευση ενός πυραύλου είναι ένα πράγμα, όμως η πυροδότηση μιας πυρηνικής κεφαλής είναι πολύ διαφορετική υπόθεση, και αυτές οι δοκιμές δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο τόσο σημαντικές όσο αυτή η χώρα θα ήθελε να κάνει τον κόσμο να πιστέψει. Ωστόσο, όπως και οι Ιρανοί, έτσι και στη Κορέα θεωρούνται «απατεώνες» και μια απειλή που πιθανώς θα οδηγούσε σε πυρηνικό πόλεμο.
Το ξέρετε ότι δεν πρόκειται να συμβεί τέτοιος πόλεμος και καμιά προσπάθεια να έκρηξης πυρηνικής κεφαλής στο διάστημα δεν θα είναι επιτυχής, όμως αυτό το ξέρουν και μερικοί άλλοι. Κατά συνέπεια για να μειώσουν αυτές οι δύο χώρες τη τρομερή απειλή που αντιλαμβάνονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την παγκόσμια σκηνή, είναι να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας προς τη πιθανότητα μιας ένοπλης βίαιης σύγκρουσης.
Πέρα από τις προσωπικές τραγωδίες όλων εκείνων που επηρεάσθηκαν ευθέως από αυτήν, το φαινόμενο της βίας αγγίζει βαθιά όλη τη παγκόσμια συνείδηση. Καθώς η συνειδησιακή και πνευματική αφύπνιση εξακολουθεί να επεκτείνεται, όλοι θα καταλάβουν ότι η βία το μόνο που κάνει είναι να γεννάει και να θρέφει περισσότερη βία, και ποτέ την αρμονία ή την συνεργασία, ή τον σεβασμό. Κάποιες σκόρπιες πολεμοχαρείς φλυαρίες θα συνεχιστούν για λίγο ακόμα, όμως η αυξανόμενη έμφαση στη διαπραγμάτευση για την επίλυση των διαφορών θα οδηγήσει εντέλει σε διεθνή αφοπλισμό
Το κίνητρο για να σταματήσουν οι αντιμαχόμενες εχθροπραξίες και η βία πηγαίνει πολύ πιο πέρα από το τέλος του θανάτου και της θλίψης που εξαπλωνόταν στα μήκη και τα πλάτη της γης. Τα υπόλοιπα κόστη ενός πολέμου – η καταστροφή της γης και των φυσικών πόρων, η καταστροφή των σπιτιών, των επιχειρήσεων και άλλων υποδομών και η επιβολή του νόμου, οι νομικές και δικαστικές διαδικασίες και οι φυλακίσεις που έρχονται σαν αποτέλεσμα των πράξεων βίας, - όλα αυτά συνολικά, αποτελούν άλλο ένα
τεράστιο κόστος συνολικά από το οποίο θα απαλλαγούμε.
Σε ολόκληρο τον κόσμο, πολλά εκατομμύρια ανθρώπων δεινοπαθούν σε φυλακές επειδή συνελήφθησαν σε καιρό πολέμου, ή καταδικάστηκαν από άδικους νόμους, από διεφθαρμένα συστήματα δικαιοσύνης με εξαιρετικά σκληρές ποινές για ζητήματα ήσσονος σημασίας, ή από δικαστικό λάθος, ή λόγων ψυχικής νόσου. Αυτή η επαίσχυντη κηλίδα στην ιστορία σας θα καθαριστεί σταδιακά με τον ίδιο τρόπο που θεραπεύεται μια ψυχική ασθένεια, όπως δηλαδή μια τέτοια κατάσταση δεν αποτελεί παρά μια ακόμα πτυχή της ζωής.
Δεν θα χρειάζονται πια κεφάλαια για την διατήρηση της ειρήνης ή της άμυνας εναντίον της βίας και έτσι θα ανακατευθυνθούν σε περιοχές κρισιμότερης ανάγκης όπως η εκπαίδευση και η υγεία, οι τεχνολογίες ενέργειας, οι επιχειρησιακή ανάπτυξη καινοτομιών, η επισκευή και η συντήρηση των δρόμων, των σιδηροδρόμων και των γεφυρών και η περιβαλλοντική αποκατάσταση..
Οι απαιτήσεις των πολιτών για τέτοιες και άλλων ακόμα ειδών βελτιώσεις θα αναγκάσουν τις κυβερνήσεις να αναλάβουν δράση. Βιομηχανίες που τώρα τροφοδοτούν πολεμικούς μηχανισμούς θα μετατρέψουν τις εργοστασιακές τους διαδικασίες σε άλλους τύπους παραγωγής και οι υπάλληλοι που χρειάζονται εκπαίδευση στα πεδία της επιλογής τους, θα λαμβάνουν αυτήν την εκπαίδευση.
Στο τελευταίο μας μήνυμα αναφερθήκαμε στα ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες και είπαμε ότι οι ψυχές σε έναν πολιτισμό τρίτης πυκνότητας θα πρέπει να επιτευχθεί μια ισορροπία στη ζωή που βιώνουν ώστε να εξελιχθούν προς τη τέταρτη διάσταση. Ο υποβιβασμός των γυναικών σε κατώτερες θέσεις ήταν ένας πρωταρχικός παράγοντας στη σπειροειδή κίνηση της Γης από την Τρίτη πυκνότητα στην Πέμπτη, που θα μπορούσε να κολλήσει τη διαδικασία ανέλιξης της εκεί.
Το καρμικό γαϊτανάκι έδινε στις γυναίκες που είχαν υποστεί κακομεταχείριση σε μια ζωή, την ευκαιρία να αποκτήσουν ισορροπία σε άλλες ενσαρκώσει με το να γίνουν εκείνες οι καταπιεστές. Και έτσι πέρασαν χιλιετίες και χιλιετίες μέχρι επιτέλους οι γυναίκες να αρχίσουν να εξελίσσονται προς τα μπρος μόνιμα μέσα από τον αγώνα τους να αποκτήσουν μια εκπαίδευση, να ψηφίσουν, να οργανωθούν και να υψώσουν τη δική τους φωνή παρά τον κοινωνικό στιγματισμό.
Στις περισσότερες χώρες του κόσμου σήμερα, οι γυναίκες αναγνωρίζονται δικαιωματικά σας αναπόσπαστες συνεισφέροντες στην κοινωνία. Τα οικιακά και η μητρότητα δεν θεωρούνται για αυτές ένας εκ των ουκ άνευ επιβεβλημένος ρόλος – η επιλογή μιας γυναίκα να παραμείνει ανύπαντρή ή να μη κάνει παιδιά τιμάται κοινωνικά εξίσου. Εκατομμύρια γυναικών συνδυάζουν επιτυχώς την οικογενειακή ζωή με τη καριέρα ή τον πανεπιστημιακό τίτλο.
Σήμερα οι γυναίκες διακρίνονται σε τομείς που θεωρούνταν επισήμως ανδρικές αρένες, όπως η μηχανική, η επιστήμη, η τεχνολογική έρευνα ενώ μπορούν επίσης να πολιτεύονται, να έχουν μικρές επιχειρήσεις, ή να διοικούν εταιρείες.
Πολλά αναμορφωτικά κινήματα παγκοσμίως ιδρύθηκαν από γυναίκες. Σε χώρες όπου τους αρνούνται τα πολιτικά και τα θρησκευτικά τους δικαιώματα, γενναία άτομα κάνουν τολμηρά βήματα προς τον τερματισμό της σκληρής κοινωνικής ανισότητας και τα ΜΜΕ τους έχουν προσφέρει παγκοσμίως την υποστήριξη τους προς τις αποφασιστικές τους προσπάθειες
Το ίδιο είναι αλήθεια για τους ομοφυλοφίλους που επίσης επί μακρόν τους έχει αρνηθεί ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, οι ευκαιρίες και τα δικαιώματα που απολαμβάνουν οι ετεροφυλόφιλοι.
Σε πολιτισμούς όπου η κατάσταση αυτών των δικαιωμάτων απευθύνεται μόνο σε άνδρες, η αναγνώριση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων θα έρθει αργά όπως ακριβώς συμβαίνει και με την αναγνώριση των γυναικών. Εντέλει όλοι θα ξέρουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα προχωρημένο στάδιο πνευματικής εξέλιξης όπου οι θηλυκές και οι αρσενικές ενέργειες εξισορροπούνται περισσότερο απ’ ότι μέσα σε ετερόφυλα ζευγάρια.
Η επίτευξη της ειρήνης και των ίσων δικαιωμάτων για όλους θα έχει περισσότερη σημασία για έθνη με σκληροπυρηνικές αντιλήψεις όπου υπάρχουν συγκρούσεις και καταπίεση – κυρίως τη Μέση Ανατολή, κάποιες χώρες της Αφρικής, το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, την Ινδία και τη Βόρεια Κορέα. Πολλές από τις χώρες αυτές θα πρέπει να επιλύσουν δυσκολίες εξαιτίας φυλετικών, θρησκευτικών, πολιτικών και άλλων διαφορών, όπως ανάμεσα στις κάστες, τα γένη και τις φυλές, παράλληλα με τις οικονομικές ανισότητες αυτών των ομάδων.
Ίσως να βρείτε ειρωνικό το γεγονός ότι η κραυγή για τη μείωση της βίας και της ανισότητας των γυναικών και των ομοφυλόφιλων ζευγαριών έχει πάρει τεράστια δημοσιότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο τα κανάλια και τα ενημερωτικά μέσα αυτής της χώρας παραλείπει νέα που έχουν αναφερθεί σε άλλες «φιλελεύθερες» χώρες. Για παράδειγμα δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά για τις συλλήψεις τραπεζιτών ή άλλων ατόμων με οικονομική επιρροή στην Ευρώπη, ενώ ποτέ δεν ακούστηκε το παραμικρό για τις προφανείς παρουσίες διαστημοπλοίων.
Η φατρία των Ροθτσάιλντ στους Ιλλουμινάτι, των οποίων η αυτοκρατορία κυβερνάται κυρίως από το Λονδίνο και το Βατικανό, έχασε παράλληλα με άλλα προνόμια σε αυτό το μέρος του κόσμου, και τη πρόσβαση τους στα ΜΜΕ. Ένα τμήμα των Ιλλουμινάτι της φατρίας των Ροκφέλλερ, που έχει τα αρχηγεία της στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, εξακολουθεί να έχει επιρροή στα μεγάλα μέσα ενώ η παρατεταμένη πρόσβαση που έχουν στο Κογκρέσο είναι εμφανής στην αδιαλλαξία που έχει κρατήσει τη πρόοδο σε στασιμότητα.
Ναι, γνωρίζουμε ότι κατά ένα μεγάλο μέρος, όλα αυτά που λέμε δεν είναι νέα ως πληροφορίες. Κατά συνέπεια γιατί να επαναλαμβάνουμε πράγματα που γνωρίζετε τόσο καλά? Επειδή χρειάζεται να σκεφτείτε πόσο πολύ έχετε προοδεύσει από τότε που ξεκίνησε η Γήινη ανέλιξη!
Εβδομήντα χρόνια πριν ήταν κοινή η πεποίθηση ότι τον δολοφονήσεις τον «εχθρό» είναι πατριωτικό καθήκον. Πολλά, πάρα πολλά εκατομμύρια ανθρώπων πήγαν στη μάχη όλο ανυπομονησία, με την υποστήριξη τόσο του πνεύματος αυτής της ιδέας όσο και της πολικής παραγωγής από τους πολιτικούς ομολόγους τους. Σήμερα η επιθυμία της συντριπτικής πλειοψηφίας παγκοσμίως είναι η παύση της αιματοχυσίας και η ειρηνική συμβίωση.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, το βαρύ χέρι του σκότους ήλεγχε όλα όσα είχαν επίπτωση στη ζωή στην Γη – τις κυβερνήσεις, τα εκκλησιαστικά κηρύγματα και τις διδασκαλίες στα σχολεία, τους νόμους και τα συστήματα δικαιοσύνης, τα ενημερωτικά μέσα, το περιβάλλον. Πολύ ελάχιστα άτομα αμφισβητούσαν τις αποφάσεις που είχαν πάρει οποιοδήποτε από αυτά τα αρμόδια όργανα.
Τώρα υπάρχει πλατειά αμφισβήτηση στα κίνητρα των αρχών και εξουσιών ανά τον κόσμο και αντίθεση σε αποφάσεις και πράξεις που είναι ενάντια στο κοινό καλό. Σκεφτείτε τα τεράστια ποσοστά διαφθοράς, απάτης και φαυλότητας που οι συλλογικές σας προσπάθειες έφεραν στο φως. Σκεφτείτε πώς φέρατε στη προσοχή του κόσμου τη σκληρότητα και την αδικία που συνήθιζε να αντέχει ως τώρα σιωπηλά.
Χρειάζεται να νιώθετε ενθάρρυνση και ευγνωμοσύνη για την δραματική πρόοδο στο κόσμο σας και να αναγνωρίζετε στον εαυτό σας την αξία της συνεισφοράς σας σε αυτόν. Η αναγνώριση των επιτυχιών δεν αποτελεί ύβρη, είναι μια πηγή έμπνευσης και κινήτρου για να συνεχίσετε μέχρι να ολοκληρωθεί η αποστολή. Μπορεί να μην είστε στη πρώτη γραμμή των ιστορικών στιγμών ανάπτυξης, αλλά παρακαλώ, μην ξεχνάτε τη δύναμη που έχουν οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας!
Όπως ειπώθηκε και στο τελευταίο μας μήνυμα: Όπως και πριν – και όπως και πάντα! – οι περιπέτειες των κατοίκων της Γης εξαρτώνται από τις ατομικές επιλογές του καθενός και τις σωρευτικές επιλογές της συλλογικής σας συνείδησης. Συνεπώς, είναι οι δικές σας σκέψεις, τα παθιασμένα συναισθήματα και πράξεις που θα ορίσουν τον βηματισμό της Γης από δω και στο εξής. Είτε αυτός ο βηματισμός θα είναι σαν ευχάριστο μουρμούρισμα μέσα από τη τέταρτη διάσταση, είτε σαν το δυναμικό πέταγμα του αετού, η Γαία είναι περιχαρής – το εξαιρετικά δύσκολο σκέλος μέχρι την ανέλιξη της, τελείωσε!
Είναι τώρα όπως και πρώτα, επιτακτικό τώρα να συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε στον κόσμο σας και όχι σε εκείνα που δεν θέλετε! Παρακαλούμε, μη θρηνείτε καταστάσεις που είναι οδυνηρές ή να δυσφημείτε και να κακολογείτε άτομα που δεν συμμερίζονται τις ιδέες σας. Τουναντίον, αφήστε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας να αφορούν μια ζωή σε αρμονία με τη Φύση και αφθονία του καλοσύνης και των αγαθών για τον καθένα.
Σταθερή προσήλωση στο φως επιταχύνει τον ρυθμό προόδου της Γης προς έναν υγιή, όμορφο και ήρεμο μέρος που ήδη υπάρχει στο χωροχρονικό συνεχές. Πόσο πολύ ευχόμαστε να μπορούσατε να δείτε το μεγαλείο της συν-δημιουργίας σας, όπως ήδη το βλέπουμε εμείς!
Η ανιδιοτελής αγάπη και η εκτίμηση των φωτεινών όντων σε όλο το Σύμπαν είναι τώρα μαζί σας όπως και πάντοτε.
__________________________

ΑΓΑΠΗ & ΕΙΡΗΝΗ
Suzanne Ward


Πηγή:  www.matthewbooks.com
Μετάφραση: Ιωάννα

Η ιστορία πίσω από τα βιβλία και τα μηνύματα του Ματθαίου
https://docs.google.com/document/d/1ZmdSQR0iBSoCDVu05dK1PtBsfr2wTNeR6oKBfpks5uw/editWould you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.
Share |