Home > Ελληνικά > Matthew Ward - December 29, 2012

Matthew Ward — 29 του Δεκεμβρίου, 2012

Μήνυμα από τον Matthew

http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=158&z=2

Με χαιρετισμούς αγάπης από όλες τις ψυχές σε αυτόν τον σταθμό, είμαι ο Ματθαίος.
Η 21η Δεκεμβρίου, η ημερομηνία που επί μακρόν αναμενόταν με έξαψη και ονειροπολήσεις για το τι θα συμβεί, έχει έρθει και έχει περάσει.

Οι ατομικές εμπειρίες εκείνη την ημέρα ήσαν τόσο προσωπικές και μοναδικές, όσο είναι η κάθε ψυχή. Πάντως, η πλειονότητα των αισθήσεων, που έγιναν αντιληπτές από τους Εργάτες του Φωτός, μπορεί να περιγραφεί ως στιγμές αυξημένου πνευματικού συντονισμού για κάποιους, μια αίσθηση γαλήνης και ευωχίας για άλλους και αποκαρδίωση για εκείνους που περίμεναν να δουν μεγάλες αλλαγές. Εκτός από τους οπαδούς της ιδέας της «Ημέρας της Κρίσεως», η γενική αντίδραση του υπόλοιπου πληθυσμού της Γης, που είχε κάποια σκέψη σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας, ήταν «ήξερα ότι τίποτα έξω από το συνηθισμένο δεν θα συμβεί».

Αγαπημένη μας οικογένεια της Γης, κάτι απολύτως έξω από τα συνηθισμένα όντως συνέβη! Ο καθένας στον κόσμο σας θα χαιρόταν μαζί μας αν γνώριζε, ότι η ισχυρή ενέργεια που ήταν αγκυροβολημένη στη Γη κατά τη διάρκεια του ηλιοστασίου φώτισε πολλά εκατομμύρια ψυχών. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται εκείνοι που δεν έχουν καμία γνώση περί ανέλιξης της Γης ή ανήκουν στις τάξεις εκείνων που παραμένουν καθισμένοι στον φράχτη ή έχουν εκτραπεί προς σκοτεινούς δρόμους. Αν και εν αγνοία τους, όλοι τους έχουν ενταχθεί έντονα στη συλλογική συνείδηση, στην επιθυμία και στην απόφαση να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στον κόσμο σας.

Δεν μπορείτε να το δείτε αυτό από την δική μας οπτική γωνία, φυσικά, αλλά θα δείτε τα αποτελέσματα αυτής της μεγάλης έγχυσης ενέργειας Αγάπης και Φωτός. Περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο αισθάνονται βαθιά μια συμπόνια για εκείνους που είναι σε κατάσταση συγκλονισμού και θλίψης μετά από μαζικούς ή μεμονωμένους φόνους η μάχονται και πεθαίνουν για την απελευθέρωση από την τυραννία ή είναι άστεγοι και πεινασμένοι.

Πάντα υπήρχαν άτομα που προθυμοποιούνταν να βοηθήσουν τους άλλους με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν. Εκείνο που είναι καινούργιο, είναι η Ενότητα των Πάντων, που είναι γνωστό ότι, σε ψυχικό επίπεδο, υψώνεται ως εκείνη τη συνείδηση, όπου ήπια αναδύεται η αίσθηση της σύνδεσης με όλους όσους υποφέρουν.

Η πρόσφατη εισροή Φωτός δημιούργησε μια ενιαία πρόθεση σε ψυχικό επίπεδο, να σταματήσει η βία στον κόσμο σας και να αναβαθμιστεί το βιοτικό επίπεδο των εξαθλιωμένων μαζών. Καθώς σκέψεις και πράξεις, μαζί με αυτήν την πρόθεση, συγχωνεύονται στη συλλογική πεποίθηση, ότι αυτό μπορεί να γίνει, θα πραγματοποιηθούν σταθερά άλματα για την επίτευξή του.

Γνωρίζετε ότι στο χρονικό συνεχές αυτό είναι ένα τετελεσμένο γεγονός. Όμως οι περισσότεροι από τους λαούς της Γης έχουν διαβιώσει σε διάφορους βαθμούς συνειδητής επίγνωσης της τρίτης διάστασης και, σε αυτό το επίπεδο, οι δυνατότητες περιορίζονται στις αισθήσεις, τις ικανότητες και τις διδαχές της τρίτης διάστασης.

Ο εγκάρδιος πόθος τους για ένα κόσμο ειρήνης και καλοσύνης είναι πραγματικός, αλλά οι περιορισμοί των πεποιθήσεών τους δημιούργησαν αμφιβολίες, ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε ποτέ να γίνει πραγματικότητα. Δεν είναι ευρέως γνωστό, ότι ο συμπαντικός νόμος, πως η πίστη δημιουργεί πραγματικότητα, επηρεάζει τη ζωή κάθε ατόμου, έτσι είναι κατανοητό το γεγονός, ότι πριν από τώρα η πεποίθηση που ρίζωσε στους περισσότερους από τους πολιτισμούς σας ήταν, ότι η πληθώρα των αποτρόπαιων καταστάσεων στον κόσμο σας είναι τρομερά δύσκολο να διορθωθεί. Τώρα, η γνώση σε ψυχικό επίπεδο μετακινεί τις σκέψεις από το «είναι αδύνατο» στο «ίσως είναι δυνατό – ας προσπαθήσουμε!»

Η Γη περνάει μέσα από το ουράνιο παράθυρο, όπου οι τελευταίες λίγες τολύπες της τρίτης διάστασης είναι τόσο αδύναμες, ώστε είναι ελάχιστα αντιληπτές πλάι στις λαμπρότερες, ισχυρότερες πρώτες τολύπες της τέταρτης διάστασης, στην οποία το σκότος δεν μπορεί να εισέλθει. Ενώ όλα τα όντα του Φωτός είναι περιχαρή για αυτό το λαμπρό επίτευγμα, το οποίο δεν έχει προηγούμενο στην συμπαντική ιστορία, αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά η Γη θα μετατραπεί σε παράδεισο.

Ακριβώς όπως μια βίαιη καταιγίδα αφήνει τον θάνατο και την καταστροφή στο πέρασμά της, το ίδιο κάνει επίσης και το σκότος. Όμως μια καταιγίδα διαρκεί μόνο ώρες και δεν χτυπάει παγκόσμια. Το σκότος είχε τον έλεγχο της ζωής στη Γη για χιλιετίες και η κατάσταση του κόσμου σας σήμερα είναι η συνέπεια των μακραίωνων συμφορών, που προκλήθηκαν από το σκότος. Άφησε στο πέρασμά του τη ζημιά που έχει προκαλέσει στον πλανήτη και την επίδραση που είχε σε πολλά μυαλά.

Γνωρίζουμε, ότι κάποιοι από εσάς νομίζουν, πως η απομάκρυνση των συντριμμιών που άφησε το σκότος μπορεί να έρθει μόνο όταν θα είναι επί τόπου η συμπαντική οικογένειά μας. Πολύ θέλουν κι εκείνοι να φέρουν την τεχνολογία τους και να εργαστούν μαζί σας, μολονότι το ενδεχόμενο μιας τέτοιας βοήθειας δεν είναι έντονα καταχωρημένο στη συλλογική συνείδηση. Η θετική εκδοχή σε αυτήν την περίπτωση είναι, ότι οι ψυχές στον πλανήτη παίρνουν, και άλλες πολύ σύντομα θα πάρουν, την πρωτοβουλία να αλλάξουν ό,τι πρέπει να αλλάξει.

Παρακαλώ μην παραβλέπετε τις αλλαγές που έχουν συμβεί εδώ και αρκετό καιρό. Ένα μεγάλο μέρος της απάτης και της διαφθοράς έχει εκτεθεί και σε αρκετές χώρες οι πολίτες έχουν ξεσηκωθεί για να αποτινάξουν τον ζυγό της καταπίεσης. Όταν οι εκλεγμένες κυβερνήσεις αποτυγχάνουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών, η αυξανόμενες λαϊκές κινητοποιήσεις επιβάλλουν την αλλαγή. Λαοί που έχουν πληγεί σκληρά από τις κουρελιασμένες οικονομίες έχουν αναπτύξει πρωτότυπους τρόπους όχι μόνο να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες, αλλά και να τις ξεπεράσουν.

Είναι αλήθεια ότι οι εξωγήινοι που ζουν ανάμεσά σας έχουν βοηθήσει σε αυτά τα επιτεύγματα, αλλά σας παρακαλώ αναγνωρίστε στους εαυτούς σας εκείνο που εσείς έχετε κάνει. Οι ευσεβείς πράξεις και η σταθερότητά σας στο Φως υπήρξαν απαραίτητες συνεισφορές! Η δύναμη των προσευχών σας, οι οραματισμοί μιας ακτινοβόλας Γης, η αλληλεγγύη προς όσους έχουν ανάγκη, και η υποστήριξη προς οργανώσεις που συμμετέχουν στην διατήρηση του περιβάλλοντος και άλλες αξιόλογες προσπάθειες είναι ανεκτίμητες!

Πράγματι πολύ περισσότερα πρέπει να γίνουν, και καθώς οι προσπάθειες συνεχίζονται και η δυναμική του Φωτός απλώνεται ταχύτερα και ευρύτερα, θα δείτε σχέδια και προθέσεις να φτάνουν στην απόδοση καρπών. Η αντίσταση και η επιθετικότητα θα εξελιχθούν σε διαπραγματεύσεις, συνεργασία και ενότητα του πνεύματος, καθώς το νέο έτος σας θα ξεδιπλώνεται σε συντονισμό με την επιθυμία σας να ζήσετε ειρηνικά και σε αρμονία με τη Φύση.

Θα υπάρξουν «πτώσεις και ξεκινήματα» κατά μήκος του δρόμου, δοκιμασίες και σφάλματα και παραπατήματα, αλλά αντί να αποτρέψουν την κίνηση προς τα εμπρός, αυτά θα ενισχύσουν τη συλλογική βούληση να παραμείνετε στην πορεία προς τη δημιουργία του ειρηνικού, υγιούς, όμορφου κόσμου που θέλετε.

Περισσότερα μέλη της συμπαντικής οικογένειάς σας θα ενωθούν μαζί σας, να είστε σίγουροι, αλλά αυτός είναι ο δικός σας κόσμος και εσείς είστε υπεύθυνοι. Ενώ μερικοί Εργάτες του Φωτός είναι ή σύντομα θα είναι σε ηγετικές θέσεις, οι περισσότεροι από εσάς δείχνουν τον δρόμο για τις αφυπνιζόμενες ψυχές και για εκείνους που δεν έχουν φθάσει ακόμη σ’ αυτό το σημείο, και τους είναι αρκετό να βιώνουν απλά το Φως που είστε εσείς.

Οι επικρατούσες δονήσεις, οι οποίες είναι σε επίπεδα που δεν έχουν υπάρξει στον πλανήτη για αιώνες, έχουν αντίστοιχα αυξήσει τα δικά σας δονητικά επίπεδα και το φως της ίδιας της ουσίας σας ακτινοβολεί με μεγαλύτερη σθεναρότητα από ποτέ. Αυτό επηρεάζει ευεργετικά τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων, των οποίων αγγίζετε τις ζωές και συνεχίζει τη ροή του για να βοηθήσει να μεταλλαχθούν σε Φως τα απομεινάρια της αρνητικότητας, όπου κι αν βρίσκονται.

Η λάμψη σας θα αναζωογονήσει τα όμοια μ’ εσάς πνεύματα, που αποκαρδιώθηκαν, επειδή δεν βρήκαν απάντηση οι προσδοκίες που είχαν για την 21η Δεκεμβρίου. Δηλαδή, οι καταστάσεις στον κόσμο δεν βελτιώθηκαν κατά πολύ εκείνη την ημέρα.
Ας μιλήσουμε για τις προσδοκίες. Θα επανέλθουμε στον συμπαντικό νόμο, ότι η πίστη δημιουργεί πραγματικότητα και θα προσθέσω ότι ο νόμος έχει μια προϋπόθεση: Η πίστη θα πρέπει να είναι ρεαλιστική μέσα στο περιβάλλον της.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι, ακόμα κι αν βλέπει ένα τρένο να τρέχει μόνο λίγα μέτρα μακριά, μπορεί να διασχίσει με ασφάλεια τις γραμμές. Δεν μπορεί, δεν μπορεί να το κάνει σε ένα περιβάλλον σαν της Γης, όπου η συλλογική συνείδηση δεν περιλαμβάνει την πεποίθηση, ότι ο κίνδυνος μπορεί να αποτραπεί με την αποϋλοποίηση ή την μετατόπιση (σ.τ.μ.: translocation στο πρωτότυπο). Έτσι, αυτές δεν υφίστανται ούτε ως πραγματικότητα, ούτε ως δυνατότητα στον κόσμο σας.

Είναι το ίδιο με εκείνες τις ανεκπλήρωτες προσδοκίες στις 21 Δεκεμβρίου. Η μεγάλη πλειονότητα του πληθυσμού σας μόλις τώρα αρχίζει να πιστεύει, ότι το να γίνει ο κόσμος σας ένα καλύτερο μέρος μπορεί να είναι δυνατό. Οι βαθιές αλλαγές που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο σας σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ημέρα δεν είναι στο σύστημα των πεποιθήσεών τους, ως εκ τούτου δεν είναι έντονα στη συλλογική συνείδηση, και η συλλογική συνείδηση είναι η δημιουργική δύναμη ενός πολιτισμού. Έτσι, η αναμονή μεγάλων αλλαγών σε όλον τον κόσμο σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα δεν είναι ρεαλιστική μέσα στο περιβάλλον της Γης.

Όσο για τις πεποιθήσεις κάποιων ατόμων περί «Ημέρας της Κρίσεως», αυτές ήσαν εντελώς «εκτός συγχρονισμού», και όχι μόνο ως προς τη συλλογική συνείδηση. Η πεποίθηση ότι ο πλανήτης θα καταστραφεί ή θα αυτοκαταστραφεί είναι το ακριβώς αντίθετο από το όραμα της Γαίας για μια Χρυσή Εποχή για το πλανητικό σώμα της και όλες τις μορφές ζωής σ’ αυτό, και ο Θεός τιμά την επιθυμία της.

Αυτός είναι ο λόγος που σε προηγούμενα μηνύματα μπορούσαμε να πούμε με βεβαιότητα, ότι η ημέρα που θα προηγείται της 21ης Δεκεμβρίου θα είναι σαν την ίδια εκείνη ημέρα και όμοια θα είναι και η επομένη. Αστειευόμενοι αναφέραμε, ότι δεν θα υπήρχε «τελετή κοπής κορδέλας» όταν η Γη θα έφτανε στην αρχή της τέταρτης διάστασης, που ήταν γνωστό ότι θα συνέβαινε περίπου εκείνη την ημερομηνία, μιλώντας με όρους γραμμικού χρόνου. [9 Σεπτεμβρίου του 2011: Καθώς η Γη ανέρχεται μέσα από τα «τελευταία» πνέοντα ενεργειακά ρεύματα της τρίτης διάστασης, που αναμιγνύονται με τα «πρώτα» ρεύματα της τέταρτης, δεν θα παρατηρήσετε καμία διαφορά δυναμικού από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν θα υπάρξει καμία τελετή κοπής κορδέλας, να το πούμε έτσι.]

Υπάρχει ένα πρόσθετο στοιχείο στις επιπτώσεις της συλλογικής συνείδησης σε έναν πολιτισμό, όσον αφορά στην άφιξη της οικογένειάς μας από άλλους κόσμους. Έχετε ζήσει ανυπόμονα την προσμονή της προσγείωσης των διαστημοπλοίων και της συνάντησης με μέλη που ζουν ανάμεσά σας. Ωστόσο, όχι μόνο δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό σας γι’ αυτό η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας σας, αλλά η πραγματικότητα των «εξωγήινων» που έρχονται για να βοηθήσουν ή που ήδη ζουν στον πλανήτη δεν είναι μέσα στα συστήματα των πεποιθήσεών τους. Επιπλέον, οι ιδέες τους, ως επί το πλείστον, σχετικά με εξωγήινους είναι τα τερατώδη πλάσματα που εισβάλλουν στη Γη, όπως απεικονίζεται στις ταινίες.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα μηνύματα, το ανώτατο συμπαντικό συμβούλιο ήταν παλαιότερα υπεύθυνο για το χρονοδιάγραμμα άφιξης και εισαγωγής και τώρα είναι υπεύθυνος ο Θεός. Ο Θεός απάλλαξε το συμβούλιο από τη βαριά ευθύνη της απόφασης, πότε οι λαοί της Γης θα είναι ψυχολογικά έτοιμοι να δουν διαστημόπλοια να προσγειώνονται κατά μεγάλους αριθμούς και να χαιρετήσουν ασυνήθιστα στην εμφάνιση όντα. Ο Θεός θα πει ΕΜΠΡΟΣ! όταν η συνάντηση θα μπορεί να είναι ευπρόσδεκτη, χωρίς φόβο, και Αυτός είναι ακριβώς τόσο ανυπόμονος για εκείνη την χαρούμενη περίσταση, όσο είμαστε όλοι εμείς, που γνωρίζουμε ότι έρχεται.

Το ότι ο Θεός αναλαμβάνει τα ηνία σε αυτό είναι μια αλλαγή από ό,τι έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα μηνύματα. Οι αλλαγές συμβαίνουν στην κορυφή του σύμπαντος, όπως ακριβώς συμβαίνουν στη ζωή σας! Έτσι, δεν είναι ότι σας δίνουμε παραπλανητικές πληροφορίες και αργότερα πρέπει να τις αποσύρουμε – σας λέμε αυτό που είναι γνωστό κατά το χρόνο των μηνυμάτων μας, και αν αργότερα συμβεί μια σημαντική αλλαγή, την αναφέρουμε.

Κάποιοι από εσάς ρώτησαν, από πού παίρνουμε τις πληροφορίες μας. Κάποιες αποτελούν γνώση του ψυχικού επιπέδου μας, που έχει προκύψει μέσω της αυτο-ανακάλυψης, ή ενθύμησης, και μπορούν πολύ εύστοχα και συνοπτικά να περιγραφούν ως «συμπαντική γνώση». Δεν έχουμε περισσότερες γνώσεις από ό,τι οποιαδήποτε άλλη ψυχή. Απλά, εξελισσόμενοι πνευματικά και συνειδησιακά, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να θυμηθούμε τι είναι μέσα σ’ αυτή την αποθήκη της γνώσης από όσες είχαν οι λιγότερο εξελιγμένες ψυχές.
Οι πληροφορίες μας για το τι συμβαίνει με τη Γη και πάνω στη Γη προέρχεται από έναν αριθμό πηγών, και όταν οι πληροφορίες από διάφορες πηγές ταιριάζουν μεταξύ τους,, μπορούμε με βεβαιότητα να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Μία πηγή είναι ο Θεός, ο οποίος μας είπε αυτά που μόλις αναφέραμε, σχετικά με το πότε θα πει στο Συμβούλιο να ειδοποιήσει τους διοικητές του στόλου να ξεκινήσουν. Το Συμβούλιο είναι μια άλλη πηγή, και το ίδιο είναι ο καλός φίλος μας Hatonn, ο οποίος είναι ένας διοικητής του διαγαλαξιακού στόλου και διευθυντής επικοινωνίας ανάμεσα στη Γη και το υπόλοιπο σύμπαν. Επίσης, είμαστε σε επαφή με άτομα στη Νιρβάνα, που παρακολουθούν τις δραστηριότητες στη Γη και με πολιτισμούς, οι οποίοι είναι τόσο πολύ εξελιγμένοι πνευματικά, διανοητικά και τεχνολογικά, που ακόμη και σε αυτόν τον σταθμό φαίνονται μαγικοί.

Έχουμε πρόσβαση στα Ακασικά αρχεία, τη μαζική συνείδηση του σύμπαντος και τη συλλογική συνείδηση της Γης, και γνωρίζουμε τι είναι στις δυνατότητες του ενεργειακού πεδίου της Γης. Είναι αυτό το πεδίο, όπου οι πιθανότητες γίνονται δυνατότητες και οι δυνατότητες γίνονται βεβαιότητες, ανάλογα με το ποσό της ενέργειας που οι συλλογικές σκέψεις, συναισθήματα και πράξεις σας έβαλαν σε ένα συγκεκριμένο πιθανό συμβάν.

Τώρα, λοιπόν, το πέρασμα της Γης από τώρα και στο εξής θα είναι πιο ομαλό από ό,τι κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, όταν φυσικές αλλαγές στην πλανητική ευθυγράμμιση προκαλούσαν ισχυρά κύματα ενέργειας στο ηλιακό σύστημά σας. Ενώ εκείνα τα κύματα έδωσαν στη Γη τα άλματα προς τα εμπρός, που χρειαζόταν για να φθάσει στην πύλη προς την τέταρτη διάσταση, πολλοί από εσάς είχαν την εμπειρία ενοχλητικών σωματικών, συναισθηματικών ή νοητικών ανωμαλιών, καθώς τα σώματά σας διαρκώς προσαρμόζονταν σε όλο και υψηλότερες δονήσεις.

Στο εξής, ο συνδυασμός της κρυσταλλικής κυτταρικής δομής και του εντεινόμενου Φωτός κατά μήκος της πορείας ανόδου της Γης θα επιτρέψει στο σώμα σας να μείνει σε μια πιο ομαλή κατάσταση. Και θα είστε σε θέση να χειριστείτε με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και έμφυτη σοφία όποιες καταστάσεις ανακύψουν.

Με λίγες εξαιρέσεις, οι επιστήμονές σας βλέπουν φως στο πλαίσιο της αστροφυσικής και της τεχνολογίας και οι θρησκείες βλέπουν την αγάπη ως τον φυσικό χώρο της ψυχής. Θα γίνει γνωστό, ότι το φως της επιστήμης και η αγάπη της ψυχής είναι μια και η αυτή ενέργεια, και είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν. Τώρα που αυτή η ενέργεια ρέει πιο άφθονα στον κόσμο σας από ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή αφότου η Γαία και το πλανητικό σώμα της δημιουργήθηκαν στην τελειότητα του Θεού, οι πληγές των κατοίκων της και της ίδιας της Γης μπορούν να επουλωθούν.

Μπείτε το έτος σας 2013 γνωρίζοντας ότι φωτισμένα όντα σε όλο αυτό το σύμπαν είναι, όπως πάντα ήσαν και πάντα θα είναι, οι αόρατοι υποστηρικτές και βοηθοί σας. Πόσο ευχάριστο θα είναι, όταν θα μπορέσετε να νιώσετε για εμάς την ίδια ανιδιοτελή αγάπη που αισθανόμαστε εμείς για εσάς!
_______________________

Αγάπη και Ειρήνη

Suzanne Ward

www.matthewbooks.com

Μεταφραστής: Νίκος


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.
Share |