Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, January 2, 2012

SaLuSa, January 2, 2012

Σας ακούμε να λέτε "επιτέλους", καθώς ξεκινάτε την χρονιά που φέρνει θεϊκά τον κύκλο της δυαδικότητας στο κλείσιμο του. Υπάρχει μια μεγάλη μίξη προσδοκιών καθώς οι άνθρωποι αναζητούν σημάδια ότι θα εκπληρωθεί το δικό τους ιδιαίτερο όραμα. Οι Σκοτεινοί είχαν προγραμματίσει να προκαλέσουν γεγονότα που θα επιβεβαίωναν την Αποκάλυψη του Ιωάννη στην εκπλήρωση των αρχαίων προφητειών. Ωστόσο, με την απώλεια των ισχυρών βάσεων τους, αυτό δεν είναι πλέον δυνατόν και η πορεία προς την Ανάληψη πρόκειται να γίνει χωρίς μεγάλες τραγωδίες ή καταστροφές σε παγκόσμια κλίμακα. Με την αποδοχή του σχεδίου μας για την απελευθέρωση σας από τον έλεγχο των σκοτεινών, τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας θα αυξάνονται καθώς περνάει ο χρόνος και θα εναρμονιστούν. Πολλά θα πρέπει σαφώς να αλλάξουν, και η περίοδος προς το τέλος του έτους θα σκιαγραφείται πλήρως από εμάς. Θέλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει και για ποιο λόγο, και δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν να πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε πληροφορίες.

Γνωρίζουμε ότι είναι εξίσου σημαντικό όλες οι ψυχές να ενημερώνονται για τις μελλοντικές επιλογές τους, και θα δοθεί μεγάλη προσοχή ώστε να βεβαιωθούν αυτοί που επιθυμούν να παραμείνουν στην παρούσα διάσταση, ότι θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση σε φροντίδα με όλους τους άλλους. Ακόμη και αυτοί της σκοτεινής ελίτ, θα έχουν τελικά κάθε ευκαιρία για να ακολουθήσουν μια νέα πορεία για την τελική σωτηρία τους. Ο Θεός είναι Μόνο Αγάπη, και δεν κάνει καμία διάκριση σε μια ψυχή ως προς μια άλλη, όταν πρόκειται για την μοιρασιά Όλης της Ύπαρξης. Σε ολόκληρο τον κύκλο της Δυαδικότητας έχετε ασκήσει πλήρως την ελεύθερη βούληση που σας έχει δοθεί από το Θεό, και η επιλογή σας είναι πάντα σεβαστή δεδομένου ότι μαθαίνετε από τις επιπτώσεις της. Οι εμπειρίες σας είναι πλέον ζωτικής σημασίας για την πνευματική σας εξέλιξη, και δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν τη Γη που να σας προσφέρει καλύτερες ευκαιρίες για τέτοια πρόοδο. Πρόκειται για μία δύσκολη και μερικές φορές χωρίς ανταμοιβές εμπειρία, που παρ' όλα αυτά επιταχύνει την πρόοδό σας και σας κάνει κατάλληλους να την μεταφέρετε στους άλλους μέσα από μια παρόμοια πορεία. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι εμπειρίες έχουν αξία, και η πρόθεσή σας είναι να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι υπηρεσίας για τους άλλους.

Το γεγονός ότι πολύ λίγοι από εσάς δεν μπορείτε να ανακαλέσετε τις προηγούμενες ζωές σας, σημαίνει ότι προχωράτε με μεγάλη εμπιστοσύνη. Σας δίνονταν πάντα η υπόσχεση ότι στο τέλος της δυαδικότητας θα είχατε βοήθεια για να επιστρέψετε στα υψηλότερα βασίλεια, απ’ όπου προέρχεστε. Ωστόσο, ορισμένες ψυχές δεν έχουν προχωρήσει τόσο γρήγορα όσο άλλες, και δεν αισθάνεται έτοιμες να κάνουν ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός όπως θα κάνουν πολλές άλλες. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, και κατ 'επιλογή τους θα μεταφερθούν σε παρόμοια διάσταση, όπου μπορούν να συνεχίσουν τις εμπειρίες τους. Καμιά ψυχή δεν θα εγκαταλειφθεί ή όπως μερικοί πιστεύουν θα καταδικαστεί από το Θεό. Όλες θα ακολουθούν τη διαδρομή τους με την καθοδήγηση πολλών ανώτερων ψυχών, που είναι πάντα έτοιμες να βοηθήσουν και να δώσουν συμβουλές. Βοηθάει, ωστόσο πάρα πολύ αν οι ψυχές αναγνωρίζουν την παρουσία τους και "μιλάνε" μαζί τους. Το «ζητείστε και θα λάβετε» βασίζεται στην αλήθεια, αλλά μην περιμένετε να πάρετε ακριβώς αυτό που αποφασίσατε ότι θέλετε, αφού μερικές φορές οι Οδηγοί σας θα προτιμήσουν να δώσουν ό, τι είναι προς το συμφέρον σας. Η χρονική στιγμή είναι επίσης σημαντική, και πρέπει να είστε στην κατάλληλη περίοδο που θα λειτουργήσει για σας. Να έχετε πίστη για την έκβαση, αποδεχόμενοι ότι δεν ξέρετε κατ 'ανάγκη τι είναι καλύτερο για σας.

Τώρα που πολλοί από σας έχετε αφυπνιστεί στον αληθινό σας εαυτό και τον σκοπό σας στη ζωή, αυτό το έτος θα πρέπει να σας δώσει τόσο πολύ ικανοποίηση, αφού θα γνωρίζετε τη διαδρομή που πρέπει να βαδίσετε. Με την γνώση θα απαλλαγείτε επίσης από κάθε φόβο που μπορεί να έχει μείνει μέσα σας, αφού δεν θα μπορεί πλέον να αποσπάστε από τις προσπάθειες να σας παραπλανήσουν. Με την αναπότρεπτη επαφή μαζί μας, που δεν είναι μακριά, θα καταλάβετε ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία αποτελείται από προηγμένους πολιτισμούς που έχουν ήδη ανέβει. Είμαστε προς το παρόν πολύ πιο προηγμένοι από ό, τι θα είστε εσείς στο τέλος του έτους, αλλά θα έχετε κάνει τεράστια πρόοδο. Εμείς θα σας εξυψώσουμε βήμα προς βήμα πολύ γρήγορα, ενώ σε σας που έχετε στραφεί προς το Φως θα δοθεί κάθε βοήθεια για να φθάσετε σε νέα επίπεδα συνειδητότητας. Αυτά θα είναι όλα φυσιολογικά και απαραίτητα για να σας εξυψώσουν ώστε να ευθυγραμμιστείτε με τις πραγματικές δυνατότητές σας ως Γαλαξιακά Όντα.

Η ζωή όπως την έχετε βιώσει στη Γη δεν επρόκειτο ποτέ να είναι μια μόνιμη κατάσταση, αλλά απλά ένα βήμα μπροστά για να σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε το επόμενο με την Ανάληψη. Το πραγματικό σας σπίτι είναι στις ανώτερες διαστάσεις, και είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα που θα σας ξαναφέρει εκεί. Εδώ συμβάλλουμε εμείς και σας διασφαλίζουμε ένα αίσιο κλείσιμο αυτού του κύκλου. Ορισμένα γεγονότα που προκύπτουν από την ανάγκη της Μητέρας Γης να διενεργήσει το δικό της καθαρισμό θα οδηγήσουν σε αναταραχή, αλλά θα είμαστε εκεί μαζί σας για να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις. Μεταξύ όλων μας, το τελευταίο έτος δεν θα έχει καμία σχέση με τους κατακλυσμούς που έχουν προφητέψει ορισμένοι. Ωστόσο, όπως υπαινιχθήκαμε προηγουμένως, να είστε προσεκτικοί αν ζείτε σε σεισμογενείς περιοχές. Αν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος θα σας προειδοποιήσουμε, αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις φυσικές αλλαγές που είναι απαραίτητες για να βοηθήσουν την Γη σας να επιστρέψει στην αρχική της παρθενική κατάσταση.

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από άλλες πηγές, σε ορισμένες περιοχές όπου η δραστηριότητα μπορεί να είναι πιο σοβαρή, οι Αγαπημένοι μας φίλοι της Κοίλης Γης, οι οποίοι είναι και οι πρόγονοί σας, θα σας δώσουν ένα ασφαλές καταφύγιο. Οι Λεμούριοι και οι Άτλαντες ήταν και οι δύο πολιτισμοί στους οποίους θα πρέπει σχεδόν όλοι σας να είχατε μια ζωή, και τελείωσαν και οι δύο με σχεδόν πλήρη καταστροφή. Οι Λεμούριοι, που είχαν ειδοποιηθεί έγκαιρα για την επικείμενη καταστροφή όπως και οι Άτλαντες μετανάστευσαν για να επιβιώσουν, αλλά οι Λεμούριοι μετακινήθηκαν υπόγεια, όπου έκτισαν όμορφες πόλεις. Θα έρθουν και πάλι να τους γνωρίσετε, αλλά όχι πριν να είναι ασφαλές κάτι τέτοιο. Έχετε πολλά να μάθετε για τους προγόνους σας και άλλες μορφές ζωής που ζουν στο εσωτερικό της Γης. Αυτή η γνώση αποκρύφτηκε από εσάς, όπως και πολλά άλλα που σύντομα θα σας γνωστοποιηθούν. Οι αποδείξεις αυτών των συνδέσεων βρίσκονται στα μυστικά αρχεία του Βατικανού, αλλά θα αποκαλυφθούν σε εύθετο χρόνο. Όλη η ιστορία σας, πηγαίνοντας πίσω χιλιάδες χρόνια, είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που έχετε οδηγηθεί να πιστεύετε και θα σας αποδοθεί σωστά.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μοιράζομαι τον ενθουσιασμό σας για την έναρξη του έτους 2012 και όλα όσα υπόσχεται να είναι. Είναι το έτος της ολοκλήρωσης και πολλοί δεν έχετε αντιληφθεί ακόμη πλήρως τη σημασία του. Σας ευχόμαστε να εκπληρωθούν όλα όσα εύχεστε για τον εαυτό σας και μακάρι να σας φέρουν Αγάπη και Φως.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.