Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 4, 2012

SaLuSa, January 4, 2012

Από τότε που ξεκινήσατε το δρόμο σας προς την Ανάληψη, σας έχει δοθεί κάθε βοήθεια και ενθάρρυνση να δεχτείτε την πρόκληση να αποφασίσετε εσείς για τη μοίρα σας. Το γεγονός είναι ότι έχετε πετύχει πολύ περισσότερα από ό, τι αρχικά αναμενόταν, και πρόκειται να σας δοθούν συγχαρητήρια για τη νίκη σας επί των σκοτεινών. Στο δρόμο αυτό φυσικά περπατήσαμε μαζί σας, και επειδή ζητήσατε τη βοήθειά μας μπορέσαμε να σας τη δώσουμε. Μέχρι στιγμής, αναμένονταν από εσάς να αναλάβετε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την επιτυχή έκβαση, αλλά τώρα εμπλεκόμαστε περισσότερο εμείς, αφού πρέπει να παίξουμε και το δικό μας ρόλο ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλα ολοκληρώνονται όπως διατάχθηκε.

Η εγγύτητα μας σε σας και οι δράσεις που αναλάβαμε για λογαριασμό σας, δεν μπορούν πλέον να αμφισβητούνται, και έφτασε η ώρα να γίνει γνωστή η ύπαρξή μας. Όπως γνωρίζετε, έχουμε τη δική μας αποστολή να φέρουμε σε πέρας, και όσο πιο γρήγορα μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας τόσο πιο γρήγορα θα μπουν τα πάντα σε εξέλιξη. Οι σύμμαχοί μας ήταν γενναίοι και συχνά διακινδύνευσαν τις ζωές τους για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Σύντομα θα ανταμειφτούν, αφού φτάσαμε στο σημείο που το αποτέλεσμα θα είναι μια λαμπρή νίκη, που θα καταρρίψει τα τελευταία οχυρά ισχύος στα οποία έχει στηριχθεί η σκοτεινή ελίτ. Το τελικό πλήγμα γι 'αυτούς θα είναι να χάσουν την οικονομική τους ισχύ, η οποία έχει ήδη περιοριστεί.

Πάντα δίνονταν η υπόσχεση ότι ο πλούτος του κόσμου θα διανεμηθεί εκ νέου, και αυτό θα γίνει. Έχοντας σαν δεδομένο ένα χώρο ίσων ευκαιριών, όπου όλες οι χώρες είναι φερέγγυες και έχουν αποφορτιστεί από τα χρέη τους, τα οποία τελικά θα διαγραφούν, θα δείτε τους ανθρώπους να έρχονται κοντά και να μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της ζωής. Πρέπει να γίνει μια αλλαγή στην κατάσταση που έχετε τώρα, όπου ορισμένες χώρες και άνθρωποι κατέχουν μία δυσανάλογη ποσότητα πλούτου. Επίσης, ο φυσικός πλούτος της γης, πρέπει να επιστραφεί στους νόμιμους ιδιοκτήτες του. Με τον τρόπο αυτό θα επέλθει μια μεγαλύτερη αίσθηση Ενότητας, και το μοίρασμα θα είναι ο δρόμος για άνοδο. Η όλη στάση και προσέγγιση για τα χρήματα και τον τρόπο που χρησιμοποιούνται θα πρέπει να αλλάξει, και τα ισχύοντα συστήματα θα μεταβληθούν ριζικά για να διασφαλιστεί ότι όλες οι συναλλαγές είναι ανοιχτές και έντιμες.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, μόλις ξεκινήσουμε πραγματικά, ο σχεδιασμός είναι τέτοιος που θα στροβιλίζεστε στην ταχύτητα των αλλαγών. Αυτό είναι εφικτό, γιατί τα σχέδια έχουν καταστρωθεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά παράλληλα επανεκτιμούνται συστηματικά για να διασφαλιστεί ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Οι σύμμαχοι μας και οι εργάτες του Φωτός, έχουν πλέον σε γενικές γραμμές αυτοπεποίθηση για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, και γίνονται όλο και πιο τολμηροί, όταν συναντούν αντίθεση. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χασομέρια και τώρα ξέρουν τι πρέπει να γίνει. Πολλές διαφορετικές δράσεις συνέρχονται, και μπορείτε να περιμένετε μια σαφή ένδειξη για το αποτέλεσμα. Πολλά είναι επικεντρωμένα σήμερα στις οικονομικές συναλλαγές, και το έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει επιστροφή στο παλιό κακό κατεστημένο. Να είστε σίγουροι ότι μέσα σε λίγους μήνες θα γνωρίζετε ότι αυτό θα ισχύει.

Έτσι, να είστε υπομονετικοί και να διαβάζετε ανάμεσα από τις γραμμές, όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης καλύπτουν σημαντικά γεγονότα. Για ένα διάστημα θα εξακολουθεί να υπάρχει μια τάση απόκρυψης των πραγματικών γεγονότων, αλλά ακόμα και αυτό οφείλεται στην αλλαγή του πότε εμείς μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ειλικρινείς δημοσιογράφους ότι είναι ασφαλές να αναφέρουν τα γεγονότα. Έχετε μείνει στο σκοτάδι για τόσα πολλά θέματα για πολλά, πολλά χρόνια, αλλά η αλήθεια θα βγει. Ήσασταν πάντα εξαιρετικά Όντα και σας οφείλεται η φροντίδα και ο σεβασμός που δικαιούστε. Αντ’ αυτού κρατηθήκατε σε χαμηλό επίπεδο, και αποδεχθήκατε θέσεις που σας έκαναν να υποταχθείτε σε αυτούς που σας φέρθηκαν υπεροπτικά. Κανένα άτομο δεν είναι καλύτερο από κάποιο άλλο, δεδομένου ότι όλοι περνάτε από τις εμπειρίες που έχετε επιλέξει για να επιταχύνετε την εξέλιξή σας.

Μόλις μπορέσετε να αρχίσετε να βλέπετε τους άλλους σαν τον εαυτό σας, τότε γρήγορα η Ανθρώπινη Φυλή θα ενωθεί σαν Μία και ποτέ ξανά δεν θα αισθανθείτε χωρισμένοι. Στο κάτω-κάτω, ανεξάρτητα από τι μπορεί να αισθάνονται τώρα μερικοί, υπάρχει μόνο ο ένας Θεός του Σύμπαντος σας. Με τον καιρό αυτή η αλήθεια θα γίνει αποδεκτή και δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να διαιωνίζονται οι θρησκευτικές διαφορές. Στην πραγματικότητα, η οργανωμένη θρησκεία θα ξεφτίσει και κάθε ψυχή θα εκκλησιάζεται από τον εσωτερικό της ναό. Στην πραγματικότητα δεν θα χρειαστεί κάποιος άλλος να σας διδάξει την αλήθεια, αλλά στην παρούσα κατάσταση σας έχετε μπερδευτεί και χρειάζεστε καθοδήγηση. Ευτυχώς, η διαισθητική πλευρά σας έχει αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, και ανακαλύπτετε ότι μπορείτε να την εμπιστευθείτε για να σας δείξει τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο, αυτό απαιτεί ένα εντελώς ανοικτό μυαλό, χωρίς ένα άκαμπτο σύστημα πεποιθήσεων. Γνωρίζουμε ότι ορισμένες ψυχές αισθάνονται βολικά με αυτά που γνωρίζουν τώρα και προτιμούν να καθοδηγούνται παρά να καθοδηγούν και θα αφεθούν να λάβουν τη δική τους απόφαση για το πότε είναι η ώρα να αμφισβητήσουν τις πεποιθήσεις τους.

Θυμηθείτε ότι με εκατοντάδες ζωές πίσω σας, έχετε μεγάλη εμπειρία να επικαλεστείτε και η οποία βρίσκεται μέσα στο υποσυνείδητο σας. Κάποια πράγματα όπως συνήθειες, προτιμήσεις και αντιπάθειες, όλα προκύπτουν από προηγούμενες ζωές, και μπορείτε να τα δείτε σήμερα αν μη τι άλλο στην επιλογή των ρούχων και τις διατροφικές προτιμήσεις των ανθρώπων. Με άλλα λόγια, έχετε διαμορφωθεί εν μέρει σε ό,τι είστε τώρα, από τις μνήμες των πρόσφατων ζωών σας, που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια. Το πραγματικό σας εγώ περιμένει την Ανάληψη σας και τότε θα διαπιστώσετε ότι προσαρμόζεστε φυσιολογικά στη ζωή στις ανώτερες διαστάσεις. Στο κάτω – κάτω, από εκεί προέρχεστε και η δυαδικότητα, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα που ποτέ δεν είχε σκοπό να σας κρατήσει επ' αόριστον. Θα λέγαμε ότι έχετε διαπρέψει με το να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις, και σας αξίζει απόλυτα να επωφεληθείτε της ευκαιρίας να τα αφήσετε όλα αυτά πίσω σας. Ωστόσο, πάντα θα ωφελείστε από αυτά που έχετε μάθει ακόμα και αν οι προηγούμενες ζωές ξεθωριάζουν στο βάθος.

Συνεπώς, είναι προφανές ότι βγαίνετε από την ψευδαίσθηση της ζωής, όπως τη βιώσατε, και ήδη ζείτε το νέο όραμα για τον εαυτό σας σαν κάποιος που είναι του Φωτός. Καθώς το κάνετε αυτό, θα απεμπλακείτε από τη δυαδικότητα, και θα βαδίσετε στο μονοπάτι σας ως κάποιος που έχει ήδη αναληφθεί. Αυτό μπορεί να γίνει, διότι έχετε αποκτήσει την πειθαρχία και τη δύναμη να παραγκωνίσετε τις χαμηλότερες δονήσεις που δεν ασκούν πλέον καμία έλξη πάνω σας. Η παρουσία σας στη Γη μαζί με άλλους σαν εσάς δίνει μια ώθηση στους γύρω σας, που ηρεμούν και χαλαρώνουν από το γοητευτικό και γαλήνιο ύφος σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαρούμενος για σας αφού πέρασαν οι ημέρες του απόλυτου σκοταδιού που συνόδευαν τους πολλούς πολέμους και την επιθετικότητα που έχουν καταστρέψει το παρελθόν. Εμείς θα αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια να ξεκινήσει ένας άλλος πόλεμος, αν και μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές αψιμαχίες. Η ειρήνη επικρατεί και θα φέρει μια νέα αίσθηση για τα πάντα. Σας αφήνουμε με την αγάπη και τις ευλογίες μας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.