Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 3, 2012

SaLuSa, February 3, 2012

Θα νόμιζε κανείς ότι όλοι ενδιαφέρονται για το μέλλον, αλλά πολλές ψυχές περιορίζονται στο να ακολουθούν την γενικότερη τάση χωρίς καμία φιλοδοξία να κάνουν διαφορετικά. Στην πραγματικότητα, για μερικούς δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας σκοπός της ζωής. Ωστόσο, μέσα από τη γωνίτσα τους στη Γη, παρατηρούν τη ζωή των άλλων και σε κάποιο σημείο ανησυχούν επειδή ενδόμυχα γνωρίζουν ότι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερα. Αυτό, αγαπητοί μου είναι η αρχή της αφύπνισης τους, και με τόσα πολλά που γίνονται τώρα αναμένεται να σημειώσουν πρόοδο. Η ζωή θέτει επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το γιατί είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσεις και να δώσεις τις πιο βασικές ανέσεις σε όλους τους ανθρώπους. Υποσυνείδητα όλοι ξέρετε ότι είστε Ένα, και ότι κάθε ένας από εσάς θα πρέπει να επωφελείται από το σύνολο της γενναιοδωρίας της Γης. Στην παρούσα στιγμή οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν προχωρήσει περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν, με το να σας αρνούνται το μερίδιο που δικαιούστε και να σας παίρνουν αυτό που ήδη έχετε. Πίστευαν ασύστολα ότι θα μπορούσαν να σας υποδουλώσουν εντελώς αφού συνάντησαν μικρή αντίσταση στα σχέδια τους. Ωστόσο, υπολόγιζαν χωρίς την ταχεία ανάπτυξη της συνείδησης, που οφείλεται εν μέρει στην εξαιρετική δουλειά των εργατών του Φωτός. Μια έκρηξη φωτός όμως έχει συμβεί και τύλιξε ολόκληρο τον κόσμο, και αυτό δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Το ποσό της ενέργειας που κατευθύνεται στη Γη έχει αυξηθεί εκθετικά, και διανέμεται μέσω αυτών των εξελιγμένων όντων, που είναι σε θέση να το φέρουν κάτω σε αυτήν. Έχει προχωρήσει πέρα από το σημείο που θα μπορούσαν να τη σταματήσουν, και σας επέτρεψε να μπείτε στο δρόμο της Ανάληψης.

Όπως σας έχουμε πει και πριν, είστε όλοι σε διαφορετικά στάδια εξέλιξης, και είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν διαφορετικές αντιδράσεις σχετικά με το τι συμβαίνει στον κόσμο σας. Όσο ανεβαίνετε σε κλίμακα, τόσο ανεβάζετε και όλους τους άλλους που ωφελούνται επίσης από τα αυξανόμενα επίπεδα της συνειδητότητας. Το ερώτημα είναι, αν θα τα καταφέρει ο καθένας να ανέβει, και αυτό εξαρτάται από όλες τις επιλογές της ελεύθερης βούλησής σας. Έτσι μερικές ψυχές θα συνεχίσουν να συμπαρασύρονται και θα είναι αρκετά συγκαταβατικές στο να παρακολουθούν τον κόσμο να προχωράει. Ο ρυθμός προόδου τους είναι σαφώς πολύ πιο αργός απ’ ό,τι στους περισσότερους άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ικανότητά τους να βιώσουν εξύψωση τελικά. Το γεγονός είναι ότι όλες οι ψυχές έχουν τα γονίδια του DNA που τους δίνουν την ώθηση να αναζητήσουν την αλήθεια, και ότι αναπόφευκτα θα τους οδηγήσουν στο να συνεχίσουν να την αναζητούν. Η παρόρμηση έρχεται συνήθως μαζί με ερωτήματα σχετικά με το σκοπό της ζωής, και αυτό τους προωθεί σε ένα μακρύ ταξίδι περιπέτειας.

Για όσους από εσάς έχετε βρει το δρόμο της επιστροφής, η ζωή κυλάει ξαφνικά πιο ομαλά, και τα προβλήματα δεν προκαλούν μεγάλες συγκρούσεις, αφού τα χειρίζεστε με ευκολία λόγω της κατανόησης σας. Γνωρίζοντας πώς λειτουργούν όλα σας βοηθά να ξεπεράσετε τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε, και το εγώ σας συνεχίζει να υποχωρεί, χωρίς να παρεμβαίνει. Το Εγώ σας δίνει την θέση του στον Ανώτερο Εαυτό σας, που είναι ο πραγματικός σας εαυτός. Βλέπετε λοιπόν, Αγαπητοί μου ότι έχετε την ευθύνη να σηκώσετε τον εαυτό σας αφού κανένας άλλος δεν μπορεί να το κάνει για σας. Μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά στην τελική αναμέτρηση είναι η απόφασή σας που θα καθορίσει το πώς θα προχωρήσετε. Πρέπει να έχετε μια ισχυρή πρόθεση για συγχώνευση με τον Ανώτερο Εαυτό σας, και αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσετε μια πορεία που θα αντιμετωπίζει όλες τις ψυχές σαν Ένα. Στη Γη, είναι πιο εύκολα τα λόγια παρά οι πράξεις, αλλά μπορεί κάτι να πετύχει, έτσι μπορεί να γίνει, αν συγκεντρώσετε το μυαλό σας σε αυτό.

Εν τω μεταξύ, κάποιοι από εσάς εξακολουθούν να δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι είστε τόσο κοντά στην ολοκλήρωση, η οποία πλησιάζει ταχύτερα από ποτέ. Δεν στηρίζεται στα εξωτερικά γεγονότα, τα οποία είναι οι προτιμώμενες συνθήκες που θα οδηγήσουν σε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός σε ότι αφορά το επίπεδο της ζωής σας. Τώρα ξέρετε ότι σας έχουν καθυστερήσει σοβαρά, και με την κάλυψη των κενών θα υπάρξει μια ομαλότερη και πιο αποδεκτή μετάβαση. Τελικά θα ωφεληθείτε από την μετακίνησή σας σε μια υψηλότερη διάσταση, όπου τα πλεονεκτήματα που παρέχονται μέσω των νέων τεχνολογιών θα είναι κάπως πιο οικεία για εσάς. Όλο αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ως ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός και λίγα θα παραμείνουν από τρόπο ζωής σας στον παλιό κόσμο. Αυτό αφορά και τα συστήματα εντατικής εργασίας, που σας κράτησαν σε δουλεία με λίγο χρόνο για τις δικές σας δημιουργικές επιθυμίες. Αυτό θα επιφέρει σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, το να μπορείτε να συμμετέχετε πλήρως στις επιδιώξεις σας που σας δίνουν ευχαρίστηση.

Η ζωή σας σήμερα, είναι πραγματικά τόσο περιορισμένη και ελεγχόμενη, και αυτό ισχύει και για τους νόμους της γης, οι οποίοι θα εξεταστούν εξονυχιστικά και θα τροποποιηθούν, ώστε να απομακρυνθούν εκείνοι που είναι άδικοι και παράνομοι. Θα υπάρξει μια επιστροφή στο Σύνταγμα κάθε χώρας με προστιθέμενα οφέλη που θα προκύψουν από την επερχόμενη Ανάληψη σας. Σε κάθε λογής πράγματα ετοιμάζεστε για την εξύψωση σας, και οι σύμμαχοί μας είναι όλο και πιο κοντά σε σημαντικά επιτεύγματα. Τίποτα από αυτά δεν είναι εύκολο καθώς έχουμε να κάνουμε με παγκόσμια προβλήματα, ιδίως σε ότι αφορά τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Ωστόσο, πρέπει να υπάρξουν εκτεταμένες αλλαγές αλλιώς η νομισματική πολιτική δεν θα είναι σταθερή, και θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή στα κεντρικά συστήματα που έχουν προκαλέσει εν μέρει την πτώση τους. Οι τράπεζες θα είναι μικρότερες και περισσότερο υπεύθυνες για τις πράξεις τους.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι έτοιμη να σταθεί το πλευρό των συμμάχων της, οι οποίοι κάνουν κινήσεις για να κλείσουν κάποια θέματα. Ήρθε η ώρα να γραφτεί το τελευταίο κεφάλαιο για το ανθρώπινο γένος και το ταξίδι του μέσα στη δυαδικότητα. Θα είναι για μια νίκη που επιτεύχθηκε μέσα από καθαρή προσπάθεια και δέσμευση για το Φως. Ακόμα θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πως οι πιθανότητες επιτυχίας ήταν εναντίον σας. Ωστόσο, επιμείνατε και η πίστη σας σας προώθησε, και συχνά εργαζόσασταν σε απομόνωση, αλλά εξακολουθούσατε να εκπληρώνετε την αποστολή σας. Είναι μια θαυμάσια νίκη και αυτό που βλέπετε τώρα είναι μόνο οι τελικές προσπάθειες των σκοτεινών δυνάμεων να συνεχίσουν με τις πονηριές τους. Είναι όλα υπό τον έλεγχο μας, και σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους εδώ και χιλιετίες.

Συνεχίστε να προχωράτε τόσο σθεναρά όσο ποτέ και μην τα παρατάτε αλλά κρατηθείτε γερά από την εστίασή σας στην Ανάληψη. Κάθε ένας από εσάς που το κάνει θα βοηθήσει να διασφαλιστεί ότι πρόκειται να γίνει όπως προορίζονταν, και δεν θα είστε μόνοι, αφού όλοι εμείς σας συνοδεύουμε σ’ αυτούς τους τελευταίους μήνες, ακόμη και αν δεν το γνωρίζετε. Από τη θέση μας μπορούμε να ελέγχουμε ό, τι συμβαίνει στη Γη, και μπορούμε να ακούσουμε συνομιλίες και να δούμε καθαρά σαν να ήμασταν εκεί. Στην πραγματικότητα μπορούμε να διεισδύσουμε στο έδαφος και να δούμε μέσα στις βάσεις που έχουν δημιουργήσει οι σκοτεινοί. Τίποτα δεν ξεφεύγει από την προσοχή μας και ούτε μπορούν να κρυφτούν από εμάς. Είστε συνεπώς ασφαλείς και με το χρόνο όλες οι στρατιωτικές βάσεις θα κλείσουν για πάντα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και χαίρομαι που μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ασφαλή μετάβαση σας στην Ανάληψη. Θα είναι η πιο σημαντική εξέλιξη που έχετε βιώσει ποτέ. Στέλνουμε την αγάπη και τις ευλογίες μας σε όλους σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |