Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, February 6, 2012

SaLuSa, February 6, 2012

Φυσικά πρέπει να είμαστε ενήμεροι για το τι κάνει ο Μιχαήλ, και έχουμε παρακολουθήσει τα γεγονότα που σχετίζονται με το ταξίδι στον Ποσειδώνα. Αυτό που πρέπει να τονίσω όμως είναι ότι έχουμε τις δικιές μας υπευθυνότητες, και ποτέ δεν θα παρεμβαίναμε στην αποστολή ενός άλλου, με τον ίδιο τρόπο που δεν θα παρεμβαίναμε στις εμπειρίες που είναι δική σας δημιουργία. Δείτε το με αυτό τον τρόπο αγαπητοί μας, δεν είναι κανενός δουλειά να σας αρνηθεί τις εμπειρίες που χρειάζεστε για να προχωρήσει η εξέλιξή σας.

Για το θέμα αυτό, παρακαλούμε να θυμάστε ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία σας έχει ενημερώσει σαφέστατα ότι κατά τη διάρκεια του χρόνου, θα οργανωθούν πολλά "τουριστικά" ταξίδια στα σκάφη μας. Έτσι δεν είναι ανάγκη να βιαστείτε να συμμετέχετε στις πρώτες εκδρομές αυτού του είδους, θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να τα απολαύσετε από τη στιγμή που θα μπορούμε ανοιχτά να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μερικά από τα μητρικά σκάφη μας είναι σαν τεράστιες πόλεις, και δεν θα υπάρχει καμία δυσκολία στην αντιμετώπιση του μεγάλου αριθμού από εσάς που θα αρπάξετε την ευκαιρία να τα επισκεφθείτε. Θα είναι όλα μέρος της πρόθεσής μας να έρθουμε πιο κοντά και να διαλυθούν οι φόβοι που μπορεί να εξακολουθούν να υπάρχουν. Μας επιτρέπει να σας δώσουμε μια εικόνα από τις προηγμένες τεχνολογίες που θα κάνουμε για εσάς στο πολύ κοντινό μέλλον. Στο κάτω κάτω είμαστε οι μελλοντικοί σας εαυτοί και θα πρέπει να γεφυρωθεί γρήγορα το χάσμα που επέφερε η σκόπιμη απόκρυψη των τεχνολογιών που θα έπρεπε εδώ και καιρό να σας έχουν εκτοξεύσει στον 21ο Αιώνα.

Πολλά συμβαίνουν στη Γη αυτή τη στιγμή και θα διαπιστώσετε ακόμη ότι δεν μπορεί να είναι πολύ πριν να δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε για να επιφέρει τις επιθυμητές αλλαγές. Σενάρια πολέμου εξακολουθούν να ψιθυρίζονται, αλλά θα σας πούμε και πάλι ότι αυτό δεν θα επιτραπεί αν και μερικοί κροταλισμοί σπαθιών θα συνεχιστούν. Έτσι, παρακαλούμε να μην υποκύψετε σε αυτές τις καταστάσεις και να μην επιτρέψετε στο φόβο να σας καταλάβει, σκεφτείτε την ειρήνη και βάλτε την ενέργειά σας εκεί που θα κάνει κάτι θετικό. Η οικονομική κατάσταση συνεχίζει να απασχολεί πολύ χρόνο από τους συμμάχους μας, αλλά όμως είναι ένα σύνθετο πρόβλημα να κάνεις πολλές χώρες, όπως θα λέγατε, "να πουν το ίδιο τραγούδι ". Ωστόσο, η επιτυχία θα έρθει και θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας εντελώς νέας προσέγγισης για τις τράπεζες και τη συνολική φύση των οικονομικών συναλλαγών. Τα χρέη θα εξαλειφθούν και ποτέ ξανά δεν θα επιβαρυνθείτε άσκοπα με αυτά.

Δεν υπάρχει ποτέ μια θαμπή στιγμή για τη ζωή στη Γη, και κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι το πώς είναι γραφτό να είναι αλλά σίγουρα όχι νησί διακοπών, γιατί αλλιώς η πρόοδός σας θα ήταν δύσκολο να προχωρήσει. Η Γη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσετε κάθε είδους προκλήσεις και ο γρηγορότερος τρόπος για να προχωρήσετε μπροστά και να ανεβείτε αυτή την πνευματική σκάλα. Ωστόσο, η Γη είναι ένας παράδεισος που δεν υπάρχει όμοιος της στο Σύμπαν και σπάρθηκε εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Ήταν πραγματικά ένας Κήπος της Εδέμ, αλλά εκφυλίστηκε καθώς οι δονήσεις γίνονταν χαμηλότερες και ο άνθρωπος την κούρσεψε με την απληστία του και την έλλειψη φροντίδας. Τώρα έχετε ξυπνήσει για να αναγνωρίσετε το κόσμημα που είναι η Γη σας και βάζετε τα δυνατά σας για να την επαναφέρετε, και να αποτρέψετε περαιτέρω ζημιές και καταστροφές. Πράγματι, είναι δική σας ευθύνη να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση ως μέρος των προετοιμασιών για την Ανάληψη.

Σε τέτοιες ανησυχητικές εποχές όπως αυτές που είστε τώρα, θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας και να μην ξεχνάτε ποτέ τον λόγο που έχετε έρθει στη Γη αυτή την εποχή. Ήρθατε για να αφυπνίσετε τον αληθινό σας εαυτό ως ένα Ον του Φωτός, και να ανεβάσετε το επίπεδο της συνειδητότητάς σας, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να ανεβείτε μόλις δοθεί η ευκαιρία. Έχετε μια ολόκληρη δεσμίδα εμπειριών ακόμα που θα έρθουν, αλλά ο στόχος σας στο τέλος είναι η Ανάληψη και είναι πραγματικά αυτό που έχει σημασία. Αυτή η ευκαιρία μαζικής ανάβασης δεν δίνεται πολύ συχνά, και πρόκειται για την απελευθέρωσή σας από τη δυαδικότητα και την ανάγκη τακτικών μετενσαρκώσεων. Με αυτό στο μυαλό σας, είμαστε σίγουροι ότι δεν χρειάζεστε και πολλή ενθάρρυνση για να προσπαθήσετε να κατεβείτε από τη σκάλα της επανα-γέννησης.

Δεν μπορείτε να γνωρίζετε πλήρως τι συμβαίνει πίσω από τις σκηνές, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερη δραστηριότητα από ό, τι φαίνεται. Παρακολουθούμε τις παγκόσμιες ειδήσεις και ό, τι συζητείται ανοιχτά ή κατ 'ιδίαν, και ως αποτέλεσμα έχουμε μια πολύ καλή εικόνα για το πώς εξελίσσονται τα γεγονότα. Αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να μπορούμε να βοηθήσουμε τους συμμάχους μας, και επιτρέπεται για να εξισορροπήσει τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού από τους Σκοτεινούς για να κατασκοπεύσουν εκείνους του Φωτός. Έχουμε υπολογιστές με ένα επίπεδο συνείδησης τόσο προχωρημένο, ώστε να μπορείτε να έχετε αρκετά ευφυείς συζητήσεις μαζί τους. Έχετε εμπειρία από αυτοματισμούς, αλλά τους έχουμε φέρει σε τέτοιο βαθμό που θα σας εκπλήξει, και θα απολαύσετε τις επισκέψεις σας στα πλοία μας, όταν θα προσπαθείτε να βρείτε πώς λειτουργούν. Για μερικούς από σας θα φαίνονται οικείοι, καθώς μας επισκεφθήκατε κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, αλλά αυτή η μνήμη σας έκλεισε όταν επιστρέψετε στο σώμα σας.

Βγείτε από τα κουκούλια που σας κρύβουν τον αληθινό σας εαυτό, το Φωτεινό Ον που είστε και που πάντα θα είστε. Αυτή είναι η στιγμή να διεκδικήσετε τα θεία δικαιώματα και την κυριαρχία σας, και σας δίνεται κάθε βοήθεια για να το πράξετε. Είστε Όντα ανείπωτης ισχύος και με την προϋπόθεση ότι μπορείτε να δεχτείτε την ευθύνη να την χρησιμοποιήσετε με σύνεση, θα ανεβείτε και θα γίνετε ο δημιουργός που ήσασταν προηγουμένως πριν από την πτώση. Ακόμη και τώρα συνεχίζετε να δημιουργείτε, αλλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο να εκδηλωθεί, και μπορεί να μην καταλάβετε τι έχετε κάνει. Εστιάστε για αρκετό καιρό σε από αυτό που επιθυμείτε και με τον καιρό θα υπάρξει απάντηση. Έτσι, χωρίς να το συνειδητοποιείτε, έλκετε στη ζωή σας τις εμπειρίες που έρχονται σε σας. Τα όμοια ελκύουν τα όμοια, και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο συγκεντρώνετε γύρω σας τους φίλους και τους εχθρούς σας. Ο Νόμος της Έλξης δεν δέχεται καμία απόφαση σχετικά με το πώς λειτουργεί, οπότε να είστε προσεκτικοί σε τι θα επικεντρωθείτε και πού θα τοποθετήσετε την ενέργειά σας. Οι περισσότερες από τις εμπειρίες σας ξεκινούν τη ζωή τους σαν σκέψεις, που όταν τους δίνετε αρκετή ενέργεια γίνονται μέρος της πραγματικότητάς σας

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και θα χαιρόμουν να εκπληρώσω τις επιθυμίες σας, αλλά όλα σε εύθετο χρόνο, και όπως πάντα ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Έχουμε συνηθίσει να είμαστε ευπροσάρμοστοι και να συντονιζόμαστε με την τελευταία κατάσταση στη Γη. Με αυτόν τον τρόπο θα είμαστε απόλυτα επιτυχημένοι στους στόχους μας, όταν μπορούμε επιτέλους να προχωρήσουμε. Να είστε βέβαιοι ότι οι δράσεις μας συνοδεύονται από μεγάλη αγάπη για όλους σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |