Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, January 4, 2010

SaLuSa, January 4, 2010

Ο χρόνος κινείται γρήγορα όπως και τα γεγονότα όπως τα αναμένετε. Έχουμε φτάσει σε ένα πολύ κομβικό σημείο. Η συνείδηση εξαπλώνεται και όλα είναι πιο ξεκάθαρα. Περισσότεροι άνθρωποι αμφιβάλλουν για τους παλαιούς τρόπους που μερικοί ακόμα υποστηρίζουν, και καινούργιες ιδέες προτείνονται που θα τους αλλάξουν ολοκληρωτικά. Όλοι σας μπορείτε να προσθέσετε την δύναμη σας εστιάζοντας στο καλό όλον. Η ανάληψη θα έρθει ανεξάρτητα από το τι θα δημιουργήσετε. Η εναρμόνιση σας με αυτήν όμως θα την κάνει πιο αρεστή. Να θυμάστε ότι πολλοί από σας αναμένουνε αποκαλυπτικές αλλαγές και εκεί έχουνε εστιάσει. Να είσαστε σίγουροι ότι ο καθένας θα συμβάλλει ουσιαστικά στο Φώς για να δημιουργηθεί μια ομαλή μετακίνηση προς το τέλος αυτού του κύκλου.

Αν και δεν γνωρίζετε καλά τι γίνετε πίσω από τα παρασκήνια, ξέρουμε ότι έχετε αρκετές αποδείξεις κινήσεων προς την σωστή κατεύθυνση. Βλέπετε καθαρά ότι όλο κε περισσότεροι άνθρωποι αμφιβάλλουν την πολιτική και τους αρχηγούς της, δημιουργώντας έτσι περισσότερη ενέργεια για αλλαγές. Αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν ανοίγουν τα μάτια τους. Η δύναμη των σκοτεινών δυνάμεων βρίσκετε στην τυφλή υπακοή των δούλων τους. Αυτό αλλάξει καθώς η συνείδηση αναβαίνει και αποκαλύπτει την αλήθεια. Είσαστε ‘όλοι μέσα για το τέλος που εξαρτάται από την προβολή σας.

Εμείς έχουμε τον δικό μας ρόλο και δεν θα μας κάνει καμία διαφορά αν χρειαστούν αλλαγές. Η Ανάληψη θα συνεχίσει και κάτω από δύσκολες συνθήκες και είμαστε έτοιμοι για την κάθε τυχόν αλλαγή του σχεδίου μας. Αν παράδειγμα θα πρέπει να επισπεύσουμε τον Ερχομό μας, θα προσγειωθούμε μαζικά, τόσοι όσο η παρουσία μας να μην μπορεί να αμφισβητηθεί. Μετά θα ακολουθήσει η Αποκάλυψη διότι θα πρέπει όλοι να το γνωρίσουν. Όπως σας έχουμε πληροφορήσει, παρακολουθούμε τα επίπεδα συνείδησης και μπορούμε να προβλέψουμε την αντίδραση σας σε μια δικιά μας ανοιχτή επικοινωνία.

Έχουμε στήσει στους αρχηγούς των χωρών ,και μερικές μικρότερες χώρες είναι πιο δεκτικές στον ερχομό μας παρά οι μεγαλύτερες.. Η ισχύ δεν είναι κάτι που οι πολιτικοί θα αποχωριστούν εύκολα. Έτσι και αλλιώς, οι αλλαγές που θα έρθουν, θα εμπεριέχουν περισσότερο μοίρασμα. Επίσης, εσείς, ο λαός θα έχει φωνή. Με συνειδητούς αρχηγούς θα είναι πιο εύκολο να σας οδηγήσουν τα τελευταία χρόνια με ειρήνη και σε ένα ευτυχισμένο περιβάλλον. Θα φροντίσουμε αυτό να γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Εσείς και η Γη πρέπει να Ανέβετε όπως σχεδιασμένο.

Παρόλο τις μεγάλες αλλαγές που σας περιμένουν, είναι πολύ ωραίο που τόσοι από σας τις περιμένετε και γνωρίζετε πόσο καλό θα σας φέρουν. Μόνο ο φόβος και η απιστία σταματά τους ανθρώπους από το να αφυπνιστούν σε αυτούς τους καιρούς. Συχνά φταίει η έλλειψη πίστης στην ύπαρξη του Δημιουργού, διότι ο κόσμος δεν μπορεί να δει την δημιουργικές ικανότητες και την τάξη που υπάρχει πίσω από όλο αυτό. Αν ψάχνετε για έναν Θεό με ανθρώπινη μορφή, δεν θα τον βρείτε, γιατί στο επίπεδο που υπάρχει ο Θεός, όλα είναι καθαρό Φώς. Το Σύμπαν είναι Θεός, και ότι εμπεριέχετε σε αυτό είναι Θεός, δηλαδή ο Θεός είναι μέσα σας και δεν χρειάζεται να τον ψάχνετε αλλού. Είσαστε μια σπίθα του Θεού όπως κάθε μορφή ζωής, ζωντανή η αλλιώς.

Το σύμπαν τραβά την προσοχή σας και όταν θα απελευθερωθείτε από τις χαμηλές συχνότητες, θα ταξιδεύετε ‘όπου θέλετε. Σαν Κοσμικά Όντα, μόνο με την σκέψη θα πηγαίνετε ακαριαίος από το ένα μέρος στο άλλο. Εσείς θα κατευθύνετε την εξέλιξη σας, αλλά αν το ζητήσετε, ανώτερα όντα θα χαρούν να σας συμβουλέψουν. Θα είσαστε ο θεός του αυτού σας, των δικαιωμάτων σας και τον δημιουργικών ικανοτήτων σας. Όπου και να πάτε θα δείτε ότι υπάρχει ζωή, και αν το επιθυμείτε θα μπορείτε να πάτε και σε παράλληλους κόσμους η άλλα σύμπαντα. Το μέλλον είναι λαμπερό και πλούσιο, και υπάρχει απέραντος χώρος προς εξερεύνηση.

Θα ξεχάσετε αυτό που γνωρίζετε και θα πορευτείτε στο «Τώρα» χωρίς κατέλειπα του παρελθόντος. Όλα απλά «ΕΙΝΑΙ» και εξελίσσονται συνέχεια, και όσο περίεργο και αν σας φαίνεται τώρα, τίποτα δεν μένει ακίνητο. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ξεκάνετε διότι τίποτα δεν καταστρέφεται η χάνεται, μόνο αλλάζει.

Πρέπει να είσαστε ευγνώμων στον Δημιουργό για το Σχέδιο του προς τους ανθρώπους, τόσο όμορφο και πλούσιο. Τι είναι δύο ακόμα χρόνια δυαδικότητας σε σχέση με αυτό που σας έχει υποσχεθεί? Αυτή η περίοδος είναι όντος πολύ σημαντική για όλες τις Ψυχές ου θα έχουνε την δυνατότητα να βγουν από τον κύκλο αυτό για πάντα. Είναι η χρυσή ευκαιρία να καθαρίσετε το κάρμα σας. Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν την Γη τώρα, όπου τόση βοήθεια είναι διαθέσιμη για τον καθένα, προσφέροντας μια αδιέξοδο για την απόκτηση πλήρους συνείδησης. Είμαι ο SaLuSa από τον Σύριο και λάμπω από την χαρά στα σημάδια του ανθρώπου που φτάνει στο Φώς, και ανακαλύπτει στην καρδιά την απέραντη αγάπη. Η Χρυσή Εποχή σας ανήκει δίκαιος.

Ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.