Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, January 1, 2010

SaLuSa, January 1, 2010

Αγαπητοί μας, διανέμετε μια χρονιά όπου αναμένετε οι προσδοκίες σας να γίνουν πραγματικότητα. Πολλοί από σας ανησυχείτε διότι περιμένατε εδώ και καιρό τις αλλαγές που θα σας υψώνανε. Μας ζητάτε σημάδια επιβεβαίωσης διότι εμείς είμαστε στο κέντρο αυτών των φαινομένων που γίνονται. Μέχρι να γίνετε όμως μέρος αυτόν τον αλλαγών, θα σας φαίνονται μακριά από σας. Περιμένετε λοιπόν οι προβλέψεις να γίνουν πραγματικότητα και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας κρατάμε ενήμερους όσο αφορά τα γεγονότα που ξετυλίγονται. Πέρα από το να εμφανιζόμαστε πιο συχνά στους ουρανούς σας, δεν μας επιτρέπετε να κάνουμε παραπάνω μέχρι την Αποκάλυψη μας.

Όπως και να έχει, εκτός Γης γίνεται απίστευτη δουλειά, κυρίως από τα οχήματα μας. Για να σας παρακολουθούμε δεν χρειάζεται να είμαστε κοντά σας διότι η τεχνολογία μας, μας επιτρέπει να δουλεύουμε έξω από την ατμόσφαιρα σας. Αν και βλέπετε το κύριο διαστημόπλοιο μας σε διαφορετικές διαστάσεις, προτιμάμε να χρησιμοποιήσουμε τα μικρά οχήματα για να έρθουμε πιο κοντά σας. Δεν μένουμε σε μια θέση για πολύ καιρό αλλά σε μερικές περιπτώσεις θα παραμείνουμε περισσότερο για να δείτε την πραγματικότητα της παρουσίας μας. Συχνά τα αεροπλάνα σας μας κυνηγάνε, αλλά οι προσπάθειες τους να μας καταλάβουνε είναι ανούσιες διότι έχουμε την ικανότητα να κινηθούμε πολύ γρήγορα και να αμυνθούμε εύκολα αν χρησιμοποιηθούν όπλα εναντίον μας. Δεν είμαστε εκεί έξω για να αναμετρηθούμε και οι ερχομοί μας στον πλανήτη σας ήταν πάντα ειρηνικοί.

Φέτος θα ξεκινήσουνε οι μεγαλύτερες αλλαγές για να απαλλαχτείτε από το παλαιό καθεστώς. Μετακινούμε την τελευταία σκοτεινή ομάδα που θα παραδώσει την ισχύ της, ίδει εξασθενημένη από ότι στης αρχές της χιλιετίας, και οι σύμμαχοι μας τους σπρώχνουν μακριά από τα πλάνα τους για ολικό έλεγχο. Σύγχρονος εσείς οι άνθρωποι γίνεστε όλο και πιο ικανοί να αναγνωρίζετε την αλήθεια όταν την βλέπετε και το μέλλον σας είναι πιο ξεκάθαρο. Αυτή η χρονιά θα είναι η αρχή μεγάλων αλλαγών και θα δείτε να πραγματοποιείτε το σχέδιο για ευημερία που σας υποσχεθήκαμε. Πολύ εξαρτάται από την Αποκάλυψη μας, διότι χωρίς την βοήθεια μας δεν θα μπορούσατε από μόνοι σας να νικήσετε τις Σκοτεινές δυνάμεις η να οργανώσετε τις αναγκαίες δυνάμεις για να καθαριστεί η Γη.

Είμαστε έτοιμοι να ενεργήσουμε ανά πάσα στιγμή. Δεν κινδυνεύετε να σας κυριεύσουνε οι σκοτεινές δυνάμεις. Ένας από τους κύριους σκοπούς μας είναι να σα ς επιστρέψουμε τα δικαιώματα σας και να σας απαλλάξουμε από άδικους νόμους. Η εξέλιξη ζητάει μια καινούργια νοοτροπία ο ένας προς τον άλλων, και μια επιθυμία να προσφέρουμε βοήθεια όπου χρειαστεί από την στιγμή που διανέμουμε μια περίοδος αλλαγών. Οι δυνατότητες σας είναι τεράστιες και όταν κατανοήστε τον λόγο αυτής της αλλαγής, θα δοθείτε με όλη σας την καρδιά. Υπάρχει ένα ουράνιο τόξο με διάφορες ακτίνες φωτός που υψώνουνε την συνείδηση σας, και φέρνει την υπόσχεση μίας Χρυσής Εποχής όπου όλα είναι σε Αρμονία και Ισορροπία. Αυτό που πάει να συμβεί στην γη είναι τα πρώτα βήματα για την δομή που θα φανερωθεί. Το όραμα είναι στις καρδιές σας και η Ανάληψη είναι η διαδικασία που θα σας οδηγήσει σε αυτό. Ποτέ μην χάσετε τον στόχο σας διότι είσαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητα σας. Συνέχεια προβάλλετε την ενέργεια σας στο μέλλον, και ο καθένας παίζει τον ρόλο του στο να πραγματοποιηθεί. Επιτρέψτε στις χαμηλές ενέργειες να μετατραπούν , χωρίς να αποσπάτε την προσοχή σας από το σχέδιο της ζωής σας και το πεπρωμένο σας.

Κοιτώντας τις πιθανότητες των επόμενων δύο χρόνων, βλέπουμε την θετική ολοκλήρωση του τωρινού κύκλου δυαδικότητας, όπως λέει ο Δημιουργός. Αν ήτανε να προβλέψουμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, θα λέγαμε, αλλαγή της κυβέρνησης και σίγουρα η ανάδυση των πρώτων σημαδιών ευημερίας. Αυτό σημαίνει ότι η Αποκάλυψη μας θα είχε γίνει και άλλα πολλά σχέδια θα δουλεύονταν. Η ένωση του κόσμου καθορίζει την ταχύτητα της εξέλιξης, και θα επιτευχτεί πιο εύκολα όταν οι αρχηγοί των χορών θα συμφωνούν με το σχέδιο μας. Τα ψέματα και οι απάτες που σας κράτησαν τόσο καιρό στο σκοτάδι για το ποιός είναι ο σκοπός της ζωής σας θα διαλυθούνε. Μερικές ψυχές θα αντισταθούνε στο να δεχτούνε την αλήθεια, αλλά η άρνηση τους θα καθορίσει το μέλλον τους. Ο θεός δεν πιέζει κανέναν που επιλέγει τον δικό του δρόμο να δεχτεί το σχέδιο του Δημιουργού, διότι είναι γνωστό ότι θα βρούνε το μονοπάτι τους προς τις ανώτερες διαστάσεις και το Φώς.

Όσοι περισσότεροι από σας προβάλλετε τις θετικές ενέργειες γύρο σας, τόσο θα μετατρέπετε την ενέργεια του φόβου που ακόμα υπερισχύει στην Γη. Μόνο αυτό φτάνει να αποδυναμώσει το Σκότος που δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να κινηθείτε προς το Φώς και την Αγάπη που είναι γύρο σας. Είναι το μυστικό σας όπλο όπως το σπαθί του Αρχάγγελου Μιχαήλ που διώχνει το Σκότος που σας έχει κρύψει την αλήθεια. Μπορείτε να υψώσετε μια ψυχή μόνο με έναν καλό λόγο η ένα χαμόγελο διότι όλοι έχουμε μέσα μας το Φώς Θα σας δίνει μεγάλη χαρά το να το κάνετε και θα σας ωθήσει σε Αγάπη Άνευ όρων που είναι ο μεγάλος σκοπός σας.

Υποδεχθείτε το 2010 με ότι καλύτερο έχετε. Θα μπορούσαμε να σας ζητήσουμε και κάτι παραπάνω. Μάλλον θα υπάρξουν ακόμα δοκιμασίες αλλά σύντομα θα δείτε τι θα έρθει. Σκεφτείτε το 2010 ως καινούργια αρχή όπου το παλαιό καθεστώς θα εξαφανιστεί για πάντα. Η επιρροή τους διαλύετε και οι δομές τους καταρρέουν χάρη στους συμμάχους μας. Να έχετε πίστη και υπομονή, διότι είσαστε όντος στην αρχή ενός ιστορικού έτους, πολύ σημαντικό για το δικό σας μέλλον.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σύριο, κε σας κάνω τις καλύτερες ευχές μίας καλής Χρονιάς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Ευχαριστώ SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.