Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 4 Σεπτεμβρίου 2015

SaLuSa, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Αγαπημένοι μας, τι ωραία που είναι τώρα που τα μηνύματα που λαμβάνετε φαίνεται να περιέχουν μια γενική ομολογία για το τι έπεται σύντομα. Ο μήνας αυτός αποτελεί σημείο καμπής άσχετα με το τι θα συμβεί, καθώς οι εισερχόμενες ενέργειες θα επηρεάσουν λίγο πολύ όλες τις ψυχές. Στην πραγματικότητα έχουν ήδη κάνει αισθητή την παρουσία τους προσπίπτοντας επάνω στη συνειδητότητά σας, με αποτέλεσμα πολλοί να αισθάνονται τις αλλαγές μέσα τους. Οι ανώτερες ενέργειες φέρνουν αγάπη και επιτέλους μια γαλήνη, που λίγο μονάχα έχετε γνωρίσει, μέσα στην τρέχουσα διάστασή σας. Οι οντότητες επάνω στη Γη σας που δε μπορούν να ανεβάσουν τις δονήσεις τους θα οδηγηθούν σε κάποιο άλλο κατάλληλο επίπεδο που θα αρμόζει στις ανάγκες τους. Κάθε ψυχή θα βρεθεί στο σωστό για τις μελλοντικές της ανάγκες επίπεδο, και όλα τα πράγματα θα είναι ακριβώς όπως πρέπει.

Είναι η ώρα που η αλήθεια θ’ αναδυθεί σταδιακά μέχρι να φτάσει και να γίνει αποκορύφωμα της πληροφόρησης, κάνοντας το κεφάλι σας να στριφογυρνάει. Είναι τόσα πολλά αυτά που σας παρουσιάστηκαν σαν ‘αλήθεια’, παρότι απέχουν πολύ από αυτήν, προκειμένου να σας κρατούν κάτω από τα νύχια των σκοτεινών. Όντως, το πέτυχαν αρκετά καλά, αλλά με τα επίπεδα της συνειδητότητας να επεκτείνονται, δε γίνεται πλέον η αλήθεια να αποκρύπτεται. Κι αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν αποδέχεστε αυτόματα τα όσα σας προσφέρονται, κι ότι έχετε μεγαλύτερη οξυδέρκεια και κάνετε ερωτήσεις. Παράλληλα, πολλοί Εργάτες του Φωτός βγαίνουν τώρα μπροστά και μοιράζονται μαζί σας τη γνώση τους. Δε γίνεται να σας κρύβεται πια η αλήθεια, και καθώς προετοιμαζόσαστε να λάβετε ενεργά μέρος μέσα στη Νέα Εποχή, πολλές ψυχές γνώστες αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους.

Κι ενώ μένει να σας αποκαλυφτεί το μέλλον, σας φαίνεται πως επικρατεί μια ύστατη αναστάτωση τριγύρω σας. Θα είναι έτσι για λίγο, αλλά αφότου περιοριστούν οι δραστηριότητες των σκοτεινών, δε θα μπορούν πια να σας υπαγορεύουν και να σας επηρεάζουν. Οι αλλαγές της Νέας Εποχής θα αρχίσουν πραγματικά και σύντομα θα δείτε να έρχονται οφέλη με γρήγορη διαδοχή. Θα πρέπει να θυμόσαστε ότι εμείς δεν εξαρτόμαστε από τη γνώση σας, αλλά έχουμε προοδεύσει πολύ πιο πέρα από τα τωρινά σας επίπεδα. Παρόλα αυτά, κοντεύετε και εσείς εκεί καθότι εδώ και κάποια χρόνια ωφελείστε από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί ως αποτέλεσμα των νέων τεχνολογιών που διαθέτετε μέσω ημών, ή που πήρατε από πηγές ξένες από τις δικές σας.

Βρισκόσαστε σε συναρπαστικούς καιρούς που θα σας βγάλουν από τις χαμηλότερες δονήσεις, και θα ωφεληθείτε από νέες εφευρέσεις και συναρπαστικές τεχνολογίες που σας αποκρύφτηκαν. Οι ανάγκες σας θα καλυφθούν πλήρως και στο τέλος θα έχετε τόσο πολύ χρόνο για τον εαυτό σας, που δε θα χρειάζεται να αναλώνεστε απλά για να μπορείτε να ζείτε. Οι σκοτεινοί δε θέλησαν ποτέ να σας δούνε να γίνεστε ανεξάρτητοι, και τα δόλια σχέδιά τους σας κρατούσαν σκόπιμα σκλάβους στις δουλειές σας και μέσα στο χρηματο-οικονομικό σύστημα. Με το χρόνο όλα αυτά θα αλλάξουν, πρώτα όμως θα πρέπει αυτοί που υποφέρουν το περισσότερο να βγουν από τη φτώχεια και τη στέρηση. Μπορεί η δουλειά αυτή να φαντάζει τρομερή, αλλά με τη βοήθειά μας θα εκπλαγείτε κάργα από το πόσο γρήγορα μπορεί αυτό να γίνει.

Ο κόσμος θα πρέπει να προετοιμαστεί για την αλλαγή προς το καλύτερο, και οι όποιες δυσχέρειες θα αξίζουν τον κόπο. Στο τέλος θα αυτοεξυπηρετείστε και θα είσαστε ανεξάρτητοι, καθώς οι ημέρες που αφιερώνατε όλο σας το χρόνο απλά για να παρέχετε τα απαραίτητα για να ζείτε θα αλλάξουν. Θα έχετε άπλετο χρόνο για τις δικές σας επιδιώξεις, και θα αποτολμήσετε να επισκεφτείτε διάφορα μέρη της Γης σε οποιοδήποτε χρόνο του παρελθόντος θέλετε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι το μέλλον είναι σίγουρο σε ότι αφορά αυτά τα ζητήματα, κι ότι ο Θεός έχει διατάξει να είναι έτσι. Οι πόλεμοι και οποιασδήποτε μορφής επιθετικότητα θα εξαφανιστούν και ο κόσμος θα ζει ενωμένος αρμονικά και ευτυχισμένα. Έχοντας εδραιώσει μια μόνιμη ειρήνη, οι Διαστημικοί σας φίλοι θα έχουν συχνότερη επαφή μαζί σας και θα απολαμβάνετε να κάνετε πράγματα μαζί τους. Σύντομα θα έρθει η ώρα να γνωρίσετε και άλλους πολιτισμούς, που επίσης επιθυμούν να μοιραστούν μαζί σας τη γνώση τους, κάποιοι από τους οποίους δε, βρίσκονται ήδη μέσα στο Ηλιακό σας Σύστημα και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να σας συστηθούν ανοιχτά.

Σαν άτομο, σημαντικότερη πρόκλησή σου είναι να παραμείνεις επικεντρωμένος στο Φως, και να μην αποσπάσαι από οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου. Θα υπάρξουν αποσπάσεις και θα βρίθει η ψευδής πληροφόρηση, καθώς αυτοί που φοβούνται τις αλλαγές γραπώνονται απελπισμένα σε αυτά που ξέρουν και με τα οποία νοιώθουν άνετα. Την ίδια στιγμή εντούτοις, θα έρχονται στο φως περισσότερα γεγονότα για το πώς είχατε χειραγωγηθεί από τους σκοτεινούς. Όμως, αρκετοί από εσάς μπορείτε να δείτε τώρα καθαρά τα ψέματα που σας έχουνε πει, και είσαστε επίσης έτοιμοι να αφυπνιστείτε στην αλήθεια. Θα εξαπλωθεί σα φωτιά σε δάσος, κυρίως από στόμα σε στόμα, μέχρι να υποχρεωθεί ο Τύπος και οι άλλες πηγές να δημοσιεύσουν τις αλλαγές που συμβαίνουν. Η αλήθεια θα σας ακουστεί σωστή γιατί γνωρίζετε διαισθητικά τι να αποδεχθείτε, και πολλά θα σας εκπλήξουν και θα τα καλωσορίσετε καθώς θα προορίζονται για το καλό Όλων. Παρόλα αυτά, προετοιμαστείτε να βρείτε το δρόμο σας μέσα από τον όγκο των πληροφοριών που θα σας πετάξουν.

Κοιτώντας πίσω συνειδητοποιείτε ότι υπήρξε ένα σκόπιμο σχέδιο διαφώτισή σας το οποίο χρειάστηκε πολλά χρόνια για να καρποφορήσει. Ήταν αργό ώστε να μπορέσει να δώσει χρόνο σ’ αυτούς που χρειάζονταν περισσότερη βοήθεια να σπάσουν τις χειροπέδες που τους έδεναν. Αρχικά όλες οι ψυχές ήρθανε στη Γη από ανώτερα επίπεδα και αφότου βυθίστηκαν μέσα στις χαμηλότερες δονήσεις, έχασαν την επαφή τους με το Φως. Γι’ αυτό λοιπόν σας δίδεται κάθε βοήθεια για να θυμηθείτε ποιοι στ’ αλήθεια είσαστε και να επιστρέψετε στο Φως όσο το δυνατόν ευκολότερα. Θα σας βοηθήσουν στο δρόμο σας οι Οδηγοί σας, γι’ αυτό να τους επικαλείστε όταν χρειάζεστε την υποστήριξή τους. Μπορούμε και εμείς να βοηθήσουμε, καθότι επιβλέπουμε τις εξελίξεις, για να διασφαλίσουμε την επιτυχία και την ασφαλή σας πορεία διαμέσου αυτής της περιόδου. Είναι τόσα πολλά αυτά που σας περιμένουν που θα σας συγκινήσουν και θα κάνουν την όποια προσπάθειά σας ν’ αξίζει τον κόπο.

Αντιμετωπίζετε τη στιγμή αυτή κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα γίνουν η αρχή πολλών συναρπαστικών αλλαγών, και θα σας απαλλάξουν από κάθε αμφιβολία για το ότι η Νέα Εποχή βρίσκεται αληθινά καθ’ οδόν. Ανυψώνεστε μαζί με τη Μητέρα Γη η οποία έχει ν’ ασχοληθεί με τη δική της Ανάληψη και που αδημονεί να σας πάρει μαζί της. Οι θετικές σας πράξεις θα την βοηθήσουν να επιταχύνει τα γεγονότα και είναι τελικά οι συλλογικές δονήσεις επάνω στη Γη αυτές που θα καθορίσουν το πότε θα αναληφθείτε. Κάνατε πολύ δρόμο για να φτάσετε σε τούτη τη σημαντική στιγμή της εξέλιξής σας και η αίσθηση της ολοκλήρωσης μεγαλώνει αφού όλες οι ψυχές έχουν την ευκαιρία να ανυψωθούν. Μπορείτε να βοηθηθείτε μεταξύ σας στους πιο δύσκολους καιρούς κρατώντας μακρυά το φόβο, καθότι το αποτέλεσμα είναι διασφαλισμένο και θα σας φέρει πίσω στο Φως.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και είμαι ένας ακόμα από τους πολλούς Διαστημικούς Φίλους που παρακολουθούν την πρόοδό σας, όντας πιθανός οδηγός στην καθορισμένη επιτυχία σας. Εν καιρώ θα ανταμώσουμε ως ίσοι, και θα απολαμβάνουμε να βγαίνουμε μέσα στο Σύμπαν και να μοιραζόμαστε διάφορες περιπέτειες μαζί. Εντούτοις, όταν θα αποκτήσετε ξανά πια πλήρες το Φως σας, εσείς θα αποφασίσετε πού θα σας πάνε τα ταξίδια σας, καθότι θα είναι δική σας η επιλογή. Να είσαστε φιλόδοξοι Αγαπημένοι Μας γιατί προορισμός σας είναι επιστρέψετε πλήρως στο Φως.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |