Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 11 Σεπτεμβρίου 2015

SaLuSa, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Και ξαφνικά, μετά από ένα αξιοσέβαστο ποσοστό αναμονής για θετικές ειδήσεις, όσον αφορά την Ανάληψη, ανακαλύπτετε ότι οι πληροφορίες αρκετών πηγών είναι θετικές. Ενημερώνεστε κατ’ επανάληψη ότι η 28η του Σεπτέμβρη είναι το αποκορύφωμα του μήνα, κι ότι είναι η ημέρα όπου θα κορυφωθούν οι ενέργειες των φωτονίων. Κι όχι μονάχα αυτό, αλλά κι ότι θα γίνει σε επίπεδο πρωτόγνωρο στα ιστορικά. Εάν ποτέ σας αμφιβάλατε για την πρόοδο που επιτελείται αναφορικά με την πορεία προς την Ανάληψη, τώρα πλέον είσαστε σίγουροι. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι συνέβαιναν πάρα πολλά ‘στο παρασκήνιο’, πράγματα για τα οποία δεν είχατε ιδέα πριν. Και σύμφωνα με αυτά που σας έχουνε πει, το σκηνικό ήτανε έτσι προκειμένου να μπορέσει να διατηρηθεί κρυφό το σχέδιό μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πράξη αυτή επίσης εμπλέκονται διάφοροι πολιτισμοί, μαζί με όλες τις Σφαίρες της 6ης διάστασης, οι οποίες έχουν κάνει ξαφνικά φανερή την παρουσία τους. Ανήκουνε στο Φως και θα διασφαλίσουν την επιτυχία σας στο δρόμο σας προς την Ανάληψη, μη επιτρέποντας παράλληλα στους σκοτεινούς να συνεχίσουν την επιρροή τους απέναντι στην πρόοδό σας. Κοιτώντας πίσω, θα διαπιστώσετε πως υπάρχει μια σταθερή πρόοδος από το 2012, έως ότου ξαφνικά βρεθείτε μέσα στη Νέα Εποχή, και τίποτε δε μπορεί να άρει την τελείωσή σας.

Όπως αρκετοί από εσάς έχετε διαπιστώσει, οι Σφαίρες έχουν καταφτάσει μέσα στο Ηλιακό σας Σύστημα μαζί με τον ‘πλανήτη σπίτι τους’ ο οποίος τώρα βοηθάει στην εκτροπή κάποιων από τις πανίσχυρες ενέργειες που σας έρχονται. Αλλιώς, κάποιοι από εσάς ίσως να μη μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στην πλήρη ένταση τέτοιων πανίσχυρων ενεργειών. Υπάρχουν σημάδια προόδου σε πολλά μέτωπα που γρήγορα θα οδηγήσουν στην Ανάληψη. Το ποιες ψυχές θα αναληφθούν εξαρτάται αποκλειστικά από το επίπεδο των δονήσεών τους, συνεπώς έχει μεγάλη σημασία να διατηρείτε την επικέντρωσή σας στο σκοπό σας. Είναι φυσικό να ανησυχείτε για τους αγαπημένους σας, να είσαστε όμως βέβαιοι πως όλες οι ψυχές θα βρεθούν ακριβώς εκεί που προορίζονταν να είναι. Ο κύκλος αυτός που μόλις τέλειωσε, αντίθετα με τους προηγούμενους, δε θα λήξει με καταστροφή αλλά με επιτυχία, καθώς όλοι εσείς που είσαστε έτοιμοι, θα προχωρήσετε παραπέρα δίχως πια να κρατείστε πίσω.

Κάποιες ψυχές θα ρωτήσουν πώς θα ξέρουν εάν είναι έτοιμες να αναληφθούν και το γεγονός μονάχα ότι έχουνε κάνει προσπάθειες για να είναι έτοιμες για μια τέτοια περίσταση, δείχνει ότι έχουν προετοιμαστεί επιτυχώς για κάτι τέτοιο. Συνεχίστε όπως κάνατε πριν και μην ανησυχείτε για το μέλλον σας, γιατί οι πάμπολλοι Οδηγοί που ταξιδεύουν μαζί σας θα μεριμνήσουν έτσι ώστε να βρεθείτε ακριβώς εκεί που θα ‘πρεπε να είστε. Κάποιες ψυχές θα συνεχίσουν στο τωρινό τους επίπεδο σε κάποια παρόμοια με τη παρούσα διάσταση, όπου θα συνεχίσουν να βιώνουν τις προκλήσεις της 3ης διάστασης. Θα αναληφθεί επίσης και η Μητέρα Γη, και δε θα είναι πια δεμένη στις χαμηλότερες δονήσεις. Θα ξεπροβάλει μια όμορφη Γη από τις στάχτες της παλιάς, στην οποία θα κατοικούν η γαλήνη και η αγάπη. Θα σταματήσετε να υπόκεισθε πια σ’ εκείνους που φέρουν ενέργειες αρνητικές, όπως και στις πράξεις τους που υποβιβάζουν τις ανώτερες δονήσεις του Φωτός. Με απλά λόγια, δε γίνεται αυτοί να επιβιώσουν μέσα στις ανώτερες δονήσεις που αρμόζουν σε ψυχές οι οποίες έχουν προχωρήσει πέρα από την ανάγκη για περαιτέρω βιώματα στο επίπεδο εκείνο.

Όπου κι αν είσαστε μέσα στον κόσμο, οι νέες ενέργειες θα αλλάξουν τις παλιές, και η Ανάληψη θα δώσει τις ίδιες ευκαιρίες σε όλες τις ψυχές, άσχετα με το ιστορικό τους. Έτσι ήτανε και από τότε που ξεκινήσατε το ταξίδι σας αιώνες πριν. Όλες οι ψυχές είχανε τη βοήθειά τους στις διάφορες ζωές τους, ακόμη κι όταν δεν είχανε την επίγνωση της παρουσίας των Οδηγών τους. Καθώς οι δονήσεις θα ανυψώνονται, κάποιες ψυχές θα αποκτήσουν επίγνωση αυτών, κατορθώνοντας τελικά να μπορούν να συνομιλούν μαζί τους. Να έχετε υπόψη σας ότι πολλοί από εσάς αφήνετε το κοιμισμένο σώμα σας κάθε βράδυ και τους συναντάτε, όπου συζητάτε για τις ανάγκες σας και σας παρέχεται βοήθεια εφόσον το θέλετε. Ποτέ σας δεν ήσαστε μονάχοι σας παλεύοντας με τη ζωή, παρότι μπορεί να φαίνεται έτσι όταν τα πράγματα έμοιαζαν να σας πηγαίνουν κόντρα. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε συμφωνήσει στις δοκιμασίες της ζωής πριν ενσαρκωθείτε, κι ότι έχετε αποδεχθεί την ανάγκη να πάρετε συγκεκριμένα μαθήματα για την περαιτέρω εξέλιξή σας.

Εάν θυμόσασταν συνειδητά τις προηγούμενες ζωές σας, θα εντυπωσιαζόσασταν από την ταχύτατη πρόοδο που επιδείξατε. Πράγματι, δεν υπάρχει άλλος τρόπος γρηγορότερος για εσάς, ακόμα και στην επόμενη διάσταση. Να ξέρετε ότι όλοι όσοι είσαστε τώρα επάνω στη Γη έχετε επιλεγεί εξαιτίας των συγκεκριμένων αναγκών σας, καθώς και για τις πρότερες εμπειρίες σας. Εντούτοις, είναι επίσης απαραίτητο να υπάρχουν ψυχές από όλα τα επίπεδα, για να μπορεί να δημιουργηθεί μια πλήρης κοινωνία η οποία θα παρέχει σε όλους τις απαιτούμενες για εξέλιξη εμπειρίες. Η ζωή μοιάζει να είναι ένα συνονθύλευμα εμπειριών που μοιάζουν να μην έχουν κάποιο ιδιαίτερο σκοπό, σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι αυτές έχουνε επιλεγεί με επιμέλεια και εκτελούνται από τους Οδηγούς σας. Όπως ενδεχομένως καταλαβαίνετε, ετούτη τη συγκεκριμένη στιγμή θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητές σας, διασφαλίζοντας την πλήρη προετοιμασία σας για ανάληψη. Το δίχως άλλο έχετε διαπιστώσει ότι κάποιες ψυχές δεν ενδιαφέρονται καθόλου για Ανάληψη, καθότι δεν έχουνε ανυψώσει καθόλου τη συνειδητότητά τους στο βαθμό εκείνο που να μπορεί να κατανοήσει περί τίνος πρόκειται. Παρόλα αυτά όμως, κι όπως συχνά τονίζουμε, μέσα στη γενική θεώρηση των πραγμάτων, δεν πειράζει, αφού στο τέλος όλοι θα ολοκληρώσουν τα μαθήματά τους μέσα στην 3η διάσταση.

Στεκόσαστε τη στιγμή αυτή στην απαρχή μιας άλλης μεγάλης περιπέτειας, τη φορά όμως ετούτη εσείς θα είσαστε εκείνοι που θα επιλέξετε ποιο μονοπάτι θ’ ακολουθήσετε. Μετά από όλα τα βιώματα που περάσατε μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε τις αλλαγές καθώς αυτές θα εμφανίζονται. Σίγουρα ακόμη υπάρχει δουλειά που πρέπει να γίνει και χρειάζεται υπομονή ενόσω ολοκληρώνουν το ρόλο τους οι παλιές ενέργειες. Εσείς που είστε γνώστες μπορείτε να βοηθήσετε αρκετά αυτούς που αφυπνίζονται και που χρειάζονται βοήθεια στο να καταλάβουν τι συμβαίνει. Όπως φαντάζεστε, η αλήθεια θα συγκλονίσει πολλούς, αλλά θα καλωσορίσετε τις αλλαγές καθώς αυτές θα σας οδηγούν στο επίπεδο του βασιλείου της αγάπης και της γαλήνης. Τυχόν υπολείμματα από τις παλιές δονήσεις σταδιακά θα εξαφανιστούν ή θα απομακρυνθούν, αφού εσείς θα ανατείνεστε από τα οφέλη της ανώτερης διάστασης.

Πιστεύουμε ότι αρκετοί από εσάς θα αρχίσετε να νιώθετε τα οφέλη από την αύξηση των δονήσεων, κι αυτό θα φέρει γαλήνη στο νου κι ένα χαρούμενο συναίσθημα που επιτέλους θα μπορείτε να απολαύσετε με πληρότητα το Φως που διαρκώς αυξάνει. Η ζωή θα αποκτήσει σκοπό και θα φέρει ανάταση και οι παλιές ημέρες του χάους και της αβεβαιότητας θα ξεθωριάσουν πέρα στο φόντο έχοντας εξυπηρετήσει το σκοπό τους βοηθώντας σας να εξελιχθείτε. Το ταξίδι πίσω στις ανώτερες δονήσεις ήτανε μακρύ και επίπονο, αλλά άξιζε κάθε κόπος. Κάποια στιγμή θα μπορείτε να ξαναδείτε τις πολλές σας ζωές και την ιστορία, και τότε θα κατανοήσετε πλήρως τις εμπειρίες σας. Θα βοηθηθείτε έτσι στην επιλογή σας για περαιτέρω ευκαιρίες οι οποίες θα οδηγήσουν την εξέλιξή σας στο επόμενό της βήμα.

Είμαι ο SaLuSa από το Σείριο, και χαίρομαι πάντοτε που μου δίνεται ο λόγος, ειδικά σε τέτοιους σημαντικούς καιρούς. Η κατανόησή σας για τη ζωή έχει κάνει άλματα μπροστά και θα συνεχίσει με γρηγορότερους ρυθμούς καθώς θα σας αποκαλύπτονται οι μεγαλύτερες αλήθειες. Μέχρι να κατανοήσετε αληθινά τα αξιοθαύμαστα επιτεύγματά σας δε θα μπορείτε ακριβώς να πιάσετε το μεγαλείο τους, και το γιατί σας θαυμάζουν οι άλλοι πολιτισμοί που έχουν παρακολουθήσει την εξέλιξή σας. Σας αφήνω όπως πάντα με την αγάπη και τις ευχές μου, και πιστεύω ότι θα βρείτε τη δύναμη να δείτε μπροστά το στόχο σας που πλησιάζει τόσο.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μετάφραση: Con Tanidis


Share |