Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 5, 2011

SaLuSa, December 5, 2011

Οι σύμμαχοι μας συνεχίζουν να κάνουν προόδους στις προσπάθειες τους να φέρουν ένα τέλος στις δραστηριότητες των Σκοτεινών. Η αντίσταση παραμερίζεται αφού εμείς έχουμε την υπεροχή και μερικά μεγάλα κινήματα θα μπορούσαν κάλλιστα να ανοίξουν το κουτί της Πανδώρας και να φανερωθούν αυτοί που είναι πίσω από τα σχέδια για παγκόσμιο έλεγχο. Σίγουρα πλησιάζουμε σ’ αυτούς του υπεύθυνους και για μία φορά τα χρήματα δεν θα τους εξαγοράσουν διέξοδο. Έχουν αποκαλυφθεί τόσα πολλά για τα σκάνδαλα με τα οποία αφαίρεσαν τα δικαιώματα σας, και η δωροδοκία έπαιξε ένα μεγάλο ρόλο στο να το πετύχουν αυτό. Οι έντιμοι πολιτικοί έχουν εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καθόλου έντιμοι πολιτικοί. Δυστυχώς οι φωνές τους συνήθως καταπνίγονται και αγνοούνται συστηματικά, αλλά πολύ σύντομα έρχονται οι δικές τους μέρες και να είστε βέβαιοι ότι γνωρίζουμε τον καθένα ονομαστικά.

Τώρα, κάθε μέρα φέρνει και την πιθανότητα για εξαιρετικά νέα και η Αποκάλυψη ενεργοποιείται με το να εστιάζετε σ’ αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα εκτιναχθεί στο προσκήνιο, καθώς δεν μπορεί να καθυστερήσει περισσότερο. Θα αποδείξει την ύπαρξη μας άπαξ και δια παντός και θα απομακρύνει τους υπαινιγμούς ότι έχουμε υστερόβουλα κίνητρα σε ότι αφορά εσάς και την Γη σας. Αφού επιβεβαιωθούν τα πραγματικά μας κίνητρα, ελπίζουμε να έχουμε ικανοποιήσει αυτούς που αμφέβαλαν ότι ερχόμαστε ειρηνικά. Πραγματικά μας χρειάζεστε και σε κάθε γεγονός είναι εντεταλμένο να ερχόμαστε μαζί με την Αδελφότητα του Φωτός. Το μέλλον σας θα σας φέρει στο βασίλειο του Κόσμου, εκεί που είναι η πραγματική σας κατοικία και όπου θα φτάσετε στην αληθινή σας ιδιότητα. Έτσι, όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν και η Ανάληψη θα είναι το πρώτο μεγάλο βήμα που θα σας εξυψώσει. Θα είναι ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός για τα επίπεδα της συνειδητότητας σας.

Σε όλους θα δοθεί σε κάποιο βαθμό η ίδια δυνατότητα να ανεβούν, αλλά υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις, αφού θα πρέπει να ζητήσετε μόνοι σας να ανεβάσετε τις δονήσεις σας. Δεν μπορείτε απλά να βαδίσετε προς την Ανάληψη, εκτός και αν είστε συμβατοί με τα καινούρια επίπεδα. Σας έχουμε ήδη πει ότι αρχικά αυτό που χρειάζεστε είναι μια σθεναρή πρόθεση να αναληφθείτε , αλλά θα πρέπει να αλλάξετε τη ζωή σας έτσι ώστε να αντανακλά τις καινούριες δονήσεις. Αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω σας κάποιες προσκολλήσεις που πλέον δεν θα σας εξυπηρετούν. Κάποιες που είναι προφανώς συνήθεια όπως τα ναρκωτικά ή να επιδίδεστε σε πρακτικές χαμηλών δονήσεων. Αν αποφασίσετε να προσπεράσετε την ευκαιρία να αναληφθείτε, αυτή είναι δική σας επιλογή και θα οδηγηθείτε σε ένα μονοπάτι όπου θα μπορέσετε να συνεχίσετε στον δρόμο που είστε.

Κάποιοι οπαδοί θρησκειών περιμένουν την οργή του Θεού να πέσει πάνω στη Γη, αλλά θέλουμε να το ξεκαθαρίσουμε, ο αληθινός σας Θεός είναι όλο Αγάπη. Αυτό το σενάριο έχει βιβλική καταγωγή και προέρχεται από λανθασμένες διδασκαλίες ή παλιές προβλέψεις που δεν ισχύουν πλέον. Φυσικά θα υπάρχουν φυσικές αλλαγές, αφού αυτή είναι η φύση της μητέρας Γης που είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση τους. Δεν αποσκοπούν όμως στην καταστροφή της Γης αλλά είναι μέρος του απαραίτητου καθαρισμού σαν προετοιμασία για την Ανάληψη. Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο Φως έρχεται στη Γη τόσο πιο εύκολο θα είναι, και επιπλέον όπου βρίσκονται σε κίνδυνο οι άνθρωποι θα ενημερώνονται. Κάποιοι θα τις λάβουν υπ’ όψιν τους, αλλά άλλοι θα ακολουθήσουν την διαίσθηση τους. Αγαπητοί μας, φτάσατε πλέον σ’ αυτό το κομβικό κομμάτι της ζωής σας, γι’ αυτό σας παρακαλούμε προσέξτε τι συμβαίνει γύρω σας. Κάποιες πληροφορίες θα κυκλοφορούν σκόπιμα για να προκαλούν φόβο και θα πρέπει να ξέρετε μέχρι τώρα, ότι αυτή είναι η ίδια ενέργεια που τροφοδοτεί τους Σκοτεινούς. Χωρίς να κουνήσετε το δάχτυλο σας μπορείτε να τα καταφέρετε να τους κρατήσετε κάτω, αρνούμενοι να τους δώσετε την ενέργεια από την οποία ζουν. Κρατήστε το Φως σας λαμπερό συνεχώς, και μην αφήσετε ποτέ την εστίαση σας να ξεφύγει από τον στόχο σας. Το έτος 2012 θα δει μια επιτάχυνση του επιπέδου του Φωτός που αποστέλλεται στη Γη, το οποίο σημαίνει ότι θα αφήσετε γρήγορα πίσω σας τις παλιές δονήσεις. Όταν θα τις ξεφορτωθείτε θα προσέξετε να κυριαρχεί ένα πολύ ελαφρύτερο συναίσθημα και μια όμορφη ειρήνη να κατεβαίνει επάνω σας. Αν αυτό σας συμβαίνει ήδη, λέμε καλώς καμωμένα και ότι κάνετε οτιδήποτε είναι δυνατό για να προετοιμαστείτε για την Ανάληψη.

Εμείς της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας συνεχίζουμε να ερχόμαστε πιο κοντά σε σας, και έχουμε καθιερώσει άμεση επαφή με πολλά Όντα του Φωτός στη Γη, τα οποία πρόκειται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην Αποκάλυψη. Αν είναι απαραίτητο, μπορούμε να μάθουμε όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για κάθε άτομο, έτσι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όποιος μιλάει εκ μέρους μας είναι αυθεντικός. Σε περίπτωση που κάποιος άλλος προσπαθήσει να εισχωρήσει με παραπληροφόρηση, θα αισθανθείτε τη διαφορά λόγω των ενεργειών που μεταφέρουν τα λόγια του. Να είστε οξυδερκείς και να θυμόσαστε ότι οι Σκοτεινοί είναι εύκολο να εντοπιστούν και επιχειρούν να δημιουργήσουν μηνύματα φορτωμένα με φόβο. Κατανοήστε ότι μέχρι να έρθει αυτός ο κύκλος στο τέλος του, οι Σκοτεινοί έχουν την επιλογή της Ελεύθερης Βούλησης για να πράττουν όπως θέλουν. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα καταλάβουν ότι το Φως πρόκειται να αναλάβει τη Γη και δεν έχουν τίποτε να κερδίσουν από το να δημιουργούν μεγαλύτερη σύγχυση ή χάος.

Για πολλούς η εποχή της καλής θέλησης πλησιάζει και οι άνθρωποι απευθύνονται στο Νέο Έτος για να συζητήσουν για τις προσδοκίες τους και τι θέλουν να φέρει στις ζωές τους. Οι Εργάτες του Φωτός που εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι το μέλλον θα φέρει Ειρήνη στη Γη θα βοηθήσουν πάρα πολύ να καταπραϋνθούν οι φόβοι που μπορεί να προκύπτουν αν λάβετε υπ’ όψιν σας και την αστάθεια που επικρατεί γύρω σας. Ένας ενθαρρυντικός λόγος εδώ κι εκεί, μπορεί να βοηθήσει στην άρση της κατήφειας και της απαισιοδοξίας που αισθάνονται πολλοί άνθρωποι τώρα. Το Φως σας είναι μια ακτινοβολία που φτάνει μακριά, και όπου κι αν είστε θα φέρνει μια αίσθηση ηρεμίας. Όταν ένας αριθμός από εσάς ενώνεται με σκοπό να στείλει το Φως σας, η ισχύς του δεκαπλασιάζεται και θα προσφέρεται μεγάλη υπηρεσία στην Ανθρωπότητα. Πιστέψτε μας, είστε πολύ πιο ισχυροί απ’ ότι εσείς οι ίδιοι πιστεύετε για τον εαυτό σας.

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες για πολλούς ανθρώπους, αλλά σας παρακαλούμε μην τις αφήσετε να σας καταβάλουν, αφού δεν έχετε ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να αλλάξουν όλα. Στην πραγματικότητα θα καταλήξετε πολύ καλύτερα απ’ ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ζωής σας. Θα σας δοθεί Ειρήνη στη Γη και οι ανησυχίες και τα προβλήματα σας θα ανακουφιστούν μέχρι να πάψουν πλέον να υπάρχουν. Σε μερικούς μήνες θα δείτε εκπληκτικές αλλαγές να γίνονται και σας εγγυώμαστε ότι όλα σας υποσχεθήκαμε θα γίνουν πραγματικότητα. Όταν λέμε «εμείς» αυτό περιλαμβάνει όλες τις Υπάρξεις που δουλεύουν μαζί μας από τα ανώτερα βασίλεια του Φωτός. Η τελική εποχή είναι θεϊκό σχέδιο και δεν υπάρχουν λάθη σε ότι αφορά τον Δημιουργό.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας φέρνω καλά και όλα αυτά από τα οποία είναι φτιαγμένα τα όνειρα σας και την αγάπη που ψάχνετε.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.