Home > Ελληνικά > Mike Quinsey - SaLuSa, December 7, 2011

SaLuSa, December 7, 2011

Ας πούμε ότι ποτέ δεν υπήρχε τέτοια πίεση στους Σκοτεινούς όσο υπάρχει τώρα. Θα παραμείνει αμείλικτη μέχρι να παραδοθούν ή να τους έχουμε απομακρύνει σε σημείο που δεν θα μπορούν πλέον να παρεμβάλλουν στην πρόοδο σας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι οργανώσεις τους έχουν κατακερματιστεί και αυτό θα οδηγήσει σε πιο γρήγορο τέλος των δραστηριοτήτων τους. Επίσης τους έχει απαγορευθεί η πρόσβαση στον παρανόμως συσσωρευθέντα πλούτο τους, ο οποίος τελικά θα διεκδικηθεί και θα επανακατανεμηθεί δίκαια. Τελικά δεν θα υπάρχουν οι φτωχότεροι του κόσμου να παραμένουν στη φτώχεια και θα έχουν ότι χρειάζεται για να ζήσουν μια ειρηνική και ευτυχισμένη ζωή. Η φιλαργυρία και ιδιοτέλεια θα έχουν εξαλειφθεί και αυτό θα επιφέρει μια διαρκή ειρήνη για όλο τον κόσμο. Κατόπιν, τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα που σας έχουμε φέρει θα ανεβάσουν το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πολύ ψηλότερα. Αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να μην έχετε πλέον υλικές ανάγκες και τελικά θα ζήσετε στο Φως που θα σας περιβάλλει εντελώς.

Υπάρχουν πολλές εφευρέσεις από τους επιστήμονες σας που δεν επιτράπηκε να παραχθούν βιομηχανικά. Αυτές που θα ανέβαζαν αμέσως το επίπεδο της ζωής σας. Πολλές αφορούν την παροχή ελεύθερης ενέργειας, για τις οποίες θα απομακρύνουμε όλους τους περιορισμούς και θα βοηθήσουμε να μπουν στην αγορά το συντομότερο δυνατόν. Κάθε βήμα μπροστά θα σας απαλλάσει από την δουλεία και τους ελέγχους που σας επιβάλλονταν από τους Σκοτεινούς. Αντιλαμβανόμαστε επίσης μια μεγάλη συνένωση όλων των ανθρώπων και ότι εμπόδια έχουν μείνει θα απομακρυνθούν, ειδικά σε ότι αφορά τα συμφέροντα των θρησκειών. Στην πραγματικότητα ενός υψηλότερου επιπέδου δεν υπάρχουν καθόλου διαφορές, και θα καταλάβετε το πραγματικό νόημα του να είστε οι φύλακες των αδελφών σας. Ωστόσο το ζητούμενο είναι να έχετε μια βαθιά αγάπη για όλη τη ζωή και να την βλέπετε σαν Ένα. Η ιδέα του «Εμείς και Αυτοί» δεν θα έχει πλέον καμία βάση αλήθειας, αφού όλοι θα έχουν δίκαιη μεταχείριση και θα φαίνονται να απολαμβάνουν τα οφέλη και τους καρπούς της Γης.

Μπαίνετε σε μια περίοδο αστάθειας αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ και αν υπήρχαν πιθανά κάποιοι άνθρωποι που να βοηθούν τους άλλους δεν θα υπήρχε διαρκής αντίκτυπος. Η ιδέα κάθε ανθρώπου να δουλεύει μόνο για τη δική του σωτηρία είναι εγωιστική και μόνο ένα εργαλείο επιβίωσης. Δεν θα χρειαστεί να φτάσετε σε υπερβολικά άκρα, αφού και εμείς θα είμαστε σε ετοιμότητα να σας βοηθήσουμε. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η Αποκάλυψη, αφού όταν γίνει γνωστή η παρουσία μας μαζί με τον αληθινό σκοπό μας, ξέρουμε ότι μπορούμε να ενώσουμε τις δικές μας δυνάμεις με τι δικές σας. Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλη τη διαδρομή μέχρι την Ανάληψη και θα μείνουμε μαζί σας και μετά την εξύψωση – κλειδί στο τέλος του έτους 2012. Είμαστε τόσο από εσάς όσο και εσείς από εμάς, και η αληθινή σας ιστορία θα σας δείξει πόσο συνδεόμαστε μαζί. Πραγματικά δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα μας και είναι μόνο οι υψηλότερες δονήσεις που μας χωρίζουν. Είμαστε στο επίπεδο στο οποίο οδεύετε και όταν θα το φτάσετε θα είστε αρκετά διαφορετικοί απ’ ότι τώρα. Το μεγαλύτερο σας πλεονέκτημα σας θα είναι το υψηλό επίπεδο συνειδητότητας, που θα έχει Κοσμική φύση.

Οι αλλαγές που θα γίνουν τους επόμενους δώδεκα μήνες, δεν θα είναι τίποτε μπροστά σ’ αυτές που θα ακολουθήσουν. Τα επίπεδα της εξέλιξης σας θα κάνουν ένα τεράστιο άλμα και θα πάρετε τη θέση σας στο πλευρό μας. Είμαστε η οικογένεια σας και όχι σε πολύ καιρό θα μάθετε για το παρελθόν σας και τη σχέση σας με τα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Οι πάσης φύσεως διαφορετικοί πολιτισμοί εκπροσωπούνται στη Γη και μέσα από τις εμπειρίες σας θα τους πάτε πίσω γνώση που θα αποδειχτεί πολύτιμη για τις υπηρεσίες τους στους επερχόμενους πολιτισμούς. Εσείς μόλις τώρα ολοκληρώνετε τον κύκλο σας στη δυαδικότητα, αλλά υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί στα Σύμπαντα, έξω από το δικό σας που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει το δικό τους κύκλο. Ακριβώς όπως η Ανθρωπότητα, θα εξελιχθούν γρηγορότερα αν βοηθηθούν, και αυτό θα προσελκύσει κάποιους από εσάς και θα αντιπροσωπεύει μια αποστολή που θα προσφερθείτε εθελοντικά να αναλάβετε. Οι υπηρεσίες στους άλλους θα είναι ο φυσικός τρόπος της πραγματικότητας, αφού αναληφθείτε, και καμία ψυχή δεν θα πρέπει να περιορίσει την βοήθεια που μπορούν να δώσουν κάποιοι άλλοι. Εσείς που έχετε ταξιδέψει για πολύ στο μονοπάτι του Φωτός, αισθάνεστε ήδη την έλξη του να καταθέσετε τον εαυτό σας για την βελτίωση άλλων ψυχών.

Να έχετε εμπιστοσύνη στις δικές σας ικανότητες, γιατί μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε. Σε κάθε περίπτωση θα είστε συν-δημιουργοί σε ότι έχει να κάνει με τη Γη σας. Η Αγάπη σας είναι παντοδύναμη και καθώς τη μοιράζεστε με το συνάνθρωπο σας τόσο ανεβάζετε αυτή την ψυχή. Είναι μια θεραπευτική ενέργεια που εξαρτάται μόνο από το επίπεδο των δικών σας δονήσεων και καθώς προχωράτε μέσα στο επόμενο έτος θα αυξηθεί σημαντικά. Θα υπάρχουν θεραπευτικές εγκαταστάσεις που θα τοποθετηθούν στη Γη εν ευθέτω χρόνο, αλλά με τον καιρό ούτε αυτές θα χρειάζονται. Έχετε τόσα πολλά να κερδίσετε με το να παραμείνετε προσκολλημένοι στην πρόθεση σας να Αναληφθείτε και κυριολεκτικά θα βγείτε από τις χαμηλότερες δονήσεις. Ήδη αρκετοί από εσάς αισθάνεστε άβολα όταν βρίσκεστε σε χώρους με χαμηλές δονήσεις, άρα μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθανόμαστε εμείς σε ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο την βαρύτητα που υπάρχει. Είναι για μας ένα πραγματικά άβολο συναίσθημα.

Πολλές χρονικές γραμμές συγκλίνουν στο παρόν και αυτό δείχνει ότι μόλις μπορέσουμε να αρχίσουμε να φανερώνουμε τα σχέδια μας, θα υπάρχουν ολόκληρες σειρές γεγονότων που θα ολοκληρώνονται σε μια σχετικά μικρή χρονική περίοδο. Όλα όσα ζητάμε από εσάς είναι να συνεχίσετε να διατηρείτε το όραμα σας για το μέλλον. Με τον τρόπο αυτό θα βοηθάτε να διατηρηθεί η ενέργεια του και όλα θα γίνουν προς ικανοποίηση όλων. Ο χρονισμός είναι όπως πάντα εξαιρετικά σημαντικός, αλλά δεν θα αποκαλύψουμε ημερομηνίες μέχρι να είναι απολύτως ασφαλές κάτι τέτοιο. Μόλις αναλάβουμε, θα μπορούμε να σας εκμυστηρευτούμε τι είναι αυτό που κάνουμε, και πραγματικά βαθμιαία θα δουλεύετε περισσότερο μαζί μας και θα πρέπει να ξέρετε.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και απολαμβάνω το κύμα χαράς και πρόνοιας που δημιουργείται αυτή την εποχή του χρόνου, καθώς πολλοί ετοιμάζονται για τις γιορτές που έρχονται σύντομα. Οι άνθρωποι φαίνονται πολύ ανθεκτικοί, και παρόλο που πολλοί από εσάς ζείτε με μικρό εισόδημα φαίνεται ότι μπορείτε να το ξεπεράσετε. Πραγματικά σου ζεσταίνει την καρδιά να βλέπεις την καλοσύνη και την φροντίδα που προέρχεται από τόσους πολλούς από εσάς που είναι αποφασισμένοι να φέρουν λίγη χαρά και ευτυχία στον κόσμο.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: VasilikiShare |SaLuSa is also channeled by Laura Tyco. Translations of her channelings are published by our sister site Despertando.Me.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.