Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 6, 2012

SaLuSa, 6 Ιουνίου 2012

O νέος σας εαυτός αναδύεται από τις σκιές των παλαιών προτύπων, ένας καινούριος λαμπρός εαυτός, ο οποίος φωτίζει τα πάντα και τους πάντες γύρω σας. Το Φως σας αγγίζει τους γύρω σας οι οποίοι αισθάνονται την ενθαρρυντική σας ενέργεια , και τους αφυπνίζει στην υψηλότερη αλήθεια. Καθώς όλο και περισσότερες ψυχές το κάνουν αυτό το Φως πάνω στην Γη δυναμώνει, και η πορεία προς την Ανάληψη γίνεται ισχυρότερη. Κι έτσι φέρνει γρήγορα την ειρήνη σε έναν ταραγμένο κόσμο που διαφορετικά θα ήταν σε πλήρη αναταραχή. Όπου υπάρχουν προβληματικά σημεία βλέπετε τα τελευταία απομεινάρια της επίδρασης, των αρνητικών δονήσεων για αιώνες τώρα. Χρειάζεται χρόνος για την άρση τους, αλλά εσείς κερδίζετε τη μάχη. Υπάρχει πολύ περισσότερη αγάπη που τους απεστάλη από ποτέ, και αυτό τους βοηθά στον καθαρισμό των περιοχών αυτών. Θα ολοκληρωθεί όταν εισέλθει ολική ειρήνη στην Γη και θα πραγματοποιήσει τον τελικό καθαρισμό.

Οι προετοιμασίες για την Ανάληψη συνεχίζονται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, και τώρα το πλήρες όφελος από αυτές είναι αισθητό. Μεγάλο μέρος αυτού του έργου έχει σκοπό να προγραμματίσει τους συμμάχους μας, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να διεισδύσουν στα μυστικά σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων να καθυστερήσουν ή να τα σταματήσουν να λαμβάνουν χώρα. Η υποστήριξή μας είναι φυσικά όσο το δυνατόν πιο ουσιώδης, και έχουμε γίνει τα αυτιά και τα μάτια τους για να τους κρατήσουμε ενήμερους των εξελίξεων. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να εργαστούμε πολύ πιο κοντά, και είμαστε πρόθυμοι να εκπληρώσουμε την υπόσχεσή μας να σας γνωρίσουμε ανοιχτά και να συστηθούμε σε σας. Είναι ανάγκη αυτό να συμβεί σε μια στιγμή που θα είναι ασφαλές να το κάνουμε, και δεν θα βρεθούν σε μεγάλη κατάσταση συναγερμού όλοι αυτοί που είναι απροετοίμαστοι για μια τέτοια περίσταση. Μερικοί άνθρωποι έχουν μια τέτοια περιορισμένη άποψη για τη ζωή και αποκλείουν την πιθανότητα ότι υπάρχουμε και αρνούνται να το πιστέψουν. Ωστόσο, θα παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας με τέτοιο τρόπο ώστε υπολογίζουμε να αφαιρέσουμε τον παράγοντα του φόβου. Δεν είμαστε τρομακτικοί και πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι είμαστε ευγενικά και ειρηνικά αξιαγάπητα Όντα που είμαστε στην δική σας υπηρεσία, και στην υπηρεσία του Θεού.

Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η άφιξή μας δεν πρόκειται να αντικαταστήσει ένα σώμα ελέγχου από ένα άλλο. Είστε εσείς οι άνθρωποι που πρόκειται να καθορίσετε το μέλλον σας, και θα έχετε πολύ περισσότερα να πείτε για το πώς γίνεται. Θα γνωρίσετε τα δικαιώματά σας στα πλαίσια ενός Κοινού Νόμου και το Σύνταγμα θα πρέπει να παρουσιαστεί και πάλι για να είναι σίγουρο ότι θα εισακουσθεί. Σας έχουμε συχνά ενημερώσει ότι είστε κυρίαρχα Όντα και σκοπεύουμε να διασφαλίσουμε ότι θα αντιμετωπιστείτε ανάλογα. Θα αποκατασταθεί η υπερηφάνεια μέσα σας και θα σας δώσουμε την πλήρη αναγνώριση για τα επιτεύγματά σας. Θα μπορούσατε δικαίως να πείτε ότι «βρεθήκατε στην κόλαση και επιστρέψατε» αλλά σας παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι οι εν λόγω εμπειρίες ήταν δική σας επιλογή. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τόσο θαυμασμό για όλους σας και για το θάρρος σας, που επιτρέψατε στον εαυτό σας να αντιμετωπίσει τις χαμηλότερες δονήσεις. Ήταν μακριά από την επιλογή του καθενός, αλλά γνωρίζατε ότι μεγάλη βοήθεια θα δινόταν ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα ανασηκωθείτε ξανά..

Τώρα πραγματικά επωφελείστε από τη βοήθεια που δόθηκε και δεν είναι μόνο από την Διαστημική Οικογένειά σας.
Οι Σφαίρες του Πνεύματος επί μακρόν σας συνοδεύουν στο ταξίδι σας, και δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή όπου είχατε έλλειψη καθοδήγησης. Θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο εφόσον αναληφθείτε, και φυσικά θα έχετε επιπλέον απευθείας επαφή με εμάς και τους Διδασκάλους. Ας γίνει γνωστό ότι είστε ήδη ανώτερα όντα, αλλά απλώς αυτό έχει ξεχαστεί. Οι χαμηλές δονήσεις της δυαδικότητας άμβλυναν το μυαλό σας, αλλά με τη συνεχή εξύψωση μέσω του Φωτός και της Αγάπης που σας έχει αποσταλεί, η κατάσταση αλλάζει πολύ γρήγορα. Κάθε ψυχή έχει την ίδια ευκαιρία να μετακινηθεί προς το Φως, αλλά μερικές είναι τόσο οχυρωμένες μέσα από τις παλιές δονήσεις που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν. Να μην ανησυχείτε σε ότι αφορά αυτές , καθώς θα λάβουν κάθε βοήθεια και προσοχή όπως και όσοι έχουν επιφωτισθεί. Όλοι σας είσθε αγαπημένοι δίχως εξαίρεση, έτσι να μην αισθάνεστε ότι είστε περιθωριακοί και να μην νιώθετε ότι είστε άχρηστοι. Συνήθως είναι οι καρμικές εμπειρίες που σας έχουν κάνει να αισθάνεστε με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι μαθαίνετε μέσα από αυτές τις εμπειρίες και αφού ολοκληρωθούν δεν θα χρειάζεται να τις περάσετε πάλι.

Αγαπητοί μου, καταλαβαίνουμε εσάς και τις απογοητεύσεις σας τώρα που ξέρετε τι έρχεται και μετά βίας περιμένετε για την εξύψωση, αλλά σας παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί. Υπάρχουν περισσότερα από ποτέ που συμβαίνουν για να φέρουν τις αλλαγές όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το να ξεκαθαρίσουν τα θέματα δεν μπορεί να κρατηθεί για πολύ περισσότερο, καθώς υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσετε στη θέση όπου τα πάντα θα μπορούν να απογειωθούν. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι παρακολουθούμε στενά τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εντός και εκτός της Γης, και έχουμε τον έλεγχο πάνω τους. Αυτό σημαίνει, ωστόσο, ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα όριο σε ό,τι μας επιτρέπεται να κάνουμε όταν το κάρμα σας εμπλέκεται. Δεν μπορούμε να παρεμβαίνουμε με τις δημιουργίες σας, γιατί θα πρέπει να τις βλέπουμε για αυτό που είναι, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να παρεμβαίνουμε όταν ο πολιτισμός σας είναι υπό απειλή. Για παράδειγμα, έχουμε στρέψει μακριά εξωγήινους που είχαν την πρόθεση να αναλάβουν κατακτώντας τον πλανήτη σας. Ωστόσο, στην περίπτωση των Γκρίζων δεν θα μπορούσαμε να το πράξουμε, καθώς κλήθηκαν να παραμείνουν από τους σκοτεινούς σας.

Έχετε αρκετή άγνοια όσον αφορά τι πραγματικά συμβαίνει στο Σύμπαν και είναι μια κυψέλη δραστηριότητας. Η ζωή αφθονεί παντού, αλλά ο πλανήτης σας έχοντας τεθεί σε καραντίνα για την αποφυγή παρεμβολών με τις ζωές σας, είχατε λίγη γνώση για αυτήν. Τώρα απελευθερώνεστε από την «φυλακή» σας και γρήγορα θα υποδεχτείτε πίσω την αληθινή πραγματικότητα σας από εμάς. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ονειρευτείτε ως προς το τι μπορεί να σημαίνει αυτό, γιατί σχεδόν σίγουρα θα είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Η πιο ικανοποιητική πτυχή θα είναι η πλήρης και απόλυτη ειρήνη που θα βρεθείτε με τον εαυτό μέσα σας, και θα τη βρείτε εκστατική να σας αγκαλιάζει με τη πιο υπέροχη ενέργεια της Αγάπης. Θα τη βρείτε ακαταμάχητη και θα επιθυμείτε να παραμείνετε σε αυτή για πάντα και θα μπορείτε να το κάνετε για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Ωστόσο, θα έχετε επίσης μια ισχυρή επιθυμία να ταξιδέψετε το Σύμπαν να επισκεφθείτε άλλους πολιτισμούς, και έτσι αρχίζει μια άλλη περιπέτεια.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και να ξέρετε ότι η ζωή στη Γη μπορεί να είναι συναρπαστική και να εκπληρώνει, αλλά έχει αναπόφευκτα μια χαμηλή πλευρά όταν παρασύρεστε σε χαμηλότερες δονήσεις. Είναι η φύση των εμπειριών σας που πρέπει να αναμένεται στη δυαδικότητα και να σας παρουσιαστεί με πολλές προκλήσεις. Έτσι εξελίσσεστε και έχετε τη δυνατότητα να τις ξεπεράσετε αν έχετε αυτή τη πρόθεση. Κάποιοι από εσάς δεν έχουν την θέληση να το πράξουν, και έχουν απορροφηθεί βαθύτερα στο τέλμα του σκότους. Υπάρχει πάντα μια διέξοδος, ανεξάρτητα πόσο καιρό θα πάρει, και δεν υπάρχει ψυχή που να αναμένεται να επιτύχει στιγμιαία επιτυχία. Παίρνει χρόνο και μερικές φορές πολλές ζωές για την υπέρβαση των αδυναμιών σας, αλλά τελικά θα φτάσετε εκεί.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Βούλα
Share |