Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 8, 2012

SaLuSa, 8 Ιουνίου 2012

Είστε στο μεγάλο μήνα της δραστηριότητας, όπου αυτό στο οποίο έχουμε εμπλακεί δεν μπορεί πλέον να αποσιωπείται, και καθώς διαρρέει θα προετοιμάζει τους ανθρώπους για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Αυτό είναι προτιμότερο από τις ξαφνικές εκτεταμένες αποκαλύψεις, επιτρέποντας έτσι στους ανθρώπους να προσαρμοστούν στην ιδέα των επόμενων μαζικών αλλαγών. Διαφορετικά θα τους φαίνεται ότι ο κόσμος τους έχει αναποδογυρίσει, και θα είναι ανήσυχοι. Για όσους το γνωρίζετε, είναι μια ευκαιρία για να τους πείτε ότι όλα είναι για το καλό της ανθρωπότητας, πως είναι το αποτέλεσμα ενός Θείου Διατάγματος και ότι αυτός ο κύκλος της δυαδικότητας θα τερματιστεί. Οι λεπτομέρειες μπορούν να ακολουθήσουν όταν θα είμαστε ανοιχτά και θα μιλάμε μαζί σας, καθώς έχουμε την πρόθεση να βεβαιωθούμε ότι έχετε ενημερωθεί όλοι καλά. Προς το παρόν ταιριάζει στους σκοπούς μας να διατηρήσουμε ένα χαμηλό προφίλ μέχρι να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την εμφάνισή μας.

Οι Σύμμαχοί μας είναι εξαιρετικά πολυάσχολοι προωθώντας μια σειρά από έργα ταυτόχρονα, και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ξαφνικά μια έκρηξη δραστηριότητας. Η παρουσία μας έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα επί των σκοτεινών δυνάμεων που ποτέ δεν πίστευαν ότι τα εγκλήματά τους θα τους φτάσουν. Τώρα ξέρουν ότι πρέπει να δικαστούν για τα εγκλήματά τους εναντίον σας και ότι δεν υπάρχει διέξοδος για να διαφύγουν της δικαιοσύνης. Σας ζητάμε να μην σταθείτε σε αυτά τα θέματα δεδομένου ότι υπάρχουν πιο σημαντικά που σας αφορούν άμεσα. Πρώτον, απαλλάσσεστε από τους Δρακονιανούς νόμους που είχαν αφαιρέσει τα δικαιώματα των ανθρώπων, και είχαν θέσει όλες τις μορφές της αδικίας ως δίκαιες, δίνοντας πίσω την ελευθερία σε όσους έχουν φυλακιστεί άδικα. Δεύτερον είναι οι κυβερνητικές αλλαγές, έτσι ώστε οι σωστοί άνθρωποι να σας εκπροσωπούν, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα για τους λάθος ανθρώπους να σας εκπροσωπήσουν και να καθυστερήσουν τις απαραίτητες αλλαγές. Έχουν ήδη επιλεγεί και είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους, και αυτό θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να επιταχύνουμε το μέλλον.

Σαφώς πρέπει να υπάρχει συνεργασία στο υψηλότερο επίπεδο και στη συνέχεια θα δούμε όσο το δυνατόν την αποκάλυψη μας. Πρέπει να είμαστε σε θέση να θέσουμε τους στόχους μας σε αρχείο ώστε να γνωρίζουν όλοι γιατί ερχόμαστε σε εσάς. Πάντα θα υπάρχουν λίγοι αμφισβητίες και ορισμένοι δύσπιστοι αλλά δίνοντας χρόνο πιστεύουμε ότι ακόμα και αυτοί θα ζεσταθούν απέναντί μας. Ερχόμαστε ως οικογένειά σας, επειδή είμαστε οι μεγαλύτεροι αδελφές και αδελφοί σας επί μακρόν και θέλουμε να κάνουμε μια επανασύνδεση με σας. Θα ενταχθούν τελικά οι δυνάμεις μας και θα προχωρήσουμε στο όνομα του Θεού και στην εξάπλωση της ειρήνης και της αγάπης. Δεν είναι ο τρόπος μας όπως ενός ιεραπόστολου καθώς δεν έχουμε τη πρόθεση να επιβάλουμε τις απόψεις ή τις πεποιθήσεις μας σε καθέναν. Σεβόμαστε την ελεύθερη επιλογή και επιθυμούμε να κάνουμε όλες οι ψυχές να έχουν επίγνωση της κληρονομιάς τους και της Ενότητας όλης της ζωής.

Στη Γη οι αφυπνισμένοι είστε το προχωρημένο τμήμα μας των Εργατών του Φωτός και έχει γίνει από εσάς τόσο πολύ και καλή η εργασία. Επιλεχθήκατε για τις εργασίες αυτές, λόγω της γνώσης και της αποδεδειγμένης ικανότητας σας να φέρετε το Φως στις πιο σκοτεινές καταστάσεις. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος που ενέχεται και ορισμένες ψυχές το βρήκαν δύσκολο να ανασηκωθούν. Ωστόσο, με την ολοένα αυξανόμενη ποσότητα του Φωτός που στάλθηκε στη Γη είναι σε θέση να ξυπνήσει πιο πολλές ψυχές, και ήδη υπάρχει ένα κύμα στον αριθμό αυτών που αναζητούν μια καλύτερη κατανόηση. Μικρά ξεκινήματα είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει μια χιονοστιβάδα προόδου, και όσο περνά ο καιρός θα καταστεί πιο εύκολο για να βρείτε οδηγίες. Μια πηγή θα είναι τα δικά μας κανάλια επικοινωνίας με εσάς που θα είναι απευθείας από εμάς. Πράγματι, θα είναι ένα χαρακτηριστικό της επαφής μας με εσάς, καθώς σκοπεύουμε να σας κρατάμε ενήμερους για το τι γίνεται.

Σημειώνουμε ότι οι καιρικές συνθήκες σας επηρεάζονται από τις αλλαγές της ενέργειας στη Γη. Αυτές επίσης θα καθησυχαστούν και τελικά θα είναι πιο σταθερές, ευχάριστες και άνετες. Θα θέλαμε επίσης να προσθέσουμε ότι οι σωματικές αλλαγές θα είναι πολύ λιγότερο επιβλαβής από ό,τι κάποτε θεωρούσαμε πιθανό. Μπορείτε να πάρετε κάποια εύσημα για την κατάσταση αυτή, γιατί έχετε άρει τους κραδασμούς πάνω στη Γη και αυτό έχει επιφέρει ένα πιο ισορροπημένο οικοσύστημα. Θα συνεχίσει να βελτιώνεται μέχρι να έχετε την ιδανική ισορροπία που ταιριάζει σε όλους, αλλά και σε άλλες μορφές ζωής. Στην πραγματικότητα, στο μέλλον θα υπάρξει ελάχιστη ή και καμία μεταβολή, καθώς οι αλλαγές θα πρέπει να ελέγχονται αυτόματα.

Αν και οι γνώσεις των υπολογιστών σας έχουν προχωρήσει πολύ γρήγορα, κατά κάποιο τρόπο είναι ακόμα στα σπάργανα, αλλά θα προχωρήσουν σε άλματα και όρια όταν θα μπορείτε να εργαστείτε μαζί μας. Μέχρι τώρα πολλοί θα γνωρίζουν ότι τα συστήματά μας περιλαμβάνουν οργανικούς υπολογιστές με ένα πραγματικά δικό τους μυαλό, που ξεπερνούν κάθε ατομική ικανότητα και είναι ικανά να λειτουργούν τα σκάφη μας από κάθε άποψη. Καθώς ανακαλύπτετε ότι η τεχνολογία μας είναι χιλιάδες χρόνια μπροστά, αλλά θα είμαστε ευτυχείς να τη μοιραστούμε μαζί σας. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό των μελών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, καθόσον η διάδοση της γνώσης είναι κοινός τόπος, και δεν κρατείται ως απόκτημα και πλεονέκτημα του ενός σχέση με τον άλλο. Στη Γη έχετε συνηθίσει να κατέχετε κρυφές πληροφορίες, ακόμη και να τις κλέβετε ο ένας από τον άλλο για να κερδίσετε την εξουσία.

Καθώς θα μπορείτε να μας γνωρίσετε, θα μάθετε πολλά όσον αφορά τη νοοτροπία μας και την προσέγγιση μας στη ζωή που είναι πολύ διαφορετική από τη δική σας. Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν έχουμε ανάγκη να ανταγωνιζόμαστε μεταξύ μας, και όλοι μοιραζόμαστε τα θαύματα και τα οφέλη που είναι παντού γύρω μας. Εσείς για παράδειγμα, προς το παρόν στερείστε πολλών εξελίξεων που θα ανασηκώσουν δραστικά την ποιότητα της ζωής σας. Αυτό συμβαίνει διότι οι σκοτεινές δυνάμεις σκόπιμα θέλουν να σας κρατήσουν χαμηλά και να είστε σε ανάγκη, ενώ απολαμβάνουν κρυφά όλα τα οφέλη. Η δωρεάν ενέργεια είναι η πιο σημαντική ανακάλυψη που έχει κρατηθεί από εσάς, και αναγκαστήκατε να παραμείνετε εξαρτημένοι από τις βιομηχανίες πετροχημικών και της ενέργειας για πολλών άλλων προϊόντων. Αυτός είναι ένας τομέας που θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή κατά προτεραιότητα, και θα λύσει πολλά προβλήματα που σήμερα έχουν αποτέλεσμα τη φτώχεια και την έλλειψη των αναγκαίων, και να σας δώσει μια φυσιολογική ζωή που να διασφαλίζει ένα εύλογο βιοτικό επίπεδο.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, σας φέρνω Αγάπη από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία, και σας ζητώ, αγαπητοί μου να μη χάσετε την εστίασή σας από το μέλλον σε αυτή την πιο σημαντική στιγμή, καθώς τα θέματα είναι έτοιμα να εκραγούν στη ζωή σας. Όλα όσα ελπίζατε και σας υποσχεθήκαμε είναι έτοιμα στη γραμμή συναρμολόγησης. Η σκέψη του, τέλος, να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που προκαλούνται από τους Illuminati, είναι συναρπαστική για εμάς, καθώς αισθανόμαστε ήδη την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες που μας στέλνετε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τις αλλαγές αυτές με τη μικρότερη ταλαιπωρία για εσάς, αλλά φυσικά κάποιες θα είναι αναπόφευκτες. Θα προειδοποιηθείτε όπου είναι δυνατόν και οι επικοινωνίες είναι ένας τομέας που είμαστε πολύ ικανοί εξαιτίας της νέας τεχνολογίας μας. Να είστε όλοι ευλογημένοι.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Βούλα

Share |