Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 7 Φεβρουαρίου 2014

SaLuSa, 7 Φεβρουαρίου 2014

Η πρόοδος για την απαλλαγή σας από τις πολλές καταστάσεις και τους περιορισμούς που σας επέβαλε η καμπάλ συνεχίζεται. Για την ώρα μας συμφέρει ν’ αφήσουμε συγκεκριμένους περιορισμούς να παραμένουν, επιτρέποντάς μας έτσι να εργαζόμαστε προς την ολοκληρωτική απαλλαγή σας από τον έλεγχό τους. Βάση της δυνατότητας που έχουμε να βλέπουμε τι συμβαίνει μπορούμε να βρισκόμαστε ένα βήμα εμπρός από την καμπάλ περιορίζοντας το βαθμό στον οποίο μπορούν να σας επιβάλλονται. Για παράδειγμα, πρόσφατα έχουνε γίνει πολλές προσπάθειες για το ξεκίνημα ενός ακόμη παγκοσμίου πολέμου. Κάθε φορά μπλοκάρουμε τις προσπάθειές τους αυτές και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πράγματι έχουμε επέμβει πρόσφατα σταματώντας την έναρξη εσκεμμένων εχθροπραξιών που θα μπορούσαν να αποβούν σε έναν ακόμη παγκόσμιο πόλεμο. Να είσαστε σίγουροι πως δε θα το επιτρέπαμε να συμβεί, και αυτή μας η αφοσίωση αποτελεί εγγύηση της τελικής παγκόσμιας ειρήνης.

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς περιόδου που περιλαμβάνει πολλά χρόνια, σας κάναμε να αισθανόσαστε ασφαλείς εξαιτίας της παρουσίας των σκαφών μας. Λίγοι είναι πλέον οι άνθρωποι που δεν ξέρουν για μας, και που μας βλέπουν ως απειλή για την ανθρωπότητα. Πρόθεσή μας για πάρα πολλά χρόνια ήτανε να κερδίσουμε σταδιακά τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη σας, και να ξεπεράσετε την εικόνα που σας έχουνε προβάλει απεικονίζοντάς μας ως απειλή για εσάς. Αποτέλεσμα ήτανε πολλοί από εσάς να καλωσορίζετε την ιδέα της επαφής σας μαζί μας, και να αποδέχεστε τη διαβεβαίωση ότι ερχόμαστε εν ειρήνη. Όντως, ερχόμαστε ως αδέλφια σας διασυνδεδεμένα μαζί σας ανά τους αιώνες, με το κοινό όραμα να φέρουμε στην Ανθρωπότητα την αλήθεια. Έως τώρα οι πηγές που εμπιστευόσασταν κακοποίησαν την εμπιστοσύνη σας προς όφελός τους, προκειμένου να σας κρατήσουν κάτω από τον έλεγχό τους. Το λυπηρό της υπόθεσης είναι πως σας κράτησαν πίσω επίσης στην εξέλιξή σας και από την κατανόηση του ποιοι είσαστε.

Οι περιστάσεις τώρα είναι διαφορετικές καθώς ανατάσσεστε από τις εισερχόμενες ενέργειες, που διαρκώς αυξάνουν σε δόνηση. Το Φως που απορροφάτε είναι περισσότερο, παρέχοντάς σας την αύξουσα ικανότητα να διακρίνετε την αλήθεια. Αυτό σημαίνει βέβαια πως το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και αυτούς που αρνούνται να το ατενίσουν γίνεται πλατύτερο. Δε χρειάζεται όμως να ανησυχείτε γι’ αυτούς, αφού όλες οι ψυχές θα φθάσουν κάποτε τελικά στην αλήθεια μέσα στο συνεχιζόμενο ταξίδι που κάνουν όλες τους. Τώρα όντως επείγει να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι, για να μπορείτε να είσαστε πλήρως προετοιμασμένοι για τη διαφώτιση που έρχεται. Όπως πάντοτε, να είσαστε παρατηρητικοί και ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες, γιατί οι αποκαλύψεις που θα ξεπροβάλουν θα ανοίξουν τα μάτια σας σε πολλά από αυτά που επίτηδες σας αποκρύπτονταν.

Ο καιρός σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου δημιουργεί ακραία φαινόμενα, και αυτό είναι το προοίμιο πιο κατασταλαγμένων καιρών. Οι αλλαγές που θα βιώσουν όλοι οι άνθρωποι μελλοντικά θα είναι περισσότερες, αυτές όμως θα καταλαγιάσουν αποδίδοντας ένα πιο ήπιο καιρικό μοντέλο δίχως τις ακρότητες που βιώνετε τώρα. Όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας των υψηλότερων δονήσεων και στο τέλος δε θα παραμείνει τίποτε από τις χαμηλότερες. Έχετε πολλά να περιμένετε και ίσως το πιο ευπρόσδεκτο να είναι η κατάπαυση των πολέμων και των πολεμοχαρών προετοιμασιών. Δίχως αμφιβολία θα συνειδητοποιήσετε ότι επενδύετε τεράστια χρηματικά ποσά στον πόλεμο, και στην έρευνα για νέα και πιο φοβερά όπλα. Αγαπημένοι Μας, μην ανησυχείτε, γιατί θα έρθει ο καιρός που οτιδήποτε έχει να κάνει με πολέμους θα έρθει στο τέλος του. Οι ανάγκες σας για άμυνα είναι ένας άλλος παράγοντας και εμείς έχουμε τις Γαλαξιακές Δυνάμεις να διασφαλίσουμε την τάξη και την ασφάλεια.

Οι καιροί που τώρα βιώνετε θα αρχίσουν να καλμάρουν, και ίσως να το έχετε προσέξει ότι υπάρχει μια νέα τάση στις χώρες να επιζητούν την ειρήνη. Είναι μια πάλη καθώς οι σκοτεινοί προσπαθούν να διατηρήσουν τη δύναμή τους, όμως αυτό είναι μάταιο γιατί οι δονήσεις συνεχίζουν να αυξάνουν. Θα διαπιστώσετε πως θα υπάρξει μια νέα διάθεση μεταξύ αυτών στις ένοπλες δυνάμεις, καθώς συνειδητοποιούν τη ματαιοπονία του πολέμου. Η ανθρωπότητα αλλάζει νοοτροπία και πλέον επιδιώκεται η ειρήνη μετά από χιλιετίες καταστροφών και απώλειες ζωών. Τα κτήρια μπορούν να ξαναχτιστούν, όμως η απώλεια της ζωής των ψυχών έχει αντίκτυπο σε όλους όσους συνδέονται με αυτές. Χρειάστηκε πάρα πολύς καιρός για να το συνειδητοποιήσει αυτό ο Άνθρωπος, και το μέλλον διαφαίνεται λαμπρό με την Ειρήνη να αποτελεί το νέο σας στόχο.

Μερικοί ρωτούν γιατί να έχουνε ενσαρκωθεί σε έναν τέτοιο καιρό, αφού αισθάνονται πως δεν έχουν κανέναν ιδιαίτερο σκοπό. Εντούτοις, καμία ψυχή δε βρίσκεται εδώ χωρίς λόγο και άσχετα με το τι σημαίνει αυτό στον καθένα, όλες έχουν κάτι να μάθουν ή να συνεισφέρουν. Είσαστε Όντα ικανά για άπειρη αγάπη και έχετε την ιδιότητα της ανιδιοτελούς αγάπης όλων των ψυχών. Άπαξ και φτάσετε στο στάδιο αυτό, θα είσαστε αληθινά μια υψηλότερη ψυχή που κατανοεί την Ενότητα όλων των ζωών, και ότι Όλοι Είσαστε Ένα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και χαίρομαι που για μια ακόμη φορά σας μίλησα. Τη στιγμή αυτή ανοίγεστε προς την Αλήθεια την οποία και κατανοείτε, και σπουδαιότερο όλων είναι που την εφαρμόζετε στην καθημερινή σας εμπειρία. Για κάποιους οι καιροί αυτοί είναι ταραχώδεις και κουραστικοί, όμως αποτελούν την τελική κάθαρση του κάρμα που συσσωρεύτηκε κατά τη διάρκεια πολλών ζωών. Σας διαβεβαιώνουμε πως δε θα βρισκόσασταν σε τούτη τη θέση εάν δεν ήσασταν ικανοί να τη χειριστείτε. Γι’ αυτό αποδεχθείτε καλόκαρδα τις εμπειρίες σας, οι οποίες είναι οι τελευταίες δοκιμασίες σας σε τούτη τη διάσταση.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |