Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 14 Φεβρουαρίου 2014

SaLuSa, 14 Φεβρουαρίου 2014

Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας για την προφανή αργή πρόοδο που επιτελείται αναφορικά με την περιστολή στις δραστηριότητες των σκοτεινών. Από την πλευρά μας τους εμποδίσαμε να προκαλέσουν εκτεταμένα γεγονότα, όπως ένας ακόμα πόλεμος, και θα συνεχίσουμε να περιορίζουμε τις ευκαιρίες που βρίσκουν για να προκαλούν σοβαρά προβλήματα. Σας διαβεβαιώνουμε πως έχουμε τα πράγματα κάτω από έλεγχο, εντούτοις όμως θα πρέπει και να μην επεμβαίνουμε όταν αυτό δε χρειάζεται. Αναφερόμαστε φυσικά στις καρμικές καταστάσεις όπου υπολείπονται μαθήματα που θα πρέπει να πάρετε. Παρόλα αυτά, η περίοδος στην οποία πρόσφατε έχετε εισέλθει φέρνει μεγάλες αλλαγές, οδηγώντας τελικά στην ειρήνη. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να σκεφτόσαστε θετικά και να οραματίζεστε την αγάπη και την ειρήνη που κατεβαίνουν επάνω στη Γη.

Να θυμόσαστε πως οι προσπάθειές μας για τη συγκράτηση των σκοτεινών είναι αρκετά προηγμένες, και σταδιακά αυτοί θα πρέπει να αποδεχθούν ότι δε μπορούν πια να λειτουργούν όπως θέλουν. Όντως, τους είναι δύσκολο να αναχαιτίσουν την αλλαγή της τύχης τους και δε μπορούν να δρουν με την ελευθερία που κάποτε είχαν. Αυτό οφείλεται εν μέρει στον αριθμό των ανθρώπων που αφυπνίζονται προς το Φως και αφήνουν πίσω τους οποιαδήποτε τυχόν προσκόλληση είχαν με τις δραστηριότητες των σκοτεινών. Παρότι μπορεί να μην το αντιλαμβάνεστε, το Φως είναι αυτό που αποτελεί την κυρίαρχη δύναμη επάνω στη Γη τώρα. Θα συνεχίσει να είναι και θα συνεχίσει να επεκτείνεται μέχρι να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο. Έως τότε θα είσαστε αληθινά μέσα σε μια Νέα Εποχή, και θα έχετε προετοιμαστεί με πλήρη προσδοκία μέσα της.

Καθοδηγούμε και εμψυχώνουμε με κάθε τρόπο του Εργάτες του Φωτός ώστε να συνεχίσουν με τις υποχρεώσεις τους, ξέροντας πως τίποτε δε μπορεί πια να ανακόψει την πορεία τους προς τα μπρος. Φυσικά γνωρίζατε για την προοπτική της επιτυχίας πριν ενσαρκωθείτε επάνω στη Γη. Κάθε Εργάτης του Φωτός που επιλέχθηκε να εργαστεί για το Φως τον καιρό αυτό, το ήξερε ότι θα επρόκειτο για μια ειδική περίσταση και δικαιωματικά ένιωθε προνομιούχος. Να’ στε βέβαιοι ότι επιλεχθήκατε λόγω της εμπειρίας και της ικανότητάς σας να δίνετε τον εαυτό σας όπου χρειάζεται. Ταυτόχρονα, προάγετε την εξέλιξή σας με τις νέες σας εμπειρίες, και αποκτάτε ευκαιρίες να καθαρίσετε το κάρμα σας. Κάποιες φορές αποδεχόσαστε τις δυσκολότερες προκλήσεις μέσα σε τέτοιους καιρούς, με πίστη στις ικανότητές σας και τη βοήθεια που έχετε, γιατί ξέρετε ότι δεν υπάρχει λόγος να μη βιώσετε οτιδήποτε άλλο πέρα από την επιτυχία.

Η Γη είναι κάτι σα θέαμα τον καιρό αυτό, και διάφοροι άλλοι πολιτισμοί καταφθάνουν τριγύρω για να παρακολουθήσουν την περίοδο στην οποία βρισκόσαστε. Αιτία είναι το ότι θα βιώσετε κάτι που δε συνέβη ποτέ στη διάρκεια κανενός πρότερου κύκλου. Δεσμευθήκατε να αναληφθείτε με το φυσικό σας σώμα, το οποίο θα προσαρμοστεί στις υψηλότερες ενέργειες. Η εμπειρία σας θα είναι μοναδική, και καθώς θα επιτελείται η ανάληψή σας, τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας θα αυξάνουν και αυτά ραγδαία. Καθώς θα εισέρχεστε μέσα στις υψηλότερες ενέργειες θα συνοδεύεστε από Όντα που έχουν ήδη αναληφθεί, τα οποία και θα σας βοηθήσουν. Θα ενωθείτε με την Αναληφθείσα Αδελφότητα και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να επιλέξετε το μονοπάτι που επιθυμείτε για τον εαυτό σας.

Τη στιγμή αυτή υπάρχουν πολλοί αντιπρόσωποι επάνω στη Γη από τους άλλους πλανήτες του Ηλιακού σας Συστήματος, και παραπέρα. Η περίσταση καλεί «όση περισσότερη βοήθεια υπάρχει» ώστε τα πιο έμπειρα Όντα να διασφαλίσουν την πλήρη επιτυχία. Βιώνοντας άλλα επίπεδα ύπαρξης και άλλους πολιτισμούς θα ανακαλύψετε ότι το κανονικό θα είναι τα ανώτερα Όντα να βοηθούν αυτά που είναι από κάτω τους. Είσαστε Ένα και πάντοτε παρέχεται βοήθεια σε αυτούς που επίσης ταξιδεύουν στο μονοπάτι σας. Στην πραγματικότητα, όλα τα μονοπάτια οδηγούν στον Θεό, και έχετε την ελευθερία να τα βιώσετε όπως εσείς το επιθυμείτε, παρότι σε δεδομένα επίπεδα θα πορευθείτε με χαρά και θέληση σύμφωνα με τη Θέληση του Θεού.

Ο Κόσμος σας συνεχίζει να βιώνει πόνους γέννας με τη σάρωση των παλαιών ώστε να δοθεί χώρος για τα νέα, και όπως το αντιλαμβάνεστε αυτό μπορεί ν’ αποβεί σε πολύ δύσκολους καιρούς. Παρόλα αυτά, αυτοί θα έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια, και θα ακολουθηθούν από καιρούς πιο κατασταλαγμένους. Εμείς και Όντα από άλλους πλανήτες θα έρθουμε ανοιχτά στη Γη και θα αναμειχθούμε μεταξύ σας. Έχουμε πολλά να σας δώσουμε και ακόμη άλλα περισσότερα που θα επιταχύνουν την ανάληψή σας προς υψηλότερα επίπεδα. Σας διαβεβαιώνουμε πως δεν παύετε ποτέ να έχετε βοήθεια, και πως είμαστε ενεργοί όλη την ώρα, ακόμη και αν δεν αντιλαμβάνεστε πλήρως την παρουσία μας.

Προετοιμαζόμαστε να αναφερθούμε πάνω σε πολλά θέματα που έχουν σημασία για εσάς μέσα στο άμεσο μέλλον. Θα πρέπει να έχετε ανοιχτό μυαλό σε πάρα πολλά πράγματα, γιατί επί μακράν σας αποπλάνησαν επίτηδες και σας παραπληροφόρησαν ώστε να σας κρατήσουν πίσω. Πραγματικά κάνουμε ό,τι καλύτερο δυνατό μπορούμε για να σας αφυπνίσουμε απαλά προς την αλήθεια, για πολλούς όμως αυτό θα είναι ακατανόητο και πάρα πολύ για να το χειριστούν. Αυτό που μπορούμε να πούμε την ώρα αυτή είναι να έχει η κάθε ψυχή τη σύνεση να είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες και να μην κολλάει στον τρόπο σκέψης σας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο και σας διαβεβαιώνω για τη συνεχή μας βοήθεια. Ενδεχομένως να φαίνεται σε πολλούς από εσάς ότι ο κόσμος έρχεται τα πάνω κάτω, όμως δεν είναι έτσι παρά μονάχα το αποτέλεσμα των απαιτούμενων αλλαγών που σταδιακά θα φέρουν τη Γη να κατασταλάξει μέσα σε μια περίοδο ηρεμίας και ειρήνης. Δε συγκαταλέγονται εδώ μονάχα οι φυσικές πτυχές, αλλά και οι ενέργειες που διαρκώς κινούνται τριγύρω της.

Σ’ ευχαριστώ SaLuSa,

Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light

Μετάφραση: Con Tanidis

Share |