Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 7, 2012

SaLuSa, 7 Νοεμβρίου 2012

Andrew: O ΣαΛούΣα μας αναλύει το άμεσο μέλλον υπό το πρίσμα της εκλογής στην εξουσία του Προέδρου Ομπάμα – για τον οποίο όπως γνωρίζουμε τώρα η προβλεπόμενη επιτυχία του είναι να επανεκλεγεί Πρόεδρος. Λέει ότι οι Γαλαξιακές του υπευθυνότητες θα διεκπεραιωθούν ευκολότερα από το θαυμάσιο έργο των εργατών του φωτός και μας υπενθυμίζει ότι η Ανάληψη θα διεξαχθεί όπως υποσχέθηκε.

Η αποκάλυψη εξακολουθεί να προγραμματίζετε προσεκτικά, όταν όμως τελικά εφαρμοστεί, αυτό θα μας επιτρέψει επιτέλους να συναντηθούμε. Ο ΣαΛούΣα μας αναφέρει, ότι η αντίδραση στην αρμονική σύγκλιση το 1987 ήταν αρκετά θετική, όπου αλλάξαμε την κατεύθυνση του σχεδίου μας σε ένα υψηλότερο επίπεδο του φωτός. Μας προτείνει να είμαστε χαλαροί και να απολαμβάνουμε τις τελευταίες ημέρες πριν από την Ανάληψη, και να επιτρέψουμε στους άλλους να βρουν το δικό τους τρόπο μέσα από τη γνώση, όπου διαισθητικά θα πάρουν τη σωστή απόφαση για τις μελλοντικές τους ανάγκες.

Ο ενθουσιασμός μεγαλώνει εν αναμονή των προσεχών εβδομάδων, καθώς πορευόμαστε προς την κατεύθυνση της Ανάληψης που πλησιάζει, και καθώς ο Ομπάμα θα κατέχει την αρχηγία των Προεδρικών Εκλογών. Πολλά εξαρτώνται από αυτό το αποτέλεσμα, και ο κόσμος δεν ξεγελάστηκε από τα καμώματα της αντιπολίτευσης.
Ο κόσμος αναγνώρισε την ένθερμη επιθυμία προσφοράς του Ομπάμα για να δείξει στο λαό τα επιτεύγματά του, παρά τις αρνητικές προσπάθειες τους. Το κύμα μετετράπη καθώς οι άνθρωποι αφυπνίζονται στην αλήθεια και είναι τώρα πιο διαισθητικοί στην επιλογή του ηγέτη τους. Υπάρχει επίσης μια έντονη αίσθηση, ότι είναι καιρός για τις εκτεταμένες αλλαγές που θα σας οδηγήσουν σε μια Νέα Εποχή.

Φυσικά για τις επερχόμενες αλλαγές θα δοθούν εξηγήσεις ώστε οι άνθρωποι να καταλάβουν τι συμβαίνει και γιατί. Μετά από όλα αυτά, είναι σημαντικό να αποκτήσουμε την υποστήριξή τους, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση από όλους που εκπροσωπούν το παλιό πρότυπο. Πρέπει να προχωρήσουμε και αυτό που απαιτείται είναι έτοιμο να πάρει τη θέση του που είχε για πολύ καιρό.
Οι εργασίες από χέρι πραγματοποιήθηκαν ευκολότερα μέσω του θαυμάσιου έργου των εργατών του φωτός και θα γίνει ακόμα ευκολότερο όταν διευθετήσουμε τη σκοτεινή κλίκα να μη μπορεί πλέον να παρεμβάλλεται. Ήδη η επιρροή τους έχει εξασθενήσει και μαζί με τους συμμάχους μας, θα διασφαλίσουμε τι μη επαναφορά τους. Εμείς δεν ανησυχούμε από την άποψη του χρόνου όπως εσείς, καθώς γνωρίζουμε ότι όλα θα είναι καλά και η Ανάληψη θα διεξαχθεί, όπως την υποσχεθήκαμε.

Σας προτείνουμε να σημειώσετε αυτά που ανακοινώνει εδώ ο Ομπάμα, καθώς θα έχετε τις πρώτες σαφείς ενδείξεις από κάποιον που είναι τώρα σε θέση να προχωρήσει ανεμπόδιστα μπροστά. Μέχρι στιγμής, αυτός παρεμποδιζόταν παντοιοτρόπως και ακόμη από την κοινή γνώμη, όταν έπαιρνε αποφάσεις που ήταν προς όφελος του λαού. Ας αφήσουμε το πραγματικό Ομπάμα ελεύθερο και θα εμφανιστεί η ηγετική του ικανότητα που θα σας οδηγήσει μπροστά με μεγάλη ταχύτητα.

Όλη αυτή η δυαδικότητα τελειώνει, αλλά υπάρχουν πολλά άτομα που παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι. Ωστόσο, καθώς απομονώνονται, αποδυναμώνεται σημαντικά και η εξουσία τους. Αυτό που είναι ενθαρρυντικό, είναι ο τρόπος με τον οποίο πολλές ομάδες του φωτός έχουν ενωθεί και μετατρέπουν τις σκοτεινές ενέργειες. Ως μια συλλογικότητα ο αριθμός αυτών των ομάδων καλύπτουν τον πλανήτη, και δημιουργούν μια ανυπέρβλητη δύναμη ιδιαίτερης βαρύτητας.

Η δουλειά δεν τελειώνει με το πέρασμα στην Ανάληψη, καθώς εξελίσσεστε, προχωράτε για την επόμενη ευκαιρία για να ανέβετε υψηλότερα. Η χρυσή εποχή θα είναι μια υπέροχη εμπειρία και διαφορετική από όλες τις απόψεις της ζωής που βιώσατε στην δυαδικότητα. Να αισθάνεστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι γι’ αυτό που βιώνετε τώρα, γιατί δεν είναι κάτι που το συναντάτε πολύ συχνά. Να έχετε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση σε όλους που συναντάτε τυχαία γύρω σας, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι όλες οι ψυχές από τις ανώτερες διαστάσεις είναι του φωτός. Όχι μόνον αυτό, με το φως που φέρετε θα αναγνωρίζεστε και θα γίνεσθε αντιληπτοί από όλες τις άλλες ψυχές. Θα εκφράζεστε μόνο την αλήθεια και θα απομακρύνετε οτιδήποτε λιγότερο.

Αγαπημένοι μας, από τότε που πρωτοήρθατε στις χαμηλότερες δονήσεις, έχετε διανύσει αρκετό δρόμο. Ο χρόνος επιβραδύνθηκε και φαίνεται να έχετε αναρριχηθεί πίσω για αιώνες. Ακόμα και όταν είσαστε μέσα στα βάθη του σκότους, είχατε διατηρήσει τη λαμπρότητα του Θεϊκού σπινθήρα και ποτέ πραγματικά δεν χάσατε την επαφή με την πηγή της προέλευσής σας.

Γνωρίζατε ότι αυτό θα ήταν μια σκληραγώγηση, αλλά επίσης γνωρίζατε ότι ποτέ ο Θεός δεν θα σας εγκατέλειπε και πως θα επιστρέφατε ολοκληρωτικά στο φως. Τώρα πολλοί έχουν αντιληφθεί ότι αυτό είναι η αλήθεια και προετοιμάζονται για την Ανάληψη και για μια θέση στην 5η διάσταση, ή ακόμη και υψηλότερα. Θα βρείτε τον εαυτό σας ακριβώς εκεί που δικαιούται να είναι, αλλά εσείς μπορείτε φυσικά να κυκλοφορείτε ελεύθερα μέσα στις χαμηλότερες διαστάσεις.

Ω! Ναι, ξέρουμε τι αντίκτυπο θα έχει η αποκάλυψη, όταν τελικά πραγματοποιηθεί και παρ’ όλα αυτά μας επιτρέπετε να σας συναντήσουμε. Ακόμη εξακολουθεί να παραμένει ένα γεγονός το οποίο πρέπει να προγραμματιστεί προσεκτικά έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν τυχόν αρνητικές συνέπειες από τον λαό.

Ο φόβος είναι μια ισχυρή δύναμη που έχουν επωφεληθεί για χιλιετίες οι Ιλλουμινάτοι, αλλά σιγά-σιγά κατά την διάρκεια αυτή κερδίζουμε άτομα. Σε καμία περίπτωση η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός δεν θα σας έθετε σε κίνδυνο, έχουμε καταστρέψει τα web με τα ψέματα που έχουν εξαπλωθεί σχετικά με εμάς. Πράγματι, πολλοί από εσάς θα έχετε διαβάσει ,ότι μας καπηλεύτηκαν για την διατήρηση μαχόμενων στοιχείων εκκίνησης ενός άλλου Παγκοσμίου Πολέμου.

Πριν από πολλά χρόνια μας πλησίασαν ισχυροί ηγέτες σας να τους προσφέρουμε βοήθεια για την εδραίωση της ειρήνης, αλλά αυτό απορρίφθηκε. Έκτοτε από τότε πριν από 70 περίπου χρόνια συχνά τους έχουμε επιστρέψει ανανεωμένη την προσφορά μας, αλλά εξακολουθούσαν να την απορρίπτουν.
Το σημείο καμπής για όλους σας, ήταν όταν πάρα πολλοί από εσάς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να συμμετάσχετε από κοινού για την αρμονική σύγκλιση το 1987. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο θετικό, που άλλαξε την κατεύθυνση του πολιτισμού σας και μετακινηθήκατε σε ένα υψηλότερο επίπεδο του φωτός. Από τότε που εσείς αποφασίσατε να προετοιμάζεστε για την Ανάληψη με μεγάλη επιτυχία, μπορούσαμε να σας προσφέρουμε τη βοήθεια που χρειαζόσαστε, αλλά για την τελική κρίση θα είστε εσείς που θα αποφασίσετε για το αποτέλεσμα. Η ελεύθερη βούληση έρχεται πάνω από οτιδήποτε άλλο και αναγνωρίζεται από εμάς.

Αργά ή γρήγορα εκείνοι που μόλις αφυπνίζονται, θα μαθαίνουν για τις αλλαγές και θα χρειαστούν τη βοήθεια εκείνων που είναι περισσότερο ενημερωμένοι. Αυτό είναι η μεγάλη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε και θα είστε σε θέση να μοιραστείτε τις γνώσεις σας. Αν απαντήσετε στις ερωτήσεις αρκετά ικανοποιητικά στον ερωτώντα, θα πρέπει να του παρέχετε την δυνατότητα να σημειώσει πρόοδο. Πάρα πολλές πληροφορίες την ίδια στιγμή μπορεί να είναι συντριπτικές και να αναιρέσουν το καλό που μπορεί να έχει επιτύχει.

Από την μία ή την άλλη πηγή, καμία ψυχή δεν θα είναι σε θέση να ισχυριστεί ότι στερήθηκε της ευκαιρίας να ενημερωθεί για την Ανάληψη. Φυσικά ο χρόνος που διατίθεται είναι περιορισμένος, αλλά ακόμη και έτσι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να θέσουμε τα γεγονότα από πριν σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Χαλαρώστε και απολαύστε τις τελευταίες μέρες που πρέπει να είναι συναρπαστικές και ικανοποιήστε τους εαυτούς σας. Επιτρέψτε στους άλλους να βρουν το δικό τους μονοπάτι προς την Ανάληψη ή μια εναλλακτική διαδρομή, γνωρίζοντας ότι η σωστή απόφαση θα ληφθεί από τους ίδιους. Θα είναι διαισθητικοί και ως εκ τούτου, να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους για το μέλλον τους, και να μην εξαρτηθεί η κατεύθυνσή τους από οποιονδήποτε άλλο. Αυτή είναι μια στιγμή που όταν χρειαστείτε να έρθετε πρώτοι, δεν θα διστάσετε να ακολουθήσετε τη δική σας διαίσθηση. Εάν είστε έτοιμοι να Αναληφθείτε, θα το κάνετε και να θυμάστε δεν θα είναι τυχαίο καθώς εσείς κερδίσατε αυτή την ευκαιρία μέσα από τις δικές σας προσπάθειες.

Εγώ είμαι ο ΣαΛούΣα από το Σείριο και μετράμε τις μέρες που απέμειναν , προσμένοντας να αρχίσουν τα τελευταία στάδια πριν την αποστολή μας. Σας αγαπούμε όπως πάντα και θα σας βλέπουμε ως τις ποιο όμορφες ψυχές.
Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα

Κανάλι: Μike Quinsey
Μετάφραση: Βούλα

http://tinyurl.com/ck2mlr5

http://the2012scenario.com/2012/11/salusa-november-7-2012/#more-151
Website: Tree of the Golden Light


Share |