Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 9, 2012

SaLuSa, 9 Νοεμβρίου 2012

Η μεγάλη αναμονή τελείωσε και ο Ομπάμα έχει επίγνωση το τι αναμένεται από αυτόν, καθώς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να τη διεκπεραιώσει. Όπως και κάθε άλλη ψυχή που εργάστηκε προς αυτή την κατεύθυνση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, για να επιτευχθεί ο κύριος στόχος του σχεδίου της ψυχής του.

Αυτός σύντομα θα συσταθεί και θα μπορέσει να προχωρήσει στις αναγκαίες αλλαγές γνωρίζοντας τι χρειάζεται για να προχωρήσει η ανθρωπότητα. Είμαστε ήδη σε συνεχή επαφή μαζί του και ενημερώνεται συνεχώς για το ποιός είναι ο ρόλος του.

Πολλές νομικές ενέργειες πρόκειται να ληφθούν, που θα δείτε την πραγματική έναρξη της απομάκρυνσης κορυφαίων μελών των Ιλλουμινάτοι. Αυτό θα απομακρύνει αποτελεσματικά τα τελευταία απομεινάρια που κατέχουν την εξουσία, και θα καταβληθούν οι τελευταίες ελπίδες τους ως προς την εκμετάλλευση. Στη συνέχεια, θα προχωρήσει μια πιο γενική εκκαθάριση των σκοτεινών δυνάμεων στα χαμηλότερα επίπεδα.

Σας ζητάμε να μην παραιτηθείτε από τις προσπάθειές σας να διαδίδετε το φως, καθώς η συλλογική συνείδηση του ανθρώπου εξακολουθεί να χρειάζεται κάθε υποστήριξη και ενθάρρυνση για να επεκτείνεται. Το λιγότερο που έχουμε να σας πούμε, είναι ότι θα υπάρξει αρκετή αφύπνιση, όταν η αλήθεια θα αρχίσει να εμφανίζεται και θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μην προκαλέσουμε φόβο. Δεν αρέσουν στους ανθρώπους οι αλλαγές, θεωρούν ότι απειλείται η σταθερότητα και η άνεσή τους από αυτά που γνωρίζουν και που έχουν συνηθίσει.

Ωστόσο, δεν θα διαρκέσει για πολύ, πριν μπορέσουμε να συμμετάσχουμε και να επικοινωνήσουμε ανοικτά μαζί σας. Είναι ένας τρόπος να διοχετεύσουμε τα μηνύματα μας σ΄ εσάς, αλλά θέλουμε να δείτε ποιοί είμαστε. Η παρουσία μας θα ξεπεράσει σύντομα τους φόβους σας για εμάς, καθώς θα διαπιστώσετε ότι ερχόμαστε ως Πρεσβευτές της Ειρήνης.

Ακόμα απαιτούμε από τον στρατό σας να μη διατάξει την καταδίωξή μας, εάν θελήσουμε να κινούμεθα πιο ελεύθερα στους ουρανούς σας. Αν και μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο, επιθυμούμε να είμαστε σε θέση να κινηθούμε πιο κοντά σας και να έρθουμε σε επαφή χωρίς να κίνδυνο να σας βλάψουμε.

Όσοι από εσάς είναι πνευματικοί, θα έχουν αντιληφθεί ότι εμφανιζόμαστε πιο συχνά εκεί που συγκεντρώνονται εκείνοι που εξαπλώνουν το φως, και αυτό θα συνεχίσουμε. Αυτός είναι όχι μόνο ένας τρόπος για να σας προστατεύουμε, αλλά και να σας περιβάλλουμε με περισσότερο φως, έτσι ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι να υψωθείτε ακόμη περισσότερο.

Αυτή ήταν η εμπειρία σας κατά τη Διάσκεψη της Σεντόνα, όπου κάποιοι από εσάς συγκλονίστηκαν από αυτό. Φανταστείτε αν κάθε μέρα γινόταν το ίδιο, γιατί πολύ σύντομα αυτό θα το βιώνετε κανονικά μέρα με τη μέρα. Έχετε αγγίξει τις υψηλότερες δονήσεις και συνειδητοποιείτε τι υπέροχο είναι αυτό το συναίσθημα.

Αυτό το μήνα και φυσικά τον επόμενο θα υπάρξει ένας συνεχής γύρος από ενεργειακές εισροές, που θα αυξήσουν διαδοχικά τις δονήσεις σας ακόμη υψηλότερα. Κάθε ψυχή θα αισθανθεί την επίδραση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καθώς και όσοι από εσάς είναι ήδη στο δρόμο κατά μήκος της διαδρομής προς την Ανάληψη, θα τις απορροφήσουν αρκετά εύκολα.

Για όσους δεν έχουν ακόμη ανοίξει για να τις δεχθούν, μπορεί να είναι μια δύσκολη εμπειρία, καθώς ο οργανισμός τους δεν είναι ακόμη έτοιμος γι’ αυτές. Είναι πιθανό να τους δημιουργήσουν σύγχυση και να αισθανθούν ανήμποροι να κατανοήσουν τι συμβαίνει. Είναι ώρα να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να χαλαρώσετε, το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός σας όταν προσπαθείτε να προετοιμαστείτε για την εξύψωση. Η ενδεχόμενη απελευθέρωσή σας από τα νύχια των σκοτεινών δυνάμεων θα πρέπει να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε οποιαδήποτε ένταση ή αρνητικά συναισθήματα, έτσι ώστε το φως να μπορεί να έρθει και να πλημμυρίσει μέσα σας.

Οι σύμμαχοί μας είναι τώρα πιο ενθουσιώδεις από ποτέ, και μπορεί να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους, τα οποία έχουν εδώ και καιρό καθυστερήσει. Μπορούν, κατά κάποιο τρόπο, να προβούν στην προετοιμασία που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε προωθώντας τα πάντα. Όπως και εσείς, περιμέναμε με ανυπομονησία αυτή τη στιγμή, που θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την δραστηριοποίηση.
Ευχαριστούμε όλους τους Εργάτες του Φωτός για την αφοσίωσή τους στα επιμέρους καθήκοντά τους, καθώς χωρίς εσάς τα θέματα δεν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα. Τώρα αξίζει να καρπωθείτε τα οφέλη της εργασίας σας, και σύντομα θα απολαύσετε μέρος των αλλαγών στις οποίες αναλάβατε ενεργό ρόλο. Η δυαδικότητα έχει αρχίσει να ξεθωριάζει και θα αντικατασταθεί από την ελευθερία και την ειρήνη προς όλους τους ανθρώπους.

Η παρούσα στιγμή είναι μια περίπτωση του "βλέποντας και κάνοντας" πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από εδώ και στο εξής. Εστιαζόμαστε στις κυβερνητικές αλλαγές στο να επιτρέψουν στους επιλεγμένους εκπροσώπους μας να αναγνωριστούν και να επιταχύνουν το έργο τους. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την ίδρυση μιας νέας αρχής που στην καρδιά της θα έχει τα συμφέροντά σας.

Σύντομα θα είστε σε θέση να εμπιστεύεστε εκείνους που βρίσκονται την εξουσία και λαμβάνουν αποφάσεις για λογαριασμό σας. Δεν θα υπάρχουν πλέον οι διπρόσωποι και οι ψεύτικες υποσχέσεις τους. Έχετε προσελκύσει τόσο πολύ φως στη Γη, το οποίο το έχετε πολύ σωστά τοποθετήσει σε μια υψηλή δόνηση, που δεν επιτρέπει πλέον ανθρώπους χαμηλών δονήσεων να αναλαμβάνουν την ευθύνη. Αυτός είναι ένας επιβεβλημένος λόγος που αυτοί πρέπει να απομακρυνθούν.

Στο μέλλον, όταν εκλέγετε τους ηγέτες σας, θα προέρχονται από εκείνους οι οποίοι θα έχουν εξελιχθεί σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα. Σοφά μυαλά θα κυβερνούν με συναίνεση, και οι αποφάσεις θα βασίζονται στην αγάπη και σε όλα αυτά που θα σας προσφέρουν χαρά και ευτυχία. Καμία ψυχή δεν θα έχει υστεροβουλία στην καρδιά και το μυαλό της, στα υψηλότερα επίπεδο όλα είναι αγνά και μέσα στο Φως.

Στην ομάδα των άλλων αγαπημένων ψυχών, η ζωή είναι εκστατική και συνολική μέσα σε μια συνεχή γιορτή της Θεότητας. Φυσικά όλα όσα θα μπορούσατε να επιθυμήσετε θα είναι στη διάθεσή σας, και με τη δική σας δημιουργική δύναμη δεν θα χρειάζεστε τίποτα. Μετά από την μακρόχρονη επιβίωσή σας στη δυαδικότητα οι αλλαγές θα είναι κυριολεκτικά έξω από αυτόν τον κόσμο. Η ζωή θα είναι εντελώς αντίθετη με οτιδήποτε έχετε βιώσει μέχρι τώρα, και σε μεγάλο βαθμό θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

Έτσι, αγαπητοί μου, ηρεμίστε και απολαύσετε αυτό που πρόκειται να συμβεί. Η οποιαδήποτε ενόχληση, ενώ θα συμβαίνουν οι αλλαγές θα είναι βραχύβια, αλλά με την υποστήριξή μας θα εξασφαλίσετε την φροντίδα σας. Υπάρχουν προφανώς τεράστιες αλλαγές που έρχονται και θα είμαστε όσο γίνεται περισσότερο στο ύψος των περιστάσεων.

Υπάρχουν ήδη σκάφη μας σε εκατοντάδες και εκατοντάδες στην ατμόσφαιρά σας, και ακριβώς τα μαζικά μητρικά σκάφη είναι υπέρ το δέον για να προσφέρουν οτιδήποτε χρειαστείτε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Πολλοί από εσάς μας έχετε επισκεφτεί μέσα από την κατάσταση των ονείρων σας, και όταν θα μπορούμε ελεύθερα να σας συναντήσουμε θα θυμάστε τις επαφές που είχατε πραγματοποιήσει. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός μας απαρτίζετε από εκείνα τα Έθνη των Αστεριών, από όπου οι περισσότεροι από εσάς αρχικά έχετε προέλθει. Έτσι, θα υπάρξει κάποια πολύ συναισθηματική επανασύνδεση, από τι στιγμή που θα βρεθούμε μαζί σας, καθώς θα συναντηθείτε με την αληθινή σας οικογένεια.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και σας ενημερώνω ότι τα διάφορα μέλη της Ομοσπονδίας μας, θεωρεί ο ένας τον άλλον σαν ΕΝΑ. Στη Γη έχετε την τάση να διατηρείτε τις δικές σας φατρίες και δεν αναμειγνύεστε εύκολα όπως εμείς. Να είστε έτοιμοι για να ακυρώσετε αυτά τα συναισθήματα και να χαρείτε με τη γνώση ότι όλοι εσείς είστε ένα. Μέχρι να συναντηθούμε, συνεχίζουμε να σας στείλουμε την απεριόριστη αγάπη μας και την ευημερία σας.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα.

Κανάλι: Mike Quinsey
Μετάφραση: Βούλα

http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/November2012/salusa__9november2012.htm
Website: Tree of the Golden Light


Share |