Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 10, 2012

SaLuSa, 10 Οκτωβρίου 2012

Συγκριτικά με τις δύσκολες περιόδους που θα έχετε να αντιμετωπίσετε, τώρα αυτό μοιάζει με έναν εύκολο δρόμο. Ωστόσο, θα είναι βραχύχρονες και ενόσω τις είχατε προβλέψει, σας εγγυώμεθα ότι θα σας προκαλέσουν την ελάχιστη ενόχληση. Οι σύμμαχοί μας γνωρίζουν πόσο κοντά είναι στην επίτευξη των στόχων τους, και, όπως πάντα, τους παρακολουθούμε. Ίσως να προβληματιστείτε σχετικά με το γεγονός ότι οι φυσικές αλλαγές στη Γη δεν φαίνονται πουθενά να πλησιάζουν τόσο καταστροφικές όπως είχαν προφητευτεί. Κάποιοι ίσως να θεώρησαν το περιστατικό της Φουκουσίμα, αλλά αυτό δεν ήταν φυσικό γεγονός παρά μια παραπλανητική επίθεση. Στην πραγματικότητα, αν και έχουν υπάρξει αρκετοί απολύτως φυσιολογικοί σεισμοί, κανένας από αυτούς δεν είχε αυτές τις συνέπειες που θα αποκαλούσατε πολύ σοβαρές ζημιές. Παρακολουθούμε στενά από την αρχή αυτά τα περιστατικά και έχουμε ελαχιστοποιήσει τις επακόλουθες συνέπειες.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην Αποκάλυψη, και ήδη φέτος έχετε δει πολύ περισσότερες αποδείξεις της παρουσίας μας από ότι στο παρελθόν, ανοίγοντας το δρόμο για την πλήρη αποκάλυψη, η οποία θα έρθει περίπου πριν από το τέλος του έτους. Αυτό θα σημάνει μια τεράστια αλλαγή στη συλλογική συνείδησή σας, που θα σας οδηγήσει στη Νέα Εποχή. Όπως γνωρίζετε, έχουμε πολλά να μοιραστούμε μαζί σας που θα σας μετακινήσουν μπροστά με γρήγορα άλματα. Θα είναι μια συναρπαστική στιγμή για όλους μας, και οι ψευδαισθήσεις που έχετε ζήσει θα εξαφανιστούν. Από διάφορες επαφές με τους ανθρώπους σας, τα τελευταία περίπου 60 χρόνια ίσως και περισσότερα, επιτύχαμε σταδιακά να ενημερωθείτε περισσότερο για εμάς. Τώρα, η παρουσία μας είναι ευρέως γνωστή, και μπορεί να υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει για την επίσκεψη των σκαφών μας στην Γη σας.

Θα καταλάβετε ότι έχουμε έρθει ειρηνικά για να σας βοηθήσουμε, όταν θα έχει απομακρυνθεί το τελευταίο εμπόδιο της αποδοχής μας. Οι σκόπιμες τρομακτικές εικόνες που σας μεταφέρονται για εμάς, είναι για να σας κρατήσουν στο φόβο, δεν θα έχουν πλέον καμία δύναμη. Γνωρίζουμε ήδη ποιους από τους ηγέτες του κόσμου σας μπορούμε να εμπιστευτούμε, και ο Μπαράκ Ομπάμα θα ανοίξει το δρόμο. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούμε να το πούμε αρκετές φορές για να πείσουμε μερικούς ανθρώπους, αλλά είναι μια πολύ πνευματική ψυχή και απλά περιμένει την ευκαιρία για να ξεκινήσει την πραγματική αποστολή του. Θα ενώσει ξανά τον κόσμο με ειρήνη και έχει θέσει τις βάσεις για την παρουσία μας. Οι αμφισβητίες δεν θα έχουν αρκετό καιρό να δουν ότι αυτά που λέμε είναι αλήθεια. Από την στιγμή που θα σας αντιμετωπίσουμε, θα σας εξηγήσουμε τα καθήκοντά μας και θα μπείτε στη σωστή πορεία για να απολαύσετε την Ανάληψη, τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Η δυαδικότητα θα ανήκει στην ιστορία και μια θαυμάσια νέα ζωή θα είναι δική σας όπου θα βασιλεύει η ειρήνη και η αρμονία.

Λοιπόν τώρα βρίσκεστε στην εποχή των μεγάλων προσδοκιών, και αυτές θα εκπληρωθούν όπως σας έχουμε υποσχεθεί. Οι παρούσες κυβερνήσεις σας εξακολουθούν να παραμένουν προσκολλημένες στις πολιτικές συνήθειες, και αρνούνται να παραδεχτούν ότι γνωρίζετε την αλήθεια, καθώς και τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να ακολουθούν το παράδειγμά τους. Ωστόσο, όλα αυτά θα αλλάξουν πολύ σύντομα και η αλήθεια θα φανερωθεί. Πολλοί έχουν πουλήσει την ψυχή τους για να κρατήσουν τις δουλειές τους, κάνοντας απλά αυτό που τους υπαγορεύουν. Θα πρέπει πραγματικά να είστε σε θέση να απολαμβάνετε την ελεύθερη έκφραση που δεν θα υπόκειται σε άδικους νόμους που χρησιμοποιούνται για να σας κρατήσουν άβουλους. Στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει επανεκτίμηση των νόμων σας και εκείνοι που είναι άδικοι και έξω από τα δικαιώματά σας, θα αφαιρεθούν.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν πολλά που θα γίνουν, αλλά είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για όλα. Γνωρίζουμε ήδη πού χρειάζεται να δραστηριοποιηθούμε, και δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση για να προχωρήσουν τα θέματα. Θα υπάρξουν φυσικά πάρα πολλοί που θα συμμετάσχουν. Εσείς, βέβαια, θα εμπλακείτε πολύ στις κοινές δραστηριότητές μας, και να είστε σίγουροι ότι γνωρίζουμε από πού θα ζητήσουμε βοήθεια. Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι σκοτεινοί θα έχουν απομακρυνθεί, και το έργο θα μπορέσει να προχωρήσει ανεμπόδιστα. Οι διαφορετικές γλώσσες δεν μας δημιουργούν καμία δυσκολία, καθώς σας εκλαμβάνουμε τηλεπαθητικά, αυτή είναι μια φυσιολογική μορφή επαφής μας με τους ανθρώπους σας. Με τον καιρό η τηλεπάθεια θα σας γίνει επίσης αποτελεσματική και η ομιλούμενη γλώσσα θα εξαφανιστεί. Στοιχεία του παρελθόντος θα δείξουν ότι γνωρίζαμε τις ερωτήσεις σας, όπως σχηματίζονταν στο μυαλό σας, και σας απαντούσαμε προτού να μιλήσετε.

Στο μέλλον σας θα είστε σαν και εμάς και θα γίνετε Γαλαξιακά Όντα με όλα τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζουμε τώρα. Για παράδειγμα, εμείς δεν βιώνουμε την κόπωση όπως εσείς, γιατί έχουμε υψηλές δονήσεις. Ωστόσο, έχουμε τρόπους για να αναζωογονήσουμε τον εαυτό μας εφόσον το επιθυμούμε. Έχουμε επίσης τα ποτά που αποτελούν πηγή ενέργειας, αν και εμείς τη λαμβάνουμε από την πηγή ενέργειας γύρω μας. Δεδομένου ότι ένα πιο φωτεινό σώμα δεν θα έχει καμία ανάγκη στην πρόσληψη πιο βαριάς τροφής, έτσι, θα τρώτε αρκετά ελαφριά που θα σας βοηθούν στη χαλάρωση και σε τίποτα άλλο. Έχουμε αυτά που θεωρείτε ως ποτά φρούτων που είναι πολύ θρεπτικά και χωρίς αλκοόλ. Εμείς το αλκοόλ το θεωρούμε δηλητήριο και δεν θα το βρείτε στο επίπεδο της ύπαρξής μας. Στην πραγματικότητα δεν θα έχετε καμία απαίτηση για βαριά φαγητά, και σίγουρα εμείς δεν τρώμε ζώα.

Καθώς στις υψηλότερες διαστάσεις θα απολαμβάνετε την πλήρη υγεία, θα αντιληφθείτε ότι δεν θα χρειάζεστε φάρμακα ή ακόμα γιατρούς ή χειρουργική επέμβαση, καθώς οι μέθοδοί μας είναι πολύ πιο προηγμένες από τις δικές σας. Χρησιμοποιούμε το χρώμα και τον ήχο για να θεραπεύσουμε, τα οποία είναι πολύ πιο αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες που συχνά περιλαμβάνονται στις δικές σας θεραπείες. Περιμένετε έως ότου οι δικές σας Πόλεις του Φωτός εμφανιστούν στη Γη, και θα τα βιώσετε ακριβώς όπως σας τα έχουμε περιγράψει και ακόμα καλύτερα. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι γι’ αυτά που θα απολαύσετε αφού σας διαθέσουμε τις τεχνολογίες μας. Η ζωή θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έχετε τώρα, και αυτή σας περιμένει τώρα.

Εμείς, φυσικά, θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο μπροστά από ότι είμαστε τώρα, για να χρησιμοποιήσουμε μία από τις εκφράσεις σας ότι "το καλό πράγμα αργεί να γίνει". Στη Γη βιώνετε πολύ άγχος λόγω των υποχρεώσεων που επιβάλλονται σε εσάς, και του ρυθμού με τον οποίο εξελίσσεται η ζωή. Όλα αυτά θα εξαφανιστούν και απλά δεν θα υπάρχουν στις δονήσεις που φέρνουν τη σταθερή ειρήνη και την αρμονία. Δεν υπάρχουν "δουλειές", όπως περιγράφετε στις ασχολίες σας, τουναντίον, θα ασχολείστε περισσότερο με οτιδήποτε σας αρέσει και θα είναι προς όφελος των άλλων. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε ακόμη περισσότερη ελευθερία να αποφασίζετε τι να κάνετε με τη ζωή σας, και λόγω του ότι θα βρίσκεστε στα υψηλότερα επίπεδα της συνειδητότητάς σας, θα επιλέγετε υπεύθυνα.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και απευθύνομαι σε όλα τα μέλη μας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, και εύχομαι σε όλους μια ευτυχισμένη μετάβαση και μια υπέροχη εμπειρία μέσα από την διαδικασία της Ανάληψης. Ολόκληρο το Σύμπαν θα σας παρακολουθεί και θα σας στέλνει απέραντη αγάπη για να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας. Με τον καιρό θα συναντήσετε τους φίλους και τις οικογένειές σας από μακριά σε μια μεγάλη επανένωση.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.
Κανάλι: Mike Quinsey

Πηγή:
http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/October2012/salusa__3october2012.htm

Μετάφραση: Βούλα

Website: Tree of the Golden Light


Share |