Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 12, 2012

SaLuSa, 12 Οκτωβρίου 2012

Εμείς όπως και εσείς, έχουμε αντιμετωπίσει καθυστερήσεις, για το διάστημα που συνεχίζεται η ολοκλήρωση των καθηκόντων μας, όπως έχει προγραμματιστεί, αυτό δεν μας προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Εμείς μπορούμε εύκολα να προσαρμοστούμε στις διαφορετικές καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε, αλλά αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερη απογοήτευση, γιατί αναγκαστικά δεν μπορούμε να σας δώσουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από τις στοιχειώδεις πληροφορίες για το τι συμβαίνει. Παρακολουθώντας τις δραστηριότητές σας, βλέπουμε αρκετές ομάδες να αρπάζουν το μανδύα της ελευθερίας και να κάνουν καλή δουλειά, επιταχύνοντας το αναπόφευκτο τέλος των τελευταίων της σκοτεινής κλίκας. Θα είμαστε εκεί για να τους δώσουμε την τελική ώθηση στη λήθη, έτσι ώστε δεν θα αποτελούν πλέον απειλή σ’ εσάς ούτε και σε εμάς. Αυτό θα μας δώσει την σηματοδότηση να προχωρήσουμε επιταχύνοντας την αποστολή μας. Με την ένθερμη βούληση του κόσμου, η κατάρρευση της οικονομίας είναι επικείμενη και δεν μπορεί να αποφευχθεί. Αυτό που βλέπουμε είναι η τελευταία απεγνωσμένη προσπάθεια των σκοτεινών δυνάμεων να κρατηθούν από αυτό που εξακολουθούν να έχουν, αλλά η ισχύς τους χάνεται πολύ γρήγορα.

Ορισμένες κυβερνήσεις που έχουμε έρθει σε επαφή, θεωρούν ζωτικής σημασίας αυτές τις αλλαγές και είναι έτοιμες να συνεργαστούν, ενώ άλλοι είναι διστακτικοί, προσπαθώντας να διατηρήσουν το παλαιό σύστημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σημασία τι κάνουν για να αποτρέψουν τις αλλαγές που έρχονται, καθώς θα τους είναι αδύνατο να αποφύγουν να λάβουν μέρος. Δεν έχουν σημασία οι πολιτικές πεποιθήσεις που εμπλέκονται, καθώς κάθε χώρα δεν θα έχει καμία εναλλακτική λύση από το να αλλάξει. Οι τρόποι που σας προσφέρουμε για να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας είναι οι μόνες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να φθάσετε σε ένα σύντομο τέλος. Αυτοί θα κρατήσουν την ταλαιπωρία σας στο ελάχιστο, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της εξασφάλισης της καλής υποστήριξη των σχεδίων.

Οι αλλαγές θα ενώνουν του ανθρώπους μαζί πολύ περισσότερο, και η παύση των πολέμων θα φέρει μια θαυμάσια ειρήνη στη Γη. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των διαφόρων χωρών, καθώς τα εμπόδια που υπάρχουν μεταξύ ορισμένων από αυτές θα ξεπεραστούν. Μόλις αναβαθμίσετε τη συνεργασίας σας, οι υπόλοιπες αλλαγές θα διευθετηθούν πολύ γρήγορα. Η βιομηχανία όπλων και όλοι οι άλλοι τομείς των στρατιωτικών δυνάμεων θα εξαλειφθούν, και θα αντικατασταθούν με την πάροδο του χρόνου με ειρηνευτικές δυνάμεις που θα ενεργούν αποκλειστικά για αμυντικούς λόγους. Επί του παρόντος ο στρατός και οι βάσεις τους σε όλο τον κόσμο αποτελούν απειλή υποκίνησης πολέμου, και αυτό επίσης θα αλλάξει. Στο μέλλον καμία χώρα δεν θα έχει ξένα στρατεύματα στο έδαφός της, ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία στους ανθρώπους, η ειρήνη θα είναι μόνιμη και αποδεκτή από εμάς.

Έτσι λοιπόν, μπορείτε να δείτε ότι τα σχέδια για την ελευθερία και την επιστροφή στην ανεξαρτησία σας, είναι σίγουρη. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε να ανησυχείτε για τις απειλές πολέμου. Δεν θα τους επιτραπεί και είμαστε ξεκάθαροι σ’ αυτό, ότι τα πυρηνικά όπλα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν, και θα εφαρμόσουμε την εν λόγω διάταξη. Ο δρόμος προς την Ανάληψη διευρύνεται και προσελκύει ακόμη περισσότερες ψυχές, που έχουν βρει την εμπιστοσύνη και την πίστη τους σε αυτό που εμείς και οι σύμμαχοί μας εργαζόμαστε. Απλά, Αγαπητοί μου, δεν υπάρχει άλλος τρόπος και πιστέψτε μας οτιδήποτε αφορά την Ανάληψή σας έχει συζητηθεί διεξοδικά έως τη στιγμή που θα φθάσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Κάνουμε οτιδήποτε είναι καλύτερο για τον καθένα, χωρίς να παραβιάζουμε την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων να μετακινηθούν σε διαφορετική πορεία, αν αυτή είναι η επιλογή τους.

Συνοψίζουμε ότι ποτέ δεν σας έχουμε επιβάλει τις απόψεις μας, εκτός από το να διασφαλίσουμε τα άτομα που επιθυμούν να αναληφθούν, ώστε να έχουν κάθε ευκαιρία να το επιτύχουν. Οι αλλαγές αυτές είναι που αναζητούσατε, αλλά σας αρνήθηκαν από τους Ιλλουμινάτι, για να εμποδίσουν την ανύψωσή σας. Έτσι, η αποδοχή τους φαίνεται πολύ φυσική, δεδομένου ότι ήδη είχαν προγραμματιστεί ως μέρος της εμπειρίας της ζωής σας. Λίγες ψυχές μπορούν να θυμηθούν το σχέδιο της ζωής τους, και μάλιστα το καλύτερο είναι ότι θα ασχοληθείτε με τις προκλήσεις σας, όπως θα εμφανίζονται, διαφορετικά θα πρέπει να προσπαθήσετε να τις προλάβετε,για να αλλάξετε το αποτέλεσμα.

Μερικές φορές απευθύνεστε σε μαντικές προβλέψεις για να εξηγήσετε τις καταστάσεις σας, και αυτό το είδος της βοήθειας είναι επιτρεπτό, αλλά η τελική απόφαση και η λήψη δράσης είναι απολύτως στο χέρι σας. Με τον ίδιο τρόπο που κανένας άλλος δεν μπορεί να αναλάβει το Κάρμα σας, αλλά μερικές ψυχές θα συνεργαστούν μαζί σας, για να σας βοηθήσουν να το ρυθμίσετε.

Μερικές ψυχές θα δυσκολευτούν να πιστέψουν ότι προσφέρθηκαν εθελοντικά να βιώσουν την δυαδικότητα. Ωστόσο, το κάνατε η κάθε μία και ο καθένας από εσάς, γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να επιταχύνετε την εξέλιξή σας, για να εισέλθετε στο αρχείο της γνώσης. Στο υποσυνείδητο επίπεδο, όλα αυτά σας είναι γνωστά, μαζί με την υπόσχεση εκείνων από υψηλότερες σφαίρες, που για χιλιετίες παρακολουθούν στενά την πρόοδό σας, για να σας βοηθήσουν. Υπηρετούν το Θεό και επίσης εξυπηρετούν εσάς, για να εκτελέσετε το σχέδιο της Ανάληψής σας. Δόθηκε υπόσχεση ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως πιθανότητα να επιτραπεί στους σκοτεινούς να αποτρέψουν την Ανάληψή σας, και γι’ αυτό θα πρέπει να αρπάξετε αυτή την θαυμάσια ευκαιρία για να Αναληφθείτε μαζί με τη Μητέρα Γη.

Υπάρχουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις μπροστά, αλλά θα επιβιώσετε, και τελικά θα σας βλέπουμε να ανεβαίνετε ακόμα υψηλότερα μέσα στο Φως. Ο χρόνος περνά και οι αλλαγές σάς προσεγγίζουν όσο ποτέ, καθώς χωρίς κανείς να κάνει προβλέψεις, είναι αρκετά φανερό ότι ο χρόνος τελειώνει και είστε έτοιμοι να απογειωθείτε. Μπορείτε να φανταστείτε ότι η αλλαγή της χιλιετίας ήταν πριν από 13 χρόνια και εάν κοιτάξει κανείς πίσω στην πρόοδό σας, είναι ιδιαίτερα εμφανές που ευρίσκοντο τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας. Η ενέργεια του Φωτός και της Αγάπης έχει εξαπλωθεί σαν τη φωτιά στο δάσος, και ο Φοίνιξ στην ανώτερη έκφρασής του είναι έτοιμος να ανυψωθεί πάλι από τις στάχτες. Έχει τη δύναμη να μετατρέψει όλες τις χαμηλότερες ενέργειες που δεν θα υπάρχουν πλέον στο νέο επίπεδο όπου θα κινείστε.

Η προφανής έλλειψη δραστηριότητας δεν σημαίνει ότι συμβαίνουν ελάχιστα, όταν στην πραγματικότητα είμαστε απασχολημένοι όσο ποτέ άλλοτε, δίνοντας πρωταρχική σημασία στην προσπάθεια της προόδου.. Οι σκοτεινοί εξουσιαστές αναμοχλεύουν προβλήματα, αλλά γνωρίζουμε τις προθέσεις τους και τους κρατάμε κάτω από τον έλεγχό μας. Δεν παίρνουν κάθε φορά πρωτοβουλία, και μπορούμε να προβλέψουμε τις κινήσεις τους και να τους σταματήσουμε από την επίτευξη των αποτελεσμάτων που επιδιώκουν, και αυτό υποσκάπτει το ηθικό τους, το οποίο είναι ήδη σε χαμηλό επίπεδο. Το παιχνίδι τους και ο χρόνος τους τελειώνει, και καλά θα κάνουν να αποχωρήσουν και να επιτρέψουν το παιχνίδι να παιχθεί όπως είχε προγραμματιστεί. Ωστόσο, παραμένουν πεισματικά και προσπαθούν να αναβάλουν το αναπόφευκτο πεπρωμένο και την κράτησή τους που απαιτείται από αυτούς να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και μπορώ να σας πω ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός δεν ήταν ποτέ σε μεγαλύτερο συναγερμό από ότι τώρα, και είναι έτοιμοι να αρχίσουν να δραστηριοποιούνται. Λίγες εβδομάδες του χρόνου σας είναι μόνο δευτερόλεπτα στο χρόνο που βιώνουμε εμείς, έτσι ώστε ο χρόνος ήδη φαίνεται να τελειώνει για εμάς, καθώς επίσης και για εσάς επιταχύνεται.

Σε ευχαριστούμε, SaLuSa.
Κανάλι: Mike Quinsey

Πηγή:
http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/October2012/salusa__3october2012.htm

Μετάφραση: Βούλα

Website: Tree of the Golden Light


Share |