Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 11, 2012

SaLuSa, January 11, 2012

Αγαπητοί μου να έχτε κατά νου ότι είναι οι πεποιθήσεις σας που μπορεί να σας κρατήσουν πίσω, γι 'αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτή τη χρονιά να έχετε ανοιχτό μυαλό. Όσο προχωράει (η χρονιά), τόσο μεγαλύτερες αλήθειες θα βγαίνουν προς τα έξω, και ανάλογα με την πηγή, θα ήταν φρόνιμο να εξετάσετε προσεκτικά ό, τι δίνεται. Βέβαια η τελική απόφαση είναι δική σας και μόνο και κανείς άλλος δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη, αλλά αυτή είναι μια εποχή που πρέπει να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και να ακολουθήστε τις παροτρύνσεις της καρδιάς σας. Όσο αυξάνονται τα επίπεδα της συνειδητότητάς σας, τόσο θα είστε σε θέση να διακρίνετε την αλήθεια πιο εύκολα, και σιγά-σιγά να αυξήσετε σταδιακά την κατανόησή σας. Είχατε πολλές ζωές και τις ευκαιρίες να συνεχίσετε την πνευματική σας εξέλιξη, και τώρα έχετε φτάσει στην τελευταία ευκαιρία να συνοδεύσετε όλους όσους έχουν ήδη προετοιμαστεί για την Ανάληψη. Φυσικά κάποιοι θα συνεχίσουν να έχουν ελάχιστο ή κανένα ενδιαφέρον, αφού έχουν πάρει την απόφασή τους να έχουν περισσότερες εμπειρίες στην 3η διάσταση. Αφήστε τέτοιες ψυχές που δικαιούνται όσο κανείς άλλος να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο.

Ένα μεγάλο μέρος της δραστηριότητας συνεχίζεται και έχουμε κάθε προσδοκία για μια σημαντική εξέλιξη πολύ σύντομα. Μας βοηθάνε αρκετά σημαντικά εκείνοι από εσάς που δεν υπερασπίζονται απλώς την αλήθεια, αλλά βγαίνουν έξω για να την διαδώσουν μακριά και ευρέως. Αυτό επηρεάζει την αλλαγή των ενεργειών σε πολύ υψηλότερες δονήσεις, και μαζί με άλλες προσπάθειες για να έρθει περισσότερο φως στη Γη, βοηθά να μετασχηματιστούν οι χαμηλότερες ενέργειες. Θα μπορούσαμε να επιβάλλουμε τις αλλαγές, αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος που δουλεύουμε και είναι καλύτερο να τις κάνουμε μαζί, καθώς είναι σημαντικό να δημιουργήσετε το δικό σας ρυθμό προόδου. Υπάρχουν βέβαια θέματα που εμπίπτουν άμεσα στη δική μας ευθύνη και είμαστε απολύτως στην πορεία όπως είχε προγραμματιστεί. Μην έχετε κανέναν απολύτως φόβο, αφού η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι ένας τρομερός παίκτης στο παιχνίδι που παίζεται. Η νίκη είναι ήδη δική μας και αυτό σημαίνει, επίσης, ότι ο δρόμος σας προς την Ανάληψη έχει καθαρίσει, και τίποτα δεν μπορεί να αποτρέψει μια μεγάλη ολοκλήρωση που θα εορτάζεται σε όλο το Σύμπαν.

Όταν ενημερωθείτε ότι είστε Ανθρώπινοι Άγγελοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να το κατανοήσετε και πολλοί θα δυσκολευτούν να το αποδεχθούν. Ωστόσο, δεν θα σας παραπλανήσουμε και είναι καιρός να μάθετε την αλήθεια για τους εαυτούς σας. Μέρος του προβλήματός σας είναι ότι σας έχουν κάνει να αισθάνεστε άχρηστοι και δεν σας δόθηκε ο σεβασμός που σας αξίζει. Πράγματι, έχει επηρεάσει τις σχέσεις ανάμεσα σε όλους σας και έχετε επίσης αποτύχει να σέβεστε ο ένας τον άλλο. Τα προβλήματά σας σαν ανθρώπινη φυλή πάνε χιλιάδες χρόνια πίσω, όταν πέφτατε όλο και περισσότερο στην τάφρο του σκότους. Αυτό σας οδήγησε σε μια αναρρίχηση όπου το ένστικτό σας σήμαινε ότι μόνο ο υγιέστερος και ισχυρότερος θα επιζούσε, και έτσι συνέχισε από τότε. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό το φως έχει εισχωρήσει σ’ αυτό το σκληρό εξωτερικό δέρμα και φώτισε τις καρδιές σας, με αποτέλεσμα η αγάπη και η συμπόνια να έχουν αυξηθεί. Τώρα έχετε σημαντικές δυνάμεις από Εργάτες του Φωτός που υπερασπίζονται και μιλάνε για το έργο τους, και αυτό βοηθά τους άλλους να συνειδητοποιήσουν την ιδιαίτερη θέση τους στο Σύμπαν. Είστε όλοι μεγάλες ψυχές και με το να θυμηθείτε ποιοι είστε πραγματικά και να ετοιμάζεστε να πάρετε τη θέση σας μαζί με μας.

Μέχρι το τέλος του έτους, όσοι από εσάς επιλέξετε να ανεβείτε θα είστε έτοιμοι, και θα έχετε αλλάξει αρκετά σημαντικά από αυτό που είστε τώρα. Η βασική διαφορά θα είναι στα επίπεδα της συνειδητότητάς σας που πρόκειται να επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό στο πολύ κοντινό μέλλον. Σε αυτό θα έχετε τη βοήθειά μας, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών που μπορεί να επιταχύνουν την όλη διαδικασία. Αυτό είναι σχεδόν τακτοποιημένο και σε γενικές γραμμές όλη η γνώση θα προγραμματιστεί σε σας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να δαπανάτε σημαντικό χρόνο στη μελέτη, όπως έχετε συνηθίσει να κάνει. Με τον καιρό θα αντλείτε άμεσα από την Παγκόσμια Συνείδηση, και θα αποκτήσετε τα επίπεδα της Συνείδησης του Χριστού που θα σας πηγαίνουν όπου επιθυμείτε. Θα έχετε ξεπεράσει τους περιορισμούς που σας κρατούν πίσω προς το παρόν.

Πολλοί ηγέτες δεν μπορούν ακόμη να σκεφτούν στα πλαίσια της ειρηνικής συνύπαρξης, και εξακολουθούν να δυσκολεύονται να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα εμπλακούμε καθώς εσείς οι άνθρωποι το ζητάτε, μαζί με ένα τέλος σε όλους τους πολέμους. Θα παρέχουμε το υπόβαθρο που θα αποτρέψει οποιαδήποτε χώρα να πάρει τα όπλα εναντίον μιας άλλης, και θα διασφαλίσουμε ότι αυτό δεν παραβιάζεται. Έχουμε απλά ειρηνικά μέσα να το πετύχουμε αυτό, καθιστώντας αδύνατο τον πόλεμο, και κάνοντας όλα τα όπλα του πολέμου άχρηστα. Τα χρήματα και η ενέργεια που δαπανούνται για πολεμικό εξοπλισμό εδώ και χιλιετίες θα μπορούσαν να έχουν δώσει σε όλους σας καλές συνθήκες διαβίωσης. Η καταστροφή και η απώλεια της ζωής αποτελεί άμεση ανυπακοή των νόμων του Θεού και αυτός είναι ο λόγος που έχετε δημιουργήσει τέτοιο σοβαρό κάρμα. Ωστόσο, πολλοί έχουν απομακρυνθεί από αυτά τα επίπεδα του σκότους και του κακού. Η μάχη ανάμεσα στο Φως και σκοτάδι έχει σχεδόν τελειώσει, και το Φως είναι έτοιμο να κάνει ένα βαρυσήμαντο βήμα προς τα εμπρός, έτσι ώστε όλοι να δούνε την κατεύθυνση προς την οποία βαδίζει η ανθρωπότητα.

Όπως έχουμε αναφέρει συχνά τον τελευταίο καιρό, οι Σκοτεινοί κάνουν τις τελικές τους προσπάθειες να προκαλέσουν φόβο, αλλά δεν θα έχουν πλέον τις επιδράσεις που ελπίζουν και αυτό θα τους στερήσει την ενέργεια με την οποία τρέφονται. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και να ξέρετε τι συμβαίνει χωρίς να δίνετε οσοδήποτε από την ενέργειά σας σε αυτούς. Θα προτιμούσαμε να τους δείτε σαν χαμένες ψυχές και ως εκ τούτου να τους δώσετε την αγάπη σας, έτσι ώστε να μπορούν μια μέρα να επιστρέψουν στο φως, όπως και σίγουρα θα γίνει. Καμία ψυχή δεν χάνεται ποτέ για πάντα και ο Θεός με μεγάλη συμπόνια τους περιβάλλει με αγάπη που θα ανάψει την θεϊκή τους σπίθα για άλλη μια φορά. Με τον δικό τους τρόπο έχουν υπηρετήσει ένα μεγάλο σκοπό, δείχνοντας σας τι μπορεί να συμβεί όταν χάνετε το δρόμο σας και σας καταπίνει το σκοτάδι.

Πολλοί από εσάς έχουν πετύχει αξιοσημείωτη πρόοδο τα τελευταία χρόνια στην άρση των δονήσεων σας, και μεταφέρουν το Φως για την ανθρωπότητα. Είναι αυτό που ήρθατε να κάνετε και είστε μέρος μιας υπέροχης συνέλευσης που ενσαρκώθηκε ειδικά για να βοηθήσει τους άλλους και να δει την Ανάληψη να γίνεται. Ένα τόσο μεγάλο μέρος της δουλειάς σας έχει γίνει αθόρυβα στο παρασκήνιο, αλλά τώρα πλησιάζει η στιγμή που θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά και να ολοκληρώσετε το σχέδιο της ζωής σας. Η Αποκάλυψη έρχεται πιο κοντά από ποτέ και αυτό θα δώσει την ελευθερία σε πολλούς ανθρώπους να μπορούν να μιλούν ανοικτά για την αλήθεια μέσα από την προσωπική τους εμπειρία. Συναρπαστικές στιγμές βρίσκονται προ των πυλών και περιμένουμε τη δική μας ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί σας μέσω των δικών σας συστημάτων ενημέρωσης. Έχουμε πολλά να σας πούμε και είμαστε ήδη πλήρως προετοιμασμένοι γι’ αυτή την ευκαιρία.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και σας ευλογώ εκ μέρους των ομάδων μας, που αισθάνονται πολύ ευχαριστημένες που έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο μεγάλο γεγονός, όπως η Ανάληψη σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |