Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, January 9, 2012

SaLuSa, January 9, 2012

Οι ενέργειες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να συσσωρεύονται, και μεταφέρονται από το πλέγμα που εξυψώνει τη Γη. Όλα προετοιμάζονται για την τελική ώση της ενέργειας, που θα την προωθήσει στο νέο επίπεδο έκφρασης και έξω από τη δυαδικότητα. Θα εκπληρωθούν επίσης οι υποσχέσεις μιας νέας Εποχής που δεν θα έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε έχετε βιώσει μέχρι τώρα και πραγματικά θα επιφέρουν έναν παράδεισο στη Γη. Μόνο όσοι από εσάς έχετε ανεβάσει τις δονήσεις σας αρκετά, θα είστε σε θέση να ενταχθείτε σε αυτές τις ενέργειες. Και εδώ βρίσκεται η διεργασία μας αλήθειας, ότι μόνο αυτοί του Φωτός μπορεί να υπάρχουν στη νέα διάσταση. Η επιλογή ήταν πάντα δική σας, αλλά μαζί με αυτήν έχετε και την ευθύνη να χαράξετε τη δική σας πορεία προς την Ανάληψη. Μπορείτε να έχετε όλη τη βοήθεια και την ενθάρρυνση του κόσμου, αλλά μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τα αναγκαία βήματα που θα την επιφέρουν σε σας.

Δεν έχει σημασία αν θα ανεβείτε ή όχι, δεδομένου ότι όλες οι ψυχές θα συνεχίσουν να σημειώνουν πρόοδο. Όλα συμβαίνουν στο δικό τους κατάλληλο χρόνο και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθάνεστε πίεση να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτό που προσωπικά επιθυμείτε. Έχετε ένα άπειρο χρονικό διάστημα για να ξαναβρείτε το δρόμο σας μέσα από τις υψηλότερες διαστάσεις, και πάντα θα υπάρχει βοήθεια εφόσον τη ζητήσετε. Στην πραγματικότητα ο Ανώτερος Εαυτός σας είναι πάντα μαζί σας, αν και όταν πέφτουν οι δονήσεις σας δεν μπορεί να τις διαπεράσει για να σας φτάσει. Ωστόσο, εφόσον έχετε την πρόθεση να ανεβείτε ο σύνδεσμος γίνεται ισχυρότερος και πιο ανοικτός. Μπορείτε να συνεργαστείτε αν ακολουθείτε τις διαισθητικές παροτρύνσεις σας, και θα σας κρατήσουν σταθερά στο μονοπάτι του Φωτός.

Μόλις αρχίσετε να οδηγείτε τη ζωή σας με την πρόθεση να ανεβείτε, οι εμπειρίες σας θα ακολουθήσουν μια νέα πορεία που θα σας επιτρέψουν να τις απολαύσετε και να βρείτε την γαλήνη σε αυτές. Οι δεσμοί σας με τις χαμηλότερες ενέργειες θα διαλυθούν, και μπορείτε να σπάσετε συνήθειες της ζωής σας, στερώντας τους την ενέργεια για να επιβιώσουν. Αλλάζετε προς ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας, και θα κάνετε ένα άλμα προς τα εμπρός με την έλευση της Ανάληψης. Η ζωή θα συνεχιστεί σαν μια σειρά από βήματα προς τα πάνω καθώς επεκτείνετε τη συνειδητότητάς σας ακόμη περισσότερο, ώστε ποτέ ξανά να μην αντιμετωπίσετε τα συναισθήματα του χωρισμού από την Πηγή. Θα γίνετε Ένα με Όλη την Ύπαρξη και συν-δημιουργός με τον Θεό.

Προς το παρόν πάντως, όλοι εμείς περιμένουμε τις εξελίξεις από την Γη, για να ακολουθήσουμε την πρόοδο των αλλαγών που θα απομακρύνουν την ικανότητα των Σκοτεινών να σας επιβάλλουν τις μεθόδους τους. Η μεταβατική περίοδος θα είναι αρκετά χαοτική μέχρι να εγκαθιδρύσουν οι σύμμαχοί μας το δικό τους έλεγχο και οι διάφορες χώρες να εφαρμόσουν τις αλλαγές που θα δείχνουν με σαφήνεια την επιθυμία τους να γίνουν μέρος της Νέας Εποχής. Υπάρχει ήδη γενική συμφωνία ότι είναι φανερό πως ο κόσμος δεν μπορεί να επιβιώσει, αν δεν απομακρυνθούν οι Illuminati. Είμαστε οι Επόπτες και καταγράφουμε με ακρίβεια τις αντιδράσεις για να διασφαλιστεί ότι οι υποσχέσεις τηρούνται. Όλες οι συναλλαγές θα είναι ανοιχτές, χωρίς περιστροφές από τώρα και στο εξής, και με απόλυτη ειλικρίνεια αφού γίνεται αποδεκτός ένας νέος τρόπος εργασίας. Οποιαδήποτε απάτη θα βρεθεί εύκολα, και δεν θα υπάρχει καμία άλλη θέση παρά μόνο η απόλυτη συμμόρφωση. Η πρόθεση είναι ότι όλες οι αλλαγές θα γίνουν για τη βελτίωση της ανθρωπότητας στο σύνολό της, και όχι για κάποιες ισχυρές χώρες όπως πριν.

Σε καθημερινή βάση κάνουμε προσαρμογές που κρίνονται απαραίτητες και ως εκ τούτου είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε δράση σε λίγα λεπτά από την ειδοποίηση. Τα σκάφη μας είναι τοποθετημένα πάνω από πολλά επίσημα ιδρύματα και θα παραμείνουν εκεί πλήρως τυλιγμένα στον μανδύα αφάνειας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι έχουμε επίγνωση του τι προγραμματίζεται από τους Σκοτεινούς, και μπορούμε να προκαταλάβουμε οποιαδήποτε προσπάθεια παρέμβασης στα σχέδιά μας. Η ελεύθερη βούληση λειτουργεί στη Γη, αλλά υπάρχει ένα όριο ως προς το πόσο μακριά μπορεί να πάει. Η ελεύθερη βούληση σας πρέπει να τηρηθεί, συν το γεγονός ότι οι αλλαγές αποφασίστηκαν από αρχές πολύ υψηλότερες από οποιαδήποτε στη Γη. Όχι μόνο το Ηλιακό Σύστημα, αλλά ολόκληρο το Σύμπαν περιμένει την έκβαση των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στη Γη. Είμαστε όλοι μαζί και πρόκειται να λειτουργήσουμε σαν Ένα όταν γίνει η Ανάληψη στο τέλος του τρέχοντος έτους, ένα μνημειώδες γεγονός που ακόμη και άλλα σύμπαντα παρακολουθούν με έντονο ενδιαφέρον.

Όπως θα γνωρίζετε από τώρα η ζωή είναι παντού γύρω σας, και έχετε ελλιπή γνώση γι’ αυτήν, επειδή η Γη ήταν σε καραντίνα για αιώνες τώρα και η επαφή μαζί σας πολύ περιορισμένη. Επίσης, οδηγηθήκατε σκόπιμα να πιστεύετε λανθασμένα ότι είσαστε η μόνη μορφή ζωής στο είδος σας μέσα στο Σύμπαν σας. Εφόσον τα αποδεικτικά στοιχεία της επαφής μας από το μακρινό παρελθόν δεν έχουν βρεθεί ακόμη, έχει αγνοηθεί αυτή σε μεγάλο βαθμό, διότι δεν ταιριάζει με τις αποδεκτές για σας απόψεις. Για παράδειγμα, πολλά ευρήματα που έχουν αποκαλυφθεί, έχουν κρατηθεί εσκεμμένα μακριά από τα μάτια σας για να σας κρατήσουν στην άγνοια της ύπαρξής μας. Τα περιστατικά των επισκέψεών μας στη Γη έχουν παρομοίως αγνοηθεί, αλλά όλα αυτά θα βγουν παραέξω καθώς θα σας γνωστοποιηθεί η αλήθεια.

Ανοίξτε τις καρδιές και το μυαλό σας στο λαμπρό μέλλον που σας περιμένει, όταν θα σας δούμε να γίνεστε Γαλαξιακά Όντα που θα ταξιδεύουν όχι μόνο στο δικό σας Σύμπαν, αλλά και σε άλλα, όπου υπάρχουν διαφορετικές μορφές ζωής από τη δική σας. Δύσκολα θα θελήσετε να παραμείνετε στον δικό σας πλανήτη, αλλά θα συνηθίσετε περισσότερο τη ζωή στα ογκώδη μητρικά σκάφη που είναι αυτάρκη, έχοντας όλα αυτά που είναι πιθανό να χρειαστείτε. Η παρουσία σας δεν θα είναι τόσο πολύ σαν κάποιος που κάνει μια δουλειά της εργασίας του, αλλά θα χρησιμοποιείτε τη δική σας τεχνογνωσία και ικανότητες για το καλό της ομάδας σας. Η ζωή είναι αρμονική και ικανοποιητική, και θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει ποτέ μια ανιαρή στιγμή και σίγουρα δεν είναι βαρετά.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και πάντα στην ευχάριστη θέση να σας βοηθάω να επεκτείνετε την κατανόησή σας για τη ζωή σας στη Γη. Είναι γνωστή από μερικούς σαν πλανήτης φυλακή και αυτό ακριβώς είναι. Έχετε φυλακιστεί σε αυτήν εδώ και χιλιάδες χρόνια, και σας έχει αποκρυφτεί η αλήθεια για τον πραγματικό εαυτό σας. Έχετε οδηγηθεί να πιστεύετε ότι είστε πολύ κατώτεροι από ό, τι πραγματικά είστε, και χρησιμοποιηθήκατε για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα εκείνων που έλεγχαν τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τώρα αφυπνίζεστε γρήγορα στην αλήθεια και πολύ σωστά ζητάτε πίσω την κυριαρχία σας, και θα σας επιστραφεί. Ως εμπειρία θα σας έχει εξυπηρετήσει καλά, αφού έχει γίνει ο πιο γρήγορος δρόμος για την πνευματική εξέλιξη και κατανόηση. Να θυμάστε ότι, ανεξάρτητα από τις εντυπώσεις που έχετε αυτή τη στιγμή, εισαχθήκατε στη δυαδικότητα με τα μάτια σας ανοικτά. Αποδεχτήκατε την πρόκληση και ξέρατε ότι θα βγείτε με ασφάλεια έξω από αυτήν, και τώρα που έφτασε η ώρα η ζωή σας θα γεμίσει Αγάπη και Φως.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |