Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 11, 2012

SaLuSa, 11 Απριλίου 2012

Όσο διαδίδονται τα νέα για τις αλλαγές, τόσοι περισσότεροι από σας περιμένετε με ανυπομονησία την πρώτη αναγνώριση τους από τα μέσα ενημέρωσης. Επίσης, όσο οι λεπτομέρειες των κατορθωμάτων των συμμάχων μας και της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας γίνονται γνωστές, τόσοι περισσότεροι διατηρείτε μια ισχυρή πίστη για το αποτέλεσμα. Εξάλλου, έχει ξεκαθαριστεί εντέχνως ότι, αν δεν γίνουν οι αλλαγές, ο Άνθρωπος θα βυθιστεί περαιτέρω στον βούρκο και τελικά στη λήθη. Αυτές οι αλλαγές επιταχύνονται από την παρέμβαση και την πρόθεση μας να εξασφαλίσουμε ότι ακολουθούνται οι Θείες εντολές, που θα σας οδηγήσουν στην απελευθέρωση σας από τους σκοτεινούς. Μένει μόνο να συλληφθούν εκείνοι που ασκούν τη μεγαλύτερη εξουσία, έτσι ώστε οι Illuminati να μη μπορούν πλέον να λειτουργούν ως μία ενιαία μονάδα.

Τα πάντα είναι έτοιμα για μια ολόκληρη σειρά γεγονότων τα οποία θα είναι τέτοια που θα πιεστείτε πολύ για να τα παρακολουθήσετε. Αυτό που θέλουμε να μπορέσουμε να κάνουμε είναι να σας κρατήσουμε καλά ενημερωμένους μαζικά, ώστε να μην υπάρχει καμία παρανόηση ως προς τις προθέσεις μας. Μερικοί άνθρωποι με θρησκευτικές προσδοκίες και επιθυμίες δεν θα μας δεχτούν, καθώς θα δουν τον ερχομό μας σαν κάτι διαφορετικό από αυτό που τους έχουν πει να περιμένουν. Μάλιστα, σε μερικούς έχει δοθεί να καταλάβουν ότι είμαστε σε συνεργασία με τον Διάβολο. Θέλουμε να διαλύσουμε αυτές τις αμφιβολίες και τα συναισθήματα, καθώς αγαπάμε το Θεό και σας υπηρετούμε για να σας βγάλουμε από την υποδούλωση.

Κάνουμε κάποιες υποχωρήσεις για τις διαφορετικές πεποιθήσεις σας, αλλά στο τέλος θα υπάρξουν μόνο δύο χρονο-γραμμές. Η μία από αυτές οδηγεί στην Ανάληψη, όπου γίνεστε πιο θεϊκοί, και η άλλη αποτελεί συνέχεια αυτού που ήδη βιώνετε. Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για να κάνουμε γνωστή την αλήθεια για το μέλλον σας, και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει εκτός του ότι έχετε να κάνετε μια επιλογή. Εμείς δεν ασκούμε πίεση σε καμία ψυχή, αλλά θα παρέχουμε αποδείξεις της αποστολής μας που θα υποστηρίζονται από τους Κυρίους τόσο επί, όσο και εκτός της Γης. Υπάρχουν τόσα πολλά που σας έχουν δοθεί ως αλήθεια, αλλά πολλά έχουν νοθευτεί σκόπιμα, ή είναι εντελώς αναληθή, έτσι οι ζημιές που έγιναν πρέπει να επανορθωθούν. Στο παρελθόν υπήρξατε υπάκουοι στα σκοτεινά αφεντικά σας, χωρίς να συνειδητοποιείτε τις κακές τους προθέσεις. Ωστόσο, έχετε πλέον εισέλθει σε μια περίοδο εξύψωσης, και με τα ολοένα αυξανόμενα επίπεδα συνείδησης, είστε πιο ικανοί να διακρίνετε. Η αλήθεια θα έχει μια ενέργεια που θα την αναγνωρίσετε και θα επιδράσει στη διαίσθησή σας η οποία είναι ο πιο αξιόπιστος φίλος σας.

Φυσικά θα θελήσετε επίσης αποδείξεις για τις δηλώσεις μας σχετικά με την προηγούμενη ιστορία σας. Αυτό δεν είναι πρόβλημα για μας, καθώς θα σας δείξουμε όλες τις σχετικές αποδείξεις, όπως ακριβώς φαίνονται και φυλάσσονται στα Ακασικά αρχεία. Όλα όσα έχουν ποτέ συμβεί μπορούν να ανασυρθούν και πάλι, όπως για παράδειγμα η μεγάλη πλημμύρα και παρόμοιες μεγάλες ιστορικές στιγμές. Η Κιβωτός του Νώε είναι μια υπέροχη ιστορία που περιβάλλεται από έναν μύθο, αλλά θα σας δείξουμε τη σωστή καταγραφή. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα, και έχουμε ετοιμάσει ήδη τις σειρές των επιδείξεων μας. Έτσι, σαφώς είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε τέτοια επίπεδα.

Μέχρι να μπορούμε να επικοινωνήσουμε ανοιχτά και να συζητήσουμε μαζί σας, είναι καλύτερα να συνεχίσετε όπως συνήθως, και να μην αποσπάστε από αυτά που προβλέπετε από εμάς. Αφήστε το να εξελιχθεί φυσικά και στον κατάλληλο χρόνο, γνωρίζοντας ότι το μέλλον σας είναι τώρα εξασφαλισμένο. Φυσικά θέλετε να θέσετε το βλέμμα σας στην Ανάληψη και στο χρόνο που απομένει θα έχετε καλή ενημέρωση για το τι πρέπει να κάνετε. Βασικά θα πρέπει να πάρετε μια θέση όπου να μπορείτε να παραμένετε ήρεμοι, ενώ πολλά θα διαδραματίζονται γύρω σας. Εσείς οι Εργάτες του Φωτός είστε η θεμελίωσή μας πάνω στη Γη και είστε οι πιο σημαντικοί για την εργασία μας. Ακολουθήστε την καρδιά σας και θα αισθάνεστε ασφαλείς και ήρεμοι, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει. Τα καλύτερα είναι για να έρθουν, και με τις συλλήψεις των Σκοτεινών κάθε διαρκής παρεμβολή θα διακοπεί.

Θυμηθείτε, Αγαπητοί μου, ότι ολόκληρη η Γη ανταποκρίνεται επίσης στην εισροή των υψηλότερων ενεργειών. Η Μητέρα Γη επιθυμεί διακαώς να απαλλαγεί επιτέλους από τις χαμηλότερες ενέργειες που έχουν προκαλέσει τόσο πόνο και θλίψη. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κανένας λόγος να διεξάγει καθαρισμό που θα οδηγούσε σε καταστροφικά αποτελέσματα, και δεν αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Ωστόσο, η Μητέρα Γη αλλάζει συνεχώς και προσαρμόζεται στις νέες ενέργειες που την προσεγγίζουν. Γι’ αυτό θα υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις, αλλά θα παρακολουθούμε στενά τέτοια γεγονότα. Μπορούμε να βοηθήσουμε να ελαχιστοποιηθούν οι επιδράσεις σε σας, κάτι που συνηθίζουμε να το κάνουμε εδώ και πολύ καιρό.

Είστε τόσο κοντά στο να βιώσετε τα αποτελέσματα των ενεργειών μας, και πριν περάσει πολύς καιρός η είδηση για μας θα βγει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα, έχει ήδη αρχίσει, αλλά μόνο σε μικρή κλίμακα, ενώ εμείς θέλουμε να δούμε τελικά μια παγκόσμια κάλυψη. Στο εγγύς μέλλον θα λάβουμε τη πρωτοβουλία για να δούμε ότι εξελίσσεται με αυτόν τον τρόπο, και θα εμπλακούμε άμεσα με τη σύσταση της δικών μας μέσων για την ενημέρωσή σας. Θέλουμε να έχετε το πλεονέκτημα των νέων τεχνολογιών, το συντομότερο δυνατόν και να μπείτε στο δρόμο για ένα νέο τρόπο ύπαρξης, που θα συμβαδίζει με την εξύψωσή σας σε υψηλότερες διαστάσεις. Είστε έτοιμοι να κάνετε ένα τέτοιο άλμα, και έχετε εισαχθεί σε αυτές τις ιδέες, έτσι ώστε να τις αποδεχθείτε εύκολα.

Το γεγονός ότι ο χρόνος εξακολουθεί ακόμη να επιταχύνεται γίνεται αντιληπτό από όλο και περισσότερους από εσάς, και είναι σαφές ότι κάτι πολύ σημαντικό είναι καθ' οδόν. Φυσικά, οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζουν τα μηνύματα επικοινωνίας είστε καλά ενημερωμένοι ως προς τους λόγους γι΄ αυτό. Αφήνετε τις παλιές δονήσεις πίσω σας, καθώς δεν είναι πλέον κατάλληλες για την επερχόμενη Γαλαξιακή Οντότητα που γίνεστε. Από την εποχή του Μεσαίωνα ξεπεράσατε τις πιο αντίξοες συνθήκες, ενώ ακόμα το Φως έλαμπε μέσα σας. Πέρα από αυτό, αντιδράσατε με τέτοιο τρόπο που απομακρυνθήκατε από τη δυνατότητα των Σκοτεινών να συνεχίσουν να σας ελέγχουν. Φωνάξατε δυνατά για την ελευθερία σας και κάνατε τα βήματα που σας την έφεραν. Δεν μπορείτε πλέον να παραμείνετε δέσμιοι εκτός αν το επιτρέψετε να συμβεί.

Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και κάθε φορά που σας στέλνω ένα μήνυμα ξέρω ότι είναι ευπρόσδεκτο, και σας βοηθά να ξεπεράσετε τις δυσκολίες έως ότου δείτε τελικά και τα αποτελέσματα των δραστηριοτήτων μας. Οι Σύμμαχοί μας είναι κοντά στην ολοκλήρωση της αποστολής τους, και με την έννοια αυτή δεν θα αργήσει η κατάσταση στη Γη να είναι κατάλληλη για να γίνει η αποκάλυψη μας. Να είστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό το γεγονός και θα γίνει το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστούμε που είστε τόσο υπομονετικοί, και ο Θεός να σας ευλογεί όλους.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Saradis/Vasiliki

Share |