Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, April 13, 2012

SaLuSa, 13 Απριλίου 2012

Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε δεδομένου ότι έχετε πολύ περισσότερη δύναμη από ότι  αντιλαμβάνεστε. Δεν είστε ακόμη στο επίπεδο όπου μπορείτε να πετύχετε άμεσα αποτελέσματα, αλλά οι ενέργειες που παράγετε για αλλαγή θα φέρουν κάποια απάντηση. Ακόμη, όταν πολλοί από εσάς εργάζονται για τον ίδιο σκοπό, η δύναμη αυξάνεται εκθετικά. Έτσι, αγαπητοί μου, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν αλλαγές για το καλό όλων, φέρνετε και μια ταχύτερη εκδήλωση αυτού που έχετε στο μυαλό σας. Θεωρούμε ότι όσο κερδίζετε την κατανόηση του πώς μπορείτε να βοηθήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τη Μητέρα Γη, η έμφαση αυτή φεύγει από τον εαυτό σας και μετακινείται προς όλες τις μορφές ζωής. Στο κάτω-κάτω, οι αλλαγές τις αφορούν και όχι μόνο στο Ηλιακό σύστημα σας, αλλά στο Γαλαξία σας και το Σύμπαν. Πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή οπτικής πέρα από τη φαντασία σας, και περιλαμβάνει Όντα απεριόριστης δύναμης και Αγάπης. Πραγματοποιούν το θέλημα του Θεού και σε αυτό έγκειται η διαβεβαίωσή σας ότι όλα θα προχωρήσουν σύμφωνα με το Θείο Σχέδιο.

Μέσα στο σχηματισμό των πραγμάτων μπορεί να αισθάνεστε πολύ ασήμαντοι, αλλά είστε τόσο σημαντικοί για το τελικό αποτέλεσμα το οποίο αναμένεται ανυπόμονα σε όλο το ηλιακό σας σύστημα. Έχετε ειδικά επιλεγεί για να τα βγάλετε πέρα σε αυτό τον κύκλο της δυαδικότητας και έχετε ξεπεράσει το σκοτάδι που επήλθε μετά την εξαφάνιση της Ατλαντίδος στα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού. Από φαινομενικά αδύνατες θέσεις φέρατε το Φως πίσω στην ύπαρξη του, και σήμερα είναι η μεγαλύτερη δύναμη πάνω στη Γη. Θα είχατε κάθε δυνατή εμπειρία από τις προκλήσεις που θα μπορούσε να σας προσφέρει η δυαδικότητα. Ωστόσο, έχετε καταφέρει να εγκαθιδρύσετε το Φως στη Γη, το οποίο έχει αυξηθεί σε δύναμη και οδήγησε σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Τώρα μπορείτε να συγχαρείτε τον εαυτό σας για την καλή σας δουλειά και να διεκδικήσετε τις αμοιβές με τη μορφή της Αναλήψεως. Σε όλη τη Γη και ακόμη πιο πέρα, διάφορες πηγές, επικεντρώνονται στην αποστολή υψηλοτέρων εκπομπών φωτός σε εσάς, και ήδη μέχρι τώρα πολλοί από εσάς μπορεί να αισθάνονται τις αλλαγές μέσα τους.

 Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αισθανθείτε τα συμπτώματα της αλλαγής, καθώς τα κύτταρα του σώματός σας απορροφούν περισσότερο Φως, φέρνοντας σας προς την ολοκλήρωση των αλλαγών από ανθρακική σε κρυσταλλική μορφή. Το νέο σας σώμα θα ανήκει στις υψηλότερες δονήσεις και θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να πάρετε τη θέση σας στην υψηλότερη διάσταση. Τα σημερινά σας σώματα, λόγω των χαμηλών τους δονήσεων, ήταν πάντα επιρρεπή στις ασθένειες και τις παθήσεις και έχετε μάθει πολλά μέσα από αυτές. Θα μπορούσατε συνεπώς, να έχετε την προοπτική ενός νέου σώματος που δεν θα φθείρεται από την ηλικία ή δεν θα υποφέρει από ασθένειες ή παθήσεις, ως την πιο ευπρόσδεκτη από όλες τις αλλαγές. Όσοι από εσάς έχουν ήδη αυξήσει τις δονήσεις τους, μπορεί να έχετε προσέξει πως απολαμβάνετε ήδη μια πιο υγιή ζωή. Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι έχετε ανακαλύψει πώς να πετύχετε ένα επίπεδο ζωής το οποίο αντανακλάται στο σώμα σας, που έχει ανεβάσει τις δονήσεις του. Μείνετε ήρεμοι και μην επιτρέπετε να σας κυριεύουν αρνητικά συναισθήματα, που είναι επιζήμια για την ψυχή σας. Ο θυμός και παρόμοια συναισθήματα είναι πολύ επιζήμια για τις σωματικές σας λειτουργίες, ενώ όλα τα θετικά συναισθήματα, Αγάπη, Συμπόνια, Χαρά και Ευτυχία διατηρούν τα επίπεδα του Φωτός και την υγεία σας.

Οι Εργάτες του Φωτός πρόκειται να κληθούν για να βοηθήσουν εκείνους που δεν είναι αφυπνισμένοι, να καταλάβουν τους λόγους για τις επερχόμενες αλλαγές όταν θα έρχονται αντιμέτωποι με τις απίστευτες ειδήσεις. Οι αλλαγές θα έχουν ως αποτέλεσμα η ζωή να αλλάξει δραματικά και δεν θα υπάρξει επιστροφή στους παλαιούς τρόπους, και το παλιό μοντέλο. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως οτιδήποτε συμβεί, το αποτέλεσμα θα είναι η καλυτέρευση της ζωής όλων. Όσα θεωρούνται ως απώλειες θα είναι περισσότερο αντισταθμίσεις, και το σχέδιο είναι να αποκαταστήσετε τα δικαιώματά σας και να ανεβάσετε τα πρότυπα της ζωής σας σε κάποια επίπεδα που θα αντανακλούν την επιθυμία μας να ξεπεράσετε την έλλειψη του τι είναι αυτό που δικαιούστε. Πάντα υπήρξαν περισσότεροι από επαρκείς πόροι, για να ζήσει ο καθένας με ένα ικανοποιητικό βιοτικό επίπεδο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Στο μέλλον δε θα σας λείπει απολύτως τίποτα.

Αγαπητοί μου, όλα προχωρούν καλώς, και πλησιάζετε στη στιγμή που οι ενέργειες οι δικές μας και των συμμάχων μας θα αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης. Με τον τρόπο αυτό θα δοθούν εξηγήσεις για το τι γίνεται και θα καταστεί σαφές ότι η παρέμβασή μας έχει εγκριθεί από τα Ανώτατα Συμβούλια που φροντίζουν για την εξέλιξη σας. Κανονικά θα έπρεπε να αφεθείτε να καθορίσετε το μέλλον σας μόνοι σας και αυτό εξακολουθεί να ισχύει σε ότι αφορά την Ανάληψη σας. Ωστόσο, μιλάμε για τη ευρύτερη εικόνα, και την ευθύνη μας για τη διεξαγωγή του Θείου Διατάγματος ότι θα έχετε όλοι την ευκαιρία να αναληφθείτε. Είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε τη συνθηκολόγηση των σκοτεινών δυνάμεων, που τώρα γνωρίζουν ότι είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία. Δεν υπάρχει διέξοδος και είτε επί, είτε εκτός της Γης, θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, ενώ θα τους δοθεί επίσης να καταλάβουν και να βιώσουν τις εκτεταμένες συνέπειες που προκάλεσαν οι ενέργειές τους.

Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα σας παρουσιάσουμε την ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους των πολιτισμών, που είχαν σημαντική επίδραση στην εξέλιξη σας. Ανάγεται πίσω σε χιλιάδες χιλιάδων ετών, μέσα από πολλούς κύκλους που έχουν δει πολιτισμούς να έρχονται και να παρέρχονται, μερικούς από τους οποίους τους γνωρίζετε λίγο ή και καθόλου. Να έχετε στο νου σας ότι είχατε και εμπειρίες έξω από τη Γη, ακόμα και σε άλλα Σύμπαντα. Είστε πολυταξιδεμένοι, και είστε όλοι μέλη διαστημικών οικογενειών που προετοιμάζονται να σας καλωσορίσουν πίσω στο σπίτι σας. Η καταγωγή σας είναι από τα αστέρια και είστε τόσο Διαστημικά Όντα όσο και εμείς. Η Γη ήταν ένα πείραμα στο οποίο πήρατε μέρος με ζήλο και μέσα από εσάς μαθεύτηκαν πολλά σχετικά με τις επιπτώσεις του να διαχωριστεί κάποιος από το Θεό. Όλες οι συλλογικές σας εμπειρίες σας θα είναι διαθέσιμες σε άλλους πολιτισμούς, μερικοί εκ των οποίων μπορεί να αντιμετωπίσουν μια παρόμοια κατάσταση.

Θεωρείστε μεγάλες ψυχές του Φωτός και σας αποστέλλεται τόσο πολλή αγάπη σαν ευγνωμοσύνη για τις θυσίες σας. Δεν θα προσφέρονταν εθελοντικά κάθε ψυχή για ό,τι έχετε περάσει εσείς. Είχατε την πίστη όχι μόνο στις δυνάμεις σας, αλλά και στις υποσχέσεις που σας δόθηκαν ότι ποτέ δεν θα ξεχαστείτε, και θα επιστρέψετε στη θέση που δικαιούστε στο Σύμπαν. Θα προχωρήσετε τώρα και με τον καιρό θα νιώσετε την ανάγκη για την περαιτέρω εξέλιξή σας, και θα μπείτε σε μια άλλη διαδρομή που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Τίποτα δεν παραμένει ακίνητο ποτέ, παρ' όλο που στην παρούσα ζωή σας μπορεί να σας φαίνεται ότι παραμένει. Αλλαγές γίνονται συνεχώς, περισσότερες από όσες αντιλαμβάνεστε, και κάθε ένας από σας συμμετέχει στη δημιουργία του μέλλοντός σας.

 Είμαι ο SaLuSa από τον Σείριο, και όπως κι εσείς περιμένω την «απογείωση» που θα είναι η αρχή για υπέροχες εποχές, όχι μόνο πυρετώδης αλλά και απολαυστικές. Αντιμετωπίστε τα γεγονότα με τη γνώση ότι το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο, και θα περπατήσετε στο δρόμο προς την Ανάληψη με τον μανδύα σας του Φωτός και της Αγάπης.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Vasiliki

Share |