Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 13, 2012

SaLuSa, 13 Ιουνίου 2012

Όλες οι γύρω σας αλλαγές επέρχονται, και είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι οι παρορμήσεις για αλλαγή γίνονται όλο και ισχυρότερες, και έτσι θα συνεχίσουν σε όλη τη διαδρομή προς την Ανάληψη. Τα καλά νέα είναι ότι το αποτέλεσμα έχει προβλεφθεί από εμάς, και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι θα αναληφθείτε. Η κύρια ευθύνη μας ήταν να βοηθήσουμε τους συμμάχους μας για την εξάλειψη των σκοτεινών δυνάμεων. Προχωρά καλά και διαχωρίζει τις τάξεις των Illuminati, που γίνονται όλο και πιο αποδιοργανωμένοι. Λειτουργούν με αυτοσυγκράτηση για να ενδυναμώσουν οποιαδήποτε φιλοδοξία τους στα σχέδια τους για να διαταράσσουν την πρόοδό σας

Πραγματικά υπάρχει ένα σενάριο της «οποιασδήποτε ημέρας από τώρα» όσον αφορά τα σημαντικότερα γεγονότα που έρχονται να αποδώσουν καρπούς, και δεν υπάρχει αποφυγή των συνεπειών για τους σκοτεινούς. Αλλαγές θα υπάρξουν, που θα άρουν όλες τις προσκολλήσεις που έχουν καταστρέψει τις ζωές σας για χιλιετίες χρόνου. Ένα καθαρό σκούπισμα θα σας δώσει ένα νέο ξεκίνημα για να μετακινηθείτε γρήγορα στις υψηλότερες σφαίρες, όπου ανήκετε. Θα είναι μια σχεδόν απίστευτης μετάβασης σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, με μεγάλη βοήθεια από εμάς και άλλες ανώτερες πηγές. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές σας και πόσο γρήγορα πρέπει να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε.

Είναι καιρός για σας να ρίξετε την προφύλαξη στον άνεμο και να λάβετε τη δικαιωματική θέση σας μαζί μας. Σας βλέπουμε ως ίσους και με τόσο κουράγιο να επιτρέψετε στον εαυτό σας να αντιμετωπίσει τις χαμηλότερες δονήσεις, γνωρίζοντας ότι ήταν πιθανό να σας ρίξουν στο σκοτάδι. Μην φέρετε καμία ενοχή προς τα εμπρός, δεδομένου ότι είναι καιρός να συγχωρήσετε τον εαυτό σας για τυχόν λάθη που μπορεί να έχετε κάνει, και εν πάση περιπτώσει, οι έσχατοι καιροί επιτρέπουν στο Δίκαιο της Χάριτος να σκουπίσει και να καθαρίσει τον κατάλογο σας. Η εμπειρία οφείλετε στη θέλησή σας να πέσετε στις κάτω διαστάσεις, και ο λόγος για ένα μεγάλο άλμα στην εξέλιξή σας.

Μια μέρα θα κοιτάξετε πίσω στη περιπέτεια σας στη δυαδικότητα και θα καταλάβετε γιατί πήρε τόσες διαφορετικές αλλαγές και στροφές. Θα δείτε πώς την απάντησή σας σε καταστάσεις που έγραψε το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σας, και πώς καταφέρατε να ανέλθετε στο παρόν στάδιο της εξέλιξης σας. Ωστόσο, ενώ κοιτάτε πίσω όλα θα φαίνονται σαν να είναι στο τώρα, καθώς όλες οι εμπειρίες σας μπορούν να αναριθμηθούν όπως συνέβησαν. Κάπου στο υποσυνείδητο σας βρίσκονται όλες οι μνήμες της κάθε συνάντησης που έχετε κάνει, και θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε νέα εμπειρία. Αφού έχετε αναληφθεί, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε αυτό ακριβώς που υπάρχει.
Εάν χρειαστεί, θα είστε επίσης σε θέση να επωφεληθείτε από τις εμπειρίες των άλλων ψυχών, χωρίς να χρειάζεται να επιτευχθεί μέσω της άμεσης εμπειρίας.

Η ασπίδα και το σπαθί σας είναι φτιαγμένα από αγάπη, και κανείς δεν θα είναι σε θέση να διεισδύσει στη προστασία σας. Ακόμα και στη Γη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εξουσία της να δημιουργήσετε, και πολλοί από εσάς το κάνουν με μία θεραπευτική έκφραση. Η ενέργεια της αγάπης σας προσελκύει τις υψηλότερες δονήσεις που είναι ανυψωτικές, και φέρνουν την αρμονία και την ισορροπία στο σώμα σας. Αντίθετα, οι ενέργειες των συναισθημάτων όπως του θυμού και του μίσους κάνουν ζημιά στο σώμα σας και επιφέρουν προβλήματα υγείας. Μετά την Ανάληψη οι δονήσεις θα είναι τόσο υψηλές που μόνο οι αγνότερες σκέψεις θα υπάρχουν. Αυτό Αγαπητοί μου είναι κάτι που εργάζεστε τώρα, και κάποιοι από εσάς το έχουν ήδη καταφέρει έναν μεγάλο βαθμό επιτυχίας.

Το μέλλον σας ήταν πάντα στα χέρια σας, αλλά κατευθυνόταν από τη θεία πρόθεση εκείνων που έχουν δημιουργήσει το Σύμπαν σας. Υπήρξε πάντοτε ένα σχέδιο για την εξέλιξη της ανθρωπότητας που συνδέεται με την εξέλιξη των άλλων πολιτισμών. Όλα συνδέονται και αυτό που κάνει κάποιος επηρεάζει όλους τους άλλους, γι 'αυτό η ανάληψη του πολιτισμού σας είναι ένα γεγονός πολύ σημαντικό για εμάς. Είστε, ας το πούμε έτσι, το τελευταίο σκαλοπάτι στη σκάλα και όταν ανεβαίνετε το κάνουν όλοι όσοι είναι πάνω από εσάς. Η επιτυχία σας είναι τόσο σημαντική για όλους μας, και τόση αγάπη αποστέλλεται σε εσάς τώρα που θα βοηθήσει όλους σας. Δεν μπορείτε να αποτύχετε επηρεαζόμενοι από αυτή, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γνωρίζουμε ότι θα αναληφθείτε όπως είχε προγραμματιστεί.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία αναμένει την απόλαυση της συντροφιάς σας, αλλά όχι πριν από την κοινοποίηση μας, όταν θα είμαστε σε θέση να σας γνωρίσουμε με τους δικούς μας όρους. Έχουμε πολλά να σας δείξουμε, αλλά πιο πολλά να κάνουμε φέρνοντάς σας τα οφέλη που περιμένετε. Οι σύμμαχοί μας είναι σχεδόν έτοιμοι να περάσουν σε δράση και όλα δείχνουν κάποια δραστηριότητα πολύ σύντομα.
Με κάθε καθυστέρηση ήμασταν σε θέση να αναπροσαρμοστούμε πολύ γρήγορα, και σας διαβεβαιώνουμε πως το σχέδιο μας εξακολουθεί να κρατεί καλά. Μόλις οι λεπτομέρειες θα μπορούν να γίνουν γνωστές, βλέπουμε ότι περισσότεροι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας. Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας να πραγματοποιήσουμε τα πάντα για λογαριασμό σας, και θα υπάρξει σημαντική ενθάρρυνση για να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης σας.

Η ιστορία τρόμου που έχετε ζήσει σύντομα θα γίνει το παραμύθι που έχει γίνει πραγματικότητα μέσα από τα όνειρά της Ουτοπίας. Η Χρυσή Εποχή πραγματικά πρόκειται να είναι αυτή που θα εκπληρώσει τα όνειρά σας, και θα σας μεταφέρει σε μερικές απίστευτες διαδρομές. Ο χρόνος θα πάψει να υπάρχει και η ζωή θα είναι άπειρη σε μια ατελείωτη σειρά από υπέροχες εμπειρίες. Γνωρίζουμε ότι η ιδέα του «μη-χρόνου» είναι δύσκολη να κατανοηθεί, αλλά θα τη λάβετε αρκετά εύκολα. Φανταστείτε ότι όλα γίνονται στο τώρα και σε ένα κυκλικό επίπεδο, και θα έρθει η στιγμή που θα πηγαίνετε σε οποιοδήποτε σημείο που θα επιλέξετε. Ο χρόνος θα είναι άσκοπος και ανεπαρκής για να ζήσετε, και χωρίς καμία συνέπεια.

Θα έχετε πολλά να μάθετε για τη νέα διάσταση σας και πώς θα σας επηρεάσει, και πολλά να μάθετε για το πώς να χρησιμοποιήσετε τις δημιουργικές δυνάμεις σας. Εν τω μεταξύ, ως τότε το επίπεδο της συνειδητότητας σας θα έχει αυξηθεί, και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να γίνετε μια αξιόπιστη και άξια οντότητα. Οι λέξεις μετά βίας μπορούν να περιγράψουν αυτό που είστε μόλις έτοιμοι να βιώσετε, εκτός του ότι θα ενθουσιαστείτε και ακόμη θα υπερβείτε από το μέγεθος του τι πρόκειται να λάβει χώρα. Οι μεγαλύτερες αλλαγές όλων θα είναι μέσα σας, και πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε ότι είστε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που ήσασταν μόλις πριν από λίγα χρόνια. Είστε του Φωτός και το διαδίδετε γύρω σας όπου κι αν πάτε, βοηθώντας τους συνοδοιπόρους σας.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και αντιπροσωπεύω μόνο ένα πολιτισμό που είχε δεσμούς μαζί σας για αιώνες χρόνου. Αυτό θα δυναμώσει σταδιακά και άλλους πολιτισμούς, που θα ανανεώσουν τους δεσμούς τους με σας. Θα γίνουμε όλοι Ένα εντός της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, σε συνεργασία με την Αγάπη και το Φως.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Βούλα
Share |