Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 11, 2012

SaLuSa, 11 Ιουνίου 2012

Η ώρα έφτασε για θετική σκέψη και την αποδοχή των γεγονότων, δεδομένου ότι αναμένεται να λειτουργήσει χωρίς προκατάληψη ως προς το πώς θα έπρεπε να είναι. Γνωρίζετε ότι η Ανάληψη θα έρθει, ανεξάρτητα από το πώς τα σχέδιά μας εξελιχθούν έξω, έτσι απλά επιτρέψτε την εκδήλωσή τους ξέροντας ότι όλα είναι καλά. Τα πράγματα είναι τόσο κοντά να βγούν προς τα έξω που θα εκπλαγείτε ως προς το πόσο γρήγορα θα συμβούν. Καλύτερα να εστιάσετε την προσοχή σας στα θετικά γεγονότα, από το να σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σχετικά με το να αναρωτιέστε τι θα συμβεί στους σκοτεινούς. Οι μοίρες τους σφραγίζονται και τη δικαιοσύνη θα τη δείτε να εμφανίζεται.

Ωστόσο, προτεραιότητά μας είναι να θέσουμε τους σωστούς ανθρώπους σε θέσεις εξουσίας και να φέρουμε την παγκόσμια ειρήνη όσο το δυνατόν συντομότερα. Από εκείνο το σημείο θα είναι πιο εύκολο να προχωρήσουμε με το σχέδιο για την ευημερία σας, και να αποκαταστήσουμε την ελευθερία σας. Μόλις μας συναντήσετε τότε θα μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί προς την Ανάληψη, και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τις πολλές αλλαγές που θα σας ανυψώσουν. Κατά την περίοδο αυτή οι ενέργειες θα συνεχίσουν να αυξάνουν τα επίπεδα συνείδησή σας σε ακόμη υψηλότερα, και η ενότητα του λαού θα πραγματοποιηθεί λόγω της άρσης των φραγμών που είχαν τοποθετηθεί ανάμεσα σε εσάς.

Η Χρυσή Εποχή πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας συνταράξει με την ομορφιά και την αρμονία της. Θα είναι το σπίτι για όσους έχουν υψωθεί τα επίπεδα συνειδητότητας τους αρκετά για να προχωρήσουν στις υψηλότερες σφαίρες, και από εκεί θα βιώνουν την ελευθερία που θα έχουν γίνει Γαλαξιακά Όντα. Επί του παρόντος, λόγω των χαμηλότερων δονήσεων σας είστε ακόμη περιορισμένοι ως προς τις κινήσεις σας μέσα στο Σύμπαν, δεδομένου ότι θα μολύνετε τις υψηλότερες. Ωστόσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει γρήγορα καθώς συνεχίζουν οι εισερχόμενες ενέργειες και θα τις λαμβάνετε εντός σας.

Αν σκεφτείτε πίσω πριν λίγα χρόνια, είμαστε βέβαιοι, ότι θα παρατηρήσετε τις διαφορές μέσα σας, και το πιθανότερο είναι την ηρεμία και καθαρή σκέψη. Όπως προοδεύετε τόσο οι κοινωνικές σας δραστηριότητες και η επιλογή των φίλων μπορεί επίσης να αλλάξει, και θα προσελκύσετε πιο εκλεπτυσμένα πράγματα στη ζωή. Μια ειρηνική ύπαρξη θα αναζητάτε και οι ακραίες συναισθηματικές εμπειρίες θα είναι λιγότερο ικανοποιητικές. Τώρα αλλάζετε πολύ γρήγορα και, κατά συνέπεια, κόβοντας τους δεσμούς σας με πολλούς από τους παλαιούς αποδεκτούς τρόπους ζωής.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει να αρχίσετε να ζείτε όπως περιμένετε το πότε η Νέα Εποχή αρχίζει, καθώς ένα μεγάλο μέρος της προέρχεται από ό,τι συμβαίνει μέσα σας. Τα ιδανικά και οι στόχοι σας στη ζωή θα είναι πολύ μεγαλύτερα, καθώς και η αναζήτηση για τον προσωπική ικανοποίηση παύει να είναι ο κύριος στόχος σας.
Αντ 'αυτού θα βάλετε πρώτα τους άλλους και αυτό θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος έχει την τάση να αναζητά τον εγωισμό και τον προσωπική ικανοποίηση του ανεξάρτητα από το κόστος στους άλλους. Ωστόσο, θα γίνετε γρήγορα ένα με τον Ανώτερο Εαυτό σας και θα μπορείτε να σχετίζεστε με τον Χριστική Συνείδησή σας. Αυτό, αγαπητοί μου, είναι η διαδρομή που θα ταξιδέψετε και θα είναι αυτό που θα ακολουθήσετε ευχαρίστως.

Η παρούσα ζωή σας είναι μια συσσώρευση τόσων ζωών που έχετε πάει πολύ μακριά και, σε πολλές χώρες και μέσα από πολλές θρησκείες, πεποιθήσεις και πολιτισμούς. Ωστόσο, αν και δεν υπάρχουν δύο διαδρομές που να είναι ακριβώς ίδιες, σταδιακά θα βρεθείτε να έρχεστε πιο κοντά. Είναι φυσικό ότι πρέπει να γίνει με αυτόν τον τρόπο, καθώς ψάχνετε το δρόμο για το σπίτι, και πάντα σας προτρέπει παραπάνω. Η εξύψωση που περνάτε τώρα είναι μόνο ένα μέρος της διαδρομής, αλλά ένα πολύ σημαντικό μέρος, που αντιπροσωπεύει ένα κβαντικό άλμα προς τα εμπρός μεγάλου μεγέθους.

Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι το ταξίδι σας είχε φθάσει σε ένα υψηλό σημείο στην εξέλιξη σας. Ήταν χαρά και προνόμιο μας να επιλεγούμε για να σας συνοδεύσουμε και να βεβαιωθούμε ότι ολοκληρώθηκε, όπως έμελλε να είναι. Όλα αποφασίστηκαν χιλιετίες χρόνου πριν, και τελευταία πολλές άλλες ψυχές έχουν προσχωρήσει για να σας βοηθήσουν να είστε επιτυχείς. Μερικοί έχουν εισέλθει στις οικογένειές σας και ξεχωρίζουν ως έχοντας πιό προηγμένο επίπεδο συνείδησης. Έχουν γίνει γνωστοί με διάφορα ονόματα όπως Αστρική Σπορά, Ουράνιο Τόξο, και παιδιά Indigo. Η παρουσία τους είναι για την άνοδο των γύρω τους και θα έρθουν μόνοι τους πολύ σύντομα. Ακούστε αυτούς τους σοφούς γιατί έχουν πολλά να σας πουν που θα σας εξασφαλίσουν την επιτυχία να μείνετε στην πορεία σας του Φωτός.

Με τον ερχομό της Αναλήψεως κάποιοι από εσάς είναι κατανοητό, ότι εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε για την τύχη των νεαρών μελών της οικογένειας σας. Ας είναι σαφές ότι στο τέλος της εποχή κάθε ψυχή θα βρεθεί ακριβώς εκεί που προορίζεται να είναι, και όφειλε να γνωρίζει τη μοίρα της πριν ενσαρκωθεί. Έτσι, παρακαλώ επιτρέψτε στο καθένα άτομο να ακολουθήσει τη πορεία της ζωής του, και αισθανθείτε ευλογημένοι που επέλεξαν εσάς να είστε στη ζωή τους. Υπάρχουν βέβαια πολλές οικογένειες που δεν έχουν τέτοιες προηγμένες ψυχές μεταξύ τους, αλλά παρ 'όλα αυτά η Αγάπη περνά μεταξύ όλων και αυτή θα παραμείνει μια σύνδεση που θα μπορεί να τους φέρει ξανά μαζί. Η Αγάπη είναι η πιο ισχυρή ενέργεια απ 'όλα και είναι η ακατάλυτη δύναμη που κρατά τα πάντα μαζί.

Θα σας πω και πάλι ότι είστε πολύ ισχυρά Όντα, ακόμη και αν οι δυνατότητές σας είναι πολύ περιορισμένες, λόγω των χαμηλών δονήσεων που ζείτε τώρα. Ωστόσο, όπως ανυψώνεστε έτσι ενισχύονται και οι εξουσίες σας, και θα φτάσετε να συνειδητοποιήσετε τις δυνάμεις σας της δημιουργίας. Φανταστείτε να φθάσετε σε ένα σημείο όπου θα μπορείτε να δημιουργήσετε ό,τι θέλετε, αλλά μην ανησυχείτε για την κατάχρηση των δυνάμεων αυτών, καθώς τα επίπεδα συνείδησής σας θα αυξηθούν επίσης. Να είστε σίγουροι ότι θα δεν θα αφεθείτε χαλαρά με τέτοιες δημιουργικές δυνάμεις μέχρι να ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιείτε σωστά. Αρχίζετε να κατανοείτε πόσο πολύ διαφορετικές οι ζωές σας πρόκειται να είναι, και πόσο λίγο αντικατοπτρίζουν τώρα τις πραγματικές δυνατότητές σας. Ωστόσο, δεν αφήνεστε στην τύχη σας για να καταλάβετε αυτά τα πράγματα μόνοι σας, και σε κάθε στάδιο της ζωής σας, υπάρχουν πάντα πιο εξελιγμένα όντα σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσουν.

Είμαι ο SA LU SA από τον Σείριο, και όπως εξελίσσεστε, θα βρείτε ότι η ζωή στα υψηλότερα επίπεδα είναι μια όμορφη εμπειρία, και όπου κι αν πάτε, θα συναντάτε ψυχές του Φωτός και της Αγάπης. Υπάρχει μια μεγάλη συνάντηση ενώ όλοι εργάζονται στην Ενότητα , και όλοι αναγνωρίζουν την Πηγή της ύπαρξης τους. Δεν έχει σημασία ποιό όνομα χρησιμοποιείτε για Αυτό, όσο το αναγνωρίζετε ως το Άλφα και το Ωμέγα του Όλα Όσα Είναι. Εμείς από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχουμε μια ανοιχτή σύνδεση με την Πηγή, και η σχέση μας με αυτή είναι παρόμοια της δικής σας με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Σας στέλνουμε την αγάπη μας να σας βοηθήσει στο δρόμο σας.

Ευχαριστούμε SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Μεταφραστής: Βούλα
Share |