Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, November 14, 2012

SaLuSa, 14 Νοεμβρίου 2012

Η αγάπη και η ειρήνη που είναι εγκατεστημένες στη Γη, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, όπως και κάθε μέρα που περνάει, τώρα, αυτές περιλαμβάνουν όλο τον κόσμο. Κάθε ψυχή επηρεάζετε από αυτές, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο, επίσης, μερικές τις αντιλαμβάνονται και τις ενσωματώνουν ευκολότερα από άλλες. Έτσι, κάθε ψυχή έχει την ίδια ευκαιρία για αναπτυχθεί στο φως, και να λάβει μέρος στην Ανάληψη. Ωστόσο, η γνώση της δαδικασίας για την Ανάληψης δεν είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσει την ανόδό της. Υπάρχουν πολλές, πολλές ψυχές που έχουν καλοσύνη, αγάπη, συμπόνια και οι οποίες είναι επίσης έτοιμες για μια τέτοια ανύψωση. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχουν μια εντελώς διαφορετική άποψη για το μέλλον, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, δεδομένου ότι σύντομα θα προσαρμοστούν στις επερχόμενες αλλαγές.

Όπως γνωρίζετε, η ανθρωπότητα ενθαρρύνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, να στραφεί προς το Φως, καθώς επιθυμούμε να ανυψωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές. Μερικές ψυχές απορρίπτουν άμεσα κάθε προσέγγιση που θα τους εξοικειώσει με την Ανάληψη. Υπό αυτές τις συνθήκες, αυτές προβλέπουν, ότι έτσι θα μπορέσουν να συνεχίσουν την πορεία που επέλεξαν, και πως θα τους δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για να ανέβουν. Δεν θα ασκηθεί καμία πίεση σε αυτές τις ψυχές, καθώς η ζωή είναι άπειρη και θα έχουν όσο χρόνο θέλουν για να εξελιχθούν. Παρά το γεγονός ότι η επερχόμενη Ανάληψή σας θα είναι η κορύφωση της ανάπτυξής σας, θα συνεχίσετε να ακολουθείτε την πορεία της εξέλιξης της ψυχής, αλλά ποτέ δεν θα είναι τόσο δύσκολη ή απαιτητική όπως η περίοδος που μόλις περάσατε.

Εάν είστε λοιπόν στο μονοπάτι του Φωτός, θα έχετε αποφασίσει ποιες είναι αυτές οι «αποσκευές» που μεταφέρετε και που προτιμάτε να απελευθερώσετε για την πλήρη προετοιμασία σας προς την Ανάληψη. Συχνά δεσμεύεστε με εθιστικές πρακτικές που προσδιορίζουν τις ανάγκες του φυσικού σας σώματος. Θα μπορούσαν να είναι εθιστικές ουσίες, όπως νικοτίνη ή γενικά φάρμακα. Να είστε σίγουροι, ότι όταν αποφασίσετε να αποστασιοποιηθείτε από αυτές, θα αντιληφθείτε ότι είναι πιο εύκολο από ό, τι αναμένατε. Τέτοιες απολαύσεις του σώματος δεν έχουν θέση στις υψηλότερες διαστάσεις, και όσο ανυψώνονται οι δικές σας δονήσεις, τόσο λιγότερο εξαρτημένοι θα είστε από αυτές. Έτσι από ότι γνωρίζετε, η απάντηση είναι στα χέρια σας, αν και θα πάρετε την βοήθειά μας από την πλευρά του πέπλου. Ποτέ δεν είστε μόνοι στην προσπάθειά να ανυψώσετε τον εαυτό σας, έτσι σας καλούμε αρωγούς για να συνεργαστούμε μαζί σας.

Με την εξύψωσή σας αυτό που θα ανακαλύψετε, είναι ότι υπάρχει μια σαφής διαφορά μεταξύ της φυσικής αγάπης και της αγάπης της ψυχής. Η μία είναι για την ικανοποίηση των σωματικών αισθήσεων, ενώ η άλλη είναι η Συμπαντική αγάπη, παντού για όλη τη ζωή. Στη Γη έχετε την τάση να καθοδηγείστε από τη φυσική έλξη και συχνά αναλαμβάνετε συνεργασίες χωρίς πραγματικά να γνωρίζετε το πρόσωπο. Στις ανώτερες διαστάσεις θα βλέπετε την κάθε ψυχή όπως πραγματικά είναι και η αλήθεια δεν θα αποκρύπτεται. Ως οντότητες υψηλοτέρων δονήσεων, θα μπορείτε να βλέπετε η μία την άλλη από τα αυρικά της χρώματα, και κατανοώντας την σημασία τους, θα γνωρίζετε την πορεία της ψυχής και τις ενέργειες που χρησιμοποιεί. Οι δίδυμες φλόγες και οι δίδυμες ψυχές θα συναντηθούν για να γνωρίσει η μία την άλλη και συνήθως αποφασίζουν να ενωθούν για την περαιτέρω εξέλιξή τους. Υπάρχουν πάρα πολλά που έχετε να μάθετε για τις μελλοντικές σας ευκαιρίες, καθώς θα υπάρξουν και πολλοί από εμάς που είναι σε ετοιμότητα να σας βοηθήσουμε.

Ένα μέρος της εκμάθησής σας θα πραγματοποιηθεί στα σκάφη μας, η οποία θα ανοίξει για εσάς μετά την Ανάληψη. Συγκινούμαστε, σκεπτόμενοι τη χαρά σας και την έκπληξή σας, όταν θα μπορείτε να βιώνετε ό, τι υπάρχει, σαν να είστε σε ένα μητρικό σκάφος. Υπάρχουν πολλά που δεν έχετε ακόμη ακούσει ή δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε. Ωστόσο, θέλουμε να εξοικειωθείτε με τις τεχνολογίες μας, καθώς κάποιοι από εσάς είστε έτοιμοι να τις χρησιμοποιήσετε τώρα. Όπως πιθανώς θα γνωρίζετε ήδη, ότι πολλοί από εσάς έχετε επισκεφθεί τα σκάφη μας σε κατάσταση ύπνου σας, αλλά λίγοι από εσάς διατηρείτε τις μνήμες σας. Αυτό σημαίνει ότι όταν μας επισκεφθείτε ξανά, θα έχετε υποσυνείδητες μνήμες των επισκέψεων αυτών, και θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτά σας είναι γνωστά. Θα διαπιστώσετε ότι πολλές διαφορετικές οντότητες από άλλους πολιτισμούς εργάζονται δίπλα – δίπλα με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Απολαμβάνουμε τη γνώση και τις διαφορές που φέρνουν μαζί τους άλλοι εξωγήινοι και μπορούμε όλοι να τις μοιραζόμαστε. Η συμμετοχή είναι η λέξη κλειδί που εκφράζει ό, τι κάνουμε, και αυτό γίνεται για το καλό όλων.

Στη Γη έχετε μάθει να αγωνίζεστε για τα υπάρχοντά σας και θεωρείτε την ιδιοκτησία ως δικαίωμα. Αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις σκοτεινές δυνάμεις, που συστηματικά σας κρατούν σε συνεχή ανάγκη, ακόμη και στα υπάρχοντα βασικά στοιχεία που χρειάζεστε. Στο μέλλον θα βιώσετε την αφθονία και ποτέ ξανά δεν θα επιθυμήσετε τίποτα. Παραχωρήθηκαν από το Θεό, εκείνος ο οποίος τα διαιρεί είναι ο άνθρωπος, έτσι ώστε να υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, οι πλούσιοι και οι φτωχοί. Οι λεγόμενες ελλείψεις, ήταν το αποτέλεσμα του ελέγχου και της χειραγώγησης για να σας υποδουλώσουν οι μεγάλες εταιρείες. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι έχετε αρνηθεί τις άμεσες προωθήσεις που σας δίνονται για να έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, όπως για παράδειγμα την ελεύθερη ενέργεια. Θα μπορούσε να σας δοθεί πολύ σύντομα και θα αλλάξει απότομα η ποιότητα της ζωής σας.

Γνωρίζουμε πόση υπομονή έχετε κάνει ως έπος, συντρίβοντας τις σκοτεινές δυνάμεις που σας παρέσυραν. Είμαστε ικανοποιημένοι για την λιγοστή ισχύ που τους έχει απομείνει, και είμαστε τώρα εκεί που πνέουν τα λοίσθια να τους περιορίσουμε. Έχοντας ο Ομπάμα τον έλεγχο για μια ακόμη φορά τα θέματα μπορούν να επιταχυνθούν και θα γίνει ένα πολυαπασχολούμενο άτομο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαστε προγραμματισμένοι αυτή τη φορά μαζί του, ώστε τίποτα ή κανείς να μην είναι σε θέση να σταματήσει την πρόοδο. Είναι όπως θα μπορούσε να πει κανείς, γραμμένο από τα αστέρια, και είναι υπό την προστασία μας ανά πάσα στιγμή. Πράγματι κάθε εργάτης του Φωτός προστατεύεται, αν και δεσμευόμαστε από το σχέδιο της ζωής τους, εάν προτίθενται να θυσιάσουν τη ζωή τους για το γενικότερο καλό όλων. Έχετε πολλές αξιόλογες οντότητες στην ιστορία σας, που έχουν κάνει ακριβώς αυτό, καθώς και ο τρόπος της μετάβασής τους δεν είναι τυχαίος, είχε προγραμματιστεί. Ίσως ο πιο αγαπημένος σας Πρόεδρος John F. Kennedy είναι ένα τυπικό παράδειγμα από εκείνους της πρόσφατης περιόδους σας.

Είμαι ο ΣαΛούΣα από τον Σείριο, και είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσω τα μηνύματά μου, με σκοπό να σας προετοιμάσω για τη Νέα Εποχή. Κοιτάζοντας πίσω, είναι αρκετά εκπληκτικό το γεγονός ότι ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για περίπου 70 χρόνια, και κοιτάζουμε πού είστε όλοι σήμερα. Είστε εξοικειωμένοι με την παρουσία μας, και εν γένει μας έχετε αποδεχθεί ότι είμαστε η οικογένεια σας. Θεωρούμε ότι έχουμε πετύχει τόσα πολλά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, και είμαστε εδώ τόσο κοντά ώστε να είμαστε σε θέση να σας επισκεφθούμε ανοιχτά. Ανυπομονούμε για εκείνες τις στιγμές, όταν θα μπορούμε να μοιραστούμε τόσα πολλά πράγματα μαζί σας.

Σ’ ευχαριστούμε, ΣαΛούΣα

Κανάλι: Mike Quinsey.
Μετάφραση: Βούλα
Πηγή: http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/mike_quinsey/channeled%20messages/November2012/salusa__12november2012.htm
Website: Tree of the Golden Light


Share |